silent scream
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μιλας για ενα νταρντανοειδές τεμαχιο με μαυρο μαλλι ?
ναι ξέρεις κάτι??
μιλας για ενα νταρντανοειδές τεμαχιο με μαυρο μαλλι ?
κανει παρεα/πιατσα με ενα τραβελι, και ειναι και βρωμιαρα. επισης λεει και τιμη αναλογα με το αυτοκινητο που θα δει..ναι ξέρεις κάτι??
τι ωρα ??πριν καμια εβδομαδα στις αρχες Σωκρατους(αμεσως μετα απο Πλ.Βαθης)πηρε το ματι μου 2 Ασιατισσες στημενες.Θα ξαναπερασω να τσεκαρω.Μακαρι να εχουμε και Ασιατικες επιλογες καθοτι οι υπηρεσιες τους ειναι εγγυημενες
ξεχνα το, το να τις παρεις σπιτι.παιδια η γ σεπυεμβριου τι τιμες εχει; μπορω να παρω και να την παω σπιτι με ταξι; ποσο θα κοστισει;
αλεξανρδρε,Καλημερα θα ηθελα ολοι να πουμε γνωστες πουτανοπιατσες της αθηνας
[size=14pt]edit giorgospapa: διαβασε τους κανονες λειτουργιας του φορουμ. το θρεντ συγχωνευτηκε..[/size]
απογευμα νωρις ηταν,τελικα δεν τις ξαναειδα ομως μεχρι τωρατι ωρα ??
Φιλε guts, για την Μαρινα συμφωνω απολυτα μαζι σου. την εχω παρει 3 φορεσ και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην περιοχη.Συναθλητες μου, το απογευμα εωσ τις 10 το βραδυ παιζουν δυο καλα ξανθοψιλοζακια στην πλατεια βαθης. νεαρης ηλικιας και με καλες υπηρεσιες.
Φυσικα την καλυτερη θεωρω την Μαρινα που κανει πιατσα μεταξυ πλατεια λαυριου και επι της 3ης Σεπτεμβριου. ειναι απο τα ομορφοτερα μωρα που κυκλοφωρουν, καθαρη, ευγενικη και αισθανεσαι οτι ειναι η γκομενα σου. ειναι αλβανικης καταγωγης αλλα τα χαρακτηριστικα της δινουν μια εντυπωση ιταλιδας. ειναι μικρη σε ηλικια 21 ετων με τελεια χαρακτηριστικα.
πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην πιατσα.
δουλευει στην διαρκεια της ημερας και το σουρουπο αποχωρει.
αυτα προς το παρων......
μια περιγραφη παιδια?Φιλε Φιλε guts, για την Μαρινα συμφωνω απολυτα μαζι σου. την εχω παρει 3 φορεσ και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην περιοχη.