Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Μιας και αναφέρθηκε για συμβολαιογράφους...150 ευρώ πλήρωσα ,απόδειξη δεν πήρα...Όχι για συμβόλαιο, υπάρχουν κι άλλα που κάνουν ξέρετε. Πρόσφατα μου λέει γιατρός: "Είναι 100 ευρώ με απόδειξη, 50 χωρίς..."

Μην το ανοίξουμε τώρα που λένε για φόρους κάποιοι...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Θέλεις να ανοίξουμε θέμα για τους φόρους που πληρώνεις ή μάλλον ΔΕΝ πληρώνεις σαν ιδιωτικός ? Φαντάζομαι ξέρεις τι γίνεται με τη φοροδιαφυγή στη χώρα μας...Άλλο θέμα όμως.
Ναι θέλω γιατί η φύση της δουλειάς μου με υποχρεώνει να κόβω τα πάντα με τιμολόγιο.

θες να συμπεριλάβουμε και το ότι ο επαγγελματίας έχει αφορολόγητο μηδέν ενώ εσύ 8.000???

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Στις τράπεζες έχει πέσει δάκος φίλε...Εθνική σήμερα πήγα οι μισοί έχουν φύγει.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Ναι θέλω γιατί η φύση της δουλειάς μου με υποχρεώνει να κόβω τα πάντα με τιμολόγιο.

θες να συμπεριλάβουμε και το ότι ο επαγγελματίας έχει αφορολόγητο μηδέν ενώ εσύ 8.000???
Αλήθεια τώρα ? Κόβεις τιμολόγιο άρα δεν φοροδιαφεύγεις ? :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Αλήθεια τώρα ? Κόβεις τιμολόγιο άρα δεν φοροδιαφεύγεις ? :2funny:
Για εξήγησε μου τύπε....αν κόβει κάποιος τιμολόγιο όλα του τα έσοδα πως ακριβώς φοροδιαφεύγει?

Μάλλον θα εννοείς το ότι περνάει κάποια έξοδα....αλλά έχεις προσπαθήσει πραγματικά να περάσεις έξοδα που δεν πρέπει να δεις αν τα περνάει ο λογιστής σου?

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Για εξήγησε μου τύπε....αν κόβει κάποιος τιμολόγιο όλα του τα έσοδα πως ακριβώς φοροδιαφεύγει?

Μάλλον θα εννοείς το ότι περνάει κάποια έξοδα....αλλά έχεις προσπαθήσει πραγματικά να περάσεις έξοδα που δεν πρέπει να δεις αν τα περνάει ο λογιστής σου?
Φίλε μου δεν το παω προσωπικά εννοείται αλλά η ελληνική παράδοση τόσων ετών φοροδιαφυγής κάτι θα ξέρει παραπάνω :hi:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αν είδατε τα ποσοστά περίπου οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες ψήφισαν ΝΔ.
Γιατί παραπονιούνται τώρα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Φίλε μου δεν το παω προσωπικά εννοείται αλλά η ελληνική παράδοση τόσων ετών φοροδιαφυγής κάτι θα ξέρει παραπάνω :hi:
αν δεν γνωρίζεις πες ότι δεν ξέρω αλλά έτσι έχω ακούσει δεν είναι κακό :hi:

αλλά όταν λες κάτι να ξέρεις και για τι πράγμα μιλάς. Φυσικά υπάρχει φοροδιαφυγή....αλλά όχι έτσι όπως την παρουσιάζουν.

Ένας μικρός ελεύθερος επαγγελματίας για να βγάλει 15 χιλιάρικα καθαρά...όσα βγάζεις ως δημόσιος υπάλληός δηλαδή...

πρέπει να κάνει καθαρά κέρδη σχεδόν 30 χιλιάρικα.

Για βγάλε καθαρά κέρδη 30 χιλιάρικα να δεις πως βγαίνουν....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.944
Πόντοι
6.946
Δεν το συνεχίζουμε αλλού τύποι μου; Στο νήμα της ακρίβειας, Μητσοτάκη, κ.λ.π.

Ένας άνθρωπος ακόμα χαροπαλεύει, αυτό λέω, ας συνεχίσουμε αλλού.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Επειδή κάποιοι έχουν/είχαν αρνητική εμπειρία με ένα δημόσιο υπάλληλο ή μια υπηρεσία δεν σημαίνει ότι είναι η πλειοψηφία έτσι.

Παλιότερα ήταν πολύ χειρότερη η κατάσταση αλλά πλέον μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις από γραφείο σε γραφείο . Επίσης όταν ο κάθε ελληναράς πίθηκος θέλει να εξυπηρετηθεί ΤΩΡΑ γιατί πληρώνει φόρους αυτός (ενώ εμείς δεν πληρώνουμε) όταν βλέπει ότι υπάρχει 1 άτομο για 100 πολίτες τότε βέβαια φταίει ο υπάλληλος που ξύνεται και δεν είναι ο φλας...

Κάτι άλλο σχετικά με τον ιδιωτικό τομέα...Πως γίνεται ρε παιδιά όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι συμβολαιογράφοι,οι ιδιοκτήτες μαγαζιών να δηλώνουν ετήσια εισοδήματα 500 ευρώ ρε γαμωτο, τόσο φτωχοί είμαστε ....
Υπηρετείς το κράτος «αυτό γράφει στην μισθοδοσία σου»
Και ορκίζεσαι στο ευαγγέλιο πριν αναλάβεις καθήκοντα 1η φορά στην Υπηρεσία σου.

Αυτά δεν πάνε προσωπικά σε σένα, απλά όταν μου κάνουν το βαριεστημένο στον γκισέ και όταν τους δίνω ένα 20αρικακι για να μου γράψουν από το πιστοποιητικό θανάτου την ληξιαρχική, τον κάνω υπάλληλο μου.

Το ίδιο κάνω και σε όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες… (έβαλα τα θανατικά παράδειγμα, γιατί εκεί μου τα ζητάνε οι καριολες… άσχετος όταν ορκίζονται 1η φορά λένε ότι συμορφονονται και εναρμονίζονται με τον Υπαλληλικό κώδικα (αν θυμάμαι έχει παράγραφο συμπεριφορά προς τους πολίτες)

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
τα προβλήματα που δημιουργούνται στην κοινωνία ξεκινάνε από το σπίτι.

Στην ουσία δεν πρέπει να γαμάνε τα ανήλικα ή στην προκειμένη τον 18χρονο (που τώρα ενηλικιώθηκε) , αλλά τον μπαμπάκα και την μαμάκα του.

Το ότι τα έχουν ανεξέλεγκτα και δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν, φταίνε αυτοί και μόνο.

Και μην μου πείτε μα καλά είναι 18 και είναι πλέον ενήλικος…

να είναι στις πιάτσες και να του λένε τι να κάνει και να τους ακούει το χάπατο ήξερε…

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ολη η Ελλαδα ξερει το ονομα του χασκι, Ολιβερ,και κριμα το σκυλακι ειτε το εφαγε κανα ψυχακι ειτε το τραμπουκισε καμια απο τις δεκαδες αγελες που ευδοκιμουν στα γυρω βουνα και κατεβαινουν λιμασμενα Αραχωβα και ποιος ξερει το ονομα του Αστυνομικου;

Γιωργος.

Καμια πορεια καταγγελιας των χουλιγκανων θα γινει η only dogs live matters:think::confused::confused::confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
ολη η Ελλαδα ξερει το ονομα του χασκι, Ολιβερ,και κριμα το σκυλακι ειτε το εφαγε κανα ψυχακι ειτε το τραμπουκισε καμια απο τις δεκαδες αγελες που ευδοκιμουν στα γυρω βουνα και κατεβαινουν λιμασμενα Αραχωβα και ποιος ξερει το ονομα του Αστυνομικου;

Γιωργος.

Καμια πορεια καταγγελιας των χουλιγκανων θα γινει η only dogs live matters:think::confused::confused::confused:
Οι ανθυποαελεμπριτις των πρωινάδικων μίλησαν..
Δεν ξαναπαταμε Αράχωβα..
:confused::confused::confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
τον μεγαλοδικηγόρο του πιτσιρικά δολοφόνου από το Μενίδι
ποιός μπάσταρδος πρεζέμπορας τον πληρώνει ? και γιατί ? :think:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
τον μεγαλοδικηγόρο του πιτσιρικά δολοφόνου από το Μενίδι
ποιός μπάσταρδος πρεζέμπορας τον πληρώνει ? και γιατί ? :think:
Καποτε οι δεξιοι εκραζαν τους Λαφαζανεους που πηγαιναν υπερασπιση στους αναρχοαπλυτους.
Τωρα ο πρεζεμπορας πληρωνει το δικηγορο του δολοφονου και της μαφιας των γηπεδων αλλα δεν ανοιγει μυτη....Μου θυμιζει τα επιδοματα του Τσιπρα που τα επαιρναν οι γυφτοι και οι λαθρο.Τωρα με Κουλη τα παιρνουν επισης οι ιδιοι και θα προσθεσω επιπλεον τους φοροφυγαδες που δηλωνουν 5000€ απλα δεν ειναι ειδηση πλεον την πηραν την καρεκλα στην υγεια των κοροιδων.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Καποτε οι δεξιοι εκραζαν τους Λαφαζανεους που πηγαιναν υπερασπιση στους αναρχοαπλυτους.
Τωρα ο πρεζεμπορας πληρωνει το δικηγορο του δολοφονου και της μαφιας των γηπεδων αλλα δεν ανοιγει μυτη....Μου θυμιζει τα επιδοματα του Τσιπρα που τα επαιρναν οι γυφτοι και οι λαθρο.Τωρα με Κουλη τα παιρνουν επισης οι ιδιοι και θα προσθεσω επιπλεον τους φοροφυγαδες που δηλωνουν 5000€ απλα δεν ειναι ειδηση πλεον την πηραν την καρεκλα στην υγεια των κοροιδων.
συμφωνώ σε όλα
Επειδή παράγινε με την εγκληματική οργάνωση ( ε.ο.) του πρεζέμπορα ,
αγανάκτησαν μέχρι οι κουλικοί διότι στο βαπόρι τον καλύψανε,δημόσια έργα του πασσάρουνε, άσυλο στον αθλητισμό του παρέχανε
Κάπου το παράχεσε με τις δολοφονίες διότι άλλο μάρτυρες στο noor1 και άλλο αστυνόμοι δολοφονημένοι,ανάπηροι
Η έρευνα για ε.ο. που ξεκινάει από Κουντούρη και τα άλλα πρωτοπαλλίκαρα του ναρκέμπορα που γαζώθηκαν σε ενδομαφιόζικο ξεκαθάρισμα ,
ίσως και μακάρι να μην είναι στάχτη στα μάτια
Βέβαια του χαρίστηκαν για τον Βόλο αλλά ίσως είναι κυβερνητική κίνηση τακτικής διότι έχει πληρωμένο στρατό (οπαδούς" υπαλλήλους ),
μπορεί να περιμένουν να δέσει την ε.ο. η Δικαιοσύνη, θα δείξει..

εγκληματική οργάνωση.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Συγκλονιστική περιγραφή διμοιρίτη για τον αστυνομικό: «Παρακαλούσε να βγάλουμε τη φωτοβολίδα»

«Αφού είχε δεχθεί τη φωτοβολίδα τη ναυτική, προτιμήσαμε να τον βάλουμε στο έδαφος για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αφού τον βάζουμε, ήρθε και η εκρηκτική μολότοφ στο δεξί πόδι, όπου αυτή μας έλουσε όλους όσοι ήμασταν εκεί. Και εκεί λοιπόν ο συνάδελφος έπαθε εσωτερική αιμορραγία. Έχουμε δύο εγκληματικές πράξεις εδώ. Η μία είναι η φωτοβολίδα και η δεύτερη... έχουμε μια εκρηκτική μολότοφ».

«Το πρώτο πράγμα που ξεκίνησαν ήταν οι ναυτικές. Εγώ στα χρόνια υπηρεσίας που έχω, τόση ναυτική συσσωρευμένη δεν έχω ξαναδεί από το πρώτο δεκάλεπτο. Ήταν πολλές, ήταν διψήφιος ο αριθμός. Η συγκεκριμένη δεν γκελάρισε. Ήταν ευθεία βολή», επισήμανε ο διμοιρίτης των ΜΑΤ.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.050
Πόντοι
456
σβήνει σιγά σιγά

Ρέντης: Σε αιμοκάθαρση υπεβλήθη ο 31χρονος αστυνομικός – Δεν λειτουργούν ζωτικά του όργανα​

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
Να υπάρχει βούληση διαβάζω.. Να δώσουμε στους τρελάρες που ήρθαν από τα κατσικοχωρια τους το οκ να σκοτωνουν πολίτες.. Τουλάχιστον στο εξωτερικό η αστυνομία είναι επαγγελματικη
Στο εξωτερικό η αστυνομία δεν έχει να αντιμετωπίζει κοπριες που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από ορφανά του Στάλιν.
Μετά την κινεζική πανούκλα βέβαια ,ο κόσμος έχει σαλταρει χωρίς άλλη αιτία...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σβήνει σιγά σιγά

Ρέντης: Σε αιμοκάθαρση υπεβλήθη ο 31χρονος αστυνομικός – Δεν λειτουργούν ζωτικά του όργανα​

Κρίμα...μόλις το άκουσα στο ραδιόφωνο κι εγώ...

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
857
Πόντοι
81
Γιατί δεν ψάχνουν για τον ένοχο στα ενδότερα της αστυνομίας;
Τόσες φορές μεταμφιέστηκαν σε χούλιγκαν και αναρχικούς.
Ή το ξέρουν και το μπαλώνουν; Θέλουν να ρίξουν το μπαλάκι "στις ομάδες" (αόριστα, πληθυντικός).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom