Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τσιμπουκι σχεδον υπο το βλεμα του νομου,καπποδιστριου αριστοτελους Σωκρατους τιποτα απολυτως,την μονη που ειδα ηταν Αριστοτελους περιπτερο απο την απεναντι μερια μια ψιλοχοντρουλα ξανθια με ενα ριχτο μπλουζακι ασπρο και ροζ κολαν αν δεν κανω λαθος.Εψαχνα σαν τρελος για ενα μερακλιδικο τσιμπουκακι,Σωκρατους(ξ.β) 2 μαυρες ολες κ ολες,η μια ητανε αστα να πανε  :headbang:  και η δευτερη εν ονοματι Φανσυ καπως ετσι μου το ειπε απο Γκανα 15 ευρω τσιμπουκι λεει,τις λεω φευγω ...μου λεει πακαε 10,και φυσικα σταματησα καθ οτι ητανε μετρια με κωλαρα απιστετυτη και τσιμπουκοχειλαρες, εστριψα μπηκα στο στενακι αναποδα οπου και της τον εδωσα στομα :pipa1:,αρκετα καλη...,φευγοντας στα 20 μετρα Δικυκλα αστυνομιας αραχτα εκει στο παρκινγκ :grin:,αποχωρησα εν ταχει και πηγα για βρωμικο να ολοκληρωθει ομορφα αυτη η βολτιτσα.
Τα σεβη μου.

Συνημμένα

• τα σεβη μου..jpg
    τα σεβη μου..jpg
    94,8 KB · Εμφανίσεις: 47

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

ποια ειναι η ανωθεν εικονιζομενη?  :rolleyes:

ΧΑΝΙΩΤΗ ΑΝΑΒΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ !ΜΙΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??

Δεν πιστευω να την εχεις αφησει αγαμητη? :grin:

Ρε μαλάκες πάτε καλά τί σας άρεσε σ' αυτή; Junkie - άβυζη - τραβελόφατσα, σαν άντρας είναι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πολλές μαύρες σήμερα στη Σωκράτους, έξι μέτρησα... Δεν μπόρεσα καν να διαπιστώσω αν υπήρχε κάποια αξιόλογη γιατί ήταν τόσο βαριεστημένες που πέρασα με αμάξι στο οποίο επιβαίναμε 5 άντρες και δεν έκανε ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ τον κόπο να κυνηγήσει το αμάξι, να γαντζωθεί απ' αυτό, να χτυπήσει με τα νύχια της το παρμπρίζ, πού είναι οι καλές εποχές που ανησυχούσες ακόμη και για την ακεραιότητα του οχήματός σου αν τολμούσες να περάσεις από Σωκράτους χωρίς να καβλαντίσεις και να διαπραγματευτείς με όλες τους; Και πέρασα στις 2:45, όχι πολύ αργά δηλαδή, πώς σκατά περιμένουν να δουλέψουν μήπως πρέπει να τις παρακαλάμε εμείς πλέον για να τις γαμήσουμε;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
κανενα νεότερο απο το μέτωπο έχουμε??

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Πολλές μαύρες σήμερα στη Σωκράτους, έξι μέτρησα... Δεν μπόρεσα καν να διαπιστώσω αν υπήρχε κάποια αξιόλογη γιατί ήταν τόσο βαριεστημένες που πέρασα με αμάξι στο οποίο επιβαίναμε 5 άντρες και δεν έκανε ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ τον κόπο να κυνηγήσει το αμάξι, να γαντζωθεί απ' αυτό, να χτυπήσει με τα νύχια της το παρμπρίζ, πού είναι οι καλές εποχές που ανησυχούσες ακόμη και για την ακεραιότητα του οχήματός σου αν τολμούσες να περάσεις από Σωκράτους χωρίς να καβλαντίσεις και να διαπραγματευτείς με όλες τους; Και πέρασα στις 2:45, όχι πολύ αργά δηλαδή, πώς σκατά περιμένουν να δουλέψουν μήπως πρέπει να τις παρακαλάμε εμείς πλέον για να τις γαμήσουμε;
φιλε οπως εχουμε γραψει και σε αλλο αντισχοιχο thread  οι μαυρες μας βαρεθηκαν και την κανουν για αλλες πολιτειες ! ( βελγιο & γαλλια TOP προορισμος για αυτες οταν φυγουν απο το ελλαδα )

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
φιλε εγω πριν μια εμβδομαδα οταν περασα απο κεντρο, με τα ποδια, 3ης σεπτεμβριου μιλαγα στο τηλεφωνο,απεναντι ηταν 3-4 μαυρακια. η μια μου κανει νοημα να παω απεναντι στο δρομο,της κανω νοημα να ερθει αυτη.τελικα ηρθε,γκανεζα οπως δηλωσε και οχι νηγηριανη μου ελεγε για σεξ φυσικα αλλα δεν επεσα στην παγιδα..... :grin:
αερογαμιες με μαυρες εχω κοψει να κανω τα ταλευταια χρονια !  :rolleyes:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.209
Πόντοι
1.106
Αγωνιστές
Τις τελευταίες ημερες τέρμα στη Σολωνος η στη γωνία του ΙΚΑ κατω απο την ταμπελα η στην προηγούμενη γωνία(όπως κατεβαίνεις) εμφανίστηκε ξανθιά με καρε μαλλι αδύνατη ψηλή .Εχουμε πληροφορίες;
[size=10pt]Ειναι μήπως η γνωστή Σοφια που ηταν πριν 5-6 χρονια ψηλα πριν το Χημειο;[/size]
Προσοχή μην αρχισετε να μου λέτε για την άλλη ψιλό ξανθιά εκει γιατι:
Α.ειπαμε ψηλή
Β.ειπαμε καρέ μαλλι όχι μακρύ
Γ.Ειπαμε δυο βδομάδες περίπου όχι δυο μηνες
Δ.ειπαμε καινουρια (εκει)
Ε.το ότι τα πιάνει κοτσο κάπως τα μαλλια δεν ειναι καρέ είπαμε καρέ κανονικό όχι αυτη!! :grin:
anyone?

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε οπως εχουμε γραψει και σε αλλο αντισχοιχο thread  οι μαυρες μας βαρεθηκαν και την κανουν για αλλες πολιτειες ! ( βελγιο & γαλλια TOP προορισμος για αυτες οταν φυγουν απο το ελλαδα )

μας τις παιρνουν οι κουφαλες μετα απο τοσο training...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom