lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.407
- Πόντοι
- 5.646
Έγινε φίλε μου θα κοιταξωέχω ήδη γράψει παραπάνω για το πόσα παίρνει η κορασίδα!
Έγινε φίλε μου θα κοιταξωέχω ήδη γράψει παραπάνω για το πόσα παίρνει η κορασίδα!
Ωραία ενημέρωση εν μέσω ψιλόβροχου...Περασμα σημερα απο τριγωνο . Η αντζελα η κωλαρα απο αλβανια στο ποστο της . Την εψηνε καποιος να την παρει χωρις επιτυχια μαλλον δεν τα βρηκαν στη τιμη . Χαλκοκονδυλη eurobank ειχε κατι gilf αθανατα που εχουν ξεμηνει εκει απο σοβιετικη ενωση, ειχε μια βαλκανια νεαρη λευκη μελαχρινη κοντη στο υψος του γνωστου προπου στην αριστοτελους, ζητησε 40 για 20 λεπτα απλο προγραμμα. Ηταν η δευτερη φορα που την ρωτησα . Βεβαια πιο συχνα την βλεπεις να παιζει κινο παρα να δουλευει. Οι κινεζες στο ποστο τους , και 2-3 αδιαφορες βουλγαρογυφτισες εξω απο ορφεας χοτελι. Τελος μια ελληνιδα σε μεσαιο σταδιο απο την πρεζα , ζητησε 10 ευρω το μισαωρο για φουλ προγραμμα αλλα δεν βλεπονταν τουλαχιστον στα δικα μου γουστα. Δεν εγινε ουτε αυτη την φορα καταθεση.
Δώσε πληροφορίες για την Ελληνίδα. Μήπως ήταν μια κοντή με γκρίζα μαλλιά που δεν έδινε κώλο;Περασμα σημερα απο τριγωνο . Η αντζελα η κωλαρα απο αλβανια στο ποστο της . Την εψηνε καποιος να την παρει χωρις επιτυχια μαλλον δεν τα βρηκαν στη τιμη . Χαλκοκονδυλη eurobank ειχε κατι gilf αθανατα που εχουν ξεμηνει εκει απο σοβιετικη ενωση, ειχε μια βαλκανια νεαρη λευκη μελαχρινη κοντη στο υψος του γνωστου προπου στην αριστοτελους, ζητησε 40 για 20 λεπτα απλο προγραμμα. Ηταν η δευτερη φορα που την ρωτησα . Βεβαια πιο συχνα την βλεπεις να παιζει κινο παρα να δουλευει. Οι κινεζες στο ποστο τους , και 2-3 αδιαφορες βουλγαρογυφτισες εξω απο ορφεας χοτελι. Τελος μια ελληνιδα σε μεσαιο σταδιο απο την πρεζα , ζητησε 10 ευρω το μισαωρο για φουλ προγραμμα αλλα δεν βλεπονταν τουλαχιστον στα δικα μου γουστα. Δεν εγινε ουτε αυτη την φορα καταθεση.
Αλβανιδοκωλάρα τι φορούσε τυπε?Περασμα σημερα απο τριγωνο . Η αντζελα η κωλαρα απο αλβανια στο ποστο της . Την εψηνε καποιος να την παρει χωρις επιτυχια μαλλον δεν τα βρηκαν στη τιμη . Χαλκοκονδυλη eurobank ειχε κατι gilf αθανατα που εχουν ξεμηνει εκει απο σοβιετικη ενωση, ειχε μια βαλκανια νεαρη λευκη μελαχρινη κοντη στο υψος του γνωστου προπου στην αριστοτελους, ζητησε 40 για 20 λεπτα απλο προγραμμα. Ηταν η δευτερη φορα που την ρωτησα . Βεβαια πιο συχνα την βλεπεις να παιζει κινο παρα να δουλευει. Οι κινεζες στο ποστο τους , και 2-3 αδιαφορες βουλγαρογυφτισες εξω απο ορφεας χοτελι. Τελος μια ελληνιδα σε μεσαιο σταδιο απο την πρεζα , ζητησε 10 ευρω το μισαωρο για φουλ προγραμμα αλλα δεν βλεπονταν τουλαχιστον στα δικα μου γουστα. Δεν εγινε ουτε αυτη την φορα καταθεση.
Αλβανιδοκωλαρα την λεμε επειδη δινει κωλο? γιατι κωλαρα μια φορα δεν εχει...Αλβανιδοκωλάρα τι φορούσε τυπε?
Το σταμάτησε πλέον και αυτό τύπε.Αλβανιδοκωλαρα την λεμε επειδη δινει κωλο? γιατι κωλαρα μια φορα δεν εχει...
Άντζελα Σκιπτάρη σκέτο έπρεπε να λέγεται εφόσον έκοψε την πολύτιμηΑλβανιδοκωλαρα την λεμε επειδη δινει κωλο? γιατι κωλαρα μια φορα δεν εχει...
Κοντη με μαυρα μαλλια , λευκο σωμα και αρκετα αδυνατη. Δεν ξερω εαν δινει κωλο , μου ειπε οτι θελεις με 10 ευρω το μισαωρο.Δώσε πληροφορίες για την Ελληνίδα. Μήπως ήταν μια κοντή με γκρίζα μαλλιά που δεν έδινε κώλο;
Νομιζω φορουσε ενα μαυρο σαν κολλαν και πανω ενα κοκκινο. Στα χρωματα της σκιπεριας.Αλβανιδοκωλάρα τι φορούσε τυπε?
Ηλικια? Τιμη?Πέρασμα σήμερα από τρίγωνο προ ολίγου. Αλεξάνδρα πολωνεζα με φορεματάκι κολλητό. Τα βυζια έξω και η κωλαρα της να πηγαίνει πέρα δώθε. Την πήρα, χαμουρευτηκαμε στο ασανσέρ αρκετά, χουφτωσα κωλαρα και βυζαρες. Στο δωμάτιο την έβαλα να περπατάει με τη στρινγκαρα της για να καυλώνω. Την πήρα πίσω κολλητό και εχυσα στην κωλαρα της. Εξαιρετική
40αρα, 25€Ηλικια? Τιμη?
HIVΚαλησπέρα σε όλους! Μια καλή περίπτωση στο τρίγωνο είναι η Βαλεντίνα, η οποία κατάγεται από την Βουλγαρία! Συνήθως κάνει πιάτσα στην Χαλκοκονδύλη προς διασταύρωση με Αριστοτέλους. Είναι ξανθιά, έχει τα μαλλιά κοτσίδα και συνηθίζει να φοράει γυαλιά ηλίου! Είναι γύρω στα 45 με 50, αξίζει να πάτε μαζί της, ζητά 20 € και 10 € για το ξενοδοχείο (Liberty) ή 5 € (αν πας στο Ορφέας). Καλή τύχη!!!
HIVΤην Καλημερα Φιλε μου....επειδη δεν κατεβαινω συχνα κεντρο τι ωρες συνηθως την πετυχαινουμε????
για δωσε πληροφοριες που τι βρισκουμετι ωρες πως ειναι κτλ κτλΠέρασμα σήμερα από τρίγωνο προ ολίγου. Αλεξάνδρα πολωνεζα με φορεματάκι κολλητό. Τα βυζια έξω και η κωλαρα της να πηγαίνει πέρα δώθε. Την πήρα, χαμουρευτηκαμε στο ασανσέρ αρκετά, χουφτωσα κωλαρα και βυζαρες. Στο δωμάτιο την έβαλα να περπατάει με τη στρινγκαρα της για να καυλώνω. Την πήρα πίσω κολλητό και εχυσα στην κωλαρα της. Εξαιρετική
Καλησπέρα σε όλους! Μια καλή περίπτωση στο τρίγωνο είναι η Βαλεντίνα, η οποία κατάγεται από την Βουλγαρία! Συνήθως κάνει πιάτσα στην Χαλκοκονδύλη προς διασταύρωση με Αριστοτέλους. Είναι ξανθιά, έχει τα μαλλιά κοτσίδα και συνηθίζει να φοράει γυαλιά ηλίου! Είναι γύρω στα 45 με 50, αξίζει να πάτε μαζί της, ζητά 20 € και 10 € για το ξενοδοχείο (Liberty) ή 5 € (αν πας στο Ορφέας). Καλή τύχη!!!