soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
:S ελεος.......για κασκαντεριτζηδες λοιπον ποδολαγνους τριγωνου
:S ελεος.......για κασκαντεριτζηδες λοιπον ποδολαγνους τριγωνου
αν ηταν μαυρη ομως τυπε ;):S ελεος.......
ειπαμε λιγο αποτοξινωση μην παθουμε τριχοπτωσηαν ηταν μαυρη ομως τυπε ;)
Άκυρα δηλαδή αυτά που μου έλεγες για μια Κάτια που είχες πάρει; Καλά το σταμπάρισα εγώ το πιπίνι ότι είναι φρέσκο στην πιάτσα...
bull11 ,μου φαινετε κατι πρεπει να κανεις με την ξαδερφη σου γιατι σε λιγο βλεπω να πηδας αρουραιο του κεντρου ακαποτα
ειπαμε λιγο αποτοξινωση μην παθουμε τριχοπτωση
Τι είπες τώρα !!!!!!???μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η αλβανίδα που περνάει απο σόλωνος και παίρνει ταξί ερχόμενη απο Πλ.Κάνιγκος νομίζω ???
Κάποιος από τους δυό μας είναι βλάκας...το άλλαξα το ποστ διάβασε το ξανά έδωσα και άλλες πληροφορίες....
τυπε γιατι δεν την παρακολουθεις?το άλλαξα το ποστ διάβασε το ξανά έδωσα και άλλες πληροφορίες....
Δεν μπορώ να την παρακολουθήσω γιατί δουλεύω και δεν μπορώ να φύγω!!! :- :-
Ναι έκανα λάθος διατύπωση στο 1ο μου πόστ.
Πρέπει να δουλέυει κάπου εκει στην 3ης σεπτεμβρίου λογικά γιατι ερχεται απο κάνιγκος..Αλβανιδα μελαχροινή 40αρα πρέπει να ειναι και οποτε περνάει την βλέπω και ρίχνει μια ματιά και φευγει... Θέλω να μάθω πόσα πέρνει και εαν ερχεται σπίτι αυτή....ΕΧΩ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ !
σιγα μην βαλει και ντεντεκτιβ τυπετυπε γιατι δεν την παρακολουθεις?
να δεις που παει
κάτσε καλαααα...Δεν μπορώ να την παρακολουθήσω γιατί δουλεύω και δεν μπορώ να φύγω!!! :- :-
Ναι έκανα λάθος διατύπωση στο 1ο μου πόστ.
Πρέπει να δουλέυει κάπου εκει στην 3ης σεπτεμβρίου λογικά γιατι ερχεται απο κάνιγκος..Αλβανιδα μελαχροινή 40αρα πρέπει να ειναι και οποτε περνάει την βλέπω και ρίχνει μια ματιά και φευγει... Θέλω να μάθω πόσα πέρνει και εαν ερχεται σπίτι αυτή....ΕΧΩ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ !
ετοιμος ειναισιγα μην βαλει και ντεντεκτιβ τυπε
σιγα μην βαλει και ντεντεκτιβ τυπε
χαχαχαχαχ μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος κάτι ???