συμφωνώ μαζί σου σε όλα
εκτός του ότι δεν μπορείς να δικάσεις τον άλλον επειδή είναι ΔΙΑΣ ή ΔΕΛΤΑ ή τίποτα από αυτά....ισχύει ότι αν είναι λύτης και στα ματ...οι πιθανότητες να μην είναι μπάσταρδος είναι μικρότερες αλλά.....το ίδιο λένε και αυτοί για τους οργανωμένους σίγουρα...
αλλά εγώ δεν το πήγαινα εκεί....μόνο στις δικτατορίες σε δικάζουν για το είσαι....και όχι για το τι κάνεις ΑΦΟΥ σε πιάσουν.
Δηλαδή μπορεί να είναι ο χειρότερος γαμιόλης του κόσμου...αλλά στην συγκεκριμένη φάση είναι κάποιος που πήγε στη δουλειά του και έφαγε μια φωτοβολίδα στο πόδι....και έπαθε ανακοπή στο νοσοκομείο και έπεσε σε κόμμα. όταν ξυπνήσει μπορεί να μην περπατάει ή να ειναι φυτό. Την δουλειά του πήγε να κάνει αυτοί πήγαν για διασκέδαση με πιάνεις?
Οπότε όχι δεν μπορείς να τον δικάσεις επειδή είναι μπάτσος...όπως δεν μπορεί να σε δικάσει και αυτός επειδή πήγες στο γήπεδο.
Πες μου λίγο τι έγινε με τους υγειονομικους που τόλμησαν να διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του δολοφόνου Πλευρη;
Δε μου λες, πέρυσι στο Περιστέρι, που εγω έτρωγα φωτοβολιδα, γιστι δεν πήγε ο μπάτσος να μαζέψει αυτόν που πετούσε τη φωτοβολίδα; Μήπως περίμενε εμένα να αντιδρασω,για να με σαπακιασει; Γιατί μετά φεύγοντας με χώρισε στα 3 και με έκανε-αναιτια- τόπι στο ξυλο; Μήπως η δουλειά του είναι αυτή, να δέρνει, πρωί μεσημέρι βράδυ, προς παραδειγματισμο για να μη διαδηλωνει ο κοσμος;
Τώρα όσον αφορά την φωτοβολίδα
1. Ποιος την πουλησε; Διότι κανονικά για να πάρεις ναυτική φωτοβολίδα θέλει άδεια.
2. Πως περνάνε στα γήπεδα; Σεκιουριτι, αστυνομία, ΓΓΑ, έχουν όλοι ευθύνη.
3. Κάμερες. Μας βάλατε κάμερες παντού, και πρόληψη δεν βλέπω. Ωπ τι; Κάνει τζιζ ε... Μήπως όλα για το τσιπακι; Αφού είστε άχρηστοι, ας σας ελεγχουμε;
Πολλά είναι τα ερωτήματα.
Ας ψοφήσει, στα παπαρια μου. Ασφαλισμενη ειναι η οικογένεια του από το ελληνικό δημόσιο. Αντί για λουλούδια, θσ βάλουμε το γκλοπ στον τάφο του.
Μια φορά ματα σωστό δεν εχω δει, ΔΙΑΣ, έχω δει πολλές φορές.