Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
684
Πόντοι
81
Και η Ελενη.Ναι με το καπελο UA.Απο κοντα ειναι καυλα,την αδικω στις φωτο,βασικα την αδικησα που βγηκε θολη και οχι σε καλα πλανα,οσο προλαβα,πρωτη φορα την ειδα απομονωμενη
Που την βρίσκουμε αυτήν; Πόσο πάει;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Που την βρίσκουμε αυτήν; Πόσο πάει;
Φιλε μου χθες ειμαι σιγουρος οτι την ειδα κ τωρα θυμηθηκα οτι η δυαδα ηταν ισως αδελφη της γτ η κοκκινομαλλα μου χει πει πως η Ελενη εχει αδελφη κ στεκει με τα δεδομενα,την ειδα στην Αριστοτελους απεναντι του Liberty κ την εβλεπα κ Μενανδρου στο πρωτο κτιριο μετα τον ορφεα στην αρχη της μενανδρου,προσεχε γτ συνηθως εχει παρεα κ μονη της δε μου απαντουσε,τη ρωτησα δε μου απαντησε ριχνωντας ακυρο κ αλλου σε μεγαλυτερης ηλικιας,πηγα κ γω ως νεοτερος παλι ακυρο,προσεκτικα αν αποφασισεις να ρωτησεις,χθες δε φορουσε καπελο αλλα,ειναι μοντελο θα τη καταλαβεις ειχε εμφανισαρα κ τωρα θα καλοκαιριασει θα φαινεται,μακαρι να σου δεχτει γτ την εχω ποθο!

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
209
Πόντοι
21
Πιστευω αυριο να δουλευει αλβανιδοκολαρα

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
725
Πόντοι
81
Διοτι επαναλαμβανω δε παιρνω οποια να ναι κ ουτε γαμιουνται ολες παντα,τρωω και ακυρα,αυτες με τα ακυρα θελω που δε ξεσκιζονται με αλλοδαπους,οποιοι θελουν πληρως αποστειρωμενα εχω και τετοιες,το οτι βαζω οσα βαζω δε σημαινει οτι δεν εχω προσεξει η δεν εχω ζυγισει,επισης πιο πολλες φορες μαθαινω για κοπελες κανονικες να μετεδωσαν παρα για εργατριες κ στις εργατριες μαντεψτε ποιες ειναι οι λιγοτερα συχνοτερες που μαθαινω,οι χρηστριες.Αν αρχισετε τα σιγα μη τα πουν να,σας θυμησω αυτο ισχυει σε ολες τις βαθμιδες,χρηστρια που γαμηθηκε με 100 ειναι ιδια με κοπελα που γαμηθηκε με 100,απλα για να τα καταλαβουν οσοι κραζουν πρεπει να μπουν στο τρυπακι που δε το ευχοναι οχι για κινδυνους αλλα τις εικονες που θα δειτε διοτι βρισκοντας 1 αξια σημαινει οτι θα δειτε 10+ χωμα,το ιδιο για παντρεμενες κ σε σχεση,κατανοω τον φοβο φυσικα!
Εγώ απλά καυλαντάω εδώ μέσα δεν είμαι του σπορ, όμως όταν βλέπω μία κοπέλα άρρωστη από τα ναρκωτικά που κάποιος την παίρνει, την πηδάει ακάπ με ό,τι ρίσκο συνεπάγεται και τη βγάζει και βίντεο για να τη δείξει οφείλω να το πω. Κάτι τέτοιοι τύποι λέγονται νοικοκυραίοι με παιδιά και γυναίκα που δεν ξέρουν τα βίτσια τους. Είσαι επικίνδυνος και θλιβερός να ξέρεις. Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου, κρίμα απλά όσοι είναι κοντά σου.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Εγώ απλά καυλαντάω εδώ μέσα δεν είμαι του σπορ, όμως όταν βλέπω μία κοπέλα άρρωστη από τα ναρκωτικά που κάποιος την παίρνει, την πηδάει ακάπ με ό,τι ρίσκο συνεπάγεται και τη βγάζει και βίντεο για να τη δείξει οφείλω να το πω. Κάτι τέτοιοι τύποι λέγονται νοικοκυραίοι με παιδιά και γυναίκα που δεν ξέρουν τα βίτσια τους. Είσαι επικίνδυνος και θλιβερός να ξέρεις. Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου, κρίμα απλά όσοι είναι κοντά σου.
Δεκτη η γνωμη,αδιαφορη η εφαρμογη της,ποτε δεν ειπα οτι κανω το σωστο,ισα ισα λεω να χω σχεση ζωης να απομακρυνθω να χαθω απ ολα

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.289
Πόντοι
7.195
Για όλα τα γεγονότα υπάρχει μια λογική εξήγηση τύπε. Το εν λόγω μέλος θα έχει τους λόγους του, ώστε να γαμάει ακάποτα πουτάνες. Χαζός ή χωρίς ενημέρωση, δεν είναι πάντως
μπορεί να το κάνει για να μας προστατεύσει τύπε.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Ειρηνη μολις ηρθε κ μπηκε με φιλο 1 ωρα,υπολογιζετε αν θελετε,θα,ενημερωσω μετα για τις αλλες,εχω 1 ωρα αραγμα οποιος θελει τωρα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Στελλα φοιτητρια τωρα 3η Σεπτεμβριου!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
4.266
Πόντοι
606
Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης το παλληκαρακι ρε αδερφέ..

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.557
Πόντοι
441
Εγώ πολύ θα γούσταρα να ρίξω μερικές καλοζυγισμένες στη μούρη της Αλεξάνδρας.
Βρίσκω ιδιαίτερα εκνευριστικό και αντικαυλωτικό να μιλάνε ενώ τις γαμάω, συνήθως βέβαια κλείνω το στόμα τους οπότε και πιάνουν το νόημα.
Αυτή η πρεζού όμως δεν το βούλωνε, την είχε πιάσει παραλήρημα μία για τη μήτρα της και μία για τους Πελοππονήσιους...

Όσον αφορά το ακάποτο, δικιά σου είναι η ζωή και κάνεις ό,τι θέλεις. Βέβαια όλοι μετά θα πληρώνουμε τη θεραπεία για τα αντιρετροϊκά, όμως από τη στιγμή που έχουμε δημόσια υγεία ο καθένας το εκμεταλλεύεται.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.771
Πόντοι
3.796
Η εξηγηση ειναι μια:Ναυαγησα ελεγχομενα,η ταινια Ο Ναυαγος βγηκε για μενα
Φίλε,βλέπω φοβερή κινητικότητα από χθες στο νήμα με τις πιάτσες της Αθήνας.
Σαν συναγωνιστής από Θεσσαλονίκη και χρόνια στο αντίστοιχο νήμα της πόλης μας μπήκα να δω τι γίνεται.
Δεν γνωρίζω αν είναι άγνοια αυτό που κάνεις ή το θεωρείς καλή ιδέα για να τραβήξεις την προσοχή αλλά μάλλον πρέπει να ζητήσεις από κάπου βοήθεια .
Καλό είναι που εντυπωσιάζεις και δίνεις υλικό και μάτι σε τόσο κόσμο που σε παροτρύνει για να τραβήξει απλά μια μαλακια,αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει πολύ κόσμος με άδειο τενεκέ αντί για κεφάλι που θα πάει να κάνει το ίδιο .
Οι εξηγήσεις είναι δύο , ή έχεις πλήρη άγνοια για τους κινδύνους σε αυτό που κάνεις , ή απλά έχεις ήδη βάρη παράσημο και δεν σε νοιάζει για τους υπόλοιπους..απλά να ξέρεις ότι αν ισχύει το δεύτερο δεν έχεις καμία ανοσία και κανένα φρι πας ,εκει που το χώνεις είναι σαν αφροδίσια εγκυκλοπαίδεια.
Και διάγνωση με το μάτι δεν μπορείς να κάνεις αν νομίζεις ότι με αυτή την δικαιολογία ξεγελάς τον εαυτό σου.
Επίσης αυτές οι κοπέλες ότι σμν κουβαλάνε τα περισσότερα τα άρπαξαν από την βελόνα και όχι κατά προσέγγιση από το σεξ μόνο .

Αυτά τα γράφω όχι τόσο για εσένα αφού από ότι κατάλαβα είσαι ήδη καμμένο χαρτί ,αλλά για τους υπόλοιπους που παραπληροφορεις.

Δεν γαμανε οι περισσότεροι ακαποτα .
Δεν κόβεις με το μάτι τις αρρώστιες.
Δεν κολλάει μόνο με σεξ .
Δεν υπάρχουν χρόνιοι χρήστες που είναι καθαροί από διάφορα νοσήματα, υπάρχουν και δερματικά.
Επίσης η συνουσία εν γνώση νοσήματος φέροντας την ζωή του άλλου σε κίνδυνο διώκεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom