Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
Χανιωτη το ξέρεις ή υποθεση κάνεις?αν ειναι έτσι όπως τα λες κριμα!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Μια skinny κοκκαλιαρα  για την ακριβεια με μαυρο μαλλι γυρω στο 170 που καθεται εδω και κανα μήνα έξω απο lito την έχει πάρει κάποιος?είναι ο ορισμος του σκιννυ δεν ξερω μονο μην είναι ζακι...!
...γιατι δεν την ρωτας τυπε μου...?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
θα το ρωτησω την επόμενη αν και πιστευω ότι δεν χρειάζεται γιατι τοσο σκιννυ δεν έχω ξαναδει(δεν μιλαω για ζακια βεβαια)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
...γιατι δεν την ρωτας τυπε μου...?
Αννα απο αλβανια 18 χρονων παρα πολυ στενο νιμου δεν βαζει μέσα ούτε το μισο!!εχει βυζακι παρα το γεγονος οτι είναι κοκκαλο!Δεν ξερω μαγκες όμως τι παιζει παρολο που την πηδηξα!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αννα απο αλβανια 18 χρονων παρα πολυ στενο νιμου δεν βαζει μέσα ούτε το μισο!!εχει βυζακι παρα το γεγονος οτι είναι κοκκαλο!Δεν ξερω μαγκες όμως τι παιζει παρολο που την πηδηξα!
οπα τι εγινε...τελικα την πηδηξες σημερα?ξανακατεβηκες δεν αντεξες?

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
dose mas kai ales πληροφοριες.... ηταν καθαρο ποση ωρα εκατσες και ποσα σου ζητησε? θα το γαμησο και εγω. τι ωρα την βρικες?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
dose mas kai ales πληροφοριες.... ηταν καθαρο ποση ωρα εκατσες και ποσα σου ζητησε? θα το γαμησο και εγω. τι ωρα την βρικες?
καλουτσικο ήτανε στο κρεβατι αν εξαιρεσεις το γεγονος ότι παρα ήταν πολυ στενη!τωρα αν ειναι ενταξει δεν καταλαβα !απεφηγα να κανω τον κασκαντερ καλου κακού!

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
καλουτσικο ήτανε στο κρεβατι αν εξαιρεσεις το γεγονος ότι παρα ήταν πολυ στενη!τωρα αν ειναι ενταξει δεν καταλαβα !απεφηγα να κανω τον κασκαντερ καλου κακού!
ποναγε και δεν αφηνε να τον βαλης βαθια? θα το πηδηξο και εγω φιλε θα του δαγκοσο το λεμουδακη του.,απογευμα βραδακι ειναι?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
μεσημέρι-απογευμα θα την βρείς έξω απο ellysioum.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
πρόσεχε φιλε γιατι δεν είμαι σίγουρος αν είναι υγιής οπως σου είπα παρα είναι αδυνατη!

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1

...δηλαδή σαν ταινία του Αγγελόπουλου;; ... δεν κατάλαβες τίποτα;;

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
..... θα το πηδηξο και εγω φιλε θα του δαγκοσο το λεμουδακη του.,απογευμα βραδακι ειναι?

... πω πω .. έίδατε φίλτατοι ερημωσε το τρίγωνο ... μείναμε τόσοι "λύκοι" να κυνηγάμε ένα αδύνατο ερίφιο...  που είναι οι εποχές της Λίλης.. της Μικαέλας ....

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
...εννοω να ρωτησεις το ονομα της μηπως την ξερει καποιος εδω μεσα και μπορεσει να μας πει πληροφοριες...

Εεε, τώρα θα σε που "μαλώσω", τύπε μου.

Όταν σου έκανα παρατήρηση δεν δίνεις ονόματα & λεπτομέρειες από τις εμπειρίες σου, παρεξηγήθηκες. . ..

Είδες που χρειάζονται ? ? ?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Μια skinny κοκκαλιαρα  για την ακριβεια με μαυρο μαλλι γυρω στο 170 που καθεται εδω και κανα μήνα έξω απο lito την έχει πάρει κάποιος?είναι ο ορισμος του σκιννυ δεν ξερω μονο μην είναι ζακι...!

μεσημέρι-απογευμα θα την βρείς έξω απο ellysioum.

Τελικά, που συχνάζει ? Litto or Ellysium ? ? ?

Και από τιμές/προγράμματα, τι λέει?

Με το τσιγκέλι θα σου βγάζουμε τις πληροφορίες ? ? ?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266

Stories

Νέο!