TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.648
- Πόντοι
- 18.496
Αντε ρε γαμήσου κωλομπαρά.
οχι κωλομπαρας , γλειφομουνακιας ειπαμε
Αντε ρε γαμήσου κωλομπαρά.
Πανιβλακα, σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με τα καμμένα του σάιτ που έχουν χάσει κάθε έννοια λογικής και βρίζουν τον ημιθανή αστυνομικό.τραβα γαμησου μουνοπανακι.....οχι γιατι μου τη λες φυσικα-στα αρχιδια μου σε γραφω ,αλλα γιατι στο παρελθον υπηρξες λαλιστατος σε κατι τετοια νεα,,,τωρα κοκοκο και συ μουνακι και αφωνια...τι να πεις ,να βρισεις τον μπροστινο και τον θιασο , η τον χορηγο....το ριχνεις στην τρελιτσα πουτανακι ....διαγωνισμο μιστερ μουνοπανος θα τον σαρωνες....
Έτσι. Όποιος λέει ότι τα παιδιά γίνονται καθίκια αν και μεγαλώνουν μέσα σε άγιες οικογένειες, απλά δεν έχει καταλάβει ακόμα τι καθίκι είναι ο ίδιος.Πιστεύω ακράδαντα ότι τα παιδιά τα πλάθεις εσύ σαν γονέας και είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον έλεγχο τους μέχρι τα 18-20.
Όλοι κάναμε μαλακίες μικροί αλλά δεν κυκλοφορούσαμε όλοι με μαχαίρια ούτε είμαστε σε συνδέσμους. Αυτά τα ελέγχουν οι γονείς με κάθε τρόπο ώστε να διαμορφωθεί ένας σωστός άνθρωπος.
Αν δεν ξέρεις το παιδί σου τι κάνει και που είναι,είσαι είτε άχρηστος είτε δεν ενδιαφέρεσαι αρκετά.
Σχετικά με τα ματ,ναι μεν αρκετοι από αυτούς είναι ζώα ΑΛΛΑ το αντικείμενο εργασίας τους είναι η καταστολή των άλλων ζώων οπότε καλά κάνουν και υπάρχουν σαν θεσμός αλλά θα έπρεπε να έχουν σαφείς οδηγίες να γαμάνε στο ξύλο όχι συνταξιούχους και γυναίκες αλλά όλα τα σιχάματα και αποβράσματα της κοινωνίας.
Χτες λεγανε οτι δν δεχτηκανε να πανε καθολου!Και χθες το ίδιο λέγανε. Ότι ζήτησαν να παραμείνουν στη συμβολή Κηφισίας-Αλεξανδρας και να μετακινηθούν μόνον αν προκύψει πρόβλημα τάξης.
Όχι. Το ίδιο ακριβώς λέγανε. Από το χθεσινό ΠΘ αλλά μπορώ να σου βαλω από ενα σωρό sites το ίδιο ρεπορτάζ.Χτες λεγανε οτι δν δεχτηκανε να πανε καθολου!
Εγώ άκουσα ότι αρνήθηκαν να πάνε στο γήπεδο...έκαναν ''στάση εργασίας'' και ότι τελικά μπήκε στη μέση ένας γαλονάς και πήγαν.
Oι μπατσοι παντως κανανε μια προσπαθεια.
Εντωμεταξυ ολοι λεγανε χτες οτι δν θελανε να πανε στο γηπεδο ενω το ηχητικο λεει αλλα.
Οι μπατσοι ειπανε οτι αμα μας χρειαστειτε,ενημερωστε μας να επεμβουμαι.
απλα δεν θελανε να ειναι εξω απο το γηπεδο!
Ρε τύπε ενώ έχεις επίπεδο και είσαι κομπλέ, εδώ τα τσουβαλιασες όλα. Για καραβαναδες συμφωνώ αλλά είναι αναγκαίο κακό λόγω γειτονιάς, για Δημόσιο ευρύτερο=το 8ωρο το κάνω 6ωρο, φεύγω από το γραφείο και πάω για ψώνια, έχω θεία στα Υπουργεία και τα γράφω όλα στα @@ μου, να συμφωνήσω. Αλλά για τον καημένο τον άνθρωπο που θα κλείσει το σπίτι του, μάζεψαν 500 μπουκάλες αίμα σε μισή μέρα, οι μπάτσοι κάνανε πορεία 2000 άτομα, τα ΜΑΤ χτες παραλίγο να μην πάνε γήπεδο, μην τα λες όπως θες.Αν είναι να γέρνουμε στην συζήτηση, δεν έχει νόημα. Όλα αυτά που βλέπεις γύρω σου κατασκευάστηκαν
από τον ιδιωτικό τομέα αγκαζέ με τους ελ. επαγγελματίες. Αυτοί έχουν βάλει πλάτη κι είναι οι πραγματικοί μάγκες
με πολύ ανώτερα -και πραγματικά- προσόντα. Δεν υπάρχει πουθενά ο δημόσιος τομέας ως στυλοβάτης.
Μια παροχή υπηρεσιών κάνει κι αυτή τις περισσότερες φορές άχρηστη ως λειψή. Τα προπετάσματα καπνού
των πανελληνίων, των ιατρικών εξετάσεων, της σωματοδομής κτλ, είναι καραμέλες που πλέον έχουν χάσει
την γεύση τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι με βύσμα
πίπες παρακάλια και λαδώματα για διορισμό χωρίς καμία αξιολόγηση, πόσο μάλλον ΑΣΕΠ
εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Καραμανλής έφερε την ανεκπαίδευτη μπουρτζοβλαχιά στην Αθήνα μαζί με την τεμπελιά και την αχρηστία τους. Μέσω των κομματαρχών, ζητιάνευαν ψήφους μοιράζοντας υποσχέσεις πολλών θέσεων ενώ ουσιαστικά είχαν ελάχιστες ως διαθέσιμες και με μόνο γνώμονα το καθησιό και την μονιμότητα.
Τα ίδια έκαναν κι οι υπόλοιποι πολιτικοί στην πορεία, ώστε να φτιάξουν κομματικούς στρατούς.
Η ακέραιη ελληνική κοινωνία γράφει στ αρχίδια της το δημόσιο κι αν εξαιρέσουμε όσους παράγουν κάποιο υπαρκτό έστω έργο όπως αστυνομία, γιατροί, κτλ, οι υπόλοιποι είναι για ροχάλες και καραμούζα ως αχρείαστοι.
ΜΑΤ, καραβανάδες και τέτοια κορυφαία ναυάγια είναι εμετικά σε γεύση στον λαό. Η κατάντια των ΜΑΤ σε αυτό
το θρεντ -για να μην ξεχνιόμαστε- αποδεικνύεται ότι ο τύπος κοντεύει να τινάξει την κουβέρτα του και δεν έχουν
το φιλότιμο να κάνουν ούτε μια διαδήλωση συμπαράστασης διότι είναι ζήτημα αν θα μαζευτούν 30 άτομα
και θα γίνουν ρεζίλι. Δεκανίκια της κάθε κυβέρνησης. Οι δε καραβανάδες ακόμα μεγαλύτερα σκουπίδια
μιας που είναι τελείως ξαπλαδούρα. Να πάνε να γαμηθούν λοιπόν ως ρόλοι
και το σκουπίδιασμα δεν γνωρίζει φρένο.
Τυπε ο στρατος ειναι ειναι κατι το τελειος διαφορετικο δεν εχει καμια σχεση με δημοσιο με την στενη εννοια της λεξης . Σεβασμος και μονο σε αυτους που τρωνε πουτσα και δεν μιλανε εγω γραφω εκει που υπηρετησα πεντε χρονια.καραβανάδες
Φάε παιχταρά μουΈτσι! Να αλλάζουμε θρεντάκια ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον!
(μόλις σχόλασα το έγραψα, έχω να τελειώσω και το φαί στον φούρνο).
Απλά σκέψου ότι ακόμα και κοινωνίες που πίστευαν σε κοινωνική επανάσταση είχαν ανάγκη την αστυνομία γιατί ουδείς τέλειος.Αν είναι να γέρνουμε στην συζήτηση, δεν έχει νόημα. Όλα αυτά που βλέπεις γύρω σου κατασκευάστηκαν
από τον ιδιωτικό τομέα αγκαζέ με τους ελ. επαγγελματίες. Αυτοί έχουν βάλει πλάτη κι είναι οι πραγματικοί μάγκες
με πολύ ανώτερα -και πραγματικά- προσόντα. Δεν υπάρχει πουθενά ο δημόσιος τομέας ως στυλοβάτης.
Μια παροχή υπηρεσιών κάνει κι αυτή τις περισσότερες φορές άχρηστη ως λειψή. Τα προπετάσματα καπνού
των πανελληνίων, των ιατρικών εξετάσεων, της σωματοδομής κτλ, είναι καραμέλες που πλέον έχουν χάσει
την γεύση τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι με βύσμα
πίπες παρακάλια και λαδώματα για διορισμό χωρίς καμία αξιολόγηση, πόσο μάλλον ΑΣΕΠ
εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Καραμανλής έφερε την ανεκπαίδευτη μπουρτζοβλαχιά στην Αθήνα μαζί με την τεμπελιά και την αχρηστία τους. Μέσω των κομματαρχών, ζητιάνευαν ψήφους μοιράζοντας υποσχέσεις πολλών θέσεων ενώ ουσιαστικά είχαν ελάχιστες ως διαθέσιμες και με μόνο γνώμονα το καθησιό και την μονιμότητα.
Τα ίδια έκαναν κι οι υπόλοιποι πολιτικοί στην πορεία, ώστε να φτιάξουν κομματικούς στρατούς.
Η ακέραιη ελληνική κοινωνία γράφει στ αρχίδια της το δημόσιο κι αν εξαιρέσουμε όσους παράγουν κάποιο υπαρκτό έστω έργο όπως αστυνομία, γιατροί, κτλ, οι υπόλοιποι είναι για ροχάλες και καραμούζα ως αχρείαστοι.
ΜΑΤ, καραβανάδες και τέτοια κορυφαία ναυάγια είναι εμετικά σε γεύση στον λαό. Η κατάντια των ΜΑΤ σε αυτό
το θρεντ -για να μην ξεχνιόμαστε- αποδεικνύεται ότι ο τύπος κοντεύει να τινάξει την κουβέρτα του και δεν έχουν
το φιλότιμο να κάνουν ούτε μια διαδήλωση συμπαράστασης διότι είναι ζήτημα αν θα μαζευτούν 30 άτομα
και θα γίνουν ρεζίλι. Δεκανίκια της κάθε κυβέρνησης. Οι δε καραβανάδες ακόμα μεγαλύτερα σκουπίδια
μιας που είναι τελείως ξαπλαδούρα. Να πάνε να γαμηθούν λοιπόν ως ρόλοι
και το σκουπίδιασμα δεν γνωρίζει φρένο.
Γι΄αυτό βρήκε και τον κατάλληλο αρχηγό...αυτη ειναι μια κατηγορια μονη της.....
Αρνηθηκαν να εκτελεσουν εντολη?Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα: Αρνήθηκαν τα ΜΑΤ να πάνε στη Λεωφόρο - Πήραν εντολή να γυρίσουν στην έδρα τους
Οι διμοιρίες που επρόκειτο να λάβουν θέση έξω από το γήπεδο, σταμάτησαν στη συμβολή της Αλεξάνδρας με την Κηφισίας και αρνήθηκαν να μεταβούν στο γήπεδο - Αυθόρμητη και όχι προειλημμένη η απόφασή τους, σύμφωνα με αστυνομικές πηγέςwww.protothema.gr
Τι νομίζεις οτι είναι Μακντοναλτσ και να τους απολύσουν? Αχαχαχα τι ακούμε βραδιάτικαΑρνηθηκαν να εκτελεσουν εντολη?
Να απολυθούν ολοι με συνοπτικες διαδικασιες
Kαι να οργανωσει μετα πορεια διαμαρτυριας το ΠΑΜΕ για τους απολυθεντες,μεροκαματιαρηδες,ταξικους συντροφουςΑρνηθηκαν να εκτελεσουν εντολη?
Να απολυθούν ολοι με συνοπτικες διαδικασιες
Τι ακους βραδιατικα δηλαδη?Τι νομίζεις οτι είναι Μακντοναλτσ και να τους απολύσουν? Αχαχαχα τι ακούμε βραδιάτικα
εγώ πήρα καινούρια την εντοπίζει το iphone ως συσκευή και την βρίσκεις και στο find my iphoneΝέα ταυτότητα έχει βγάλει κανενας; Το είχα ξεχάσει τελείως. Δεν το έχω ακούσει το θέμα από κανέναν γνωστό μου και στην τράπεζα που πήγα τις προάλλες την παλιά έδειξα και όλα καλά.
Τι νομίζεις οτι είναι Μακντοναλτσ και να τους απολύσουν? Αχαχαχα τι ακούμε βραδιάτικα
ούτε να τρολλάρεις σαν άνθρωπος δε μπορείς ποια εδώ μέσαΤι εννοείς τύπε;
Α καλα, ενταξει.Δεν απολύονται ποτέ νομίζω.