Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Το διάβασα λίγο πριν αυτό. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που τα ματ είναι για τον πούτσο κι άχρηστα, είναι κρίμα να πεθάνει. Ωστόσο έχει δίκιο ο Κακλαμάνης από ιατρικής πλευράς. Ο τύπος έχει διαλυθεί πια.
Φυσικά αύριο (αν όχι ήδη) θα αλλοιώσουν την δήλωση και θα λένε μαλακίες.

:rockon:
Αν ο μπάτσος ήταν ο αδερφός σου θα έκανες αυτό που είπε ο Κακλαμάνης?
Κόφτε τις μαλακίες....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Άλλο σύστημα ήθελαν και αυτοί που πήγαν να κάνουν επανάσταση...και μετά τα ερυθρά κομματοσκυλα τρώγανε με δεκαεφτά μασελες ενώ η πλεμπα ψοφουσε της πείνας.
Τυπάρα, μην το πάρεις βαριά, αλλά αυτά που λες, είναι ληγμένα. Έληξαν τέλη του 1989 .

Μετά οι εχθροί ήρθαν από αλλού.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άλλο να το χρησιμοποιείς ως εργαλείο δουλειάς και άλλο να μην ξέρεις τι έτος εχουμε αν δεν το κοιταξεις από το κινητό.
Ποια δουλειά ρε ;
Χρηματιστές γίναν όλοι ;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
για πλακα χαθηκε ενας νεος ανθρωπος...
πολυ κριμα...
Πρώτον δεν πέθανε. Δεύτερον αν πεθάνει, πέθανε, κάτι που δεν ευχόμαστε όπως κάποιοι εδώ μέσα.
Τρίτον ας πάνε τα ματ να κάνουν πορεία για να δείξουν χαρακτήρα και ας πάνε και με την στολή
αν υπάρχει πρόβλημα με τους αναρχοάπλυτους Εγώ αυτό θα έκανα αν ήταν συνάδελφός μου.

Συμπέρασμα: να πάνε να γαμηθούν τα ματ.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.665
Πόντοι
18.496
Πρώτον δεν πέθανε. Δεύτερον αν πεθάνει, πέθανε, κάτι που δεν ευχόμαστε όπως κάποιοι εδώ μέσα.
Τρίτον ας πάνε τα ματ να κάνουν πορεία για να δείξουν χαρακτήρα και ας πάνε και με την στολή
αν υπάρχει πρόβλημα με τους αναρχοάπλυτους Εγώ αυτό θα έκανα αν ήταν συνάδελφός μου.

Συμπέρασμα: να πάνε να γαμηθούν τα ματ.

δυστυχως εχει παθει μεγαλη ζημια ο ανθρωπος,αλλα κ να ζησει ,του εχει διαλυθει η ζωη κ ολα αυτα για το τιποτα...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν ο μπάτσος ήταν ο αδερφός σου θα έκανες αυτό που είπε ο Κακλαμάνης?
Κόφτε τις μαλακίες....
Το έχω αποδεχθεί δύο φορές για κοντινά μου πρόσωπα και άλλες τρεις το έχω δει να συμβαίνει.
Στο λένε στα ίσα οι γιατροί και αποφασίζεις. Είναι εγωιστικό να κρατάς κάποιον "φυτό" για να τον έχεις έτσι.
Άλλο να αποφασίζεις εσύ για σένα κι άλλο εσύ για άλλον.
Θέλει καιρό μελέτης και ανάλογη ψυχοσύνθεση για να το καταλάβεις αλλά έτσι είναι.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Το έχω αποδεχθεί δύο φορές για κοντινά μου πρόσωπα και άλλες τρεις το έχω δει να συμβαίνει.
Στο λένε στα ίσα οι γιατροί και αποφασίζεις. Είναι εγωιστικό να κρατάς κάποιον "φυτό" για να τον έχεις έτσι.
Άλλο να αποφασίζεις εσύ για σένα κι άλλο εσύ για άλλον.
Θέλει καιρό μελέτης και ανάλογη ψυχοσύνθεση για να το καταλάβεις αλλά έτσι είναι.

Δεν θα είναι φυτό.
Θα είναι με ένα πόδι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πρόβλεψη: ο τύπος δυστυχώς δεν τη βγάζει αφού σταμάτησε η καρδιά για 15 λεπτά. Πιθανόν θα κάνουν ότι μπορούν
κι αυτό για ανθρωπιστικούς λόγους μέχρι να τελειώσουν την προσπάθεια επίσης για ανθρωπιστικούς λόγους.
Μόλις σιγουρευτούν θα πετάξουν το "κλινικά νεκρός" αν δεν το έχουν σερβίρει ήδη στην οικογένεια.
Ο πιτσιρικάς θα πάει μπουζού λόγω μαλακίας αλλά δεν νομίζω να τον φάνε. Αν τον φάνε θα υπάρξει συνέχεια
και θα λένε όλοι ότι πήραν εκδίκηση οι ματατζήδες. Ελλαδάρα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Ποιοι περνούν από 10 κόσκινα; οι καραβανάδες; τα ματ; ποιοι; μήπως θεωρείς ότι τα 10 κόσκινα είναι οι πανελλήνιες κτλ; θα σε λυπήσω αλλά όσους γνωρίζω σε τέτοιες δημόσιες θέσεις είναι όλοι απαίδευτοι βλάχοι και μαλάκες
με σκατόβυσμα και ψυχολογικά. Το ότι ενδέχεται να υπάρχει και μερίδα νορμάλ δεν θα το απορρίψω επειδή πολύ απλά δεν τους γνωρίζω όλους αλλά και δεν θα εξυγιάνει τον τομέα. Γενικώς όταν μιλάς μαζί μου, καλό θα είναι αφήνεις πίσω
την ζυγαριά και την μεζούρα. Δεν κρίνεσαι εσύ η εγώ ως άνθρωποι αλλά η κατάσταση.
Βαράς δηλαδή στον σταυρό χωρίς υποστήριξη.

Για να σε βοηθήσω περνάνε από Πανελλήνιες και ιατρικές εξετάσεις... είναι το άνθος της ελληνικής νεολαίας...στην αρχή όλα αυτα...στην συνέχεια λόγω πίεσης και συνθηκών κάποιοι σπάνε η δεν αποδίδουν σωστά.Αυτο ισχύει.
Έχουν σωματικές προδιαγραφές κορυφαίες και έχουν περάσει από ψυχοτεχνικα τεστ....όχι σαν κάποιους που πέρασαν με μονάδα σε ΤΕΙτης πλάκας και μοστραρουν για επαγγελματίες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Τυπάρα, μην το πάρεις βαριά, αλλά αυτά που λες, είναι ληγμένα. Έληξαν τέλη του 1989 .

Μετά οι εχθροί ήρθαν από αλλού.

Ποια δουλειά ρε ;
Χρηματιστές γίναν όλοι ;
Θεωρείς φυσιολογικό να βλέπεις πεντάχρονα να χαζεύουν όλη μέρα με το ρημαδοκινητο στο χερι;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Έχω πάθει το ίδιο από πουτάνας γιο φασίστα ρε φίλε, το θέμα είναι να μην γίνονται αυτά. Όταν έμενα και εγώ κέντρο έβλεπα φασίστες να επιχειρούν μαζί με μπάτσους.
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι μιλάς ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ...(αριστερο-αναρχικός)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Δεν θα φράση στο επίπεδο σου υπανθρωπε που χαίρεσαι για τον τραυματισμό του σστυνομικου
ΣΚΑΣΕ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ,ΣΚΑΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛ,ΒΛΑΚΑ,ΜΠΙΝΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΗΛΙΘΙΕ...ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΟΥΝΙ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ ,ΣΚΑΣΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΨΕΥΤΗ,ΣΤΟΚΕ,ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΡΕ,ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΣΚΑΣΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΜΑΝΙΑΚΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΕΣΚΟΜΠΑΡ...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
ΣΚΑΣΕ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ,ΣΚΑΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛ,ΒΛΑΚΑ,ΜΠΙΝΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΗΛΙΘΙΕ...ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΟΥΝΙ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ ,ΣΚΑΣΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΨΕΥΤΗ,ΣΤΟΚΕ,ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΡΕ,ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΣΚΑΣΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΜΑΝΙΑΚΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΕΣΚΟΜΠΑΡ...
Screenshot_20231215_093050_Google.jpg

Διώχνει το άγχος...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Για να σε βοηθήσω περνάνε από Πανελλήνιες και ιατρικές εξετάσεις... είναι το άνθος της ελληνικής νεολαίας...στην αρχή όλα αυτα...στην συνέχεια λόγω πίεσης και συνθηκών κάποιοι σπάνε η δεν αποδίδουν σωστά.Αυτο ισχύει.
Έχουν σωματικές προδιαγραφές κορυφαίες και έχουν περάσει από ψυχοτεχνικα τεστ....όχι σαν κάποιους που πέρασαν με μονάδα σε ΤΕΙτης πλάκας και μοστραρουν για επαγγελματίες.
Μαλάκα για τα ΜΑΤ λέμε....
Που δεν μπορούν να βγάλουν σωστή πρόταση,χώρια ότι θες μεταφραστή για τα παιδιά από την Γουμένισσα και πέριξ....
Ποιός ανθός?
Ο απόπατος είναι.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.947
Πόντοι
6.056
Mαλιστα,ειπε ο Κακλαμανης την γωνμη του ως γιατρος εχοντας καποια γνωση και εμπειρια και πεσανε να τον φανε.Οταν ο τεραστιος Πορδοσαλτε και λοιποι κλακαδοροι λεγανε "Eπρεπε να γινει το δυστυχυμα για να φτιαχτει το σιδηροδρομικο δικτυο"(να ξαναμπουν τα μετρα ασφαλειας που οι ιδιοι κατηργησαν) δεν ειχαμε τοσο εντονες αντιδρασεις.:coffee::confused::confused::confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
Σεβόμενος το θέμα που αφορά άνθρωπο που κατέστρεψαν υπάνθρωποι σαν και σενα που μαλιστα χαιρονται γι αυτο, σταματάω να ποσταρω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Σεβόμενος το θέμα που αφορά άνθρωπο που κατέστρεψαν υπάνθρωποι σαν και σενα που μαλιστα χαιρονται γι αυτο, σταματάω να ποσταρω
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ,ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ,ΠΑΛΙΟΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ,ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ,ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΙΩΠΟΥΣΤΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom