apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον ειδα τυπε αλλα γραφει για κρασια :SΤυπε λακης33 sighted
δεν εχει βρει ακομα την φορμα του
τον ειδα τυπε αλλα γραφει για κρασια :SΤυπε λακης33 sighted
Εν αναμονή Χανιώτη λοιπόν,να εξηγήσει αν θα πάει Κορέα ή όχι.........αφου ειναι στην σαουθ θα βρει τυπε
αν ηταν στην νορθ εκει εχουν βρει την λυση
αδερφε που ειναι το πτεσματοδικειο?? η γρια στο καλικανζαρο στην σταση στα δικαστηρια στην ευελπιδων που ειναι???Έχει παρει κανεις αυτη με τα κουνελισια δοντια και με το περουκε ξανθο-γκρι-μπλε μαλλι?εχω ανακαλυψει οτι μενει διπλα στη δουλεια μου και το βλεπω συχνα
Επισης προχθες τρακαρα ενα τεμαχιο του τριγωνου στο πταισματοδικειο με διαφανο κολαν και τη μια γρια καλικαντζαρο που καθεται ολη νυχτα στη σταση στα δικαστηρια στην ευελπιδων!
Μπορει να χω να σουλατσαρω καιρο στο τριγωνο,αλλα το συναντω παντου μπροστα μου!
πιο λες σε πιο χοτελι?στην βαθης??λιγο πιο πανω???ενα με κολαν μαυρο και απο πανω ασπρη μπλουζα???[size=14pt]..........το ωραίο το μουνάκι το ξανθό,το είδα 2 το βράδυ...πάλι...έξω από το χοτέλι...στο τρίγωνο.......πολύ καύλα........... ......[/size]
γουσταρεις καλικαντζαρους τυπε?αδερφε που ειναι το πτεσματοδικειο?? η γρια στο καλικανζαρο στην σταση στα δικαστηρια στην ευελπιδων που ειναι???
Έχει παρει κανεις αυτη με τα κουνελισια δοντια και με το περουκε ξανθο-γκρι-μπλε μαλλι?εχω ανακαλυψει οτι μενει διπλα στη δουλεια μου και το βλεπω συχνα
Επισης προχθες τρακαρα ενα τεμαχιο του τριγωνου στο πταισματοδικειο με διαφανο κολαν και τη μια γρια καλικαντζαρο που καθεται ολη νυχτα στη σταση στα δικαστηρια στην ευελπιδων!
Μπορει να χω να σουλατσαρω καιρο στο τριγωνο,αλλα το συναντω παντου μπροστα μου!
[size=14pt]..........το ωραίο το μουνάκι το ξανθό,το είδα 2 το βράδυ...πάλι...έξω από το χοτέλι...στο τρίγωνο.......πολύ καύλα........... ......[/size]
Και σε ποιό χοτέλι;;
το κουνελι ή τον καλικατζαρο τυπε?Την βλεπω συχνα και γω θελω πληροφοριες.... Ας βοηθησει οποιος ξερει!!
Για ποια μιλάς ρε συ;
το κουνελι ή τον καλικατζαρο τυπε?
Για την μία από τις δύο ξανθούλες μπροστά από το Elysium........πολύ καύλα φαίνεται....
Τελικά είναι νέα παρουσία...........Η μία απ' τις δύο είναι η Κάτια που συζητούσαμε τις προάλλες; Για την άλλη μιλάς να φανταστώ;