Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αφου ειναι στην σαουθ θα βρει τυπε
αν ηταν στην νορθ εκει εχουν βρει την λυση
500px-Flamethrower.jpg
Εν αναμονή Χανιώτη λοιπόν,να εξηγήσει αν θα πάει Κορέα ή όχι.........

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Έχει παρει κανεις αυτη με τα κουνελισια δοντια και με το περουκε ξανθο-γκρι-μπλε μαλλι?εχω ανακαλυψει οτι μενει διπλα στη δουλεια μου και το βλεπω συχνα
Επισης προχθες τρακαρα ενα τεμαχιο του τριγωνου στο πταισματοδικειο με διαφανο κολαν και τη μια γρια  καλικαντζαρο που καθεται ολη νυχτα στη σταση στα δικαστηρια στην ευελπιδων!
Μπορει να χω να σουλατσαρω καιρο στο τριγωνο,αλλα το συναντω παντου μπροστα μου!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=14pt]..........το ωραίο το μουνάκι το ξανθό,το είδα 2 το βράδυ...πάλι...έξω από το χοτέλι...στο τρίγωνο.......πολύ καύλα........... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:......[/size]

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Έχει παρει κανεις αυτη με τα κουνελισια δοντια και με το περουκε ξανθο-γκρι-μπλε μαλλι?εχω ανακαλυψει οτι μενει διπλα στη δουλεια μου και το βλεπω συχνα
Επισης προχθες τρακαρα ενα τεμαχιο του τριγωνου στο πταισματοδικειο με διαφανο κολαν και τη μια γρια  καλικαντζαρο που καθεται ολη νυχτα στη σταση στα δικαστηρια στην ευελπιδων!
Μπορει να χω να σουλατσαρω καιρο στο τριγωνο,αλλα το συναντω παντου μπροστα μου!
αδερφε που ειναι το πτεσματοδικειο?? η γρια στο καλικανζαρο στην σταση στα δικαστηρια στην ευελπιδων που ειναι???

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
[size=14pt]..........το ωραίο το μουνάκι το ξανθό,το είδα 2 το βράδυ...πάλι...έξω από το χοτέλι...στο τρίγωνο.......πολύ καύλα........... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:......[/size]
πιο λες σε πιο χοτελι?στην βαθης??λιγο πιο πανω???ενα με κολαν μαυρο και απο πανω ασπρη μπλουζα???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αδερφε που ειναι το πτεσματοδικειο?? η γρια στο καλικανζαρο στην σταση στα δικαστηρια στην ευελπιδων που ειναι???
γουσταρεις καλικαντζαρους τυπε? :grin:
αν πας 3ης σεπτεμβριου μετα τις 12 στην σταση των τρολευ υπαρχει ενας :grin:

best_hunder

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
28
Πόντοι
0

Την βλεπω συχνα και γω θελω πληροφοριες.... Ας βοηθησει οποιος ξερει!! :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Για την μία από τις δύο ξανθούλες μπροστά από το Elysium........πολύ καύλα φαίνεται.... :knockinb:

Η μία απ' τις δύο είναι η Κάτια που συζητούσαμε τις προάλλες; Για την άλλη μιλάς να φανταστώ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom