Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ολεσ οι πουρεσ ρωσσοβουλγαρεσ λενε δοκιμασε ;)

stenaxwrimenosmonos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους σας ξερει καποιος τι πεζι στιν τριτης σεπτεμβριου κ βερανζερου απο τιμες ποση ωρα καθοντε κ τις υπηρεσιες τους?

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
εχει εχει απο 5 ευρο μεχρι 50ευρο μαχ 15-20λεπτα εεεε οπσο αντεχεις αδελφε

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
παιδια στο "τριγωνο" τι ωρες εχει πιατσα? το μεσημερι για παραδειγμα 12-13 εχει κοπελες?
αν οχι κανουν πιατσα μεσημερι καπου?
ευχαριστω.

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

[/quote]Μόλις γύρισα σπίτι από τσάρκα στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα....Έξω από το ξενοδοχείο στο τρίγωνο είχε αρκετά τεμάχια κάποια καλούτσικα κάποια όχι .... Συνεχίζω επί τη Σωκράτους λίγο πιο πέρα στο φανάρι με τη Σατωβριάδου όπου βλέπω πολύ λεπτό - skinny όπως αποδείχτηκε βουλγαράκι και κοντούλι....όπως ακριβώς μου αρέσουν οι γυναίκες..το χρώμα του μαλλιού πολύ παράξενο ξανθό με ρίζα μελαχρινή και αφέλιες κόκκινες τα μπροστινά , μύλος δηλαδή .Τη ρωτάω όνομα και μου λέει Ρόζη ή Ρόζα .Είναι 30 χρονών και ενώ έχει ωραία χαρακτηριστικά προσώπου ήταν πάρα πολύ απεριποίητη , ούτε κραγιόν ούτε πούδρα ούτε make up ούτε σκουλαρίκια κλπ μπιχλιμπίδια....δηλαδή σκέτο εντελώς. Τη ρωτάω πόσο παίρνει και μου λέει 30 μαζι με το ξενοδοχείο για όση ώρα αντέξω μέχρι να τελειώσω...οκ λέω και πάμε σε παρακείμενο ξενοδοχείο αυτό που είναι δίπλα στο τσοντο-cinema .....Αν ποτέ πάτε εκεί πάρτε δωμάτιο με μπάνιο γιατί εγώ τσιγκουνεύτηκα και πήρα απλό δωμάτιο μην καταλαβαίνοντας τι εννοούσε ο receptionist λέγοντας απλό και το μετάνιωσα χωρίς ντουσακι και τουαλέτα στο δωμάτιο...Το έλιωσα στην πίπα ακαπέλα , φιλάκια στο σώμα και στο στόμα αλλά όχι γλώσσα και γενικά πολύ εύχρηστη και ευλύγιστη μιας και ήταν ελαφρότατη ,μέχρι και όρθιο 69 την έκανα - απίστευτη ηδονή αν η κοπέλα είναι skinny-και στο τέλος το έχυσα παντού πρόσωπό  , στήθος και λίγο στοματάκι . Γενικά πολύ χαλαρή κατάσταση και κράτησε περίπου μισή ώρα και ίσως περισσότερο χωρίς πίεση καιξενερώματα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μόλις γύρισα σπίτι από τσάρκα στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα....Έξω από το ξενοδοχείο στο τρίγωνο είχε αρκετά τεμάχια κάποια καλούτσικα κάποια όχι .... Συνεχίζω επί τη Σωκράτους λίγο πιο πέρα στο φανάρι με τη Σατωβριάδου όπου βλέπω πολύ λεπτό - skinny όπως αποδείχτηκε βουλγαράκι και κοντούλι....όπως ακριβώς μου αρέσουν οι γυναίκες..το χρώμα του μαλλιού πολύ παράξενο ξανθό με ρίζα μελαχρινή και αφέλιες κόκκινες τα μπροστινά , μύλος δηλαδή .Τη ρωτάω όνομα και μου λέει Ρόζη ή Ρόζα .Είναι 30 χρονών και ενώ έχει ωραία χαρακτηριστικά προσώπου ήταν πάρα πολύ απεριποίητη , ούτε κραγιόν ούτε πούδρα ούτε make up ούτε σκουλαρίκια κλπ μπιχλιμπίδια....δηλαδή σκέτο εντελώς. Τη ρωτάω πόσο παίρνει και μου λέει 30 μαζι με το ξενοδοχείο για όση ώρα αντέξω μέχρι να τελειώσω...οκ λέω και πάμε σε παρακείμενο ξενοδοχείο αυτό που είναι δίπλα στο τσοντο-cinema .....Αν ποτέ πάτε εκεί πάρτε δωμάτιο με μπάνιο γιατί εγώ τσιγκουνεύτηκα και πήρα απλό δωμάτιο μην καταλαβαίνοντας τι εννοούσε ο receptionist λέγοντας απλό και το μετάνιωσα χωρίς ντουσακι και τουαλέτα στο δωμάτιο...Το έλιωσα στην πίπα ακαπέλα , φιλάκια στο σώμα και στο στόμα αλλά όχι γλώσσα και γενικά πολύ εύχρηστη και ευλύγιστη μιας και ήταν ελαφρότατη ,μέχρι και όρθιο 69 την έκανα - απίστευτη ηδονή αν η κοπέλα είναι skinny-και στο τέλος το έχυσα παντού πρόσωπό  , στήθος και λίγο στοματάκι . Γενικά πολύ χαλαρή κατάσταση και κράτησε περίπου μισή ώρα και ίσως περισσότερο χωρίς πίεση καιξενερώματα....
πρεζακι πηδηξες τυπε

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Που χάθηκε αυτό το Βουλγάρικο Άλογο ;;; :pipa1: :knockinb:

Συνημμένα

• iva.JPG
    iva.JPG
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 45

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Στην φωτό της τακτοποιώ την μπροστινή τρύπα....Έτσι και την πετύχω σήμερα θα της σκίσω τον πάτο !!! :fuck1:

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 42

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στην φωτό της τακτοποιώ την μπροστινή τρύπα....Έτσι και την πετύχω σήμερα θα της σκίσω τον πάτο !!! :fuck1:
κανε και λιγη διατα τυπε.φαινεται να την τακτοποιεις με την κοιλια και οχι με την πουτσα. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom