Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Για όλα τα γεγονότα υπάρχει μια λογική εξήγηση τύπε. Το εν λόγω μέλος θα έχει τους λόγους του, ώστε να γαμάει ακάποτα πουτάνες. Χαζός ή χωρίς ενημέρωση, δεν είναι πάντως
μπορει να ειναι οροθετικός, οπότε να μην τον νοιάζει να γαμάει ακάποτα τις πρεζο-πουτάνες της Ομόνοιας που σιγουρα αρκετές θα έχουν HIV....

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.444
Πόντοι
6.196
Πολλες ενδιαφερουσες γυναικειες φιγουρες που ολο με κανουν να αναρωτιεμαι

6 παρα με 10 παρα:

3η Σεπτεμβριου
Στελλα φοιτητρια μετα τις 9,λογικα ειχε ερθει πριν,μου παραπονεθηκε δειχνωντας το viber με 128 μηνυματα απο την μοιρασια,τουρμπο παραμενει

Οκανα
Μωρα εδω μωρα εκει

Αριστοτελους
Μωρο εδω μωρο εκει

Liberty
Αλμπενα,Δημητρα,Αννα,Βανεσσα,Τανια,Μαρια,αλλες δυο

Σωκρατους
Στελλα,Σαντυ κι αλλες

Easy
Πακιστανες,Κινεζα,Βουλγαρες μικρες,μεγαλοκυρια

Ορφεας
Κασσανδρα,μαυρη χοντρη,Τζινα,χοντρες,Ελενη Ουκρανη,Κινεζα,Βασια,Ειρηνη η οποια ηρθε απο επικοινωνια μας,Μαρια Αλβανη

Μαρνης
Ελιζαμπεθ η οποια ειναι η Μπετυ που σας λεω τοσο καιρο της οποιας δυστυχως επεσα θυμα

Κουμουνδουρου
Εξ αρχης εως τελους Αλεξανδρα κοκκινομαλλα

Πρεζοπεριοχη
Γνωστες και μη γνωστες

Πηρα Βασια,πολυ καλη,μειονεκτηματα χαλαρωση στα στηθη που οκ δικαιλογειται η χαλαρωση στηθους συν χαλαρωση κοιλιας,ωστοσο δεν επηρεαζουν γτ η Βασια ειναι δυναμιτης,καβαλησε διχως αυριο για 15+5 μαζι με συμπεριφορα εξαιρετικη,καβαλησε με διαφορα στυλ με αυξομειωσεις,δυναμιτης!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.444
Πόντοι
6.196
Παει κι αυτος ο στοχος,μονο Ρανια μου μεινε

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.175
Πόντοι
371
Εγώ θα πω ότι ο κάθε ένας γαμαει όπως θέλει,αν θέλει με κάποτα βάζει αν δεν θέλει δεν βάζει η ζωή και η υγεία είναι δικιά του, τώρα εγώ ακόμα και σε πρόγραμμα τον 120 που έχω πάρει μόνο με προφυλακτικό δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ διαφορετικα ,οπότε ας μην το αναλύουμε για ποιον λόγο γαμαει έτσι και διαφορετικα ,εγώ θα πω σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.815
Πόντοι
506
Πολλες ενδιαφερουσες γυναικειες φιγουρες που ολο με κανουν να αναρωτιεμαι

6 παρα με 10 παρα:

3η Σεπτεμβριου
Στελλα φοιτητρια μετα τις 9,λογικα ειχε ερθει πριν,μου παραπονεθηκε δειχνωντας το viber με 128 μηνυματα απο την μοιρασια,τουρμπο παραμενει

Οκανα
Μωρα εδω μωρα εκει

Αριστοτελους
Μωρο εδω μωρο εκει

Liberty
Αλμπενα,Δημητρα,Αννα,Βανεσσα,Τανια,Μαρια,αλλες δυο

Σωκρατους
Στελλα,Σαντυ κι αλλες

Easy
Πακιστανες,Κινεζα,Βουλγαρες μικρες,μεγαλοκυρια

Ορφεας
Κασσανδρα,μαυρη χοντρη,Τζινα,χοντρες,Ελενη Ουκρανη,Κινεζα,Βασια,Ειρηνη η οποια ηρθε απο επικοινωνια μας,Μαρια Αλβανη

Μαρνης
Ελιζαμπεθ η οποια ειναι η Μπετυ που σας λεω τοσο καιρο της οποιας δυστυχως επεσα θυμα

Κουμουνδουρου
Εξ αρχης εως τελους Αλεξανδρα κοκκινομαλλα

Πρεζοπεριοχη
Γνωστες και μη γνωστες

Πηρα Βασια,πολυ καλη,μειονεκτηματα χαλαρωση στα στηθη που οκ δικαιλογειται η χαλαρωση στηθους συν χαλαρωση κοιλιας,ωστοσο δεν επηρεαζουν γτ η Βασια ειναι δυναμιτης,καβαλησε διχως αυριο για 15+5 μαζι με συμπεριφορα εξαιρετικη,καβαλησε με διαφορα στυλ με αυξομειωσεις,δυναμιτης!
Κορυφη η βασια στο γαμησι, την πηρα προχτες. Ξεσκιστηκαμε διχως αυριο.

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
725
Πόντοι
81
Φίλε,βλέπω φοβερή κινητικότητα από χθες στο νήμα με τις πιάτσες της Αθήνας.
Σαν συναγωνιστής από Θεσσαλονίκη και χρόνια στο αντίστοιχο νήμα της πόλης μας μπήκα να δω τι γίνεται.
Δεν γνωρίζω αν είναι άγνοια αυτό που κάνεις ή το θεωρείς καλή ιδέα για να τραβήξεις την προσοχή αλλά μάλλον πρέπει να ζητήσεις από κάπου βοήθεια .
Καλό είναι που εντυπωσιάζεις και δίνεις υλικό και μάτι σε τόσο κόσμο που σε παροτρύνει για να τραβήξει απλά μια μαλακια,αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει πολύ κόσμος με άδειο τενεκέ αντί για κεφάλι που θα πάει να κάνει το ίδιο .
Οι εξηγήσεις είναι δύο , ή έχεις πλήρη άγνοια για τους κινδύνους σε αυτό που κάνεις , ή απλά έχεις ήδη βάρη παράσημο και δεν σε νοιάζει για τους υπόλοιπους..απλά να ξέρεις ότι αν ισχύει το δεύτερο δεν έχεις καμία ανοσία και κανένα φρι πας ,εκει που το χώνεις είναι σαν αφροδίσια εγκυκλοπαίδεια.
Και διάγνωση με το μάτι δεν μπορείς να κάνεις αν νομίζεις ότι με αυτή την δικαιολογία ξεγελάς τον εαυτό σου.
Επίσης αυτές οι κοπέλες ότι σμν κουβαλάνε τα περισσότερα τα άρπαξαν από την βελόνα και όχι κατά προσέγγιση από το σεξ μόνο .

Αυτά τα γράφω όχι τόσο για εσένα αφού από ότι κατάλαβα είσαι ήδη καμμένο χαρτί ,αλλά για τους υπόλοιπους που παραπληροφορεις.

Δεν γαμανε οι περισσότεροι ακαποτα .
Δεν κόβεις με το μάτι τις αρρώστιες.
Δεν κολλάει μόνο με σεξ .
Δεν υπάρχουν χρόνιοι χρήστες που είναι καθαροί από διάφορα νοσήματα, υπάρχουν και δερματικά.
Επίσης η συνουσία εν γνώση νοσήματος φέροντας την ζωή του άλλου σε κίνδυνο διώκεται.
Ολόσωστος και γενικά από ιατρικής άποψης οι ουσίες είναι που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό. Όσα είπες είναι τα κλασικά στερεότυπα που λένε οι ανεγκέφαλοι τύποι. Θέλει τρομερή προσοχή γιατί και στην τελική με τα ακάποτα που κάνει αριστερά και δεξιά μπορεί και αυτός να τους μεταφέρει τίποτα και αυτές είναι χάλια μαύρα στις άμυνες. Οπότε φταίει αποκλειστικά ο πελάτης σε τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ το ξαναλέω το θεωρώ εκμετάλλευση και πάλι γιατί δεν νομίζω πως κάποια μη τοξικοεξαρτημένη σεξεργάτρια θα το δεχόταν έτσι από έναν άγνωστο μπουρδελιάρη, άνθρωποι είναι και προσέχουν ασχέτως του επαγγέλματος. Χρειάζεται σεβασμός και ειδικά αν είναι ευάλωτος κάποιος άλλος. Η δική μου εκτίμηση είναι πως ο τύπος μάλλον έχει κάτι το σοβαρό και από τη συμπεριφορά του εδώ που αναζητά τόσο απεγνωσμένα το βλέμμα των άλλων μάλλον είναι της λογικής να το διασπείρει με ό,τι εκλογίκευση μπορεί να κάνει καθώς ξέρει πως είναι χαμένος.

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Φίλε,βλέπω φοβερή κινητικότητα από χθες στο νήμα με τις πιάτσες της Αθήνας.
Σαν συναγωνιστής από Θεσσαλονίκη και χρόνια στο αντίστοιχο νήμα της πόλης μας μπήκα να δω τι γίνεται.
Δεν γνωρίζω αν είναι άγνοια αυτό που κάνεις ή το θεωρείς καλή ιδέα για να τραβήξεις την προσοχή αλλά μάλλον πρέπει να ζητήσεις από κάπου βοήθεια .
Καλό είναι που εντυπωσιάζεις και δίνεις υλικό και μάτι σε τόσο κόσμο που σε παροτρύνει για να τραβήξει απλά μια μαλακια,αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει πολύ κόσμος με άδειο τενεκέ αντί για κεφάλι που θα πάει να κάνει το ίδιο .
Οι εξηγήσεις είναι δύο , ή έχεις πλήρη άγνοια για τους κινδύνους σε αυτό που κάνεις , ή απλά έχεις ήδη βάρη παράσημο και δεν σε νοιάζει για τους υπόλοιπους..απλά να ξέρεις ότι αν ισχύει το δεύτερο δεν έχεις καμία ανοσία και κανένα φρι πας ,εκει που το χώνεις είναι σαν αφροδίσια εγκυκλοπαίδεια.
Και διάγνωση με το μάτι δεν μπορείς να κάνεις αν νομίζεις ότι με αυτή την δικαιολογία ξεγελάς τον εαυτό σου.
Επίσης αυτές οι κοπέλες ότι σμν κουβαλάνε τα περισσότερα τα άρπαξαν από την βελόνα και όχι κατά προσέγγιση από το σεξ μόνο .

Αυτά τα γράφω όχι τόσο για εσένα αφού από ότι κατάλαβα είσαι ήδη καμμένο χαρτί ,αλλά για τους υπόλοιπους που παραπληροφορεις.

Δεν γαμανε οι περισσότεροι ακαποτα .
Δεν κόβεις με το μάτι τις αρρώστιες.
Δεν κολλάει μόνο με σεξ .
Δεν υπάρχουν χρόνιοι χρήστες που είναι καθαροί από διάφορα νοσήματα, υπάρχουν και δερματικά.
Επίσης η συνουσία εν γνώση νοσήματος φέροντας την ζωή του άλλου σε κίνδυνο διώκεται.

Η μονη λογική εξήγηση ειναι οτι ο τύπος να έχει κάτι πολυ σοβαρό σε ασθένεια αφού το κανει εν γνώσει του και ειναι ηδη "καμμένο χαρτί", οπότε δεν τον νοιάζει τιποτα πλεον....σου λεει να κανω οτι τρέλα γουστάρω να ξεπεράσω τα άκρα και να το ζήσω οσο πάει....προφανώς αυτο δεν δινει το δικαίωμα σε κάποιον που ειναι καμμένο χαρτί να μεταδίδει και σε κορίτσια πρεζάκια με χαμηλό ανοσοποιητικό που ηδη και αυτές θα κουβαλάνε αλλα κλπ....αυτες θα το μεταδώσουν και σε αλλους μεσω σεξουαλικής ή δερματικής επαφής και πάει λέγοντας και έτσι εξαπλώνονται τα ΣΜΝ και ο HIV....

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.841
Πόντοι
3.656
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ​

Όπως γνωρίζουμε όσοι διαβάζουμε το Σάιτ, τον τελευταίο καιρό ένα συγκεκριμένο μέλος κάνει μακροσκελέστατα και λεπτομερέστατα ρεπορτάζ, αναφορικά με τις σεξεργάτριες του τριγώνου. Ενώ όλοι οι άλλοι πηγαίνουμε, κάνουμε μια βόλτα, διαλέγουμε, πηδάμε και φεύγουμε, ο εν λόγω έχει δαπανήσει αμέτρητες ώρες δημιουργώντας επαφές και οικειότητα με τις σεξεργάτριες. Παράξενο μεν, αλλά ο καθένας διαθέτει το χρόνο του όπως γουστάρει, στο κάτω – κάτω, πληροφορίες δίνει. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ κάθε ακρότητα κάτι καλύπτει. Ο εν λόγω, δημοσιοποίησε βίντεο στα οποία, εκτός από ακάποτα τσιμπούκια (πολλοί τα ζητάνε), γαμάει ακάποτα και δύο πουτάνες. Από το 2012, είχαν ανακαλυφθεί δεκάδες πουτάνες οροθετικές, κι αποδείχτηκε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι το AIDS ζει και βασιλεύει στις πιάτσες. Άσε για τα άλλα Σεξουαλικά Νοσήματα, αυτά θεραπεύονται. Η μοναδική λογική εξήγηση, όπως επεσήμανε άλλο μέλος, είναι ότι και ο ίδιος είναι οροθετικός, και δεν νοιάζεται. Εξ άλλου, όπως έχει γράψει ο ίδιος, Ναυάγησε ελεγχόμενα. Ότι η ταινία ο Ναυαγός βγήκε για τον ίδιο. Στην εν λόγω ταινία ο πρωταγωνιστής βρίσκεται απομονωμένος σε ένα ακατοίκητο νησί όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, κατέπεσε και προσπαθεί να επιβιώσει στο νησί χρησιμοποιώντας ό,τι απέμεινε από το φορτίο του αεροπλάνου. Μάλλον αυτό εννοούσε.

ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ : Ενώ είχα εξιταριστεί με τις περιγραφές για την Άννα την Πρασινομάτα, δεν θα την πάρω, ακόμα κι αν την βρω. Όχι μόνο κάτι της μετέδωσε, αλλά για να δεχτεί να κάνει ακάποτο μαζί του, ΣΙΓΟΥΡΑ κάνει και με άλλους, και καταλαβαίνουμε όλοι μας τι σημαίνει αυτό για την ασφάλειά μας. Το ίδιο κι όσον αφορά την άλλη, στο μουνί της οποίας έχυσε μέσα, και μας έδωσε και τα πειστήρια. Έχω ήδη κατάλογο αποφυγής, για όσες πήρε. Ίσως όμως κάνω και λάθος, ας κρίνουν τα μέλη, σε Δημοκρατία ζούμε, κι όλοι έχουμε το δικαίωμα της Ελευθερίας του λόγου

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
725
Πόντοι
81
Λοιπόν επειδή ήμουν περίεργος για να δω τι παίζει με αυτό το μέλος κοίταξα μέχρι τις αρχές του 2025. Ο τύπος έχει βάλει από τότε 5 κοπέλες εκ των οποίων σε όλες φαίνεται ξεκάθαρα ή υπονοείται πως ΔΕΝ κάνει χρήση προφυλακτικού. Κάποιες έχουν σημάδια από βελόνες, άλλες δερματικά προβλήματα και κάποιες άλλες ανοιχτές πληγές στις περιοχές κοντά και ο τύπος απλά μπαίνει έτσι και το δείχνει στα μέλη. Επιπλέον, τις φωτογραφίζει με φάτσες ασχέτως αν τις καλύπτει εδώ. Πολλά μπορεί να υποθέσει κάποιος για τον ρόλο και τον τρόπο που βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλά ψυχολογικά και όσα γράφει μαρτυρούν πως το χειρότερο είναι πως νιώθει πως δεν έχει να χάσει τίποτα. Πριν πολλά χρόνια είχε γίνει επιχείρηση σκούπα γιατί το AIDS θέριζε και δυστυχώς την πλήρωσαν μόνο οι κοπέλες. Μαντέψτε γιατί. Κάποιοι τύποι πάνε και παίρνουν σε "έκπτωση" τοξικοεξαρτημένες κοπέλες ακάπ για κάθε βίτσιο και λόγω του νόμου τη γλιτώνουν. Ακαπ προτείνει ΠΑΝΤΑ ο πελάτης και μάλιστα παίζει να πληρώνει και παραπάνω για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Τα συμπεράσματά δικά σας. Θα κλείσω λέγοντας πως όλο αυτό είναι πολύ προβληματικό. Είναι διαφορετικό να είσαι φετιχιστής και να τα κάνεις όλα με συναίνεση, διαφορετικό να γουστάρεις αγοραίο έρωτα και να λαμβάνονται μέσα προστασίας και για τις δύο πλευρές και διαφορετικό να πηγαίνεις σε κοπέλες που όπως λέει "τρέμουν από στέρηση" και να τις καρφώνεις ενώ το έχεις κάνει σύστημα με άλλες πόσες. Μία να είχε κάτι από τις βελόνες, ο τύπος εξασφαλίζει πως θα το μεταδώσει. Επιπλέον, πολύ πιο εύκολα από το HIV κολλάει η Ηπατίτιδα C και πολλά άλλα ΣΜΝ. Όλη αυτή η ιστορία δείχνει την αθλιότητα, την εκμετάλλευση και το πόσο επικίνδυνοι είναι κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν να διασπείρουν ασθένειες στα πιο ευάλωτα στρώματα. Απλά ντροπή.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.175
Πόντοι
371
Εγώ περιμένω να βγει να απαντήσει σε όλα αυτά διότι είναι σημαντικά ειδικά από την στιγμή που δεν βάζει προφυλακτικό, εγώ πιστεύω κάτι έχει από σνμ αλλά από την άλλη και που της πηδαει χωρίς προφυλακτικό θα μπορούσε να μην το δείχνει και να πάμε και εμείς,αλλά και να μην το έδειχνε δεν ξέρουμε πραγματικά τι κάνουν οι άλλες κοπέλες,μπορείς σχεδόν όλες να το κάνουν χωρίς προφυλακτικό, όπως και να έχει μας ενημερώνει πλήρως αλλά θα πρέπει να προσέξουμε και την υγεία μας..

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.444
Πόντοι
6.196
Ξεχασα να σας πω πως υπηρχε κ η κυρα Δημητρα.Η κυρια Δημητρα ειναι milfogilf που εμφανιζεται αραια,την εχω ξαναδει μηνες πριν εως 2 φορες το πολυ,δεχοταν και λιγοτερα,αν το σταθεροποιησει ειναι παρα πολυ καλοστεκουμενη,υπαρχει κ μια παρομοια της,η κυρια Ιωαννα,ιδιας κατηγοριας,διαφορετικα σωματα,η Δημητρα ειναι πιο μοντελε ισια,η Ιωαννα εχει περιφερειουλα

Freelife

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Ξεχασα να σας πω πως υπηρχε κ η κυρα Δημητρα.Η κυρια Δημητρα ειναι milfogilf που εμφανιζεται αραια,την εχω ξαναδει μηνες πριν εως 2 φορες το πολυ,δεχοταν και λιγοτερα,αν το σταθεροποιησει ειναι παρα πολυ καλοστεκουμενη,υπαρχει κ μια παρομοια της,η κυρια Ιωαννα,ιδιας κατηγοριας,διαφορετικα σωματα,η Δημητρα ειναι πιο μοντελε ισια,η Ιωαννα εχει περιφερειουλα
Η ιωάννα χαρακτηριστικά και που καθετε συνήθως?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.444
Πόντοι
6.196
Η ιωάννα χαρακτηριστικά και που καθετε συνήθως?
Σωκρατους+Σατωβριανδου κ οι 2 ειτε σκαλα ειτε ορθιες γωνια και απεναντι,φαινονται γιατι ειναι Ελληνιδες και καλοστεκονται,την Ιωαννα την ειχα δει με σορτσακι,τη Δημητρα κ τις 2 φορες με φορεμα ως κατω

Τελευταία τροποποίηση:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.534
Πόντοι
446
Έχω περάσει αρκετές φορές απ'το "τρίγωνο" όπως το αποκαλείτε εδώ μέσα.
Κάνω τη βόλτα μου , βλέπω , χωρίς να αγγίζω ,τρώω κάνα φαλάφελ λίγο πιο πάνω στην πλατεία Βάθης και φεύγω.
Οι σκέψεις μου είναι οι εξής:

1.Δεν έχω πάει κι ούτε πρόκειται (για δικούς μου λόγους που δεν θέλω να αναλύσω)με κοπέλα από κει. Ούτε Άγιος το παίζω ούτε τίποτα απ'όλα αυτά.....γιατί μαλακίες διαφόρων ειδών έχουμε κάνει σχεδόν όλοι...

2.Δεν κρίνω και προφανώς ΔΕΝ κατακρίνω αυτούς που πάνε με κοπέλες που κάνουν πιάτσα εκεί.

3.Το μέλος που δημοσίευσε τα συγκεκριμένα βίντεο με τα ακάποτα και τους κρεμπιέδες , να είστε σίγουροι όλοι εδώ μέσα , ότι ΔΕΝ είναι ο μόνος που γαμάει ακάποτα εκεί. Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, είναι τουλάχιστον αφελής.Προφανώς το κάνουν κι άλλοι και θα συνεχίσουν να το κάνουν , απλά ο συγκεκριμένος το δημοσιοποίησε κιόλας. Αυτή είναι η διαφορά και μόνο αυτή.

4.Όταν ένα άτομο είναι εξαρτημένο , δεν έχει κρίση , δεν έχει σχεδόν καμία αναστολή και φυσικά καμία άμυνα .Η λογική απουσιάζει από τα πάντα και το μόνο που το ενδιαφέρει είναι πως θα βρει τη δόση του . Και θα κάνει σχεδόν τα πάντα γι'αυτό.

5.Κάποιοι λέτε , ότι θα αποφεύγετε στο εξής τις συγκεκριμένες κοπέλες , γιατί τις είδατε στο βίντεο να γαμιούνται ακάποτα. Ο.κ κατανοητό και σεβαστό. Δηλαδή με τις άλλες εξαρτημένες κοπέλες που κάνουν πιάτσα εκεί , νιώθετε πιο ασφαλείς επειδή απλά δεν είδατε βίντεό τους ? Οι άλλες δεν κάνουν ακάποτα ?

6.Ο καθένας παίρνει τις ευθύνες του για ό,τι κάνει με ότι αυτό συνεπάγεται...και ξαναλέω ΔΕΝ κρίνω και ΔΕΝ κατακρίνω κανέναν εδώ μέσα....

Συγγνώμη αν κούρασα .....και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.795
Πόντοι
2.846
καλά ρε παιδιά, τα βίντεο αυτού του κρετίνου που αυτοεπιδεικνύεται ότι και καλά γαμάει ακάποτα - και μάλιστα εξαρτημένη απ' ότι καταλαβαίνω - δεν πρέπει να κατέβουν;
Δεν πρέπει ακόμα και να διαγραφεί από μέλος;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
μπορει να ειναι οροθετικός, οπότε να μην τον νοιάζει να γαμάει ακάποτα τις πρεζο-πουτάνες της Ομόνοιας που σιγουρα αρκετές θα έχουν HIV....
Όταν ένας οροθετικός παίρνει την αγωγή του έχει χαμηλό υιικό φορτίο, που δεν ανιχνεύεται, ούτε μπορεί να κολλήσει άλλους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom