alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι νομιζειςΌλοι για σένα το νομίζουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ηταν καλο τύπεόπως θα έλεγες και εσύ
αν δε σου άρεσε ξύδι
Ετσι νομιζειςΌλοι για σένα το νομίζουν
Δεν ηταν καλο τύπεόπως θα έλεγες και εσύ
αν δε σου άρεσε ξύδι
ΝομίζειςΕτσι νομιζεις
ΝομιζωΝομίζεις
Κακώς νομίζειςΝομιζω
Δεν νομιζωΚακώς νομίζεις
.-Δεν νομιζω
Τι διαφορά έχει Αλέξανδρε;ΜΑΤ ή ΥΜΕΤ ήταν ο αστυνομικος?
Αν πιστευεις οτι θα καθαριζε το τοπιο με τον θανατο ενος τυπα απο τας Σερρας εφαγες πακετο...Δεν ευχήθηκα, είπα ας ψοφήσει, ίσα ίσα θα κάνει καλό. Καλό γιατί θα τρέξει η υπόθεση, θα γίνει ΕΔΕ, θα καταδικαστουν οι υπεύθυνοι. Τόσα χρόνια κάποιοι κάνανε μισή μαλακια και την πληρώναμε όλοι, είτε με απαγορευσεις μετακινήσεων είτε οτιδήποτε άλλο που δεν έχει σχέση με γηπεδο.
Όμως, δες το από την καλή πλευρά. Εγώ πάω να δω ένα ματς, να βγαλω το λαρυγγι μου και να παω απιτι μου, και σκάει ένας που έχει όλο το οπλοστάσιο της Γάζας, και από την άλλοι οι άλλοι πουτανας γιοι και δέρνουν μέχρι να σε αφήσουν αναπηρο. Ε συγγνώμη αλλά θα πάω να χέσω στον τάφο του.
Και επίσης θα γίνει ένα καλό ακόμα. Θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θς τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, δεν θα κουκουλωθει. Και υπεύθυνος ειναι ένας ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΓΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΛΠ.
Άρα θα κάνει ένα καλό στην κοινωνία, θυσιάζεται για το κοινωνικό σύνολο.
Αν σωθεί, θα χαθεί αυτή η ιστορική ευκαιρία, θα κουκούλωμα το θέμα και θα δέρνουν τον κάθε τυχαίο μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Eπειδη εχω συνομιλησει με άτομα και των δυο υπηρεσιων, μου εχουν πει οτι τα ΥΑΤ ειναι αυτα που πανε και μαζευουν ολο το ξυλο, τις πετρες, τις μολοτωφ χωρις να κανουν τιποτα, και μετα πανε τα ΥΜΕΤ και επιτιθενται, βαρέως εξοπλισμένοι και πιο καλα εκπαιδευμενοι για μαχη. Γι αυτο αναρωτιεμαι αν ο συγκεκριμενος ηταν ΥΑΤ ή ΥΜΕΤ, γιατι αν ηταν το δευτερο, δεν δικαιολογειται να ειναι τοσο χαλαρός.Τι διαφορά έχει Αλέξανδρε;
Εσύ θα ξέρεις μιας και συναναστρέφεσαι με αυτούς σχεδόν κάθε μέρα στα δικαστήρια...
ΥΑΤ λέγονται τα πρώτα για την ακρίβεια, αν δεν κάνω λάθος...
Ξύλο και καταστολή μοιράζουν και τα δύο...
ΦιλικάΑν πιστευεις οτι θα καθαριζε το τοπιο με τον θανατο ενος τυπα απο τας Σερρας εφαγες πακετο...
Αυτος ο τυπος δεν πιστευε ποτε οτι θα του τυχαινε τετοια μοντα...
Το πιστευω..
Απο την αλλη πιστευεις οτι νοιαζει την οποια κυβερνηση ο θανατος αστυνομικου?
Ουτε καν ομως ετσι?
Πουτσα τους ολα ομως..
Σε εμας τωρα τους οπαδους φιλε μου...
Αρειανος ετσι?
Εγω Παοκ...
Ξερουμε το ρολο των αστυνομικων και Ματαδων και ολους μαζι...
Δεν το λεω για καποιο λογο αλλα προσωπικα δεν εχω φαει ΠΟΤΕ γκλοπια η κλωτσια
η οτιδηποτε στο γηπεδο...
Εχω φαει κλωτσιες και δικαιολογημενα σε ελεγχο με το αμαξι που δεν σταματησα οκ?
Και η πλακα ειναι οτι τις εφαγα οταν ΕΣΠΡΩΞΑ τον μπατσο γιατι ημουν πιωμενος...
Αρα που καταληγουμε?
Οτι δεν ειναι και ολα οπως τα λεμε μονο εμεις ετσι?
Υπαρχει και η αλλη πλευρα και εγω χωρις να τους συμπαθω ρε αλανι τους νοιωθω
ωρες-ωρες...
Αντιμετωπιζουν και αυτοι τα παντα εκει εξω και καποιες φορες τους καταλαβαινω εως ενα βαθμο..
Μαλακες θα υπαρχουν παντου να ξες...
Στην κερκιδα σου δεν εχεις?
Ολοι εχουμε φιλε μου και το διαβα της ζωης μας θα ειναι γεματο μαλακες δυστυχως...
Δεν χρειαζεται να γινομαστε κτηνη εμεις και να μοιαζουμε σε αυτο που τοσο πολυ μισουμε οποτε...
Φιλικα παντα ετσι...
Νομίζω χακί στολή φόραγε...Eπειδη εχω συνομιλησει με άτομα και των δυο υπηρεσιων, μου εχουν πει οτι τα ΥΑΤ ειναι αυτα που πανε και μαζευουν ολο το ξυλο, τις πετρες, τις μολοτωφ χωρις να κανουν τιποτα, και μετα πανε τα ΥΜΕΤ και επιτιθενται, βαρέως εξοπλισμένοι και πιο καλα εκπαιδευμενοι για μαχη. Γι αυτο αναρωτιεμαι αν ο συγκεκριμενος ηταν ΥΑΤ ή ΥΜΕΤ, γιατι αν ηταν το δευτερο, δεν δικαιολογειται να ειναι τοσο χαλαρός.
ΥΑΤ.Νομίζω χακί στολή φόραγε...
Τι είναι αυτοί;
Βρακί;ΥΑΤ.
Μπλε φορανε τα ΥΜΕΤ
Άρα μάλλον αυτό που είπες...ΥΑΤ.
Μπλε φορανε τα ΥΜΕΤ
Μην του το χαλας ρε τυπε, στο μυαλο του πάντα φταίνε οι μπάτσοι και για αυτο πρέπει να πεθάνουν ολοι.Αν πιστευεις οτι θα καθαριζε το τοπιο με τον θανατο ενος τυπα απο τας Σερρας εφαγες πακετο...
Αυτος ο τυπος δεν πιστευε ποτε οτι θα του τυχαινε τετοια μοντα...
Το πιστευω..
Απο την αλλη πιστευεις οτι νοιαζει την οποια κυβερνηση ο θανατος αστυνομικου?
Ουτε καν ομως ετσι?
Πουτσα τους ολα ομως..
Σε εμας τωρα τους οπαδους φιλε μου...
Αρειανος ετσι?
Εγω Παοκ...
Ξερουμε το ρολο των αστυνομικων και Ματαδων και ολους μαζι...
Δεν το λεω για καποιο λογο αλλα προσωπικα δεν εχω φαει ΠΟΤΕ γκλοπια η κλωτσια
η οτιδηποτε στο γηπεδο...
Εχω φαει κλωτσιες και δικαιολογημενα σε ελεγχο με το αμαξι που δεν σταματησα οκ?
Και η πλακα ειναι οτι τις εφαγα οταν ΕΣΠΡΩΞΑ τον μπατσο γιατι ημουν πιωμενος...
Αρα που καταληγουμε?
Οτι δεν ειναι και ολα οπως τα λεμε μονο εμεις ετσι?
Υπαρχει και η αλλη πλευρα και εγω χωρις να τους συμπαθω ρε αλανι τους νοιωθω
ωρες-ωρες...
Αντιμετωπιζουν και αυτοι τα παντα εκει εξω και καποιες φορες τους καταλαβαινω εως ενα βαθμο..
Μαλακες θα υπαρχουν παντου να ξες...
Στην κερκιδα σου δεν εχεις?
Ολοι εχουμε φιλε μου και το διαβα της ζωης μας θα ειναι γεματο μαλακες δυστυχως...
Δεν χρειαζεται να γινομαστε κτηνη εμεις και να μοιαζουμε σε αυτο που τοσο πολυ μισουμε οποτε...
Φιλικα παντα ετσι...
Ε ναι....Άρα μάλλον αυτό που είπες...
Τα ξέρεις όπως είπα πιο πάνω...
Πας γυρευοντας να τα ακουσει κι εσενα η μανουλα σουΜην του το χαλας ρε τυπε, στο μυαλο του πάντα φταίνε οι μπάτσοι και για αυτο πρέπει να πεθάνουν ολοι.
τύποςος κανει μπαμ οτι εχει πρόβλημα.
Θες να με παρασυρεις εκει που θες ρε μουτρο ε?Φιλικά
Καλές γιορτές