Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
bull11 ,μου φαινετε κατι πρεπει να κανεις με την ξαδερφη σου :fuck1: γιατι σε λιγο βλεπω να πηδας αρουραιο του κεντρου ακαποτα :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Άκυρα δηλαδή αυτά που μου έλεγες για μια Κάτια που είχες πάρει; Καλά το σταμπάρισα εγώ το πιπίνι ότι είναι φρέσκο στην πιάτσα...

Ισχύουν όσα είχα πει για την άλλη....απλά το νέο μωρό,"τα σπάει"............. :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειπαμε λιγο αποτοξινωση μην παθουμε τριχοπτωση
PROS.jpg

Adrianito

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η αλβανίδα που περνάει απο σόλωνος και παίρνει ταξί ερχόμενη απο Πλ.Κάνιγκος νομίζω ??? μελαχροινή με κολάν σε διάφορα χρώματα και δουλέυει πρωινές ώρες.

Adrianito

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
το άλλαξα το ποστ διάβασε το ξανά έδωσα και άλλες πληροφορίες....

Adrianito

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να την παρακολουθήσω γιατί δουλεύω και δεν μπορώ να φύγω!!!  :- :-
Ναι έκανα λάθος διατύπωση στο 1ο μου πόστ. :headbang: :headbang:
Πρέπει να δουλέυει κάπου εκει στην 3ης σεπτεμβρίου λογικά γιατι ερχεται απο κάνιγκος..Αλβανιδα μελαχροινή 40αρα πρέπει να ειναι και οποτε περνάει την βλέπω και ρίχνει μια ματιά και φευγει... Θέλω να μάθω πόσα πέρνει και εαν ερχεται σπίτι αυτή....ΕΧΩ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ! :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πρέπει να δουλέυει κάπου εκει στην 3ης σεπτεμβρίου λογικά γιατι ερχεται απο κάνιγκος..Αλβανιδα μελαχροινή 40αρα πρέπει να ειναι και οποτε περνάει την βλέπω και ρίχνει μια ματιά και φευγει... Θέλω να μάθω πόσα πέρνει και εαν ερχεται σπίτι αυτή....ΕΧΩ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ! :rockon: :rockon:

Καλά ηρέμησε λίγο τύπε............. :S

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
κάτσε καλαααα...

Adrianito

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχ μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος κάτι ???  :huh: :huh: :huh:  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom