Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Υπάρχει μία μικρή περίπτωση να δούμε πολλές περιφερειακα. Περισσότερες παραλία, καβάλας, ιερά, ποτάμι και συγγρού

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Υπάρχει μία μικρή περίπτωση να δούμε πολλές περιφερειακα. Περισσότερες παραλία, καβάλας, ιερά, ποτάμι και συγγρού

Μακριά όλα αυτά. Ειδικά για εμάς που περιφερόμαστε στις πιάτσες κυρίως για να κάνουμε χάζι παρά για να γαμήσουμε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καμια τετοια περιπτωση τυπε
στο ιδιο σημειο θα γυρισουν σε λιγο καιρο

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
να αναλαβει ο δημος τα μαγαζια να ησυχασουμε με το ψαξιμο πια! :rockon: :rockon:

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Στο γνωστό στενό του μαρμαρίδη (παραλιακή στον Άλιμο) έχει απογευματινές ώρες νέο πράγμα που κρίνοντας από τις φάτσες είναι αυτές που έφυγαν από το κέντρο. πάντως το πρωϊ (κάποιες φορές) και μετά τη 1 το βράδυ μαζεύει θεϊκά μουνιά που ζητάνε όμως τη μάνα τους και το πατέρα τους σε χρήμα....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
μονο ξενοδοχεια αστεγων??? να φτιαξουν κ ξενοδοχεια πορνειας κ με φπα!!! :rockon: :rockon:

Τέτοια υπάρχουν αλλά δεν ελέγχονται. Το Νο1 βέβαια που ήταν το X-Dream στη Μαιζώνος στην πλατεία Βάθης το σφραγίσανε.

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Τέτοια υπάρχουν αλλά δεν ελέγχονται. Το Νο1 βέβαια που ήταν το X-Dream στη Μαιζώνος στην πλατεία Βάθης το σφραγίσανε.
τοσα εκατομυρια στα νοσοκομεια δινουν σε γιατρους!! ας γινη κατι και για safe_sex νομιμα  :s&m_3: :s&m_3:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Έχω δει μία κοπέλλα στο ποτάμι λιγο πριν την στροφή για λαχαναγορά και Μοσχάτο που κάνει πιάτσα τα βράδυα περίπου στις 7 με 8

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
αυτή έκανε πιάτσα μετά τα κτελ

...Κων/πολεως προς Καλλιθέα, πριν τη Χαμοστέρνας ... μόλις νυχτώσει παίζουνε 2-3 τεμάχια...  η Όλα (αλβανία;) με 30 ευρά δίδει και κώλο (παντόφλα)...

... η δε Μίμα στο τρίγωνο, δεν αρκείται σε 20 ευρά... απαιτεί παραπάνω!  εεε όχι! που βαδίζομαι κύριοι;;

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Η Μίμα είναι ακόμα στο τρίγωνο συνάδελφε ή την μπουζουριάσανε;

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στα τελευται τσεκαρισματα Γερανιου παντως νεκρα το τελευταιο τριημερο!!
Δυο τεμαχια παιζουν στην Ιερα οδος διπλα στην πυλη της ΕΒΓΑ,σε ακανονιστες ωρες ομως συνηθως 9-12,αν δεν τις παρη καποιο ι.χ.

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Η Μίμα είναι ακόμα στο τρίγωνο συνάδελφε ή την μπουζουριάσανε;

την Πέμπτη ήτανε μόνη της ... και μάλλον γι' αυτό ανέβασε το κασέ...

... αφού χάσαμε τη Λίλη ρε συνάδελφε, έχω χάσει το ενδιαφέρον μου...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
...Κων/πολεως προς Καλλιθέα, πριν τη Χαμοστέρνας ... μόλις νυχτώσει παίζουνε 2-3 τεμάχια...   η Όλα (αλβανία;) με 30 ευρά δίδει και κώλο (παντόφλα)...

... η δε Μίμα στο τρίγωνο, δεν αρκείται σε 20 ευρά... απαιτεί παραπάνω!  εεε όχι! που βαδίζομαι κύριοι;;

Ναι αλλά η Μίμα ΔΕΝ είναι παντόφλα... Κι εδώ που τα λέμε δεδομένων των τιμών της πιάτσας αξίζει κάτι παραπάνω από 20 ευρά. Εκτός αν θεωρήσουμε ότι είναι γενικά τσιμπημένες οι τιμές της πιάτσας αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

legalos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αναδημοσιευω τον εαυτο μου, ηρθε η ωρα να σας διηγηθω κατι:
Σαφως και πρεπει να δημοσιευουν τις φωτογραφιες. Και θα σας πω απο προσωπικη εμπειρια γιατι.
Ηταν το προηγουμενο φθινοπωρο, εκανε ζεστη, γυρναγα σπιτι, ειχα πιει λιγακι και στη διαδρομη που κανω διασχιζω μια πιατσα του κεντρου. Σε ενα φαναρι με πλησιασε ενα μικρο με πολυ ωραια ματια και προσωπο, (φαινοταν και λιγο για πρεζακι). Με τα πολλα με εψησε και την πηγα σε διπλανο ξενοδοχειο, οπου μου εκανε μια πολυ βιαιη και δαγκωτη πιπα με την ταση να με ματωσει. Την σταματησα και μου λεει ελα να με γαμησεις. Της λεω που ειναι το προφυλακτικο και αμεσως μου τον βουτηξε και πηγε να τον βαλει. Αντισταθηκα και τσαντιστηκε κιολας. Τα πηρα και εγω και δεν την αφησα ετσι της τα πεταξα στο στομα, την παρατησα και εφυγα σκεπτομενος την τραυματικη πιπα που μου εκανε στην αρχη ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
Μετα απο ενα μηνα επαθα μια πολυ σοβαρη και βαρια λοιμωξη στα γεννητικα, ευτυχως εγινα καλα.
Και πριν απο κατι εβδομαδες ειδα την φωτογραφια της φατσα καρτα ΟΡΟΘΕΤΙΚΗ!!!
Λεω απο μεσα μου "Τωρα μεγαλε την εκατσες!"
Ευτυχως ολα τα τεστ που εκανα βγηκαν αρνητικα.
Ακομα θελω να την ματωσω............... στο ξυλο!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom