ok, εξ άλλου θυμήθηκα ότι τα έχω ξαναπεί, και δεν κριτικάρω ποτέ άλλους. Είναι η ίδια κοπέλα που είχες βάλει φωτό στη σελ.1264 ?ΟΚ. Εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μπορείτε να μην επιλέξετε οποιαδήποτε έχει μελανιές ή σημάδια. Η δικιά μου άποψη είναι ότι, βάζοντας τις φωτογραφίες, δεν μπορώ να κατηγορηθώ ότι την ωραιοποίησα, ότι είμαι προμότορας, παίρνω προμήθεια, ή οτιδήποτε άλλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.388
- Πόντοι
- 3.656
όχι, τώρα την πήρα για πρώτη φοράok, εξ άλλου θυμήθηκα ότι τα έχω ξαναπεί, και δεν κριτικάρω ποτέ άλλους. Είναι η ίδια κοπέλα που είχες βάλει φωτό στη σελ.1264 ?
Kabliaris21
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 250
- Πόντοι
- 20
Άντζελα, καλή στον αγώνα αλλά το μείον δεν δίνει φιλιά και δεν βγάζει σουτιενΔυνατό πιστόλι 30€ είπε μαζί με ξενοδοχείο Αλβανίδα δν θυμάμαι όνομα στην Χαλκοκονδύλη
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 700
- Πόντοι
- 81
Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια κανανεΣαν εκδιδομενες η γενικα?Σε ποιο σημειο του δρομου?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.617
- Πόντοι
- 506
Ρε μαγκες, μια χοντρη ελληνιδα με γυαλια ηλιου, μαυρα μαλλια, γωνια Χαλκοκονδυλη-Σωκρατους. Εμφανιζεται 12-3 μεσημερι κ μιλαει και παει μονο με πακιστανους ή μαυρους. Τι ξερουμε?
The_Curber
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Αυτήν την ξαναείδεςΜεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Είδα έξω από το Ορφέα το ομορφότερο κορίτσι που έχω δει στο τρίγωνο, και ίσως και σε ολόκληρη τη ζωή μου. Μελαμψό, θα μπορούσε να είναι μιγάδα ή γυφτάκι, σκουλαρίκι στη μύτη, ύψος γύρω στο 1,65, μαλλί ράστα μέχρι τη μέση (δεν ξέρω αν ήταν δικό της ή εξτένσιον). Κολλητό τζιν και μπλουζάκι, οι γραμμές του σώματός της διαγράφονταν πεντακάθαρα και ήταν σχεδόν τέλειες. Ζήτησε 30€ για πίπα - μουνί, 50€ και για κωλαράκι. Είχα όμως κανονίσει με στανταράκι και δεν τη δοκίμασα
Ένας από τους αστικούς μύθους της πιάτσας. Ποτέ δεν έκαναν φοιτήτριες πιάτσα στη Σόλωνος και σε καμία άλλη πιάτσα, τουλάχιστον του δρόμου, ήταν κάποιες κοπέλες τζάνκια, μικρές σε ηλικία, και αυτό είναι όλο.Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια κανανε
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.995
- Πόντοι
- 3.796
Περασα ωρες πριν.Πηρα Δημητρα απο Σωκρατους,43 χρονων αδυνατη,ψιλομουρλη αλλα δεν εκανε πουτανιες,τα δεχοταν ολα,στο κλασσικο καβαλημα εκανε ταχυτατα μπρος πισω που δεν μου χει ξανατυχει.Το πιο ευχαριστο ηταν αυτο.Στα 15+5 μια χαρα για ξεφορτωμα.Ελληνιδα,εκανε μπανιο κ πριν κ μετα.
Πέρασα με Κασσάνδρα, μου έδειξε πρόσφατες εξετάσεις και ειπε την άποψη της/εκδοχή σχετικά με το συμβάν με λιγο παράπονο...
Στα του αγώνα τωρα δε ξερω αν ηταν το οτι την άκουσα κτλ κτλ είχαμε μια τρελή συνεδρία που θα θυμάμαι για καιρό ηταν ενας συνδιασμός gfe με μια δόση πορνό που η kenzie καβαλάει με τον κολο και δινει ρεσιτάλ...
Στα του αγώνα τωρα δε ξερω αν ηταν το οτι την άκουσα κτλ κτλ είχαμε μια τρελή συνεδρία που θα θυμάμαι για καιρό ηταν ενας συνδιασμός gfe με μια δόση πορνό που η kenzie καβαλάει με τον κολο και δινει ρεσιτάλ...
Οσον αφορα γι αυτο π λες για την κασσανδρα επιβεβαιωνω...πρωτη φορα π πηγα για να περασω μαζι της (δεν την ειχα ξαναδει)προχτες το βραδυ 12:00 η ωρα ηταν μονη της εξω απο ορφεα απορροφημενη στο κιν...παρκαρα το αμαξι πιο κατω περασα με τα ποδια απο μπροστα της κ μου λεει ΠΑΜΕ;;;την ρωταω αν ειναι η κασσανδρα..μου λεει ναι με υφος ομως..την ρωταω τη παιρνει μου λεει 20 κ 5 το ξενοδοχειο της λεω οκ...λοιπον ξανα το κεφαλι στο κιν ανεβαινοντας τα σκαλια(αφου λεω θα σκονταψει)..τλπ μπαινουμε στο 101 χωρις κουβεντα κ χαζεμενη στο κιν...το αφηνει παει πλενει χερια(για ντουζ ουτε λογος)κ βγαινει...εκανα την μαλακια κ της εδωσα τα λεφτα πριν παω να κατουρησω κ να πλυθω κι εγω..μπαινω κατουραω κ πλενω τα χερια μ κ μολις βγαινω σταυροποδι παλι με το κιν..ξενερωσα δεν ξεντυθηκα καν κ της λεω αστο γάματο φευγω...ξενερωσα απιστευτα..ανοιξα την πορτα κ εφυγα χωρις να πει κ τπτ..κ ημουν αρκετα ευγενικος οσο της μιλησα απο την αρχη..μαυρο στη μαυρη κ αθλια εμπειρια απορω με τις τοσο καλες εντυπωσεις π σας εχει αφησει..τωρα να ετυχε σε εμενα;;να ηταν κουρασμενη,νευριασμενη??τι να πω....αυτα...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.388
- Πόντοι
- 3.656
οχι. Κατέβηκα πριν λίγες μέρες επί τούτου, αλλά τζίφοςΑυτήν την ξαναείδες
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.388
- Πόντοι
- 3.656
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαίνω το λόγο που επανέρχεται αυτή η παπάτζα. ΑΝ κάποιες Φοιτήτριες κάνουν περιστασιακή πορνεία, την κάνουν σε εσωτερικό κύκλο, με πολύ υψηλό κασέ, και με τεράστια εχεμύθεια. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ακόμα κι αν έχει άκρες (απειροελάχιστη περίπτωση), δεν θα μιλήσει. Γιατί το συνεχίζεις;Ερωτηση. Στη σολωνος μαζευονται βραδια φοιτητριες?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.388
- Πόντοι
- 3.656
αυτή η Δήμητρα είχε ξανθό κοντό μαλλί, περίεργο στόμα και ομιλία, και κωλοτρυπίδα με λεύκανση;Περασα ωρες πριν.Πηρα Δημητρα απο Σωκρατους,43 χρονων αδυνατη,ψιλομουρλη αλλα δεν εκανε πουτανιες,τα δεχοταν ολα,στο κλασσικο καβαλημα εκανε ταχυτατα μπρος πισω που δεν μου χει ξανατυχει.Το πιο ευχαριστο ηταν αυτο.Στα 15+5 μια χαρα για ξεφορτωμα.Ελληνιδα,εκανε μπανιο κ πριν κ μετα.
ναι και ακουγεται πως οι χοντρουλες σε πληρωνουν κιολαςΕρωτηση. Στη σολωνος μαζευονται βραδια φοιτητριες?
χαπατο
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.995
- Πόντοι
- 3.796
Ναι.Ξαφνικες αναλαμπες ετρωγε.αυτή η Δήμητρα είχε ξανθό κοντό μαλλί, περίεργο στόμα και ομιλία, και κωλοτρυπίδα με λεύκανση;
Τι να σου πω εγω ειπα την εκδοχη μου τωρα εσυ αν περασες καλα ολα οκ!Πέρασα με Κασσάνδρα, μου έδειξε πρόσφατες εξετάσεις και ειπε την άποψη της/εκδοχή σχετικά με το συμβάν με λιγο παράπονο...
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 700
- Πόντοι
- 81
Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια καναΣαν εκδιδομενες η γενικα?Σε ποιο σημειο του δρομου?
ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαίνω το λόγο που επανέρχεται αυτή η παπάτζα. ΑΝ κάποιες Φοιτήτριες κάνουν περιστασιακή πορνεία, την κάνουν σε εσωτερικό κύκλο, με πολύ υψηλό κασέ, και με τεράστια εχεμύθεια. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ακόμα κι αν έχει άκρες (απειροελάχιστη περίπτωση), δεν θα μιλήσει. Γιατί το συνεχίζεις;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.388
- Πόντοι
- 3.656
Όχι, δεν έκανες απλά ερώτηση. Δήλωσες ότι ......Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια κανα....Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια κανα
ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ
Κι απάντησα, ότι ΠΟΤΕ δεν έκαναν πιάτσα Φοιτήτριες. Το ότι κάποιο νεαρό πρεζάκι μπορεί να πούλαγε παραμύθι ότι ήταν Φοιτήτρια, ίσως και να έγινε. Κι εξήγησα με σαφήνεια, για ποιο λόγο οι Φοιτήτριες οι οποίες τυχόν εκπορνεύονται, δεν θα στηθούν σε πιάτσα με κίνδυνο να τις δει κάποιος γνωστός / συγγενής / φίλος της οικογενείας τους και να τις καρφώσει
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.388
- Πόντοι
- 3.656
Μεσημεριάτικο Ρεπορτάζ από το τρίγωνο
1. Οι Τρεις Κινέζες στη θέση τους. Έχουν πατσαβουρέψει τελείως, δυστυχώς η μόνη που άξιζε, η επονομαζόμενη Σίσσυ, η πιο λεπτή από όλες, έφυγε για ΗΠΑ, τουλάχιστον έτσι μου είπε η στρογγυλοπρόσωπη, η Επονομαζόμενη Σόσσα.
2. Η Σάντυ σταθερά στη θέση της, σκιά του παλιού της εαυτού. Το πέρασμα του χρόνου έχει άσχημη επίδραση στις γυναίκες που βρίσκονται εκτεθειμένες στις Καιρικές Συνθήκες.
3. Αν και κατέβηκα επί τούτου να δω το πανέμορφο κορίτσι που είχα δει την προηγούμενη φορά, δεν το είδα έξω από τον Ορφέα. Είπα να δοκιμάσω αυτή με το λευκό μάτι. Μου είπε ότι με 15€ κάνει τα πάντα, μπαίνουμε μέσα, κι αρχίζω να κατεβάζω καντήλια από μέσα μου. Το κορίτσι ήταν μέσα, είχε βάψει ξανθό το μαλλί του, αλλά θα ήταν άτιμο να παρατήσω την άλλη. Μπαίνουμε στο δωμάτιο, κι αμέσως μου ζητάει 1€, για να πάρει κάτι. Ψιλοσπάστηκα, αλλά είπα το ποίημα που λέω συνήθως. Αν περάσουμε καλά και με ικανοποιήσεις, θα σου δώσω. Έπλυνε το μουνί της, ίσως για 5 δευτερόλεπτα και άρχισε τη συνεδρία. Πίπα αδιάφορη, όχι δεν θέλω αλοιφή στον κώλο, όχι πονάω κλπ. Αφού την πήδαγα για κανένα δεκάλεπτο με αυτές τις συνθήκες, τσαντίστηκα και την έδιωξα. Κάνω ένα ντουσάκι χρησιμοποιώντας το Betadine και κατεβαίνω επί τόπου έχοντας το κορίτσι για Plan B. Πραγματικά την είδα λίγο πιο πάνω από τον Ορφέα και έκανα την κίνησή μου.
- Δουλεύεις;
- Ναι.
- Πόσα θέλεις και για κώλο;
Μου ζήτησε 40€, την προηγούμενη φορά μου είχε ζητήσει 50€. Κατενθουσιασμένος ανέβηκα πάνω, χωρίς να θέσω τις υπόλοιπες ερωτήσεις που κάνω πάντα. Τότε μου είπε ότι κάθεται για ένα τέταρτο, την αγριοκοίταξα και μου είπε ότι για μένα θα κάτσει 20λεπτά. Υπολόγισα ότι, αφού είχα πηδήξει κανένα δεκάλεπτο την προηγούμενη, θα τέλειωνα νωρίτερα και συμφώνησα. Έχει πολλά τατουάζ, και γύρω από το λαιμό σαν περιδέραιο, το σώμα της είναι ένα ποίημα. Δεν έχω δει τόσο όμορφο κορίτσι στο τρίγωνο. Εντάξει, δεν περίμενα και κάποια θεά του σεξ, οι πολύ όμορφες συνήθως είναι κομοδίνα. Τι να το κάνεις όμως, όταν έχεις στα χέρια σου ένα τέτοιο μπιμπελό καλύπτεσαι. Το μόνο παράξενο ήταν ότι γέλαγε συνεχώς και αδιαλείπτως. Σε σημείο που τη ρώτησα αν έχει πάρει κάτι. Είπε όχι, δεν συνέχισα. Μου δήλωσε όνομα Σημιώνα, Από τη Σόφια της Βουλγαρίας, ότι είναι δύο χρόνια στην Ελλάδα, ότι δουλεύει συνήθως από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 6.00 με 7.00 το απόγευμα. Το μείον είναι ότι δεν έκανε ντουσάκι ούτε πριν, ούτε μετά
1. Οι Τρεις Κινέζες στη θέση τους. Έχουν πατσαβουρέψει τελείως, δυστυχώς η μόνη που άξιζε, η επονομαζόμενη Σίσσυ, η πιο λεπτή από όλες, έφυγε για ΗΠΑ, τουλάχιστον έτσι μου είπε η στρογγυλοπρόσωπη, η Επονομαζόμενη Σόσσα.
2. Η Σάντυ σταθερά στη θέση της, σκιά του παλιού της εαυτού. Το πέρασμα του χρόνου έχει άσχημη επίδραση στις γυναίκες που βρίσκονται εκτεθειμένες στις Καιρικές Συνθήκες.
3. Αν και κατέβηκα επί τούτου να δω το πανέμορφο κορίτσι που είχα δει την προηγούμενη φορά, δεν το είδα έξω από τον Ορφέα. Είπα να δοκιμάσω αυτή με το λευκό μάτι. Μου είπε ότι με 15€ κάνει τα πάντα, μπαίνουμε μέσα, κι αρχίζω να κατεβάζω καντήλια από μέσα μου. Το κορίτσι ήταν μέσα, είχε βάψει ξανθό το μαλλί του, αλλά θα ήταν άτιμο να παρατήσω την άλλη. Μπαίνουμε στο δωμάτιο, κι αμέσως μου ζητάει 1€, για να πάρει κάτι. Ψιλοσπάστηκα, αλλά είπα το ποίημα που λέω συνήθως. Αν περάσουμε καλά και με ικανοποιήσεις, θα σου δώσω. Έπλυνε το μουνί της, ίσως για 5 δευτερόλεπτα και άρχισε τη συνεδρία. Πίπα αδιάφορη, όχι δεν θέλω αλοιφή στον κώλο, όχι πονάω κλπ. Αφού την πήδαγα για κανένα δεκάλεπτο με αυτές τις συνθήκες, τσαντίστηκα και την έδιωξα. Κάνω ένα ντουσάκι χρησιμοποιώντας το Betadine και κατεβαίνω επί τόπου έχοντας το κορίτσι για Plan B. Πραγματικά την είδα λίγο πιο πάνω από τον Ορφέα και έκανα την κίνησή μου.
- Δουλεύεις;
- Ναι.
Μου ζήτησε 40€, την προηγούμενη φορά μου είχε ζητήσει 50€. Κατενθουσιασμένος ανέβηκα πάνω, χωρίς να θέσω τις υπόλοιπες ερωτήσεις που κάνω πάντα. Τότε μου είπε ότι κάθεται για ένα τέταρτο, την αγριοκοίταξα και μου είπε ότι για μένα θα κάτσει 20λεπτά. Υπολόγισα ότι, αφού είχα πηδήξει κανένα δεκάλεπτο την προηγούμενη, θα τέλειωνα νωρίτερα και συμφώνησα. Έχει πολλά τατουάζ, και γύρω από το λαιμό σαν περιδέραιο, το σώμα της είναι ένα ποίημα. Δεν έχω δει τόσο όμορφο κορίτσι στο τρίγωνο. Εντάξει, δεν περίμενα και κάποια θεά του σεξ, οι πολύ όμορφες συνήθως είναι κομοδίνα. Τι να το κάνεις όμως, όταν έχεις στα χέρια σου ένα τέτοιο μπιμπελό καλύπτεσαι. Το μόνο παράξενο ήταν ότι γέλαγε συνεχώς και αδιαλείπτως. Σε σημείο που τη ρώτησα αν έχει πάρει κάτι. Είπε όχι, δεν συνέχισα. Μου δήλωσε όνομα Σημιώνα, Από τη Σόφια της Βουλγαρίας, ότι είναι δύο χρόνια στην Ελλάδα, ότι δουλεύει συνήθως από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 6.00 με 7.00 το απόγευμα. Το μείον είναι ότι δεν έκανε ντουσάκι ούτε πριν, ούτε μετά
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 136
- Like
- 7.727
- Πόντοι
- 24.576
Καλησπέρα συναγωνιστή....στον αγώνα τι έλεγε;;;Μεσημεριάτικο Ρεπορτάζ από το τρίγωνο
- Δουλεύεις;
- Ναι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 772K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495