Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Μένεις μετεξεταστέος θα εξετάσεις στα μαθηματα γεωγραφίας.
Η χοντρή είναι στο Μιράντα, αυτή που λες είναι στο Κρεολη και μόλις βγάλει τα μασαζοκαλσον εμφανίζονται ξεκάθαρα και τα πιασιματα. Σε κάθε περιοτωση χοντρή βέβαια δεν τη λες ουτε όμως και αδυνατη
α ρε αρχοντα , τι να σου πουνε εδω οι τυποι , ζυγισμένες μετρημένες νουμερο παπουτσι ζωδιο και ΑΦΜ εχεις , μαζι με τελευταια κατοικία και χώρο εργασίας ..

ΛΗΞΕΙΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΑΜΙΟΛΗΣ , Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ , ΤΟ ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Κριτικές
7
Like
887
Πόντοι
301
Μένεις μετεξεταστέος θα εξετάσεις στα μαθηματα γεωγραφίας.
Η χοντρή είναι στο Μιράντα, αυτή που λες είναι στο Κρεολη και μόλις βγάλει τα μασαζοκαλσον εμφανίζονται ξεκάθαρα και τα πιασιματα. Σε κάθε περιοτωση χοντρή βέβαια δεν τη λες ουτε όμως και αδυνατη
Ωραία αυτή που λες έστω ότι είναι αυτή που κεω την έχεις πάρει ; Αξίζει; Ποσά παίρνει που πάει κλπ κλπ

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135

UpSideDown69

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
4
Like
47
Πόντοι
0
Μαυρες βγαινουν πουθενα τωρα? Παλια βγαιναν 10-10 αχαρνων πατησιων τωρα εχω πολυ καιρο να δω..

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Μαυρες βγαινουν πουθενα τωρα? Παλια βγαιναν 10-10 αχαρνων πατησιων τωρα εχω πολυ καιρο να δω..
Βγαίνουν μετα τις 11 -12 στο πάρκο Φιξ στην πατησιων 5 μαυρακια περίπου έχω δει κάνα δυο είναι πολυ Καλά

Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
51
Πόντοι
0
Οι μαυρες στην Πατησιων θελανε να εξαφανιστουν, γι αυτο κι εξαφανιστηκαν. Το εκαναν με το ζορι.
Συμφωνουσατε να βγαλει το σουτιεν σου ελεγε ναι και μεσα στο αμαξι δε το βγαζανε.
Συμφωνουσατε 15 λεπτα, φευγανε στο 2λεπτο. Μαλακια τραβαγανε με δυναμη και ατσαλα. Τσιμπουκι με δοντια. Γαμησι μονο στα 4 και το παντελονι λιγο κατεβασμα ισα να βγει ο κωλος. Καβαντζα δεν ειχαν, σε πηγαιναν σε στενο με μπαλκονια παντου και φαινοσουν. Το χαρτι απ τις καποτες το πετουσαν κατω στο δρομο.
Με αλλα λογια προσπαθουσαν να σε διωξουν. Οσο σε κυνηγουσαν μεχρι να μπουν στο αμαξι, αλλο τοσο σε ξενερωναν μολις εμπαιναν μεσα.
Ξυπνατε σαβουρογαμιαδες. Τις ψαχνετε κιολας... Δεν κανουν αυτες. Λιγες ειναι οι καλες και οι σαβουρογαμηδες δε τις βρισκετε εκει που πατε.

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Περνώντας σήμερα απο τρίγωνο έπεσα πανω στις μπουταρες της Αλεξάνδρας της πολωνεζας. Την τιμησα δεόντως

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
Οι μαυρες στην Πατησιων θελανε να εξαφανιστουν, γι αυτο κι εξαφανιστηκαν. Το εκαναν με το ζορι.
Συμφωνουσατε να βγαλει το σουτιεν σου ελεγε ναι και μεσα στο αμαξι δε το βγαζανε.
Συμφωνουσατε 15 λεπτα, φευγανε στο 2λεπτο. Μαλακια τραβαγανε με δυναμη και ατσαλα. Τσιμπουκι με δοντια. Γαμησι μονο στα 4 και το παντελονι λιγο κατεβασμα ισα να βγει ο κωλος. Καβαντζα δεν ειχαν, σε πηγαιναν σε στενο με μπαλκονια παντου και φαινοσουν. Το χαρτι απ τις καποτες το πετουσαν κατω στο δρομο.
Με αλλα λογια προσπαθουσαν να σε διωξουν. Οσο σε κυνηγουσαν μεχρι να μπουν στο αμαξι, αλλο τοσο σε ξενερωναν μολις εμπαιναν μεσα.
Ξυπνατε σαβουρογαμιαδες. Τις ψαχνετε κιολας... Δεν κανουν αυτες. Λιγες ειναι οι καλες και οι σαβουρογαμηδες δε τις βρισκετε εκει που πατε.
ζητανε 50 ευρώ το ξενοδοχείο και όχι μόνο αυτό της πληρώνεις και το ταξί πάω με μία 1 χρόνο και μια φορά έχει βγάλει σουτιέν με 50 πάω σε στούντιο που έχει πολύ καλύτερες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Απόγευμα είναι η Κασσάνδρα στο τρίγωνο. Μιγάδα όμορφη με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, όμορφο σώμα και ΚΩΛΑΡΑ που την δίνει.
30€ μαζί με δωμάτιο! Πέρασα μαζί της και έμεινα ικανοποιημένος.
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από Μιγάδα. Έχει όντως πολύ ανοικτή επιδερμίδα και τη ρώτησα γι αυτό. Μου απάντησε ότι και οι δύο γονείς της είναι από το Καμερούν. Έχει το καλύτερα σύνολο που υπάρχει σε μαύρη

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Τα σοβιετικά gilf που κυκλοφορούν στο τρίγωνο, έχουν ακόμα πέραση.
Αν και οι περισσότερες από αυτές θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί, φαίνεται ότι υπάρχει ζήτηση. Μπορεί πριν 15-20 χρόνια να ήταν οι περισσότερες ελυστικές, τώρα πια είναι αποκρουστικές, αλλά τι να πεις περι ορέξεως...
Ελάχιστες (ίσως1-2) είναι για τα δικά μου πάντα στάνταρ γαμεύσιμες.
Εκτός από την Λιούντα, που έχω γράψει άλλη φορά, μια δεύτερη είναι η Τάνια.
Κοντούλα, κοκκινομάλα, την κόβω κοντά στα 70, με καλό (τηρουμένων των αναλογιών) σώμα, από την Ουκρανία κι αυτή (γι' αυτούς που ενδιαφέρονται για την ανθρωπογεωγραφία)
Η συνεύρεση μαζί της περιλαμβάνει στη τιμή (20€) και πρωκτικό (το δίνει και χωρίς πίεση).
Η συμπεριφορά της στο δωμάτιο κάτι προς PSE, αλλά κλέβει στη διείσδυση.
Μόνο για ξεμπούκωμα αν δεν υπάρχουν άλλες νεώτερες...
Καλο απογευμα φιλε lesa....την εχω σταμπαρει την εν λογο Κυρια....ποτε της κλεινω το ματακι...ποτε της λεω γεια σου αγαπη....γαμευσιμη ειναι.....την εχεις παρει???αν ναι απο πιπα τι λεει???
Καλα να περνας......

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
παιδια οι κοπελες που ειναι εξω απο το ξενοδοχειο ορφεας στην χαλκοκονδυλη λενε τιποτα περασα σημερα ειδα μια ειχε ενα λουκανικο και πηγαινε μεσα εξω κοκκινομαλλα με γυαλια σχετικα χοντρη νομιζω ελενη ειπε οτι την λενε στειλτε αμα ξερετε λεει τιποτα?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Ε
παιδια οι κοπελες που ειναι εξω απο το ξενοδοχειο ορφεας στην χαλκοκονδυλη λενε τιποτα περασα σημερα ειδα μια ειχε ενα λουκανικο και πηγαινε μεσα εξω κοκκινομαλλα με γυαλια σχετικα χοντρη νομιζω ελενη ειπε οτι την λενε στειλτε αμα ξερετε λεει τιποτα?
Ελενη απο Κερκυρα, μονο για bbw lovers, καλη αποδοση, κανει κ ακαποτο με το 20αρικο.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ειναι καθαρη φιλε? ακαποτο γαμησι εννοεις η τσιμπουκι?

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
την εχεις παρει φιλε την Ελενη αν ναι δωσε πληροφοριες τι κανει?

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
Ε

Ελενη απο Κερκυρα, μονο για bbw lovers, καλη αποδοση, κανει κ ακαποτο με το 20αρικο.
ειναι καθαρη φιλε ακαποτο τσιμπουκι εννοεις η ακαποτο γαμησι οταν λες καλη αποδοση τι εννοεις δωσες λεπτομεριες?ειναι νοικοκυρα τι ρολο βαραρει παντρεμενη χωρησμενη?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
ειναι καθαρη φιλε ακαποτο τσιμπουκι εννοεις η ακαποτο γαμησι οταν λες καλη αποδοση τι εννοεις δωσες λεπτομεριες?ειναι νοικοκυρα τι ρολο βαραρει παντρεμενη χωρησμενη?
Μιλαμε για ακαποτο γαμησι. Σα να γαμας τη γειτονισσα. Δεν ξερω αν ειναι παντρεμενη. Εμφανιστηκε περσι το καλοκαιρι στην πιατσα. Μενει Κερκυρα απ ο,τι μου ειπε

Nikaiotis3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Like
25
Πόντοι
0
Καλημερα!!κατεβηκα σημερα τριγωνο μπας και πετυχω αυτην με το τατου φιογκο στο μπουτι αλλα αφαντη...Γενικα νεκρα απο ενδιαφεροντα κομματια.ουτε καν η αλβανιδοκολλαρα να ξεφορτωσω τουλαχιστον...να περιμενω;μηπως εμφανιστουν αργοτερα;
Αδερφέ μπορείς να την περιγραψεις;;;

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Ειχα βγει με γνωστη αλλα δεν εκατσε φαση και γυρισα φορτωμενος σπιτι οποτε κανοντας μια βολτα περασα απο την πιατσα στα κτελ κηφισου...

Τσιμπησα μια ψηλη μελαχρινη νταρντανα απο Αλβανια απο οτι μου ειπε με βυζαρες και κωλαρα (προσοχη εχει δυο νταρντανες εκει η μια εχει πιο καλη φατσα, αυτη πηρα).

Τσιμπουκι καλο μεσα στο αμαξι για ενα απλο ξελαφρωμα, 20 ευρω ζητησε... Η καβατζα ειναι λιγο πιο περα....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ειχα βγει με γνωστη αλλα δεν εκατσε φαση και γυρισα φορτωμενος σπιτι οποτε κανοντας μια βολτα περασα απο την πιατσα στα κτελ κηφισου...

Τσιμπησα μια ψηλη μελαχρινη νταρντανα απο Αλβανια απο οτι μου ειπε με βυζαρες και κωλαρα (προσοχη εχει δυο νταρντανες εκει η μια εχει πιο καλη φατσα, αυτη πηρα).

Τσιμπουκι καλο μεσα στο αμαξι για ενα απλο ξελαφρωμα, 20 ευρω ζητησε... Η καβατζα ειναι λιγο πιο περα....
έχει κάποιο ξενοδοχείο εκεί κοντά, ή πρέπει να γίνει ότι γίνει μέσα στο αμάξι;

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Εχτές (πρόσ-)πέρασμα από τρίγωνο κατά τις 21:00

Βερανζέρου ένα μελαχροινό μιλφοπρεζάκι, αδύνατο
Καποδιστρίου ένα αδύνατο μιλφο-γκιλφ και μία ξανθιά ρωσίδα μιλφογκιλφ με βυζάρες ονόματη Δήμητρα, ρώτησα για μια ώρα είπε 100, έφυγα άρχησε τα παζάρια πίσω από την πλάτη μου
Αριστοτέλους γωνία νεαρό μελαχροινό με γυαλιά (Τζούλι ?) κι αυτή 100 την ώρα χωρίς παζάρια
Στην επόμενη διασταύρωση κοντούλικο μπαμπάτσικο μάλον ρομά
Έξω από τον ορφέα ξανθιά κοντή γκιλφ, 2 ρομά μια μιλφ μια πιο μικρή , και στο περβάζι μια καστανομάλλα αδύνατη

2 τετράγωνα πιο κάτω, στο τρίγωνο βερανζέρου και μάρνης , κοντοστεκόταν και με κοίταγε στα μάτια μια κινέζα ACDC (Ancient Chinese Dynasty Cunt) δεν ξέρω αν πιάτσαρε αλλά είχα ξεχάσει την σκαπάνη μου στο σπίτι και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αρχαιολογικές ανακαλύψεις, οπότε, ούτε καν ρώτησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom