που ειναι ο Απολυτος να δει αυτα τα ποστ ...Τσιγγανακια στο τριγωνο
Σας παρακολουθει, σιωπηλα !!!
που ειναι ο Απολυτος να δει αυτα τα ποστ ...Τσιγγανακια στο τριγωνο
τυπε τι εχω γραψει εδω και λιγο καιροπου ειναι ο Απολυτος να δει αυτα τα ποστ ...Τσιγγανακια στο τριγωνο
τυπε τι γινεται με την δικια σου?
...αραγε παει κανεις μ' αυτες ? εκτος απο μπαζα ειναι και ατομα υψηλου κινδυνου ,και παιζει να σου ξαφρισουν και τις τσεπες...τυπε τι εχω γραψει εδω και λιγο καιρο
σκανει μυτη κανονικες γυφτισσες εκει
τις ξεφορτωνει το ντατσουνι κανονικα
για καμμια δεν ξερεις αν οροθετικη,,,,καποτα και ολα μεσα....περασα κατα τις2 μιση το μεσημερι απο τριγωνο οπου εμφανιστηκαν τεσσερες νεες παρουσιες..!!μου εκανε εντυπωση έξω απο lito μια τελειως skinny κοκκαλιαρα μελαχρινη (1.70m)που αν δεν ειχα ενδοιασμους αν είναι οροθετικη η πρεζάκι θα την επαιρνα...(ειναι οτι πιο skinny εχω δει στοτ ριγωνο..!).ξερεται κατι???
οχι οχι ουτε καν την εχω δει..ια καμμια δεν ξερεις αν οροθετικη,,,,καποτα και ολα μεσα.... 2funny 2funny 2funny Headbaning! Headbaning! Headbaning!
την εχεις παρει????
περασα κατα τις2 μιση το μεσημερι απο τριγωνο οπου εμφανιστηκαν τεσσερες νεες παρουσιες..!!μου εκανε εντυπωση έξω απο lito μια τελειως skinny κοκκαλιαρα μελαχρ
ινη (1.70m)που αν δεν ειχα ενδοιασμους αν είναι οροθετικη η πρεζάκι θα την επαιρνα...(ειναι οτι πιο skinny εχω δει στοτ ριγωνο..!).ξερεται κατι???
με την δικια σου κανα νεο?μήπως η μαντάμ φορούσε μάυρα ρούχα και ειχε κρίκο στην μύτη
λες να γινε τελικα η μεταγραφη στο τριγωνο?εφυγε η αουρα και ηρθε αυτη? μιλησες καθολου?περασα κατα τις2 μιση το μεσημερι απο τριγωνο οπου εμφανιστηκαν τεσσερες νεες παρουσιες..!!μου εκανε εντυπωση έξω απο lito μια τελειως skinny κοκκαλιαρα μελαχρινη (1.70m)που αν δεν ειχα ενδοιασμους αν είναι οροθετικη η πρεζάκι θα την επαιρνα...(ειναι οτι πιο skinny εχω δει στοτ ριγωνο..!).ξερεται κατι???
πηρε μεταγραφη στη εθνικη της βουλγαριας φαινετε ,,,τι στο καλο ποσο ποιο σκιννυ.... θα εξαφανιστει στο τελς..οχι δεν μιλησα!αυτη ειναι ενα κεφαλι πιο ψηλη απο την αουρα αλλα ακομα πιο skinny!!!για την αουρα εχουμε κανενα νεο η αποχωρηση της ειναι οριστικη?