Mikros1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2016
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Αυτά φίλε μου γίνονταν πριν 20 χρόνια, θυμάμαι το ΑΦΑΙΑ στη Βεραντζέρου 25 ευρά καλά μουνάκια'Σπερα παιδες !!
Ας μου απαντησει αν θελει καποιος σε κατι , υπαρχουν ξενοδοχεια που μπορεις να μπεις και να διαλεξεις κοπελα απο το μπαρ ή την ρεσεψιον ή σε ολα οι γκομενες βολταρουν απο εξω οπως στην Καποδιστριου ;
Καλησπέρα,βόλτα χθες στα ΚΤΕΛ κοντά.Πριν τα Leroy Merlin εκεί στο άνοιγμα έχει δύο μελαχρινά κορίτσια.Πηρα χθες την Μαρία(έτσι συστήθηκε) 50€ ζήτησε και τελικά το κλείσαμε στα 40€. Μικροκαμωμένη με ωραίο κωλαράκι μικρό(μικρή περιφέρεια).Πίπα μέτρια δεν το έβαζε μέχρι μέσα.Στενο μουνακι ωραίο.Ομορφη κοπέλα.Θα ξαναπάω άμα μπορέσει μια πιο βαθιά πίπα.Η όλη φάση γίνεται μέσα στο αμάξι ή εκτός.
Πέρασα κατά τις 10:30 και νομιζω ότι είναι μέχρι τις 12Καλημέρα σέρ. Τι ώρα πέτυχες τα κορίτσια να βολτάρουν στο σημείο.
Πές μου ότι την έσπρωξες και και έξω απο το αυτοκίνητο.Πέρασα κατά τις 10:30 και νομιζω ότι είναι μέχρι τις 12
Τι εννοείς;Πές μου ότι την έσπρωξες και και έξω απο το αυτοκίνητο.
Την γάμησες μόνο μέσα στο αυτοκίνητο η είπες να κάνεις και λίγο public σε εξωτερικό χώρο.Τι εννοείς;
Σε πάει σε μια καβάτζα πιο πέρα και είτε το κάνετε μέσα στο αυτοκίνητο είτε έξω.Την γάμησες μόνο μέσα στο αυτοκίνητο η είπες να κάνεις και λίγο public σε εξωτερικό χώρο.
Ευχαριστώ.Σε πάει σε μια καβάτζα πιο πέρα και είτε το κάνετε μέσα στο αυτοκίνητο είτε έξω.
δώσε περαιτέρω πληροφορίες για το μιλφάκι. Που πιατσάρει; αν γνωρίζεις τιμές και πρόγραμμαΠαίχτη εσύ που πάρκαρες το βανάκι της speedex όπως να είναι και ζαχάρωνες το μιφλάκι με τα σγουρά μαλιά πρίν απο μία ώρα και το μπαλαμούτιαζες. Τι έγινε τελικά το γάμησες. Εργασία και χαρά.
Γνωστό σημείο στη στάση του λεωφορείου,μπροστά απο το ξενοδοχείο. Όνομα δεν ξέρω,τιμή που άκουσα να συζητάει 30+10. Βόλταρε και ένα μελαχρινό κοντούλι 1,65 άντε 1.70. Την ρώτησα αν δουλεύει και μου έριξε άκυρο. Έκατσα 10 λεπτά να τσεκάρω ότι όντως πιατσάρει και τελικά έφερνε βόλτες. Πρίν φύγω της την είπα. Φέρνεις βόλτες ένα τέταρτο και δεν κάνεις τίποτα. Ρωσσοέφερνε. Ίσως να με φοβήθηκε λόγο ύψουςδώσε περαιτέρω πληροφορίες για το μιλφάκι. Που πιατσάρει; αν γνωρίζεις τιμές και πρόγραμμα
Πάντως40€, δεν δίνω. Συνήθως δίνω 20€, άντε 25 μαζί με το ξενοδοχείοΓνωστό σημείο στη στάση του λεωφορείου,μπροστά απο το ξενοδοχείο. Όνομα δεν ξέρω,τιμή που άκουσα να συζητάει 30+10. Βόλταρε και ένα μελαχρινό κοντούλι 1,65 άντε 1.70. Την ρώτησα αν δουλεύει και μου έριξε άκυρο. Έκατσα 10 λεπτά να τσεκάρω ότι όντως πιατσάρει και τελικά έφερνε βόλτες. Πρίν φύγω της την είπα. Φέρνεις βόλτες ένα τέταρτο και δεν κάνεις τίποτα. Ρωσσοέφερνε. Ίσως να με φοβήθηκε λόγο ύψους
που στεκεται αυτη μπρο?Καυλα φαινεται. Πιθανοτατα θα την επαιρνα !!
Εγώ νομίζω ότι σε τρώει ο κολος σου να σε κλεψουνε...Αυτό παίζει..Καλησπέρα κ από εμένα παλιός στο sait αλλά νέος στο θέμα πιατσες.
Μου την έπεσε μια ημέρα μπροστά στο σταθμό Λάρισης μια αδύνατουλα δίπλα από το ΑΤΜ της alphabank.
Αρκετά όμορφη σκουρόχρωμη ίσως να ήταν κ τσιγγάνα με επιφύλαξη το λέω κ το χαρακτηριστικό της ήταν ότι είχε πολυ λεπτά κοτσιδάκια όχι ραστα μεγέθους όπως ειvαι ένας στύλος big.
Μαζί της ήταν κ μια αδυνατουλα με κατάλευκο δέρμα κ ξανθό μαλλί που κυνηγουσε έναν τύπο.
Κ οι δύο οι κορασίδες μου έμειναν στο μυαλό.
Τι ακριβώς παίζει εκει;;;;;
Εσύ θα μας πεις τύπε!!! Ρώτησες πρόγραμμα, τιμή;;;Τι εννοείς "σου την έπεσε";;;Καλησπέρα κ από εμένα παλιός στο sait αλλά νέος στο θέμα πιατσες.
Μου την έπεσε μια ημέρα μπροστά στο σταθμό Λάρισης μια αδύνατουλα δίπλα από το ΑΤΜ της alphabank.
Αρκετά όμορφη σκουρόχρωμη ίσως να ήταν κ τσιγγάνα με επιφύλαξη το λέω κ το χαρακτηριστικό της ήταν ότι είχε πολυ λεπτά κοτσιδάκια όχι ραστα μεγέθους όπως ειvαι ένας στύλος big.
Μαζί της ήταν κ μια αδυνατουλα με κατάλευκο δέρμα κ ξανθό μαλλί που κυνηγουσε έναν τύπο.
Κ οι δύο οι κορασίδες μου έμειναν στο μυαλό.
Τι ακριβώς παίζει εκει;;;;;