Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
δεν εχω αγχος τυπε...αλλεργικος στους γαμημενους ειμαι,πολυ ομως!
δεν εχω αγχος τυπε...αλλεργικος στους γαμημενους ειμαι,πολυ ομως!
Οταν υπαρχουν γονεις,οικογενεια και φιλοι που ελπιζουν εστω και αν μεσα τους ξερουν οτι δεν υπαρχει ελπιδα δεν βγαινεις να πεις την ιατρικη σου γνωμη τοσο ωμα ποσο μαλλον οταν δεν εισαι καν ο θεραπων και δεν εχεις ολα τα ιατρικα δεδομενα....εκτος απο την ιατρικη γνωση πρεπει να υπαρχει και η ανθρωπινη ενσυναισθηση.Mαλιστα,ειπε ο Κακλαμανης την γωνμη του ως γιατρος εχοντας καποια γνωση και εμπειρια και πεσανε να τον φανε.Οταν ο τεραστιος Πορδοσαλτε και λοιποι κλακαδοροι λεγανε "Eπρεπε να γινει το δυστυχυμα για να φτιαχτει το σιδηροδρομικο δικτυο"(να ξαναμπουν τα μετρα ασφαλειας που οι ιδιοι κατηργησαν) δεν ειχαμε τοσο εντονες αντιδρασεις.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ,ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ,ΠΑΛΙΟΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ,ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ,ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΙΩΠΟΥΣΤΑ!
Δεν αντιμετωπίζεις τα σκατα με λόγιους ούτε με γραφιαδες ...αν αμφισβητείς το επίπεδο των Ελλήνων αστυνομικών σκέψου μόνο ότι στην Γερμανία δεν περνάνε από Πανελλήνιες αλλά από κάτι γελοία τεστ ορθογραφίας και μάλιστα κάποιες λέξεις επειδή τους φαίνεται ΔΥΣΚΟΛΕΣ θέλουν να βγουν από...την ύλη.Μαλάκα για τα ΜΑΤ λέμε....
Που δεν μπορούν να βγάλουν σωστή πρόταση,χώρια ότι θες μεταφραστή για τα παιδιά από την Γουμένισσα και πέριξ....
Ποιός ανθός?
Ο απόπατος είναι.
Αν είναι να γέρνουμε στην συζήτηση, δεν έχει νόημα. Όλα αυτά που βλέπεις γύρω σου κατασκευάστηκανΓια να σε βοηθήσω περνάνε από Πανελλήνιες και ιατρικές εξετάσεις... είναι το άνθος της ελληνικής νεολαίας...στην αρχή όλα αυτα...στην συνέχεια λόγω πίεσης και συνθηκών κάποιοι σπάνε η δεν αποδίδουν σωστά.Αυτο ισχύει.
Έχουν σωματικές προδιαγραφές κορυφαίες και έχουν περάσει από ψυχοτεχνικα τεστ....όχι σαν κάποιους που πέρασαν με μονάδα σε ΤΕΙτης πλάκας και μοστραρουν για επαγγελματίες.
Πάπια ,ο δικαστής Ντρεντ των βυσμάτων-ψωλαδων-όρνιων του δημοσίουΑν είναι να γέρνουμε στην συζήτηση, δεν έχει νόημα. Όλα αυτά που βλέπεις γύρω σου κατασκευάστηκαν
από τον ιδιωτικό τομέα αγκαζέ με τους ελ. επαγγελματίες. Αυτοί έχουν βάλει πλάτη κι είναι οι πραγματικοί μάγκες
με πολύ ανώτερα -και πραγματικά- προσόντα. Δεν υπάρχει πουθενά ο δημόσιος τομέας ως στυλοβάτης.
Μια παροχή υπηρεσιών κάνει κι αυτή τις περισσότερες φορές άχρηστη ως λειψή. Τα προπετάσματα καπνού
των πανελληνίων, των ιατρικών εξετάσεων, της σωματοδομής κτλ, είναι καραμέλες που πλέον έχουν χάσει
την γεύση τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι με βύσμα
πίπες παρακάλια και λαδώματα για διορισμό χωρίς καμία αξιολόγηση, πόσο μάλλον ΑΣΕΠ
εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Καραμανλής έφερε την ανεκπαίδευτη μπουρτζοβλαχιά στην Αθήνα μαζί με την τεμπελιά και την αχρηστία τους. Μέσω των κομματαρχών, ζητιάνευαν ψήφους μοιράζοντας υποσχέσεις πολλών θέσεων ενώ ουσιαστικά είχαν ελάχιστες ως διαθέσιμες και με μόνο γνώμονα το καθησιό και την μονιμότητα.
Τα ίδια έκαναν κι οι υπόλοιποι πολιτικοί στην πορεία, ώστε να φτιάξουν κομματικούς στρατούς.
Η ακέραιη ελληνική κοινωνία γράφει στ αρχίδια της το δημόσιο κι αν εξαιρέσουμε όσους παράγουν κάποιο υπαρκτό έστω έργο όπως αστυνομία, γιατροί, κτλ, οι υπόλοιποι είναι για ροχάλες και καραμούζα ως αχρείαστοι.
ΜΑΤ, καραβανάδες και τέτοια κορυφαία ναυάγια είναι εμετικά σε γεύση στον λαό. Η κατάντια των ΜΑΤ σε αυτό
το θρεντ -για να μην ξεχνιόμαστε- αποδεικνύεται ότι ο τύπος κοντεύει να τινάξει την κουβέρτα του και δεν έχουν
το φιλότιμο να κάνουν ούτε μια διαδήλωση συμπαράστασης διότι είναι ζήτημα αν θα μαζευτούν 30 άτομα
και θα γίνουν ρεζίλι. Δεκανίκια της κάθε κυβέρνησης. Οι δε καραβανάδες ακόμα μεγαλύτερα σκουπίδια
μιας που είναι τελείως ξαπλαδούρα. Να πάνε να γαμηθούν λοιπόν ως ρόλοι
και το σκουπίδιασμα δεν γνωρίζει φρένο.
Έτσι! Να αλλάζουμε θρεντάκια ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον!Πάπια ,ο δικαστής Ντρεντ των βυσμάτων-ψωλαδων-όρνιων του δημοσίου
Νέα ΕΠΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ του ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΞΠΓ, πιστεύει ότι μόνο χρηματιστές χρειάζονται τα σμαρτφον για λόγους δουλειάς.Ποια δουλειά ρε ;
Χρηματιστές γίναν όλοι ;
Τυπε γνωρίζεις το γνωμικό;Δεν αντιμετωπίζεις τα σκατα με λόγιους ούτε με γραφιαδες ...αν αμφισβητείς το επίπεδο των Ελλήνων αστυνομικών σκέψου μόνο ότι στην Γερμανία δεν περνάνε από Πανελλήνιες αλλά από κάτι γελοία τεστ ορθογραφίας και μάλιστα κάποιες λέξεις επειδή τους φαίνεται ΔΥΣΚΟΛΕΣ θέλουν να βγουν από...την ύλη.
Αυτά επειδή δεν ξέρεις...με αγάπη πάντα.
Όσο για τα περί μεταφράσεως...αυτοί που δεν τα καταλαβαίνουν μάλλον θέλει και η δικιά τους γλώσσα μετάφραση .
Άντε, σειρά σου και σένα να βγάλεις το σκασμό, τα κεφαλαία και τα μπολντ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ,ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ,ΠΑΛΙΟΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ,ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ,ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΙΩΠΟΥΣΤΑ!
τραβα γαμησου μουνοπανακι.....οχι γιατι μου τη λες φυσικα-στα αρχιδια μου σε γραφω ,αλλα γιατι στο παρελθον υπηρξες λαλιστατος σε κατι τετοια νεα,,,τωρα κοκοκο και συ μουνακι και αφωνια...τι να πεις ,να βρισεις τον μπροστινο και τον θιασο , η τον χορηγο....το ριχνεις στην τρελιτσα πουτανακι ....διαγωνισμο μιστερ μουνοπανος θα τον σαρωνες....Άντε, σειρά σου και σένα να βγάλεις το σκασμό, τα κεφαλαία και τα μπολντ.
Ηρεμα μαν ηρεμα μερες γιορτινεςτραβα γαμησου μουνοπανακι.....οχι γιατι μου τη λες φυσικα-στα αρχιδια μου σε γραφω ,αλλα γιατι στο παρελθον υπηρξες λαλιστατος σε κατι τετοια νεα,,,τωρα κοκοκο και συ μουνακι και αφωνια...τι να πεις ,να βρισεις τον μπροστινο και τον θιασο , η τον χορηγο....το ριχνεις στην τρελιτσα πουτανακι ....διαγωνισμο μιστερ μουνοπανος θα τον σαρωνες....
τραβα γαμησου μουνοπανακι.....οχι γιατι μου τη λες φυσικα-στα αρχιδια μου σε γραφω ,αλλα γιατι στο παρελθον υπηρξες λαλιστατος σε κατι τετοια νεα,,,τωρα κοκοκο και συ μουνακι και αφωνια...τι να πεις ,να βρισεις τον μπροστινο και τον θιασο , η τον χορηγο....το ριχνεις στην τρελιτσα πουτανακι ....διαγωνισμο μιστερ μουνοπανος θα τον σαρωνες....
Ο εγκέφαλος χωρίς καρδιακή λειτουργία μπορεί να επανέλθει χωρίς βλάβες μόνο μέχρι 3-5 λεπτά.Δεν θα είναι φυτό.
Θα είναι με ένα πόδι.
Αντε ρε γαμήσου κωλομπαρά.Πωπωπωπω ρε παιδια τι βρισιδι εχει πεσει σε αυτο το νημα αυτες τις μερες?
πως κανετε ετσι να πουμε,νταξει ειρηνη υμιν να πουμε.
τουλαχιστον ξερουμε οτι ειμαστε γνησιοι Ελληνες,
δε συμφωνουμε σε τιποτα και πλακωνομαστε μεχρι τελικης πτωσης για ψυλλου πηδημα,
σιγα πως κανετε ετσι να πουμε,λες κ εχουμε να χωρισουμε τιποτα...
αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε...
Μη βρίζεις μορη γαμιολαΑντε ρε γαμήσου κωλομπαρά.
Και χθες το ίδιο λέγανε. Ότι ζήτησαν να παραμείνουν στη συμβολή Κηφισίας-Αλεξανδρας και να μετακινηθούν μόνον αν προκύψει πρόβλημα τάξης.
Oι μπατσοι παντως κανανε μια προσπαθεια.
Εντωμεταξυ ολοι λεγανε χτες οτι δν θελανε να πανε στο γηπεδο ενω το ηχητικο λεει αλλα.
Οι μπατσοι ειπανε οτι αμα μας χρειαστειτε,ενημερωστε μας να επεμβουμαι.
απλα δεν θελανε να ειναι εξω απο το γηπεδο!