Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Στις τράπεζες έχει πέσει δάκος φίλε...Εθνική σήμερα πήγα οι μισοί έχουν φύγει.
Αλήθεια τώρα ? Κόβεις τιμολόγιο άρα δεν φοροδιαφεύγεις ?Ναι θέλω γιατί η φύση της δουλειάς μου με υποχρεώνει να κόβω τα πάντα με τιμολόγιο.
θες να συμπεριλάβουμε και το ότι ο επαγγελματίας έχει αφορολόγητο μηδέν ενώ εσύ 8.000???
Για εξήγησε μου τύπε....αν κόβει κάποιος τιμολόγιο όλα του τα έσοδα πως ακριβώς φοροδιαφεύγει?Αλήθεια τώρα ? Κόβεις τιμολόγιο άρα δεν φοροδιαφεύγεις ?
Φίλε μου δεν το παω προσωπικά εννοείται αλλά η ελληνική παράδοση τόσων ετών φοροδιαφυγής κάτι θα ξέρει παραπάνωΓια εξήγησε μου τύπε....αν κόβει κάποιος τιμολόγιο όλα του τα έσοδα πως ακριβώς φοροδιαφεύγει?
Μάλλον θα εννοείς το ότι περνάει κάποια έξοδα....αλλά έχεις προσπαθήσει πραγματικά να περάσεις έξοδα που δεν πρέπει να δεις αν τα περνάει ο λογιστής σου?
αν δεν γνωρίζεις πες ότι δεν ξέρω αλλά έτσι έχω ακούσει δεν είναι κακόΦίλε μου δεν το παω προσωπικά εννοείται αλλά η ελληνική παράδοση τόσων ετών φοροδιαφυγής κάτι θα ξέρει παραπάνω
Υπηρετείς το κράτος «αυτό γράφει στην μισθοδοσία σου»Επειδή κάποιοι έχουν/είχαν αρνητική εμπειρία με ένα δημόσιο υπάλληλο ή μια υπηρεσία δεν σημαίνει ότι είναι η πλειοψηφία έτσι.
Παλιότερα ήταν πολύ χειρότερη η κατάσταση αλλά πλέον μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις από γραφείο σε γραφείο . Επίσης όταν ο κάθε ελληναράς πίθηκος θέλει να εξυπηρετηθεί ΤΩΡΑ γιατί πληρώνει φόρους αυτός (ενώ εμείς δεν πληρώνουμε) όταν βλέπει ότι υπάρχει 1 άτομο για 100 πολίτες τότε βέβαια φταίει ο υπάλληλος που ξύνεται και δεν είναι ο φλας...
Κάτι άλλο σχετικά με τον ιδιωτικό τομέα...Πως γίνεται ρε παιδιά όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι συμβολαιογράφοι,οι ιδιοκτήτες μαγαζιών να δηλώνουν ετήσια εισοδήματα 500 ευρώ ρε γαμωτο, τόσο φτωχοί είμαστε ....
Οι ανθυποαελεμπριτις των πρωινάδικων μίλησαν..ολη η Ελλαδα ξερει το ονομα του χασκι, Ολιβερ,και κριμα το σκυλακι ειτε το εφαγε κανα ψυχακι ειτε το τραμπουκισε καμια απο τις δεκαδες αγελες που ευδοκιμουν στα γυρω βουνα και κατεβαινουν λιμασμενα Αραχωβα και ποιος ξερει το ονομα του Αστυνομικου;
Γιωργος.
Καμια πορεια καταγγελιας των χουλιγκανων θα γινει η only dogs live matters
Καποτε οι δεξιοι εκραζαν τους Λαφαζανεους που πηγαιναν υπερασπιση στους αναρχοαπλυτους.τον μεγαλοδικηγόρο του πιτσιρικά δολοφόνου από το Μενίδι
ποιός μπάσταρδος πρεζέμπορας τον πληρώνει ? και γιατί ?
συμφωνώ σε όλαΚαποτε οι δεξιοι εκραζαν τους Λαφαζανεους που πηγαιναν υπερασπιση στους αναρχοαπλυτους.
Τωρα ο πρεζεμπορας πληρωνει το δικηγορο του δολοφονου και της μαφιας των γηπεδων αλλα δεν ανοιγει μυτη....Μου θυμιζει τα επιδοματα του Τσιπρα που τα επαιρναν οι γυφτοι και οι λαθρο.Τωρα με Κουλη τα παιρνουν επισης οι ιδιοι και θα προσθεσω επιπλεον τους φοροφυγαδες που δηλωνουν 5000€ απλα δεν ειναι ειδηση πλεον την πηραν την καρεκλα στην υγεια των κοροιδων.
Στο εξωτερικό η αστυνομία δεν έχει να αντιμετωπίζει κοπριες που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από ορφανά του Στάλιν.Να υπάρχει βούληση διαβάζω.. Να δώσουμε στους τρελάρες που ήρθαν από τα κατσικοχωρια τους το οκ να σκοτωνουν πολίτες.. Τουλάχιστον στο εξωτερικό η αστυνομία είναι επαγγελματικη
Κρίμα...μόλις το άκουσα στο ραδιόφωνο κι εγώ...σβήνει σιγά σιγά
Ρέντης: Σε αιμοκάθαρση υπεβλήθη ο 31χρονος αστυνομικός – Δεν λειτουργούν ζωτικά του όργανα
Ρέντη: Σε αιμοκάθαρση υπεβλήθη ο 31χρονος αστυνομικός - Δεν λειτουργούν ζωτικά του όργανα
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος υπαρχιφύλακας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που πέταξε 18χρονος, στα επεισόδια στου Ρέντη. Ο 31χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή. Εκτός από τον αwww.thestival.gr
Τι λένε ρε Τυπε μου οι καθυστερημενοι ?Τι διαβάζω πρωί πρωί ρε πουστη μου?Δεν υπαρχει επικίνδυνη περιοχή στην Αθήνα και ότι δεν κλέβουν κινητά?Αληθεια τωρα???Για να το λες θα ειμαστε γειτονες λογικα...
Ναι ε?