ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
καλα ξηγιεσαι τυπε
ετσι στηνονται οι μεγαλες δουλειες
τυπε τι εγινε με το ΚΕΕΛΠΝΟ βγηκε για παιδομαζωμα
καλα ξηγιεσαι τυπε
ετσι στηνονται οι μεγαλες δουλειες
μας ξενερωσες στο τελος τυπε :-ps: ετών 21
ανωμαλος ο τυποςμας ξενερωσες στο τελος τυπε :-
ανωμαλος ο τυπος
μα και εσυ ρε τυπε με τοσο μικρη πας?γιατί ρε αγόρια?
οκ λιγη υπομονη και θα σου έχω νεα απο 60αρα. Για την πάρτη σου.
μαυρακια εχει καπποδιστριου που και που...αλλα και πατησιων...οσο για ξενοδοχειο..Lito hotel για να ειναι ολοκληρωμενη η cult καταστασηΜαλλον εδω θα καταληξω να γυρευω καμια μαυρη.
Προτασεις για μεσημεριανες - απογευματινες ωρες, που μπορω να πετυχω καμια καλη μαυρουλα αλλα να παμε σε χοτελι. Εκει στο κεντρο πιο χοτελ προτεινετε?
μαυρακια εχει καπποδιστριου που και που...αλλα και πατησιων...οσο για ξενοδοχειο..Lito hotel για να ειναι ολοκληρωμενη η cult κατασταση
Εγινε κάποιο λάθος στο κείμενο απο μεριά μου..και δεν το πηρε ολο. ολα τα παραπάνω διαδραματιστηκαν στην Αριστοτέλους πρίν κανα 4μηνο
μαλλον το μωρο που λες ειναι η σοφια που την βρισκεις συνηθως εξω απο χριστιανα.Εδω αγαπητε εχω να προσθεσω τα εξης:Μαζί της ήταν και μια ξανθιά κοπελίτσα με ωραίο λεπτο σώμα και κώλο. Τελείωσα και το 2ο τσιγάρο κλειδωσα το αμάξι και πλησίασα να μάθω για τιμή. Ονόματα δυστυχώς δεν ρωτησα οπότε αν η περιγραφή μπορεί να βοηθήσει καλός.(και σιγα την περιγραφη) 1α πλησιάζω την μελαχρινή. Της λέω καλησπέρα μου λέει τι θές....????? καπάκια περνάνε 2 μηχανές ΔΙΑΣ και κάρφωναν το μωρό. Της απαντάω ''ξέρω εγώ''?? ίσως να μου πείς τιμή αρχικά. Μου λεει 35. Καλα λέω περίμενε..πάω στην ξανθιά το ίδιο. Ειχα 50ε πάνω μου και μπορώ να πώ πως ηταν τα τελευταία. Παω πιο πανω να το συζητησω με το πουλί μου και περνώντας μπροστα απο τη εισοδο του Ελισιουμ ανοιγει η πόρτα και βγαίνουν 2 τύποι και καπάκια απο πίσω ενα μικρό..μελαχρινό, λεπτό πολλά υποσχόμενο μωρο. Πέφτω πάνω της ωπ λέω σορυ. Χαμόγελο (φαντάζεστε τί χαμόγελο) και μου λεει πάμε πάνω? Θόλωσα. Τι λεω πόσο? μου λεει 35 και 10 το χοτελι. Λεω φύγαμε. Ανεβαίνουμε μπαίνω για ντουζακι και βγαίνοντας είδα ενα πουπουδι γυμνό να έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι του πόνου και να ανοίγει τα χέρια και καλα για αγκαλιά. Στα της διαδικασίας, ολα! Δάχτυλα παντου, γλωσσόφιλα, αγκαλίες, πολύ gfe, ιεραποστολικο με τύλιγμα ποδιων στην μεση μου σφιχτά και πάμε.. Μου είπε πως ήταν απο Βουλγαρία. Δεν ξέρω αν όντως ήταν απο κεί αλλα το τσιγγανοειδές το είχε. Πέρασα πολύ ωραία και το βασικό δεν τα έκλαιγα.
ps: ετών 21