Πέρασμα από τρίγωνο σήμερα στις 12:00-14:00 να δω τι παίζει. Λίγα πράγματα, στο Λιτό το τίποτα, Ορφέα ένα κοντοπουτανο μικρό το οποίο ήθελα να πάρω αλλά επειδή ήταν στην αρχή που έφτασα είπα να κάνω μια βόλτα, ε δν το ξαναείδα. Όσες φορές είδα κάποια που μου άρεσε κ είπα κάτσε να δω τι παίζει κ ξανά έρχομαι, ποτέ μα ποτέ δν την ξανά πετυχαίνω.
Η αλβανιδοκωλαρα στο πόστο της (όντως έχει μεγαλωσει ο κωλος της), επί της Γ Σεπτεμβρίου η γνωστή ασχημη μελαχρινή με τα μίνι κ τα ωραία πόδια. Στο Αξες τίποτα.
Στην Χαλκοκονδύλη γεμάτο γκρανι 7-8. Ξεχώρισα μια ξανθιά με ίσια μαλλιά αρκετά μεγάλη αλλά μου έκανε εντύπωση που είχε ωραία πόδια κ ήταν αδύνατη. Μάγκες έφαγα άκυρο! Πάω να της μιλήσω κ μου λέει όχι. Της δείχνω τα λεφτά κ μου λέει πάλι όχι. Σας έχει ξανά τύχει? Γτ ? Να φοβήθηκε μην την ξεσκίσω?
Δν πειράζει ήταν η Λουσαρα εκεί και με εξυπηρετησε. Πρώτη φορά είδα την Λούση όχι τόσο περιποιημένη, δλδ χωρίς βάψιμο όπως παλια. Αλλά πάλι καλά που την πέτυχα!
Επίσης επί της Χαλκοκονδύλη είδα κ την γνωστή Ελληνίδα ξανθιά, με τρομερές καμπύλες, την φόρτωσε μύστης μόλις την είδα.
Όπως είδα κ ένα καινούργιο φρούτο, μια μαύρη με βυζάρες και κεγαλο κωλο αλλα άσχημο πρόσωπο ,γύρω στα 50 την έκανα, την ρωτάω κ μου λέει 50 ευρώ! Ότι να ναι.