Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Cat82

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
283
Πόντοι
20
Ποιον εγκέφαλο;;; Κάποιος προβληματικός σαν αυτόν έριξε την ναυτική φωτοβολίδα σε ευθεία βολη.
Μην ασχολείστε. Ένας μουσάτος κερατάς είναι. Ρε κεραταασαα όλα για μουνια μανάδων μιλάς για δεν μας λες για την μάνα σου κ την γυναίκα σου;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.819
Πόντοι
2.306
Μην ασχολείστε. Ένας μουσάτος κερατάς είναι. Ρε κεραταασαα όλα για μουνια μανάδων μιλάς για δεν μας λες για την μάνα σου κ την γυναίκα σου;
Δεν ασχολουμαστε τυπε μου.
η ψυχοπαθεια στην εποχη μας ειναι ασθενεια της μοδας.
Σε ψυχασθενη δειχνεις κατανοηση, δεν ανοιγεις διαλογο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Τρομερή η επιτυχία της αστυνομίας πάντως...συνέλαβαν κάπου 430 άτομα και δεν βρήκαν ούτε έναν ένοχο !! Πώς τα κατάφεραν ?? :grin:
μπος+υπάλληλος.png

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Τον εχεις καψει τον εγκεφαλο σου, τελειως…
Φίλε δε σώζεται ο τύπος με τίποτα.
Κλινική περίπτωση που κυκλοφορεί ελεύθερη στους δρόμους...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βασικά κόμπλεξ, πολλά κόμπλεξ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Θα πρέπει να δημιουργηθούν φυλακές ιδιωτικές σε απόμερα νησιά όπου οι κρατούμενοι να εκτελούν καταναγκαστικές εργασίες χωρίς καμία αμοιβή - μόνο το φαγητό τους και τον ύπνο τους.

Το ποινικό μας σύστημα ολόκληρό είναι η χαρά της ανομίας. Κανονικός παράδεισος για κάθε είδους εγκληματία.
Η Αστυνομία είναι ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ. Ό,τι και να γίνει αν ένας αστυνομικός αγγίξει το όπλο του θα βρεθεί μπλεγμένος, θα χάσει τη δουλειά του και θα καταστραφεί η οικογένειά του.

Σχετικά με καθαρά υπηρεσιακά θέματα:
Όπως πολύ χαρακτηριστικά γράφουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ αυτό που λείπει σήμερα στην Αστυνομία είναι το δίκτυο πληροφοριών. Οι νέες γενιές, οι φύτουλες που μπαίνουν στην ΕΛ.ΑΣ ως αξιωματικοί - μπαίνουν για επαγγελματική αποκατάσταση. Δεν θέλουν να συμμετέχουν στο να φέρνουν πληροφορίες.

Πρότασή μου είναι να οργανωθεί καλύτερα η ΕΥΠ, και αντί να ασχολείται με τα γκομενικά και με κάτι τέτοια στις παρακολουθήσεις - να οργανώσει δίκτυο πληροφοριοδοτών σε κάθε αθλητικό σύλλογο, σ εκάθε πολιτιστική και οικονομική δραστηριότητα. Να υπάρχουν πληροφοριοδότες παντού και οι οποίοι να λογοδοτούν σε αρχές και να ελέγχονται και αυτοί.

Μόνο τότε δεν θα μπορεί κανένας να ξεφύγει. Σιγά το μέγεθος της χώρας μας. Ένα μεγάλο χωριό είμαστε. Μπορεί να οργανωθεί κάτι τέτοιο.

Δεν ήξερε η αστυνομία από που προμηθεύονται τέτοιες φωτοβολίδες; Δεν θα έπρεπε να έχει ένα μηχανισμό που να της δίνει
πληροφορίες; Ακόμα και μέσα σε αθλητικούς συλλόγους, ακόμα και μέσα στα Εξάρχεια, μέσα στις φυλακές, παντού.

• Like
Αντιδράσεις: digger

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.211
Πόντοι
6.515
Η φωτοβολίδα είχε σφηνωθεί στο ποδι και δεν μπορουσαν να του την βγάλουν γιατί καίγονται τα γάντια τους

Έριχναν νερό και δεν έσβηνε γιατί δεν πρεπει να σβήνουν στη θάλασσα οι ναυτικές φωτοβολίδες

Θεωρώ ότι αν τον πιασουν τον τυπο θα "καλοπερασει" στο κελι

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Παιδιά άκουσα ότι μπαγλαροσαν όλους όσους ήταν στο γήπεδο αλλά όχι τις γυναίκες.. γιατί αυτό;;!

Σε μια φεμιναζι κοινωνία θέλουμε ισότητα.. άσε που έχω συναντήσει κάτι βρωμες σε οργανωμένους που άνετα θα έριχναν την φωτοβολίδα...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.987
Πόντοι
7.195
Υπάρχουν κανονισμοί τι ισχύει για τη συλλογή/καταστροφή των ληγμένων φωτοβολίδων όταν τις αντικαθιστούν ?
Έχω την εντύπωση ότι γίνεται πάρτυ...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786
Παιδιά άκουσα ότι μπαγλαροσαν όλους όσους ήταν στο γήπεδο αλλά όχι τις γυναίκες.. γιατί αυτό;;!

Σε μια φεμιναζι κοινωνία θέλουμε ισότητα.. άσε που έχω συναντήσει κάτι βρωμες σε οργανωμένους που άνετα θα έριχναν την φωτοβολίδα...
πες τα ρε μπόκολε

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.889
Πόντοι
1.446
Φυσικά και δε θα καθαρίσει αλλά γιατί όχι και ένας νεκρός ματας;
Δεν προσφέρει τίποτα πέρα από προστασία στο σύστημα.
Τίποτα παραπάνω.
Μια κατσαρίδα λιγότερη.
Το παλικάρι που σκότωσε ο οδηγός της Ντόρας κουκουλώθηκε. Πόσα άλλα κουκουλώθηκαν. Η δολοφονία του Τόγκο κουκουλώθηκε. Το μουνι της μάνας τους κουκουλώθηκε.
Ε ας πεθάνει να το τρέξουν. Να πληρώσουν οι υπεύθυνοι , και ο νούμερο ένα υπεύθυνος είναι αυτοί. Γιατί και τα μέσ έχουν (κάμερες, fb, viber, κλπ) αλλά ΔΕΝ θέλουν. Θέλουν το χάος, και το προκαλούν.

Δεν θα ξεχάσω που είχα δύο ανήλικα υπό την προστασία μου, το ένα με σακατεμενο πόδι, και ο πουτανας γιος προκαλούσε το πιτσιρίκι, με σκοπό να του απαντήσει και να αρχίσει να δέρνει. Σώπα ρε, τόσο μάγκας εισαι; Γι αυτό σε πληρώνει ο μαλακας ο Έλληνας φορολογούμενος; Για να δέρνεις το παιδάκι και να κάνεις τη φιλιπινεζα του Νόθου;

Έβριζες ρε πουτανας γιε τον Αλκη; Το παιδί που δεν είχε καμία σχέση με αυτά, για να αντιδρασω και να με σακατεψεις;

Σπας ρε πουτανας γιε το χέρι καρκινοπαθούς;

Ρε ας ψοφήσει και ας μη φταίει. Ναι, εμμετικο. Ναι, ας δήλωνε κωλυμα όπως δηλωνα εγώ σε δουλειές ως μισθωτος και αποχορουσα με το κεφάλι ψηλά.

Πήγατε ρε πουτανςς γιοι 400 άτομα στο τμημα; 400; 400 γονείς δεν ξέρουν που ειναι τα παιδιά τους; Επειδή απλά ρε πουτανας γιοι φοράτε μια στολή;

Πήγατε ρε πουτανςς γιοι 100 άτομα εν μέσω της υποτιθεμενης πανδημίας σε μια κλουβα; Είστε υπεύθυνοι για μετάδοση ασθενειών. Οχι;

Στη Χίο ρε πουτανας γιοι τι εγινε;

Ρε πουτανας γιοι δειρατε το Γκλεζο; Το Γλέζος ρε ; Τον παππού σας ρε πουτάνας γιοι;

Καλά σας κάνανε στη Νέα Σμύρνη.

Κρίμα γιατί θα μπορούσατε να είστε με τη σωστή μεριά της ιστορίας, αλλά φάνηκε ποια μεριά διαλέξατε τα 3 χρόνια της πλανδημίας και μετά.
Νόθος, όπως τον αποκαλείς συχνά, δεν ξέρουμε σίγουρα αν είναι...
Στο φάσμα του αυτισμού πάντως είναι σίγουρα...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το παλικάρι που "σκότωσε ο οδηγός της Ντόρας" μπλα μπλα μπλα. Έχετε δει την δικογραφία και μιλάτε για "σκότωσε"; Ζώα ε ζώα. Τροχονομική παράβαση ηταν και τρομακτικό ατύχημα ανόητα υποκείμενα. Δεν ξύπνησε ο οδηγός της κάθε Ντόρας με σκοπό να πα να σκοτώσει στο δρόμο.

Φυσικά και ήταν εγκληματική η οδήγσή του και η μη προσοχή - όπως φυσικά και το παληκάρι πήγαινε πάνω στη διαχωριστική πατημένο και με λυμένο κράνος. Μη κάθεστε λοιπόν να γράφετε εδώ και χρόνια αυτή τη μπουρδα με την Ντόρα. Έχει κουράσει.
Φυσικά και είναι ένοχος ο κάθε ασυνείδητος οδηγός. Αλλά το να πας να ρίχνεις φωτοβολίδες κατά πρόσωπο σε κάνει ξεκάθαρα δολοφόνο.
Δολοφόνος είναι και ο μπάτσος που επέτρεψε να περάσουν όλα αυτά τα πυρομαχικά, όπως δολοφόνοι είναι οι μπάτσοι που βαράνε στο κεφάλι μέχρι να σε αφήσουν φυτό. Απλά είναι τα πράγματα. Αλλά ο πρώτος που πρέπει να μπει φυλακή σε αυτή τη χώρα είναι η αστυνομία και η εισαγγελεια και οι δικαστές. Από κει καθαρίζει το μπουρδελο. Μετά όσοι ψηφίζουν κλέφτες και δολοφονους, κλέφτης λαός κλέφτης πολιτικός.
Νόθος, όπως τον αποκαλείς συχνά, δεν ξέρουμε σίγουρα αν είναι...
Στο φάσμα του αυτισμού πάντως είναι σίγουρα...
Πως να τον πω; Μπασταρδο; Μπάσταρδος είναι ο σκύλος μου. Αποκαλύψεις έχουν γίνει, ας κάνει ένα τεστ dna να το διαψεύσει, δημόσιο πρόσωπο είναι άλλωστε. Δεν είδα να κάνει μια μήνυση στο Χιο πχ για αυτά που γράφει. Μήπως είναι αλήθεια λοιπόν;
Νοθος γιατί με νοθεία πήρε τις εκλογές από το Μεικαρακη.
Νοθος γιατί νοθα ήταν τα test, ψευδώς θετικά, ψευδώς αρνητικά.
Νοθος γιατί στις εκλογές του καλοκαιριού υπήρχε τεράστια νοθεία, σε υπερθετικό βαθμό σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Για αυτό είναι νοθος και όχι μπάσταρδος .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Δολοφόνος είναι και ο μπάτσος που επέτρεψε να περάσουν όλα αυτά τα πυρομαχικά, όπως δολοφόνοι είναι οι μπάτσοι που βαράνε στο κεφάλι μέχρι να σε αφήσουν φυτό. Απλά είναι τα πράγματα. Αλλά ο πρώτος που πρέπει να μπει φυλακή σε αυτή τη χώρα είναι η αστυνομία και η εισαγγελεια και οι δικαστές. Από κει καθαρίζει το μπουρδελο. Μετά όσοι ψηφίζουν κλέφτες και δολοφονους, κλέφτης λαός κλέφτης πολιτικός.

Πως να τον πω; Μπασταρδο; Μπάσταρδος είναι ο σκύλος μου. Αποκαλύψεις έχουν γίνει, ας κάνει ένα τεστ dna να το διαψεύσει, δημόσιο πρόσωπο είναι άλλωστε. Δεν είδα να κάνει μια μήνυση στο Χιο πχ για αυτά που γράφει. Μήπως είναι αλήθεια λοιπόν;
Νοθος γιατί με νοθεία πήρε τις εκλογές από το Μεικαρακη.
Νοθος γιατί νοθα ήταν τα test, ψευδώς θετικά, ψευδώς αρνητικά.
Νοθος γιατί στις εκλογές του καλοκαιριού υπήρχε τεράστια νοθεία, σε υπερθετικό βαθμό σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Για αυτό είναι νοθος και όχι μπάσταρδος .
Οκέι πε ςτον έτσι.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.889
Πόντοι
1.446
Θα πρέπει να δημιουργηθούν φυλακές ιδιωτικές σε απόμερα νησιά όπου οι κρατούμενοι να εκτελούν καταναγκαστικές εργασίες χωρίς καμία αμοιβή - μόνο το φαγητό τους και τον ύπνο τους.

Το ποινικό μας σύστημα ολόκληρό είναι η χαρά της ανομίας. Κανονικός παράδεισος για κάθε είδους εγκληματία.
Η Αστυνομία είναι ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ. Ό,τι και να γίνει αν ένας αστυνομικός αγγίξει το όπλο του θα βρεθεί μπλεγμένος, θα χάσει τη δουλειά του και θα καταστραφεί η οικογένειά του.

Σχετικά με καθαρά υπηρεσιακά θέματα:
Όπως πολύ χαρακτηριστικά γράφουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ αυτό που λείπει σήμερα στην Αστυνομία είναι το δίκτυο πληροφοριών. Οι νέες γενιές, οι φύτουλες που μπαίνουν στην ΕΛ.ΑΣ ως αξιωματικοί - μπαίνουν για επαγγελματική αποκατάσταση. Δεν θέλουν να συμμετέχουν στο να φέρνουν πληροφορίες.

Πρότασή μου είναι να οργανωθεί καλύτερα η ΕΥΠ, και αντί να ασχολείται με τα γκομενικά και με κάτι τέτοια στις παρακολουθήσεις - να οργανώσει δίκτυο πληροφοριοδοτών σε κάθε αθλητικό σύλλογο, σ εκάθε πολιτιστική και οικονομική δραστηριότητα. Να υπάρχουν πληροφοριοδότες παντού και οι οποίοι να λογοδοτούν σε αρχές και να ελέγχονται και αυτοί.

Μόνο τότε δεν θα μπορεί κανένας να ξεφύγει. Σιγά το μέγεθος της χώρας μας. Ένα μεγάλο χωριό είμαστε. Μπορεί να οργανωθεί κάτι τέτοιο.

Δεν ήξερε η αστυνομία από που προμηθεύονται τέτοιες φωτοβολίδες; Δεν θα έπρεπε να έχει ένα μηχανισμό που να της δίνει
πληροφορίες; Ακόμα και μέσα σε αθλητικούς συλλόγους, ακόμα και μέσα στα Εξάρχεια, μέσα στις φυλακές, παντού.
Οι μηχανισμοί πληροφοριών υπήρχαν και υπάρχουν...
Ούτε οι "αποστειρωμένοι - φύτουλες" που μπαίνουν με Πανελλήνιες και δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάρουν, που είχε πει κάποιος κομματάρχης, είναι θέμα...
Δεν είναι εκεί το πρόβλημα...
Τους συμφέρει να υπάρχουν οι σύνδεσμοι, όπως υπάρχουν, με τον τρόπο λειτουργίας που έχουν, για να γίνονται αυτά που γίνονται, για να γίνεται πιο συντηρητική η κοινωνία και να λειτουργούν ως εκτονωτήρια για την μεγάλη μάζα...
Όπως τους συμφέρει να υπάρχουν "αναρχικοί και αυτοδιαχειριζόμενα στέκια"...
Απλά πράγματα...

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Οι μηχανισμοί πληροφοριών υπήρχαν και υπάρχουν...
Ούτε οι "αποστειρωμένοι - φύτουλες" που μπαίνουν με Πανελλήνιες και δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάρουν, που είχε πει κάποιος κομματάρχης...
Δεν είναι εκεί το πρόβλημα...
Τους συμφέρει να υπάρχουν οι σύνδεσμοι, όπως υπάρχουν, με τον τρόπο λειτουργίας που έχουν, για να γίνονται αυτά που γίνονται, για να γίνεται πιο συντηρητική η κοινωνία...
Όπως τους συμφέρει να υπάρχουν "αναρχικοί και αυτοδιαχειριζόμενα στέκια"...
Απλά πράγματα...
Δεν υπάρχουν πλέον τόσοι πληροφοριοδότες. Και είναι πρόβλημα. Αυτό μου έχει αναφέρει πολύ έμπειρος άνθρωπος της ΕΛ.ΑΣ. Επιχειρησιακός και όχι γραφιάς. Αξιωματικός και μάλιστα πρώτης γραμμής.
Ο λόγος είναι απλός: Τα νέα παιδιά Αξιωματικοί, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑ τους με τους "άτυπους" νόμους που έχουμε ως χώρα δυστυχως τα τελευταια χρόνια. Δεν θέλουν μπλεξίματα και θέλουν όσο γίνεται ΑΝΩΔΥΝΑ να βγάλουν την υπηρεσία τους. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και καμία άλλη. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Όταν το ίδιο το κρατος εργοδοτης σου δεν σε στηρίζει και σε αφήνει έρμαιο του κάθε αναρχικού αλήτη και δεν μπορείς να βγάλεις όπλο ούτε για να χτυπήσεις στον αέρα τότε κλάψτα Χαράλαμπε.

Σοβαρός αστυνομικός μου είπε χίλιες φορες να είσαι σεκιουριτας άοπλος σήμερα παρά αστυνομικός...

Υ.Γ. Παλιά ο Ζητάς είχε εξουσία ΣΕΡΙΦΗ. Τώρα αν μιλήσει άσχημα σε πολίτη μπορει να φάει ΕΔΕ. Ε ας κάτσουν οι πολίτες να τους κλέβουν οι Βρωμά και και οι Αλγερινοί στο Μοναστηράκι.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γνωμη σου αγορι...
Οκ..
Να εισαι καλα..
Ναι γνώμη μου. Με αυτά που κάνουν σε ειρηνικες πορείες, όπου καμμια ζωή τους δεν απειλείται, φαίνεται πόσο διψάνε για αίμα. Διαψανε να αφήσουν κόσμο σακατη. Είναι ντυμένοι σαν τα χελονονιτζακια και σαν το ρομπότ όπως και λένε πάμε να γαμησουμε κόσμο, είτε φοράει κουκούλα, είτε είναι γυναικόπαιδα.
ΠΟΤΕ δεν είδα να πιάνουν αυτόν που έκανε κάτι, ΠΟΤΕ.

Στο γήπεδο κάποτε μπροστά στα μάτια μου, ολόκληρη ΟΠΚΕ συνέλαβε έναν τύπο 60 ετών που έφτυνε. Σοβαρά; Οι κροτίδες όμως όταν πέφτουν όλα καλά. Γελοιότητες. Μετά θα μου ρίξεις χημικά σε κλειστό χώρο να πεθάνω από δηλητηριαση.

Ας ψοφήσει, δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία. Είδα με τι μένος σάπισαν την καρκινοπαθη και της έσπασαν το χέρι. Γιατί όχι εμένα που θα αντισταθώ και αν χρειαστεί θα ρίξω 2 κλοτσιές (που δεν θα τους κάνω τίποτα με τέτοιο εξοπλισμο).

Ας σέβονται τον πολίτη να πάω να αναψω και κεράκι μήπως και σωθεί. Τώρα, απλά θα γίνει ένα καλό, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Ναι, στους συνδέσμους υπάρχουν πολεμοφόδια. Σκοτώθηκε ο Αλκης, με ευθύνη της Αστυνομίας, ένα άσχετο παιδί, ψευτοκλεισανε οι σύνδεσμοι, την πλήρωσαν κάποιοι που φαίνονταν, και όλα καλά. Συνεχίζουν τα μαχαιρώματα. Και συνεχίζουν γιστι αυτοί θέλουν να γίνονται.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Ναι γνώμη μου. Με αυτά που κάνουν σε ειρηνικες πορείες, όπου καμμια ζωή τους δεν απειλείται, φαίνεται πόσο διψάνε για αίμα. Διαψανε να αφήσουν κόσμο σακατη. Είναι ντυμένοι σαν τα χελονονιτζακια και σαν το ρομπότ όπως και λένε πάμε να γαμησουμε κόσμο, είτε φοράει κουκούλα, είτε είναι γυναικόπαιδα.

Στο γήπεδο κάποτε μπροστά στα μάτια μου, ολόκληρη ΟΠΚΕ συνέλαβε έναν τύπο 60 ετών που έφτυνε. Σοβαρά; Οι κροτίδες όμως όταν πέφτουν όλα καλά. Γελοιότητες. Μετά θα μου ρίξεις χημικά σε κλειστό χώρο να πεθάνω από δηλητηριαση.

Ας ψοφήσει, δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία. Είδα με τι μένος σάπισαν την καρκινοπαθη και της έσπασαν το χέρι. Γιατί όχι εμένα που θα αντισταθώ και αν χρειαστεί θα ρίξω 2 κλοτσιές (που δεν θα τους κάνω τίποτα με τέτοιο εξοπλισμο).

Ας σέβονται τον πολίτη να πάω να αναψω και κεράκι μήπως και σωθεί. Τώρα, απλά θα γίνει ένα καλό, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Ναι, στους συνδέσμους υπάρχουν πολεμοφόδια. Σκοτώθηκε ο Αλκης, με ευθύνη της Αστυνομίας, ένα άσχετο παιδί, ψευτοκλεισανε οι σύνδεσμοι, την πλήρωσαν κάποιοι που φαίνονταν, και όλα καλά. Συνεχίζουν τα μαχαιρώματα. Και συνεχίζουν γιστι αυτοί θέλουν να γίνονται.
Κάποιοι λέμε ότι θα πρέπει και οι ΜΑΤ να φέρουν καμερες στις στολές αλλά οι συνδικάλες τους δεν το θέλουν. Ε ας βγάζουν τα μάτια τους.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846

Τύπε είσαι σε 48ωρη έξαρση...
Case study, πέρνα από αθηνών 374 σε παρακαλώ.
Γίνε μια φορα στη ζωή σου χρήσιμος σε επιστήμη και κοινωνία...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η αστυνομία είχε κ έχει πληροφορίες και δεν αντιμετωπίζει το έγκλημα. Το θεωρώ αδιανόητο. Δεν έχει πληροφορίες. Και όπως λένε και οι ίδιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, πολλές μαφίες του εξωτερικού επιλέγουν να λύσουν τηις διαφορες τους στην Ελλάδα, όπως έγινε στη Λούτσα με τους 6 Τούρκους... Είαμστε μία χώρα ανομίας και η χαρά των κακοποιοών.

Οι κλεφτες κάθε φυλής σαν θηράματα κοιτάνε τις υπερήλικες γυναίκες όταν είναι μόνες τους στους δρόμους. Αν ξέρανε όμως ότι η αστυνομία είναι αυτσηρή και είναι παντού τότε θα φοβόντουσαν... Και θα φοβόντουσαν αν είχαμε σοβαρό ποινικό κώδικα και νεες πολλές και σκληρές φυλακές για όλους αυτούς και τους ομοιως τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom