geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 6.515
Σωραιος....στην υγειηνή διατροφή με το καλημέρα βλέπω....
Σωραιος....στην υγειηνή διατροφή με το καλημέρα βλέπω....
καλα με προφυλαξη εννοειται, δεν ειναι καιρος για ρισκα
θελω να δοκιμασω με πρεζακι για μια φορα και τωρα που θα ειμαι αθηνα θελω να επιχειρησω
ε τοτε αστες αυτες κ τραβα σε κανονικες ιεροδουλες
ρε φιλαράκι στο μετάξι γαμάς με ένα 10αρικο θές ακόμα ποιο κάτω?τι σε εξιτάρει στα ζάκια ????καλα με προφυλαξη εννοειται, δεν ειναι καιρος για ρισκα
φιλε δεν ειναι το δεκαρικο απλα με φτιαχνει αυτορε φιλαράκι στο μετάξι γαμάς με ένα 10αρικο θές ακόμα ποιο κάτω?τι σε εξιτάρει στα ζάκια ????
και τι είναι αυτο που σε φτιάχνει????φιλε δεν ειναι το δεκαρικο απλα με φτιαχνει αυτο
δεν ξερω ρε φιλε ακριβως, λες να μν επιχειρησω?και τι είναι αυτο που σε φτιάχνει????
αστα ζακια στον κόσμο τους φιλαράκι...δωστους κανα πεντάυερω να πάρουνε την άσπρη σκόνη αλλα μην πάς μαζί τους....είναι η απόλυτη εκμετάλευση γιατι δεν έχουν επίγνωση όπως οι πουτάνες του το τι κάνουν...δεν ξερω ρε φιλε ακριβως, λες να μν επιχειρησω?
ναι ρε φιλε δεν αντιλεγω, δικιο εχεις και εγω ετσι χαλιεμαι, ευχαριστω παντως!αστα ζακια στον κόσμο τους φιλαράκι...δωστους κανα πεντάυερω να πάρουνε την άσπρη σκόνη αλλα μην πάς μαζί τους....είναι η απόλυτη εκμετάλευση γιατι δεν έχουν επίγνωση όπως οι πουτάνες του το τι κάνουν...
Τώρα λάιβ...Σχιστό μπροστά από τα χοτελια..
Έγχρωμη κορασίδα πιατσάρει...
Ρε μαλακοκαυλι σε περιμενουμε τοσι ορα να παμε κολομπαρακι κ εσι μαλακιζεσε εδο μεσα???μα ποσο πιρφοροσ πια???Μπίλυ τι γυρεύεις στο σχιστό .Μήπως παίζει καμιά κόντρα με πορνο-όχημα
Ρε μαλακοκαυλι σε περιμενουμε τοσι ορα να παμε κολομπαρακι κ εσι μαλακιζεσε εδο μεσα???μα ποσο πιρφοροσ πια???
Προταθλιτισ πιρφοριασ εχισ καταντισι!!!ελεοσ!!!
νε πιρφορε μου προσεχε μι σκισισ το καλσον σου μπουλι μου!!!Ρούφα το αργιδελάκι σου μύστη,δεν είπα ότι θα ρθω στάνταρ .Τα Σάββατα συνήθως αποφεύγω τις μεγάλες μετακινήσεις
νε πιρφορε μου προσεχε μι σκισισ το καλσον σου μπουλι μου!!!
Ρουφα το αυγουλακι τισ πιρφοριασ !!!μια φορα πιρφοροσ για παντα πιρφοροσ!!!
Μονο με ιδατινι ιδονι κ τιμορια στοματοσ δροσερου κομι θα εξειλοθισ !!!Μύστη όσο και να χεις σπαστεί δεν υπάρχει λόγος να γράφεις πιρφοριές για μένα .Έχω αποδείξει άπειρες φορές το αντίθετο,οπότε φρόντισε να ανακαλέσεις ;) ;)
Μονο με ιδατινι ιδονι κ τιμορια στοματοσ δροσερου κομι θα εξειλοθισ !!!
Αυτι ινε ι δοκιμασια σου για πορνοσιγχορεσι.
Απλα πεσ μου μερα κ ορα!!!
φιλε δεν ειναι το δεκαρικο απλα με φτιαχνει αυτο
Επίσης στο Χρηματιστήριο/Λεωφόρο Αθηνών πουλούσε το κορμί του τράβελος πολύ "αντρουά"...μέσα σε αμάξι...με το μπούτι να εξέχει από την πόρτα...Μπίλυ τι γυρεύεις στο σχιστό .Μήπως παίζει καμιά κόντρα με πορνο-όχημα