Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (8 μέλη και 21 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

Συνημμένα

• τραπε-ζακι.jpg
    τραπε-ζακι.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 22

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
παντως ουτε ετσι δεν αφηνα να με ακουμπησει Ζακι

Συνημμένα

• hzngc.jpg
    hzngc.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 20

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
soukera απο οτι σε εχω παρακολουθησει ξερεις καιρια την πουτανοπιατσα.Καμμια μαυρη της προκοπης δεν υπαρχει πλεον;τον πουλο ολες;εχω ενα φιλαρακι και θελει να κανουμε καταδρομικη :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
soukera απο οτι σε εχω παρακολουθησει ξερεις καιρια την πουτανοπιατσα.Καμμια μαυρη της προκοπης δεν υπαρχει πλεον;τον πουλο ολες;εχω ενα φιλαρακι και θελει να κανουμε καταδρομικη :grin:
το κατα δυναμην συναγωνιστη :grin: ειδικευομαι κυριως σε πορνοσαφαρι γαζελας ;),,,μπα δεν υππαρχει τιποτα πια...τιποτα αξιολογο ολο 3 με 4 μπαζολες  μαυρες κυκλοφορουν στο τριγωνο τον τελευταιο καιρο,

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
το κατα δυναμην συναγωνιστη :grin:,,,μπα δεν υππαρχει τιποτα πια...τιποτα αξιολογο ολο 3 με 4 μπαζολες  μαυρες κυκλοφορουν στο τριγωνο τον τελευταιο καιρο,
λαιλαπα κανονικη.Διαβαζα το νημα που αναφεροταν σε προηγουμενα ετη και ειχε καργα πληροφοριες.Τωρα  :S

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
το κατα δυναμην συναγωνιστη :grin: ειδικευομαι κυριως σε πορνοσαφαρι γαζελας ;),,,μπα δεν υππαρχει τιποτα πια...τιποτα αξιολογο ολο 3 με 4 μπαζολες  μαυρες κυκλοφορουν στο τριγωνο τον τελευταιο καιρο,

ειναι επιστημονας ο soukeras στη μαυρη πιατσα.....

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΖΕΡΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΧΟΝΤΡΗ BBW ΚΑΙ ΕΠΕΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
κανενα ωραιο τυπου ζακι υπαρχει να κανει καλο τσιμπουκι?

Μαλλον ο τυπος θελει τσιμπουκι διαρκειας ........ ετσι οπως τα παιρνει ο υπνος τα ζακια μπορει να διαρκεσει το τσιμπουκι κανα 3ωρο ...... ανα κοιμαται κατα την διαρκεια ....

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μαλλον ο τυπος θελει τσιμπουκι διαρκειας ........ ετσι οπως τα παιρνει ο υπνος τα ζακια μπορει να διαρκεσει το τσιμπουκι κανα 3ωρο ...... ανα κοιμαται κατα την διαρκεια ....
:2funny: :2funny: :2funny: καπως ετσι μπορει να το εχει πλασει στο μυαλο του :rockon: σου λεει πανω στις νταγκλες που θα βαραει πανω στο ορθιο καυλι...θα διαρκεσει πολυ  :rockon: ασε που μπορει να βγει διπλοτσιμπουκο.να χυσει και να μην παρει χαμπαρι η αλλη :rockon: :bigdick:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
Γειά σας συνάδελφοι, μόλις γύρισα από διακοπές και το μάτι μου έπεσε σ΄ αυτό το μύνημα. Αληθεύει ότι υπάρχει πιάτσα στο Πάντειο, ή συχνάζουν μόνο τραβέλια? Αν ξέρει κάποιος, παρακαλώ να μας πληροφορήσει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom