Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Ε βέβαια, τότε είναι που θα γεμίσει πούστηδες η περιοχήφαντασου να βγει και δημαρχος ο κασσιδιαρης τυπε :S
Ε βέβαια, τότε είναι που θα γεμίσει πούστηδες η περιοχήφαντασου να βγει και δημαρχος ο κασσιδιαρης τυπε :S
το πρωι εχει κινηση τυπεΚαλημέρα πάντος ρε αδέλφια εμένα με γράψανε προχτές για ασφάλεια στο τρίγωνο και τα κορίτσια μια χαρά εκεί ήταν ααα πρωί ετσι
το πρωι εχει κινηση τυπε
μετα τις 7 το βραδυ νεκρωνουν σιγα σιγα ολα
Θα βγει τύπε......το λέμε καιρό και δεν μας ακούνε.........φαντασου να βγει και δημαρχος ο κασσιδιαρης τυπε :S
εγω παντως τυπε οταν περναω με το οχημα δεν με σταματανε ποτέΡε μαγκες μην περνατε με οχηματα απο την προεκταση της αχαρνων στο τριγωνο .
Εκει εχει απλα χωρου και την στηνουν συνεχεια .
Ειδικα τα μηχανακια τα ξεσκιζουν .
Να πατε απο την πανω μερια την προεκταση της αριστοτελους αμα θετε να περασετε με οχημα απο εκει
Τι αμαξάρα είναι αυτή,ψηλέ μου......πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςς............."μερσεντέ"..........εγω παντως τυπε οταν περναω με το οχημα δεν με σταματανε ποτέ
δεν ειναι το δικο μου ακριβως τυπεΤι αμαξάρα είναι αυτή,ψηλέ μου......πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςς............."μερσεντέ"..........
εγω παντως τυπε οταν περναω με το οχημα δεν με σταματανε ποτέ
Και έλεγα να πάμε να το "βάλουμε",Λιμανάκια.............. :S :S :Sδεν ειναι το δικο μου ακριβως τυπε
για να καταλαβει ο τυπος τι εννοω το εβαλα
τυπε παρε ματι εργαλειοΚαι έλεγα να πάμε να το "βάλουμε",Λιμανάκια.............. :S :S :S
τυπε παρε ματι εργαλειο
τυπε νομιζω οτι ειναι το ονειρο του καθε ανθρωπου να παει την τελευταια του βολτα με αυτο το οχημα
Πολύ ''άνετο''....................
....έτσι ακριβώς......έχει ηλεκτρονικές αναρτήσεις αέρος,με διπλές αντιστρεπτικές ράβδους.......δεν κουνάει με τίποτα!!! Βιδωμένο στον δρόμο,το εργαλείο.......τυπε νομιζω οτι ειναι το ονειρο του καθε ανθρωπου να παει την τελευταια του βολτα με αυτο το οχημα
δικο σου τύπε;;τυπε παρε ματι εργαλειο
304 @ 6800 RPM....έτσι ακριβώς......έχει ηλεκτρονικές αναρτήσεις αέρος,με διπλές αντιστρεπτικές ράβδους.......δεν κουνάει με τίποτα!!! Βιδωμένο στον δρόμο,το εργαλείο.......
που τετοια τυχη τυπε :Sδικο σου τύπε;;
Καλορίζικο,τύπε......πρέπει να το αποκτήσεις..........304 @ 6800 RPM
πεταει το εργαλειο τυπε
αν με το καλο γινει πολεμος στην κορεα και στειλουν ελληνικα στρατευματα οι κοτες εδω και μπορεσω να μπω στα κολπα θα το παρω δικε μουΚαλορίζικο,τύπε......πρέπει να το αποκτήσεις..........