savras poniridis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τόση φαντασία!
μόνο με φωτό θα καταλάβετε...
τις μοιάζει κιόλας! δε την συνηστώ σε κανέναν! καλύτερα με τις 60ρες κινέζες!
Και ημαστε, ακομη στην αρχη !!!Aπ΄ ότι βλέπουμε η ποιότητα στη Βάθης έχει ανέβει σημαντικά τον τελευταίο καιρό
Ρε συ? Εκεί στο -αμαρτωλό τρίγωνο- είναι μια ..εμμ.. γύρω στα 45, με κοντό αγορέ μαλλι, με κάπως καλό σώμα, αλλά με μια μουσούδα σα γαμησέ τα! πω πω! μιλάμε για πολύ ασχήμια! όχι απά σκυλί, ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ! ξέρω ακούγομαι υπερβολικός αλλά έτσι είναι για τα γούστα μου... δε πιστεύω να του λες γιαυτήν????
Εσυ τι εχεις δει ???ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
[/ημαρτον ε οχι και στην πανορμου πιατσα !]
Γιατι, ειναι δυσκολο ???ΚΑΛΗΜΕΡΑ
[/ημαρτον ε οχι και στην πανορμου πιατσα !]
Δεν νομιζω !!!
ημαρτον ε οχι και στην πανορμου πιατσα !
χθεσινοβραδυνη βολτα γυρω στις 12...σολωνος νεκρα, εντελως ομως,Γ Σεπτεμβριου τα γνωστα μπαζομαυρακια ,λιγο πιο κατω τα ζακια,οποτε ειπα να κανω μια βολτα απο παραλιακη μερια,μιας και γραφονται οτι κατι παιζει εκει αναστροφη μετα το x dream hotel και το πρωτο ξανθο εν οψη συμπαθητικη,γυρω στα 25-για αλβανη μου εκανε-κοκκινη φουστα και ψιλοτακουνο-30 για και 50 για ...ειχε ριξει πανω της μισο μπουκαλι αρωμα,ακομα θα μυριζα παρακατω 2-3 μαζι,η μια αξιζε με να ειναι ευδιακριτοι 50 για μου λεει..πιπα?? οχι μολις εφαγα σουβλακια μου λεει το το φυλαει αμα παντρευτει λεει...πιο κατω ενα πιπινακι μελαχροινο 40 για 50 για λοκο δεν....τελικα δεν πηρα τιποτε,απλα μια ανγνωριστικη βολτα και μετα επιστροφη για