Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
ΟΚ. Εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μπορείτε να μην επιλέξετε οποιαδήποτε έχει μελανιές ή σημάδια. Η δικιά μου άποψη είναι ότι, βάζοντας τις φωτογραφίες, δεν μπορώ να κατηγορηθώ ότι την ωραιοποίησα, ότι είμαι προμότορας, παίρνω προμήθεια, ή οτιδήποτε άλλο
ok, εξ άλλου θυμήθηκα ότι τα έχω ξαναπεί, και δεν κριτικάρω ποτέ άλλους. Είναι η ίδια κοπέλα που είχες βάλει φωτό στη σελ.1264 ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
ok, εξ άλλου θυμήθηκα ότι τα έχω ξαναπεί, και δεν κριτικάρω ποτέ άλλους. Είναι η ίδια κοπέλα που είχες βάλει φωτό στη σελ.1264 ?
όχι, τώρα την πήρα για πρώτη φορά

Kabliaris21

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
251
Πόντοι
20
Δυνατό πιστόλι 30€ είπε μαζί με ξενοδοχείο Αλβανίδα δν θυμάμαι όνομα στην Χαλκοκονδύλη

Συνημμένα

• IMG_1951.jpeg
    IMG_1951.jpeg
    438,5 KB · Εμφανίσεις: 45

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
348
Πόντοι
21
Δυνατό πιστόλι 30€ είπε μαζί με ξενοδοχείο Αλβανίδα δν θυμάμαι όνομα στην Χαλκοκονδύλη
Άντζελα, καλή στον αγώνα αλλά το μείον δεν δίνει φιλιά και δεν βγάζει σουτιεν

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.209
Πόντοι
506
Ρε μαγκες, μια χοντρη ελληνιδα με γυαλια ηλιου, μαυρα μαλλια, γωνια Χαλκοκονδυλη-Σωκρατους. Εμφανιζεται 12-3 μεσημερι κ μιλαει και παει μονο με πακιστανους ή μαυρους. Τι ξερουμε?

The_Curber

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
37
Πόντοι
0
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Είδα έξω από το Ορφέα το ομορφότερο κορίτσι που έχω δει στο τρίγωνο, και ίσως και σε ολόκληρη τη ζωή μου. Μελαμψό, θα μπορούσε να είναι μιγάδα ή γυφτάκι, σκουλαρίκι στη μύτη, ύψος γύρω στο 1,65, μαλλί ράστα μέχρι τη μέση (δεν ξέρω αν ήταν δικό της ή εξτένσιον). Κολλητό τζιν και μπλουζάκι, οι γραμμές του σώματός της διαγράφονταν πεντακάθαρα και ήταν σχεδόν τέλειες. Ζήτησε 30€ για πίπα - μουνί, 50€ και για κωλαράκι. Είχα όμως κανονίσει με στανταράκι και δεν τη δοκίμασα
Αυτήν την ξαναείδες

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια κανανε
Ένας από τους αστικούς μύθους της πιάτσας. Ποτέ δεν έκαναν φοιτήτριες πιάτσα στη Σόλωνος και σε καμία άλλη πιάτσα, τουλάχιστον του δρόμου, ήταν κάποιες κοπέλες τζάνκια, μικρές σε ηλικία, και αυτό είναι όλο.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.401
Πόντοι
2.546
Περασα ωρες πριν.Πηρα Δημητρα απο Σωκρατους,43 χρονων αδυνατη,ψιλομουρλη αλλα δεν εκανε πουτανιες,τα δεχοταν ολα,στο κλασσικο καβαλημα εκανε ταχυτατα μπρος πισω που δεν μου χει ξανατυχει.Το πιο ευχαριστο ηταν αυτο.Στα 15+5 μια χαρα για ξεφορτωμα.Ελληνιδα,εκανε μπανιο κ πριν κ μετα.

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Πέρασα με Κασσάνδρα, μου έδειξε πρόσφατες εξετάσεις και ειπε την άποψη της/εκδοχή σχετικά με το συμβάν με λιγο παράπονο...

Στα του αγώνα τωρα δε ξερω αν ηταν το οτι την άκουσα κτλ κτλ είχαμε μια τρελή συνεδρία που θα θυμάμαι για καιρό ηταν ενας συνδιασμός gfe με μια δόση πορνό που η kenzie καβαλάει με τον κολο και δινει ρεσιτάλ...
Οσον αφορα γι αυτο π λες για την κασσανδρα επιβεβαιωνω...πρωτη φορα π πηγα για να περασω μαζι της (δεν την ειχα ξαναδει)προχτες το βραδυ 12:00 η ωρα ηταν μονη της εξω απο ορφεα απορροφημενη στο κιν...παρκαρα το αμαξι πιο κατω περασα με τα ποδια απο μπροστα της κ μου λεει ΠΑΜΕ;;;την ρωταω αν ειναι η κασσανδρα..μου λεει ναι με υφος ομως..την ρωταω τη παιρνει μου λεει 20 κ 5 το ξενοδοχειο της λεω οκ...λοιπον ξανα το κεφαλι στο κιν ανεβαινοντας τα σκαλια(αφου λεω θα σκονταψει)..τλπ μπαινουμε στο 101 χωρις κουβεντα κ χαζεμενη στο κιν...το αφηνει παει πλενει χερια(για ντουζ ουτε λογος)κ βγαινει...εκανα την μαλακια κ της εδωσα τα λεφτα πριν παω να κατουρησω κ να πλυθω κι εγω..μπαινω κατουραω κ πλενω τα χερια μ κ μολις βγαινω σταυροποδι παλι με το κιν..ξενερωσα δεν ξεντυθηκα καν κ της λεω αστο γάματο φευγω...ξενερωσα απιστευτα..ανοιξα την πορτα κ εφυγα χωρις να πει κ τπτ..κ ημουν αρκετα ευγενικος οσο της μιλησα απο την αρχη..μαυρο στη μαυρη κ αθλια εμπειρια απορω με τις τοσο καλες εντυπωσεις π σας εχει αφησει..τωρα να ετυχε σε εμενα;;να ηταν κουρασμενη,νευριασμενη??τι να πω....αυτα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ερωτηση. Στη σολωνος μαζευονται βραδια φοιτητριες?
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαίνω το λόγο που επανέρχεται αυτή η παπάτζα. ΑΝ κάποιες Φοιτήτριες κάνουν περιστασιακή πορνεία, την κάνουν σε εσωτερικό κύκλο, με πολύ υψηλό κασέ, και με τεράστια εχεμύθεια. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ακόμα κι αν έχει άκρες (απειροελάχιστη περίπτωση), δεν θα μιλήσει. Γιατί το συνεχίζεις;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Περασα ωρες πριν.Πηρα Δημητρα απο Σωκρατους,43 χρονων αδυνατη,ψιλομουρλη αλλα δεν εκανε πουτανιες,τα δεχοταν ολα,στο κλασσικο καβαλημα εκανε ταχυτατα μπρος πισω που δεν μου χει ξανατυχει.Το πιο ευχαριστο ηταν αυτο.Στα 15+5 μια χαρα για ξεφορτωμα.Ελληνιδα,εκανε μπανιο κ πριν κ μετα.
αυτή η Δήμητρα είχε ξανθό κοντό μαλλί, περίεργο στόμα και ομιλία, και κωλοτρυπίδα με λεύκανση;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.401
Πόντοι
2.546

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
Πέρασα με Κασσάνδρα, μου έδειξε πρόσφατες εξετάσεις και ειπε την άποψη της/εκδοχή σχετικά με το συμβάν με λιγο παράπονο...

Στα του αγώνα τωρα δε ξερω αν ηταν το οτι την άκουσα κτλ κτλ είχαμε μια τρελή συνεδρία που θα θυμάμαι για καιρό ηταν ενας συνδιασμός gfe με μια δόση πορνό που η kenzie καβαλάει με τον κολο και δινει ρεσιτάλ...
Τι να σου πω εγω ειπα την εκδοχη μου τωρα εσυ αν περασες καλα ολα οκ!

• Like
Αντιδράσεις: mrkaza

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Σαν εκδιδομενες η γενικα?Σε ποιο σημειο του δρομου?
Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια κανα
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαίνω το λόγο που επανέρχεται αυτή η παπάτζα. ΑΝ κάποιες Φοιτήτριες κάνουν περιστασιακή πορνεία, την κάνουν σε εσωτερικό κύκλο, με πολύ υψηλό κασέ, και με τεράστια εχεμύθεια. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ακόμα κι αν έχει άκρες (απειροελάχιστη περίπτωση), δεν θα μιλήσει. Γιατί το συνεχίζεις;
ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom