Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.249
Πόντοι
3.796
Αυτή είναι μια με κοντό μαλλί που είναι έξω από το Λητώ συνέχεια; Μια σκυλοφατσα αλλά με ωραία πόδια και ωραίο σώμα, γενικά ωραίο μουνάκι. Συνήθως φοράει φούστες και μπότες.
Λοιπον εχει κοντο μαλλι αλλα βαζει κ τρεσες αρα αν την εχεις δει με μακρια μαλλια ειναι η ιδια.Εχει ιδιαιτερα ματια πρασινωπα.Προσεχε μη μπερδευτεις με Βιολετα που εχει περιπου οσα λες,η Ομπενα ειναι μελαχρινη κ ναι εχει ποδαρες κ σωμα που δε περνα απαρατηρητο.Συστηνεται ως Αντώνια.Οταν τη πρωτογνωρισα ελεγε μονο Σαββατα αλλα την εχω δει κι αλλες μερες,μενει Αλιμο κ μου ειχε δωσει τηλ.Παντα Lito εμφανιζεται.

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
47
Πόντοι
0

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.696
Πόντοι
506
Στο περίπτερο στο φανάρι Γ'Σεπτεμβρίου..Κάθεται σ'ενα σκαμπό, αφρατούλα μελαχρινή 45άρα...
Προκειται για τη Μαροκινη Σαμιρα. Bbw, σχεδον 4αρια βυζια κ τεραστια, πεταχτη κωλαρα. Καλη αποδοση, χυσιμο στα κωλομαγουλα

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

AlexisShamrock

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα , ειμαι Αθηνα απο αλλη περιοχη. Σγμερα βραδυ Σαββατο σκεφτωμαι να βγω για κανα καλο μωρο...σε ποια περιοχη και ποιες ωρες μπορω να βρω? Προς γλυφαδα ειδα χθες 3 . 2 σταση τραμ μετα γλυφαδα και μια μαρμαριδη

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
861
Πόντοι
86
Πλατεια Λαυριου η Μαρια Ρουμανα δεν εχει γυρισει ακομα, στη γωνια παιζει μπαλλα μονη τηs η Αλβανιδοκωλαρα με ολα τα μπαρμπαδια

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Πλατεια Λαυριου η Μαρια Ρουμανα δεν εχει γυρισει ακομα, στη γωνια παιζει μπαλλα μονη τηs η Αλβανιδοκωλαρα με ολα τα μπαρμπαδια
Κρίμα. Από ότι βλέπω θα έρθει για ένα μήνα και το Πάσχα θα ξαναφύγει

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
82
Πόντοι
0
Λοιπον εχει κοντο μαλλι αλλα βαζει κ τρεσες αρα αν την εχεις δει με μακρια μαλλια ειναι η ιδια.Εχει ιδιαιτερα ματια πρασινωπα.Προσεχε μη μπερδευτεις με Βιολετα που εχει περιπου οσα λες,η Ομπενα ειναι μελαχρινη κ ναι εχει ποδαρες κ σωμα που δε περνα απαρατηρητο.Συστηνεται ως Αντώνια.Οταν τη πρωτογνωρισα ελεγε μονο Σαββατα αλλα την εχω δει κι αλλες μερες,μενει Αλιμο κ μου ειχε δωσει τηλ.Παντα Lito εμφανιζεται.
καλησπερα μυστη

μπορεις να στειλεις τηλ σε πμ ;;;;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.249
Πόντοι
3.796
Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.249
Πόντοι
3.796
Καλησπερα , ειμαι Αθηνα απο αλλη περιοχη. Σγμερα βραδυ Σαββατο σκεφτωμαι να βγω για κανα καλο μωρο...σε ποια περιοχη και ποιες ωρες μπορω να βρω? Προς γλυφαδα ειδα χθες 3 . 2 σταση τραμ μετα γλυφαδα και μια μαρμαριδη
Αυτο που αναφερεις ειναι για αλλο τριγωνο σε νημα που λεει για παραλιακη αν ψαξεις.Εμεις αναφερομαστε στο τριγωνο Ομονοιας

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746
χυστες κυκλοφορει στην πιατσα κανενα πολυ κοντο μουνι;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.249
Πόντοι
3.796
Eδω

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.249
Πόντοι
3.796
χυστες κυκλοφορει στην πιατσα κανενα πολυ κοντο μουνι;
Δυο Χριστινες απο τις 3 που υπαρχουν ειναι αρκετα κοντες.Η γνωστη του Liberty ειναι προς κοντη κ εχει ερθει μια καινουρια Χριστινα εκ Βουλγαριας η οποια ειναι πολυ κοντη,στον ορφεα για 20 νομιζω και μιλφιζει,χαμογελαει θα τη καταλαβεις.Μετα εχω δει κατι κοντες απο μπαγκλαντεσιανες και μου φαινεται κινεζες κοντες.Η Χριστινα η πολυ κοντη δε μιλαει πολλα Ελληνικα αλλα ξερει τα βασικα που χρειαζεται να σου πει,να το θυμασαι σαν σημαδι γτ εγω τη τρολαρα δηλαδη ηξερε τα λεφτα να τα πει κ οχι τα αλλα που ρωτησα,ηξερε οτι εχει αναγκη να ξερει,απο αυτο θα τη καταλαβεις εκτος αν εμαθε περισσοτερα τοσο καιρο,απο υψος ειναι σιγουρα οτι θελεις κ η μονη μου φαινεται σε αυτα τα υψη

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746
Δυο Χριστινες απο τις 3 που υπαρχουν ειναι αρκετα κοντες.Η γνωστη του Liberty ειναι προς κοντη κ εχει ερθει μια καινουρια Χριστινα εκ Βουλγαριας η οποια ειναι πολυ κοντη,στον ορφεα για 20 νομιζω και μιλφιζει,χαμογελαει θα τη καταλαβεις.Μετα εχω δει κατι κοντες απο μπαγκλαντεσιανες και μου φαινεται κινεζες κοντες.Η Χριστινα η πολυ κοντη δε μιλαει πολλα Ελληνικα αλλα ξερει τα βασικα που χρειαζεται να σου πει,να το θυμασαι σαν σημαδι γτ εγω τη τρολαρα δηλαδη ηξερε τα λεφτα να τα πει κ οχι τα αλλα που ρωτησα,ηξερε οτι εχει αναγκη να ξερει,απο αυτο θα τη καταλαβεις εκτος αν εμαθε περισσοτερα τοσο καιρο,απο υψος ειναι σιγουρα οτι θελεις κ η μονη μου φαινεται σε αυτα τα υψη
κατω απο 1,60 δλδ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom