Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Φιλικά
Καλές γιορτές
Θες να με παρασυρεις εκει που θες ρε μουτρο ε?
Καλα κανεις..
Αλλωστε αυτο κανεις παντα...
Τωρα οχι ομως δεν γινεται πολυαγαπημενο Αρειανακι μου...
Και οχι εδω φυσικα ετσι?
Να εισαι καλα παντα και ας με βριζεις δεν πειραζει..
Καλες γιορτες...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.813
Πόντοι
1.446
Ε ναι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πας γυρευοντας να τα ακουσει κι εσενα η μανουλα σου
Άσχετο...
Πιο παλιά πολλοί από εσάς είχαν διατελέσει αξιωματικοί της αστυνομίας ή της χωροφυλακής....
Με το παλιό σύστημα εισαγωγής στην αστυνομία (πριν να εισαχθεί στις Πανελλήνιες)...

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.095
Πόντοι
9.297
breaking-bad-i-am-the-one-who-knocks-i28978-1204494106.jpg

Δεν σου αρέσουν οι εξυπνάδες μου τυπάρα? :sunglasses:
H συγκεκριμένη όχι...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.095
Πόντοι
9.297
1. στα ματ τα χρηματα ειναι περισσοτερα
2. μετα απο τα ματ, νομιζω, εχει καλλητερες ευκαιριες καριερας οπως για αξιωματικος
Ισχύει το πρώτο...
Δεν είναι σίγουρο το δεύτερο...εκτός αν υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας για τέτοιου είδους υπηρεσίες οπότε μετά πάει κάπου πιο ",ήρεμα".

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Γαύρος τρίχαζος,θα την πληρώσει η ομάδα τώρα για έναν μαλάκα.

Αναρχικούς,Αλβανούς κτλ δεν έχει μέσα στους γαύρους.Τους έχουν εξαφανίσει.
Aλβανους εχουν ακομα....Αναρχες ουτε για δειγμα εδω κ χρονια....

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αν πιστευεις οτι θα καθαριζε το τοπιο με τον θανατο ενος τυπα απο τας Σερρας εφαγες πακετο...
Αυτος ο τυπος δεν πιστευε ποτε οτι θα του τυχαινε τετοια μοντα...
Το πιστευω..
Απο την αλλη πιστευεις οτι νοιαζει την οποια κυβερνηση ο θανατος αστυνομικου?
Ουτε καν ομως ετσι?
Πουτσα τους ολα ομως..
Σε εμας τωρα τους οπαδους φιλε μου...
Αρειανος ετσι?
Εγω Παοκ...
Ξερουμε το ρολο των αστυνομικων και Ματαδων και ολους μαζι...
Δεν το λεω για καποιο λογο αλλα προσωπικα δεν εχω φαει ΠΟΤΕ γκλοπια η κλωτσια
η οτιδηποτε στο γηπεδο...
Εχω φαει κλωτσιες και δικαιολογημενα σε ελεγχο με το αμαξι που δεν σταματησα οκ?
Και η πλακα ειναι οτι τις εφαγα οταν ΕΣΠΡΩΞΑ τον μπατσο γιατι ημουν πιωμενος...
Αρα που καταληγουμε?
Οτι δεν ειναι και ολα οπως τα λεμε μονο εμεις ετσι?
Υπαρχει και η αλλη πλευρα και εγω χωρις να τους συμπαθω ρε αλανι τους νοιωθω
ωρες-ωρες...
Αντιμετωπιζουν και αυτοι τα παντα εκει εξω και καποιες φορες τους καταλαβαινω εως ενα βαθμο..
Μαλακες θα υπαρχουν παντου να ξες...
Στην κερκιδα σου δεν εχεις?
Ολοι εχουμε φιλε μου και το διαβα της ζωης μας θα ειναι γεματο μαλακες δυστυχως...
Δεν χρειαζεται να γινομαστε κτηνη εμεις και να μοιαζουμε σε αυτο που τοσο πολυ μισουμε οποτε...
Φιλικα παντα ετσι...:hi:
Φυσικά και δε θα καθαρίσει αλλά γιατί όχι και ένας νεκρός ματας;
Δεν προσφέρει τίποτα πέρα από προστασία στο σύστημα.
Τίποτα παραπάνω.
Μια κατσαρίδα λιγότερη.
Το παλικάρι που σκότωσε ο οδηγός της Ντόρας κουκουλώθηκε. Πόσα άλλα κουκουλώθηκαν. Η δολοφονία του Τόγκο κουκουλώθηκε. Το μουνι της μάνας τους κουκουλώθηκε.
Ε ας πεθάνει να το τρέξουν. Να πληρώσουν οι υπεύθυνοι , και ο νούμερο ένα υπεύθυνος είναι αυτοί. Γιατί και τα μέσ έχουν (κάμερες, fb, viber, κλπ) αλλά ΔΕΝ θέλουν. Θέλουν το χάος, και το προκαλούν.

Δεν θα ξεχάσω που είχα δύο ανήλικα υπό την προστασία μου, το ένα με σακατεμενο πόδι, και ο πουτανας γιος προκαλούσε το πιτσιρίκι, με σκοπό να του απαντήσει και να αρχίσει να δέρνει. Σώπα ρε, τόσο μάγκας εισαι; Γι αυτό σε πληρώνει ο μαλακας ο Έλληνας φορολογούμενος; Για να δέρνεις το παιδάκι και να κάνεις τη φιλιπινεζα του Νόθου;

Έβριζες ρε πουτανας γιε τον Αλκη; Το παιδί που δεν είχε καμία σχέση με αυτά, για να αντιδρασω και να με σακατεψεις;

Σπας ρε πουτανας γιε το χέρι καρκινοπαθούς;

Ρε ας ψοφήσει και ας μη φταίει. Ναι, εμμετικο. Ναι, ας δήλωνε κωλυμα όπως δηλωνα εγώ σε δουλειές ως μισθωτος και αποχορουσα με το κεφάλι ψηλά.

Πήγατε ρε πουτανςς γιοι 400 άτομα στο τμημα; 400; 400 γονείς δεν ξέρουν που ειναι τα παιδιά τους; Επειδή απλά ρε πουτανας γιοι φοράτε μια στολή;

Πήγατε ρε πουτανςς γιοι 100 άτομα εν μέσω της υποτιθεμενης πανδημίας σε μια κλουβα; Είστε υπεύθυνοι για μετάδοση ασθενειών. Οχι;

Στη Χίο ρε πουτανας γιοι τι εγινε;

Ρε πουτανας γιοι δειρατε το Γκλεζο; Το Γλέζος ρε ; Τον παππού σας ρε πουτάνας γιοι;

Καλά σας κάνανε στη Νέα Σμύρνη.

Κρίμα γιατί θα μπορούσατε να είστε με τη σωστή μεριά της ιστορίας, αλλά φάνηκε ποια μεριά διαλέξατε τα 3 χρόνια της πλανδημίας και μετά.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Φοβερή εξέλιξη
Δεν άνοιγε καλύτερα μπουγατσατζιδοκο
το μπουγατσατζιδικο ειμαι για ατομα που ξυπνανε πολυ νωρις το πρωι,
ασε που ακομα κ ετσι ειναι ανθγιεινο επειδη ο τυπος θα τρωει πολλες μπουγατσες, μαλιστα χωρις επιδομα ανθυγιεινης εργασιας

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Τίποτα παραπάνω.
Μια κατσαρίδα λιγότερη.
Το παλικάρι που σκότωσε ο οδηγός της Ντόρας κουκουλώθηκε. Πόσα άλλα κουκουλώθηκαν. Η δολοφονία του Τόγκο κουκουλώθηκε. Το μουνι της μάνας τους κουκουλώθηκε.
Ε ας πεθάνει να το τρέξουν. Να πληρώσουν οι υπεύθυνοι , και ο νούμερο ένα υπεύθυνος είναι αυτοί. Γιατί και τα μέσ έχουν (κάμερες, fb, viber, κλπ) αλλά ΔΕΝ θέλουν. Θέλουν το χάος, και το προκαλούν.

Δεν θα ξεχάσω που είχα δύο ανήλικα υπό την προστασία μου, το ένα με σακατεμενο πόδι, και ο πουτανας γιος προκαλούσε το πιτσιρίκι, με σκοπό να του απαντήσει και να αρχίσει να δέρνει. Σώπα ρε, τόσο μάγκας εισαι; Γι αυτό σε πληρώνει ο μαλακας ο Έλληνας φορολογούμενος; Για να δέρνεις το παιδάκι και να κάνεις τη φιλιπινεζα του Νόθου;

Έβριζες ρε πουτανας γιε τον Αλκη; Το παιδί που δεν είχε καμία σχέση με αυτά, για να αντιδρασω και να με σακατεψεις;

Ρε ας ψοφήσει και ας μη φταίει. Ναι, εμμετικο. Ναι, ας δήλωνε κωλυμα όπως δηλωνα εγώ σε δουλειές ως μισθωτος και αποχορουσα με το κεφάλι ψηλά.

Πήγατε ρε πουτανςς γιοι 400 άτομα στο τμημα; 400; 400 γονείς δεν ξέρουν που ειναι τα παιδιά τους; Επειδή απλά ρε πουτανας γιοι φοράτε μια στολή;

Πήγατε ρε πουτανςς γιοι 100 άτομα εν μέσω της υποτιθεμενης πανδημίας σε μια κλουβα; Είστε υπεύθυνοι για μετάδοση ασθενειών. Οχι;

Ρε πουτανας γιοι δειρατε το Γκλεζο; Το Γλέζος ρε ; Τον παππού σας ρε πουτάνας γιοι;

Κρίμα γιατί θα μπορούσατε να είστε με τη σωστή μεριά της ιστορίας, αλλά φάνηκε ποια μεριά διαλέξατε τα 3 χρόνια της πλανδημίας και μετά.
Σε οτι εχει να κανει με τα νησια σου δινω δικιο και ΛΙΓΕΣ αρπαξαν που δεχτηκαν να πανε τα μουνια..
Τον Αλκη ρε τυπε που τον εβρισαν μπατσοι?
Τον Καμπανο δεν εννοεις?
Σορυ εχω χασει επεισοδια κιολας..
Τωρα με ολα τα αλλα οι γνωμες διαφερουν τι να σου πω...
Παντως για αλλη μια φορα σκεψου οτι ο τυπακος που ξεψυχαει μπορει να ειναι και
μια χαρα παιδι απλα δυστυχως να επελεξε αυτη την σταδιοδρομια στην ζωη του...
Πιτουρο τρωνε και αυτοι μην νομιζεις...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.813
Πόντοι
1.446
Eπειδη εχω συνομιλησει με άτομα και των δυο υπηρεσιων, μου εχουν πει οτι τα ΥΑΤ ειναι αυτα που πανε και μαζευουν ολο το ξυλο, τις πετρες, τις μολοτωφ χωρις να κανουν τιποτα, και μετα πανε τα ΥΜΕΤ και επιτιθενται, βαρέως εξοπλισμένοι και πιο καλα εκπαιδευμενοι για μαχη. Γι αυτο αναρωτιεμαι αν ο συγκεκριμενος ηταν ΥΑΤ ή ΥΜΕΤ, γιατι αν ηταν το δευτερο, δεν δικαιολογειται να ειναι τοσο χαλαρός.
Για την ιστορία πάντως τα ΜΑΤ, τα δημιούργησε ο "εθνάρχης" Καραμανλής, το 1975...
Έστειλε προσωπικό (εκπαιδευτές) στις ΗΠΑ να εκπαιδευτούν στις μεθόδους και τα στελέχωσε με άτομα που είχαν κάνει την θητεία τους στα ΛΟΚ (κατά κύρια βάση)...
Πιο παλιά "το ρόλο των ΜΑΤ", τον έπαιζαν απλοί αστυφύλακες με κράνη του ΄40, που αν είχαν να αντιμετωπίσουν φοιτητάκια όλα ήταν ok...
Αν όμως είχαν να κάνουν με οικοδόμους, τον έπιναν χοντρά...
Πολλοί μάλιστα είχαν παραιτηθεί από την αστυνομία για αυτό τον λόγο και είχαν πάει μετανάστες (βαρύ χέρι οι οικοδόμοι)...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.764
Πόντοι
2.306
Τίποτα παραπάνω.
Μια κατσαρίδα λιγότερη.

Τον εχεις καψει τον εγκεφαλο σου, τελειως…

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Σε οτι εχει να κανει με τα νησια σου δινω δικιο και ΛΙΓΕΣ αρπαξαν που δεχτηκαν να πανε τα μουνια..
Τον Αλκη ρε τυπε που τον εβρισαν μπατσοι?
Τον Καμπανο δεν εννοεις?
Σορυ εχω χασει επεισοδια κιολας..
Τωρα με ολα τα αλλα οι γνωμες διαφερουν τι να σου πω...
Παντως για αλλη μια φορα σκεψου οτι ο τυπακος που ξεψυχαει μπορει να ειναι και
μια χαρα παιδι απλα δυστυχως να επελεξε αυτη την σταδιοδρομια στην ζωη του...
Πιτουρο τρωνε και αυτοι μην νομιζεις...
Αν είναι μια χαρά παιδί, ας γινόταν ντελιβερας, ας γινόταν γραφιας, ας γινόταν σκοπός. Όταν έχεις αρχές η πας κόντρα, ή φεύγεις, ο λόγος για τον οποίον πχ έκοψα εγώ το γήπεδο και τα τελευταία 8 χρόνια πηγαίνω σποραδικά.

Στο Περιστέρι πέρυσι, ρωτούσε ο πουτανας γιος τι κάνει ο Αλκης. Αν δεν είχα τα ανήλικα θα του απαντούσα, και ας έτρωγα το ξύλο της ζωής μου.

Μια φορά εχω δει ενταξςι ματ στη ζωή μου, στα 25 χρόνια που τρέχω σε γήπεδα, και οχι μόνο. Πέρυσι στην Πάτρα, όπου οι ματαδες ήταν κύριοι, ο πουτανς γιος όμως ο επιορκος με τα γαλονια το έπαιζε ιστορία.

Δεν θα την πληρώνουν μόνο πολίτες, ας την πληρώσει μια φορά και κανείς του συστήματος. Να δεις μετά πως καθαριζει και το γηπεδικό που κουβαλάνε πιο μεγάλο οπλοστάσιο από τα όπλα που έστειλε ο Νοθος στην Ουκρανία.

Τον εχεις καψει τον εγκεφαλο σου, τελειως…
Και το μουνι της μάνας σου έχει καεί αλλά δεν ξέρω αν πουλάνε να πάρεις άλλο, νομίζω έκλεισε η αντιπροσωπεία.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Αν είναι μια χαρά παιδί, ας γινόταν ντελιβερας, ας γινόταν γραφιας, ας γινόταν σκοπός. Όταν έχεις αρχές η πας κόντρα, ή φεύγεις, ο λόγος για τον οποίον πχ έκοψα εγώ το γήπεδο και τα τελευταία 8 χρόνια πηγαίνω σποραδικά.

Στο Περιστέρι πέρυσι, ρωτούσε ο πουτανας γιος τι κάνει ο Αλκης. Αν δεν είχα τα ανήλικα θα του απαντούσα, και ας έτρωγα το ξύλο της ζωής μου.

Μια φορά εχω δει ενταξςι ματ στη ζωή μου, στα 25 χρόνια που τρέχω σε γήπεδα, και οχι μόνο. Πέρυσι στην Πάτρα, όπου οι ματαδες ήταν κύριοι, ο πουτανς γιος όμως ο επιορκος με τα γαλονια το έπαιζε ιστορία.

Δεν θα την πληρώνουν μόνο πολίτες, ας την πληρώσει μια φορά και κανείς του συστήματος. Να δεις μετά πως καθαριζει και το γηπεδικό που κουβαλάνε πιο μεγάλο οπλοστάσιο από τα όπλα που έστειλε ο Νοθος στην Ουκρανία.

Και το μουνι της μάνας σου έχει καεί αλλά δεν ξέρω αν πουλάνε να πάρεις άλλο, νομίζω έκλεισε η αντιπροσωπεία.
Γνωμη σου αγορι...
Οκ..
Να εισαι καλα..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.095
Πόντοι
9.297
το έχω κάνει πολλές φορές

αλλά δεν είδα να έχεις καμιά ένσταση :confused:
Το να έχεις ισες αποστασεις ανάμεσα στον κατσαπλια και αυτόν που σε φρουρεί από το να σε βλαψει ο κατσαπλιας είναι αυτό που κάνει η διεθνής κοινότητα κρατώντας ισες αποστασεις ανάμεσα σε εμάς και την Τουρκία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.083
Πόντοι
3.656
Το να έχεις ισες αποστασεις ανάμεσα στον κατσαπλια και αυτόν που σε φρουρεί από το να σε βλαψει ο κατσαπλιας είναι αυτό που κάνει η διεθνής κοινότητα κρατώντας ισες αποστασεις ανάμεσα σε εμάς και την Τουρκία.
'Έχω ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον κατσαπλιά και τον μπάτσο που έχει κάνει επάγγελμα το χόμπι του να δέρνει κόσμο επειδή μόνο αυτό ξέρει να κάνει καλά.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με μη μπάχαλο συριζαίο ούτε με τον αστυνομικό που κάνει σαν σοβαρός άνθρωπος την δουλειά του.

Εσύ έχεις πρόβλημα με τις ίσες αποστάσεις και θες να πάρεις θέση. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν φυσιολογικό άνθρωπο.

Αυτά.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.910
Πόντοι
9.931

Stories

Νέο!

Stories