SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 16.047
- Πόντοι
- 2.546
σε ποιο ειναι η κυρια?Μπουρδελακι 2
Ωραίος φίλε βάλε και λίγο φωνή να γουστάρουμε...Μπουρδελακι 2
χαχαχαχ το χαμογελο σου ολα τα λεφτα εβαλα τα γελιαΜπουρδελακι 2
Υπαρχει τετοιο μωρο στη σεξεργασια?@dimigoall
Mπορώ να εχω το τηλέφωνο της φοτήτριας φιλοσοφικής που κάνει έντονο σεξ και είναι 20 χρονών ;
Δε λεω γτ μετα πανε κ με δινουνσε ποιο ειναι η κυρια?
Αναγκαζομαι να τη βγαζω να μην ακουγομαι κ να μην ακουτε τις μαλακιες που λεωΩραίος φίλε βάλε και λίγο φωνή να γουστάρουμε...
Χαχαχα κ γω γελασα οταν ειδα ποσο ακυρος φαινομουν,μεσα στη τρελη χαρα χαχαχαχαχαχ το χαμογελο σου ολα τα λεφτα εβαλα τα γελια
Αφού δεν είχε ζωστει και με εκρηκτικά ΧΑ ΧΑΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ALERT
Ποτέ δεν έχω φάει τέτοια ήττα στην πορνική σταδιοδρομία μου. Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο και στον Ορφέα. Βλέπω μια λεπτή, με σκούφο, καμπουρωτή μύτη και καρφωτά μάτια. – Τι κάνεις; - Ντουλέβω – τι κάνεις στο κρεβάτι; - πίπα, μουνί. Μια ώρα 10€. - Από που είσαι; - Ιράν, όνομα Μάσα. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά Ιρανή δεν έχω γαμήσει. Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο, περνάει πολύ ώρα στο μπάνιο, εκεί είδα ότι είχε το κεφάλι σχεδόν ξυρισμένο. Τουλάχιστον φαίνεται καθαρή, σκέφτηκα. Βγαίνει έξω, αχ κρυώνω, σκεπάζεται με το σεντόνι. Περνάνε λίγα λεπτά, έλα της λέω, άρχισε την πίπα. Μου δείχνει το στόμα της, αρχίζει κάτι ακαταλαβίστικα, είμαι πουτάνα, να γαμήσεις αρχίζει να ουρλιάζει. Οι Καθαρίστριες έξω θορυβήθηκαν και ρώτησαν τι συμβαίνει. Τους απάντησα ότι έχω μπλέξει με τρελή, και δεν ξέρω γιατί φωνάζει. Την έκανα κακήν – κακώς, φοβήθηκα ότι αν άρχιζε να ουρλιάζει κι ερχόταν η Αστυνομία θα έμπλεκα άσχημα. Είπα στη Ρεσεψιόν να ειδοποιεί του; πελάτες ότι είναι για δέσιμο, δεν νομίζω όμως ότι θα το κάνουν
ΧαχαχαχαχαΑφού δεν είχε ζωστει και με εκρηκτικά ΧΑ ΧΑ
Γιαννη σας εχω πει για τη Μασα οτι κατι με απωθουσε,ισως αν αντεχες κ αντι για πιπα ξεκινουσες σεξ θα το σωζες η θα χαμε ολοκληρωμενη εικονα για την τοσο περιεργη εργαζομενη.Το μαλλο ναι ειναι φανταρου κ δε γινεται να μη μεγαλωνει τοσο καιρο που τη βλεπω.Ολα αυτα μου θυμιζουν παρομοια φαση με Μπετυ αρα Μασα black list.Εγω πηρα 5 ευρω πισω κ κατι δε κολλουσε γτ ελεγε να δωσω οτι θελω.Παραπονηθηκε πως ολοι ζηταμε λεφτα πισω απ οτι καταλαβαινα.Επρεπε να πω αφου ολους τους κοροιδεψες.Black list ασυζητητι.Κ η Μασα τα ιδια,της ειπα περι κοστους κ αλλαξε σε 15,οσες φορες εχουμε μιλησει δε με επειθεΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ALERT
Ποτέ δεν έχω φάει τέτοια ήττα στην πορνική σταδιοδρομία μου. Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο και στον Ορφέα. Βλέπω μια λεπτή, με σκούφο, καμπουρωτή μύτη και καρφωτά μάτια. – Τι κάνεις; - Ντουλέβω – τι κάνεις στο κρεβάτι; - πίπα, μουνί. Μια ώρα 10€. - Από που είσαι; - Ιράν, όνομα Μάσα. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά Ιρανή δεν έχω γαμήσει. Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο, περνάει πολύ ώρα στο μπάνιο, εκεί είδα ότι είχε το κεφάλι σχεδόν ξυρισμένο. Τουλάχιστον φαίνεται καθαρή, σκέφτηκα. Βγαίνει έξω, αχ κρυώνω, σκεπάζεται με το σεντόνι. Περνάνε λίγα λεπτά, έλα της λέω, άρχισε την πίπα. Μου δείχνει το στόμα της, αρχίζει κάτι ακαταλαβίστικα, είμαι πουτάνα, να γαμήσεις αρχίζει να ουρλιάζει. Οι Καθαρίστριες έξω θορυβήθηκαν και ρώτησαν τι συμβαίνει. Τους απάντησα ότι έχω μπλέξει με τρελή, και δεν ξέρω γιατί φωνάζει. Την έκανα κακήν – κακώς, φοβήθηκα ότι αν άρχιζε να ουρλιάζει κι ερχόταν η Αστυνομία θα έμπλεκα άσχημα. Είπα στη Ρεσεψιόν να ειδοποιεί του; πελάτες ότι είναι για δέσιμο, δεν νομίζω όμως ότι θα το κάνουν