Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
Ερωτηση. Στη σολωνος μαζευονται βραδια φοιτητριες?
Τη Βιολετα λες,ειναι πολυ συχνη.Μια gilf στο lido μου πε 20+5 με καστανο κοντο μαλλι.
Σαν εκδιδομενες η γενικα?Σε ποιο σημειο του δρομου?Ερωτηση. Στη σολωνος μαζευονται βραδια φοιτητριες?
ok, εξ άλλου θυμήθηκα ότι τα έχω ξαναπεί, και δεν κριτικάρω ποτέ άλλους. Είναι η ίδια κοπέλα που είχες βάλει φωτό στη σελ.1264 ?ΟΚ. Εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μπορείτε να μην επιλέξετε οποιαδήποτε έχει μελανιές ή σημάδια. Η δικιά μου άποψη είναι ότι, βάζοντας τις φωτογραφίες, δεν μπορώ να κατηγορηθώ ότι την ωραιοποίησα, ότι είμαι προμότορας, παίρνω προμήθεια, ή οτιδήποτε άλλο
όχι, τώρα την πήρα για πρώτη φοράok, εξ άλλου θυμήθηκα ότι τα έχω ξαναπεί, και δεν κριτικάρω ποτέ άλλους. Είναι η ίδια κοπέλα που είχες βάλει φωτό στη σελ.1264 ?
Άντζελα, καλή στον αγώνα αλλά το μείον δεν δίνει φιλιά και δεν βγάζει σουτιενΔυνατό πιστόλι 30€ είπε μαζί με ξενοδοχείο Αλβανίδα δν θυμάμαι όνομα στην Χαλκοκονδύλη
Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια κανανεΣαν εκδιδομενες η γενικα?Σε ποιο σημειο του δρομου?
Αυτήν την ξαναείδεςΜεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Είδα έξω από το Ορφέα το ομορφότερο κορίτσι που έχω δει στο τρίγωνο, και ίσως και σε ολόκληρη τη ζωή μου. Μελαμψό, θα μπορούσε να είναι μιγάδα ή γυφτάκι, σκουλαρίκι στη μύτη, ύψος γύρω στο 1,65, μαλλί ράστα μέχρι τη μέση (δεν ξέρω αν ήταν δικό της ή εξτένσιον). Κολλητό τζιν και μπλουζάκι, οι γραμμές του σώματός της διαγράφονταν πεντακάθαρα και ήταν σχεδόν τέλειες. Ζήτησε 30€ για πίπα - μουνί, 50€ και για κωλαράκι. Είχα όμως κανονίσει με στανταράκι και δεν τη δοκίμασα
Ένας από τους αστικούς μύθους της πιάτσας. Ποτέ δεν έκαναν φοιτήτριες πιάτσα στη Σόλωνος και σε καμία άλλη πιάτσα, τουλάχιστον του δρόμου, ήταν κάποιες κοπέλες τζάνκια, μικρές σε ηλικία, και αυτό είναι όλο.Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια κανανε
Οσον αφορα γι αυτο π λες για την κασσανδρα επιβεβαιωνω...πρωτη φορα π πηγα για να περασω μαζι της (δεν την ειχα ξαναδει)προχτες το βραδυ 12:00 η ωρα ηταν μονη της εξω απο ορφεα απορροφημενη στο κιν...παρκαρα το αμαξι πιο κατω περασα με τα ποδια απο μπροστα της κ μου λεει ΠΑΜΕ;;;την ρωταω αν ειναι η κασσανδρα..μου λεει ναι με υφος ομως..την ρωταω τη παιρνει μου λεει 20 κ 5 το ξενοδοχειο της λεω οκ...λοιπον ξανα το κεφαλι στο κιν ανεβαινοντας τα σκαλια(αφου λεω θα σκονταψει)..τλπ μπαινουμε στο 101 χωρις κουβεντα κ χαζεμενη στο κιν...το αφηνει παει πλενει χερια(για ντουζ ουτε λογος)κ βγαινει...εκανα την μαλακια κ της εδωσα τα λεφτα πριν παω να κατουρησω κ να πλυθω κι εγω..μπαινω κατουραω κ πλενω τα χερια μ κ μολις βγαινω σταυροποδι παλι με το κιν..ξενερωσα δεν ξεντυθηκα καν κ της λεω αστο γάματο φευγω...ξενερωσα απιστευτα..ανοιξα την πορτα κ εφυγα χωρις να πει κ τπτ..κ ημουν αρκετα ευγενικος οσο της μιλησα απο την αρχη..μαυρο στη μαυρη κ αθλια εμπειρια απορω με τις τοσο καλες εντυπωσεις π σας εχει αφησει..τωρα να ετυχε σε εμενα;;να ηταν κουρασμενη,νευριασμενη??τι να πω....αυτα...
οχι. Κατέβηκα πριν λίγες μέρες επί τούτου, αλλά τζίφοςΑυτήν την ξαναείδες
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαίνω το λόγο που επανέρχεται αυτή η παπάτζα. ΑΝ κάποιες Φοιτήτριες κάνουν περιστασιακή πορνεία, την κάνουν σε εσωτερικό κύκλο, με πολύ υψηλό κασέ, και με τεράστια εχεμύθεια. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ακόμα κι αν έχει άκρες (απειροελάχιστη περίπτωση), δεν θα μιλήσει. Γιατί το συνεχίζεις;Ερωτηση. Στη σολωνος μαζευονται βραδια φοιτητριες?
αυτή η Δήμητρα είχε ξανθό κοντό μαλλί, περίεργο στόμα και ομιλία, και κωλοτρυπίδα με λεύκανση;Περασα ωρες πριν.Πηρα Δημητρα απο Σωκρατους,43 χρονων αδυνατη,ψιλομουρλη αλλα δεν εκανε πουτανιες,τα δεχοταν ολα,στο κλασσικο καβαλημα εκανε ταχυτατα μπρος πισω που δεν μου χει ξανατυχει.Το πιο ευχαριστο ηταν αυτο.Στα 15+5 μια χαρα για ξεφορτωμα.Ελληνιδα,εκανε μπανιο κ πριν κ μετα.
ναι και ακουγεται πως οι χοντρουλες σε πληρωνουν κιολαςΕρωτηση. Στη σολωνος μαζευονται βραδια φοιτητριες?
Ναι.Ξαφνικες αναλαμπες ετρωγε.αυτή η Δήμητρα είχε ξανθό κοντό μαλλί, περίεργο στόμα και ομιλία, και κωλοτρυπίδα με λεύκανση;
Τι να σου πω εγω ειπα την εκδοχη μου τωρα εσυ αν περασες καλα ολα οκ!Πέρασα με Κασσάνδρα, μου έδειξε πρόσφατες εξετάσεις και ειπε την άποψη της/εκδοχή σχετικά με το συμβάν με λιγο παράπονο...
Στα του αγώνα τωρα δε ξερω αν ηταν το οτι την άκουσα κτλ κτλ είχαμε μια τρελή συνεδρία που θα θυμάμαι για καιρό ηταν ενας συνδιασμός gfe με μια δόση πορνό που η kenzie καβαλάει με τον κολο και δινει ρεσιτάλ...
Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια καναΣαν εκδιδομενες η γενικα?Σε ποιο σημειο του δρομου?
ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαίνω το λόγο που επανέρχεται αυτή η παπάτζα. ΑΝ κάποιες Φοιτήτριες κάνουν περιστασιακή πορνεία, την κάνουν σε εσωτερικό κύκλο, με πολύ υψηλό κασέ, και με τεράστια εχεμύθεια. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ακόμα κι αν έχει άκρες (απειροελάχιστη περίπτωση), δεν θα μιλήσει. Γιατί το συνεχίζεις;