Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι τριγωνολάτρες,
πριν από λίγο γύρισα από το τρίγωνο. Υπήρχαν μόνο τρείς γύφτισσες, η μια θα μπορούσε να απασχοληθεί σαν σκιάχτρο, η δεύτερη πολύ μέτρια και η τρίτη κάτω από 1,50, αλλά ίσως ήταν και ανήλικη, οπότε δεν πλησίασα καμία τους. Στην Ξούθου μια πρεζού μισοκοιμισμένη κι ενώ γύρναγα σαν την άδικη κατάρα, ευτυχώς βρήκα μια ελληνίδα, που με συμφιλίωσε με τη ράτσα μου. Μου δήλωσε ότι λέγεται Σοφία από Βόλο, σχετικά όμορφο προσωπάκι και όμορφα μάτια, κοντούλα με καλές αναλογίες, αλλά έτσι κι αλλοιώς ήταν η μοναδική μου επιλογή. Έκανε μπάνιο πριν και μετά, μου έδωσε δικό της προφυλακτικό για το οποίο δήλωσε ότι είναι άθραυστο, είχε μαζί της deodorant και κρέμα σώματος! Κυριολεκτικά με κούφανε! Με έγλυψε  από το λαιμό μέχρι τους όρχεις αργά και αισθησιακά, από καμία άλλη ελληνίδα δεν είχα τέτοια μεταχείρηση. Το βυζί της ήταν μικρό και λίγο πεσμένο, αλλά το σέρβις της μόνο με κινέζας θα μπορούσε να συγκριθεί.  Άξιζε το 20ρικο που πήρε μέχρι σεντ. Φεύγοντας, διέσχισα τη Σωκράτους και λίγο πριν την αγορά πετάχτηκε μια μαύρη, ντροπή της μαύρης φυλής. Πάνε οι καλές εποχές, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πολλές μαύρες απόψε κατά τις 3:30 που πέρασα από Σωκράτους στο ύψος της πλατείας Θεάτρου (περίπου 7 αν μέτρησα καλά) εκ των οποίων κανα δυο δεν ήταν αδιάφορες. Και πάλι όμως ήταν βαριεστημένες να κυνηγήσουν πελάτη.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αερογαμιες με μαυρες εχω κοψει να κανω τα ταλευταια χρονια !  :rolleyes:

Φίλε μια φορά έχω γαμήσει μαύρη σε πιάτσα για την εμπειρία αλλά είχα πάρει πολλές για πίπα στο αμάξι στο παρελθόν.

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Photo-0624.jpg
    Photo-0624.jpg
    170 KB · Εμφανίσεις: 47

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Φίλε μια φορά έχω γαμήσει μαύρη σε πιάτσα για την εμπειρία αλλά είχα πάρει πολλές για πίπα στο αμάξι στο παρελθόν.
  :rockon: τσιμπουκι στο αμαξι απο μαυρακι ειναι ορεκτικο δεν γινεται να μην αρπαξεις ενα :rockon: :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
σημερα μαλλον θα κατεβω για βρωμικο....,αμα δω και κανα μαυρακι θα δωσω κανα :pipa2:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.307
Πόντοι
1.106
σημερα μαλλον θα κατεβω για βρωμικο....,αμα δω και κανα μαυρακι θα δωσω κανα :pipa2:
Φίλε δυστυχώς η ποιότητα εχει πέσει ενεκα κρίσης
Θα σου πρότεινα πάντως να δοκιμασεις στο ανατολικο αεροδρόμιο του Τζονυ που ναι χωριάτικο και ζουμερο

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το απογευματάκι
Καποδιστρίου και Σωκράτους δυο ωραίες μαύρες
Στη διασταύρωση δυο μπάζα
Άνοιξε καινούριο φαλαφελάδικο στην πλατεία Βάθη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Το απογευματάκι
Καποδιστρίου και Σωκράτους Αριστοτέλους δυο ωραίες μαύρες
Στη διασταύρωση δυο μπάζα
Άνοιξε καινούριο φαλαφελάδικο στην πλατεία Βάθη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Επειδή βλέπω ότι τελειώνει η σελίδα και δεν έχει ρωτήσει κανείς... Η Μίμα επέστρεψε;

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
  :rockon: τσιμπουκι στο αμαξι απο μαυρακι ειναι ορεκτικο δεν γινεται να μην αρπαξεις ενα :rockon: :grin:

Ρε παιδιά δεν είναι επικίνδυνα τα μαυράκια; Το λέω οχι λόγω χρώματος αλλά από την Αφρική που προέρχονται και βασιλεύουν οι αρρώστιες.

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
...μόνο εμφάνιση όμως...

kazana αυτη η τυπισσα δεν ειναι γυφτακι...μου θυμιζει καποια που ειχα παρει καιρο
μου ειχε ζητησει 50αρα και σαν μεγαλος καυλωμενος μαλακας πηγα και ηταν γτπκ!!

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Επειδή βλέπω ότι τελειώνει η σελίδα και δεν έχει ρωτήσει κανείς... Η Μίμα επέστρεψε;
Eγω ξερω μια Μίμα, αλλα ειναι μια γριά τραβεστί και εκπορνεύεται στην Συγγρου! Πηγαινε μαζι της για να βιωσεις την εμπειρια της παρακμης!!!

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
...Φίλε δυστυχώς η ποιότητα εχει πέσει ενεκα κρίσης
Δυστυχως η ποιοτητα εχει πεσει και στα υποβαθμισμενα ξενοδοχεια στις πουτανοπιατσες καθοτι πλεον η μικροτερη αραχνη εκει σερνει την πουτανα!!!  
URL]]

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
αυτα κι αν ειναι καλα νεα  :rockon: :rockon: :rockon:
Για μενα καλα νεα θα ηταν να ανοιξει στη Βαθης καινουριο άνδρο ακολασίας με σπεσιαλ προγραμματα BDSM !!!  :thumbsup:

URL]]

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Για μενα καλα νεα θα ηταν να ανοιξει στη Βαθης καινουριο άνδρο ακολασίας με σπεσιαλ προγραμματα BDSM !!!  :thumbsup:

Γουστάρω την πουτανίστικη αιχμαλωσία...  :s&m_1:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom