Συναγωνιστή συμφωνώ ότι έχει πολύ ωραίες ρουμάνες και μάλιστα μπορεί κανείς να βρει εδώ καλύτερες απ΄ ότι στη Ρουμανία. Κάτι όμως πρέπει να κάνουμε εμείς σαν πελάτες τους για να σταματίσουν να το παίζουν ξεπέτα. Έχουν καταλάβει ότι οι Έλληνες είναι μπουρδελιάρηδες που τους αρέσει να γαμάνε και πάνε να το εκμεταλευτούν και κάνουν τα δικά τους μέσα στα μπουρδελοδωμάτια χωρίς συμμετοχή στο κρεβάτι. Πριν το καλοκαίρι είχα βρεί μία ωραία κοκκινομάλλα ρουμάνα εκεί στη Σωκράτους. Ήταν γύρω στα 18-19 και μου φαίνεται πως τη λέγανε Αλεξάνδρα, (κατά τύχη την είδα και εχθές το μεσημέρι αλλά πολύ σπασμένη στο πρόσωπο). Τέλος πάντων κανονίζουμε να πάμε ξενοδοχείο για 40 ευρόπουλα και για δύο γύρους. Άρχισε με καλή πίπα όπου τελέιωσα στα πρώτα πέντε λεπτά. Ο δεύτερος γύρος ήταν δράμα, σκέτη βιασύνη, άρχισε να λέει διάφορες μαλακίες ότι με περιμένει κι΄ άλλος και τέτοιες αρχιδιές, μου τράβαγε το που..... λές και ήταν σφεντόνα. Μου την έσπασε και τη πέταξα έξω απ΄ το δωμάτιο. Εγώ πιστεύω πρώτα απ΄ όλα ότι η τιμή στα μπουρδελοπεζοδρόμια της Βάθης πρέπει να είναι το πολύ μέχρι τα 20 ευρόπουλα (παραπάνω δεν αξίζουν τα κορίτσια εκεί), πρέπει να καταλάβουν όλες τους ότι το ψωμί βγαίνει με ιδρώτα και όχι με κοροϊδίες, και κατά δεύτερον να γίνουμε εμείς περισσότερο απαιτητικοί αλλιώς δεν τις ξαναπαίρνουμε στο ξενοδοχείο και άσ τις να στέκονται στα πεζοδρόμια να σταυρώσουν κανένα πελάτη.