Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (9 μέλη και 33 επισκέπτες)

Angel_1

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Μαζί της ήταν και μια ξανθιά κοπελίτσα με ωραίο λεπτο σώμα και κώλο. Τελείωσα και το 2ο τσιγάρο κλειδωσα το αμάξι και πλησίασα να μάθω για τιμή. Ονόματα δυστυχώς δεν ρωτησα οπότε αν η περιγραφή μπορεί να βοηθήσει καλός.(και σιγα την περιγραφη) 1α πλησιάζω την μελαχρινή. Της λέω καλησπέρα μου λέει τι θές....????? καπάκια περνάνε 2 μηχανές ΔΙΑΣ και κάρφωναν το μωρό. Της απαντάω ''ξέρω εγώ''?? ίσως να μου πείς τιμή αρχικά. Μου λεει 35. Καλα λέω περίμενε..πάω στην ξανθιά το ίδιο. Ειχα 50ε πάνω μου και μπορώ να πώ πως ηταν τα τελευταία. Παω πιο πανω να το συζητησω με το πουλί μου και περνώντας μπροστα απο τη εισοδο του Ελισιουμ ανοιγει η πόρτα και βγαίνουν 2 τύποι και καπάκια απο πίσω ενα μικρό..μελαχρινό, λεπτό πολλά υποσχόμενο μωρο. Πέφτω πάνω της ωπ λέω σορυ. Χαμόγελο (φαντάζεστε τί χαμόγελο) και μου λεει πάμε πάνω? Θόλωσα. Τι λεω πόσο? μου λεει 35 και 10 το χοτελι. Λεω φύγαμε. Ανεβαίνουμε μπαίνω για ντουζακι και βγαίνοντας είδα ενα πουπουδι γυμνό να έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι του πόνου και να ανοίγει τα χέρια και καλα για αγκαλιά. Στα της διαδικασίας, ολα! Δάχτυλα παντου, γλωσσόφιλα, αγκαλίες, πολύ gfe, ιεραποστολικο με τύλιγμα ποδιων στην μεση μου σφιχτά και πάμε.. Μου είπε πως ήταν απο Βουλγαρία. Δεν ξέρω αν όντως ήταν απο κεί αλλα το τσιγγανοειδές το είχε. Πέρασα πολύ ωραία και το βασικό δεν τα έκλαιγα.

ps: ετών 21

Angel_1

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Εγινε κάποιο λάθος στο κείμενο απο μεριά μου..και δεν το πηρε ολο. ολα τα παραπάνω διαδραματιστηκαν στην Αριστοτέλους πρίν κανα 4μηνο

Angel_1

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
οκ λιγη υπομονη και θα σου έχω νεα απο 60αρα. Για την πάρτη σου.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
και χωρις δοντια για αποφυγη τραυματισμων κατα τη  :pipa1:

sexusplexusnexus

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια εχω δει στην Γ σεπτεμβριου αρκετες φορες ενα μωρο ψηλο με μινι και μαλι καπως βαμενο σε περιεργο χρωμα.. σαν μπλε σαν γκρι καπως ετσι
την ειδα παντα κινουμενος και παντα βιαστικος για καπου.. εχει κανεις τιποτα υποψιν? τι παιζει? υψος περιποτυ Γ σεπτεμβριου εκει ποτυ ειναι ο οκανα και το σουπερμαρκετ σε αυτο το σημειο....

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μαλλον εδω θα καταληξω να γυρευω καμια μαυρη.
Προτασεις για μεσημεριανες - απογευματινες ωρες, που μπορω να πετυχω καμια καλη μαυρουλα αλλα να παμε σε χοτελι. Εκει στο κεντρο πιο χοτελ προτεινετε?
μαυρακια εχει καπποδιστριου που και που...αλλα και πατησιων...οσο για ξενοδοχειο..Lito hotel :rockon: για να  ειναι ολοκληρωμενη η cult κατασταση :) :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.738
Πόντοι
4.587
Όποιος γουστάρει μαυράκι, κυκλοφορεί ένα πολύ καλό  βαμμένο ξανθό και λίγο κοντούλικο. Το είδα χθες το μεσημέρι στη Βάθης, Αριστοτέλους, Γ΄Σεπτεμβρίου με παρδαλά ρούχα. Είναι κινητό μπουρδελάκι με κορμί κόλαση. Ηλικία κάπου στα 20.

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
50
Πόντοι
6
Μαζί της ήταν και μια ξανθιά κοπελίτσα με ωραίο λεπτο σώμα και κώλο. Τελείωσα και το 2ο τσιγάρο κλειδωσα το αμάξι και πλησίασα να μάθω για τιμή. Ονόματα δυστυχώς δεν ρωτησα οπότε αν η περιγραφή μπορεί να βοηθήσει καλός.(και σιγα την περιγραφη) 1α πλησιάζω την μελαχρινή. Της λέω καλησπέρα μου λέει τι θές....????? καπάκια περνάνε 2 μηχανές ΔΙΑΣ και κάρφωναν το μωρό. Της απαντάω ''ξέρω εγώ''?? ίσως να μου πείς τιμή αρχικά. Μου λεει 35. Καλα λέω περίμενε..πάω στην ξανθιά το ίδιο. Ειχα 50ε πάνω μου και μπορώ να πώ πως ηταν τα τελευταία. Παω πιο πανω να το συζητησω με το πουλί μου και περνώντας μπροστα απο τη εισοδο του Ελισιουμ ανοιγει η πόρτα και βγαίνουν 2 τύποι και καπάκια απο πίσω ενα μικρό..μελαχρινό, λεπτό πολλά υποσχόμενο μωρο. Πέφτω πάνω της ωπ λέω σορυ. Χαμόγελο (φαντάζεστε τί χαμόγελο) και μου λεει πάμε πάνω? Θόλωσα. Τι λεω πόσο? μου λεει 35 και 10 το χοτελι. Λεω φύγαμε. Ανεβαίνουμε μπαίνω για ντουζακι και βγαίνοντας είδα ενα πουπουδι γυμνό να έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι του πόνου και να ανοίγει τα χέρια και καλα για αγκαλιά. Στα της διαδικασίας, ολα! Δάχτυλα παντου, γλωσσόφιλα, αγκαλίες, πολύ gfe, ιεραποστολικο με τύλιγμα ποδιων στην μεση μου σφιχτά και πάμε.. Μου είπε πως ήταν απο Βουλγαρία. Δεν ξέρω αν όντως ήταν απο κεί αλλα το τσιγγανοειδές το είχε. Πέρασα πολύ ωραία και το βασικό δεν τα έκλαιγα.

ps: ετών 21
μαλλον το μωρο που λες ειναι η σοφια που την βρισκεις συνηθως εξω απο χριστιανα.Εδω αγαπητε εχω να προσθεσω τα εξης:
το μωρο δεν ειναι αδυνατο αλλα skinny με πολυ αδυνατα ποδια κοιλια τελειως επιπεδη και βυχακια καλα μαλλον ψευτικα!το αλλο είναι οτι στα 35 που σου είπε συμπεριλαμβανε και το χοτελι αλλα δεν το ξεκαθαρισες απο την αρχη και τελικα απο οτι καταλαβα εσκασες 45!εμενε μου είπε 25 εξω απο το χριστιανα(20 εδωσα σε αυτην και 5 στο χοτελι).Το ποιο αρνητικο πάνω της είναι τα δονρια-ουλα της αν λεμε την ίδια!α!μου είπε οτι εχει και 2 χρονων παιδι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ντου χθες το απόγευμα από μπάτσους κατά τις 5:30 στο τρίγωνο. Ξεχάστε τη Μίμα για καιρό, μια κι έχω πει ότι όσο ζητάει 50 και μ' αυτά που γράφονται εδώ μέσα δεν πρόκειται να την τιμήσω ποτέ πήγαινα με σκοπό να τη ρωτήσω πόσα θέλει για μια πίπα αλλά έφαγα ήττα... Απ' έξω απ' το Elyssium μετά το ντου μόνο η Σύλβια κι άλλο ένα αδιάφορο μαυριδερό. Την ίδια ώρα παραπάνω στην πλατεία Λαυρίου μία ξανθιά θεία στο πεζοδρόμιο μεταξύ Χαλκοκονδύλη και Καποδιστρίου πάρα πολύ καλή. Στη γωνία Καποδιστρίου - Αριστοτέλους 5 μαυράκια (πρώτη φορά βλέπω τόσα μαυράκια εκεί πριν νυχτώσει) όλα μπαζάκια όμως και πιτσιρίκια. Σωκράτους νέκρα. Την ίδια ώρα στη διασταύρωση Γερανίου και Ζήνωνος πολύς κόσμος, 4 γυναίκες έξω απ' το "Ανδρονίκη" ψιλομπαζάκια όλες τους εκτός από μια ξανθιά, ακριβώς πάνω στη διασταύρωση δυο ζάκια και μια τελειωμένη πιτσιρίκα τσιγγάνα και παρακάτω δεξιά στο τυροπιτάδικο δυο ώριμες χάλια. Τη νύχτα πέρασα από Ιερά Οδό όπου έκανε πιάτσα μετά το κέντρο "Βοτανικός" η γνωστή μελαχροινή κακομούτσουνη βυζαρού και μετά από Σωκράτους όπου έκανε πιάτσα ΜΙΑ μόνη της καλούλα μαύρη.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Πριν λιγο ψηλα ΣΟολωνος η κοντη και ομορφουλα αλλα ψυχρη ξανθια με το λεπτο κορμι και κολλητο ασπρο με ροζ γραμμες φορεματακι.ποιο κατω εξω απο lito η ξανθια και κολωφαρδη ξανθια αδιαφορη για μενα!εξω απο ellysioum τιποτα!Στην πιατσα που ειναι στην εισοδο του κηφισσου(στον παραδρομμο του κηφισου πριν την λενορμαν)δυο μωρα :μια παχουλη γυρω στα 25 και αδυνατη ξανθια ΓΚΑΛΙΝΑ με  στενο παντελονι και κοντο μπλουζακι ολο καυλα!Την ΓΚΑΛΙΝΑ την έχει πάρει κάποιος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom