Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω πάθει το ίδιο από πουτάνας γιο φασίστα ρε φίλε, το θέμα είναι να μην γίνονται αυτά. Όταν εμένα και εγώ κέντρο έβλεπα φασίστες να επιχειρούν μαζί με μπάτσους.
Σε βρίσκω σωστό. Να πάνε να γαμηθούν και τα φασιστόμουτρα πουτάνων γιοι.
Όλα κι όλα. Εμένα μου αρέσει η ακεραιότητα.

:rockon:

prkdi

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
184
Πόντοι
1
Σε βρίσκω σωστό. Να πάνε να γαμηθούν και τα φασιστόμουτρα πουτάνων γιοι.
Όλα κι όλα. Εμένα μου αρέσει η ακεραιότητα.

:rockon:
Αυτό ρε συ, να πας σε ένα γαμωγήπεδο ή όπου πας και να γυρίσεις μετά σπίτι σου σώος..

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Άνετα ξεβρωμίζει ένα κράτος αρκεί να υπάρχει βούληση.

Όταν η ίδια η κυβέρνηση δίνει εντολές στο βασικό όργανο της επιβολής τάξης να μη κάνει τίποτα ποτέ και να χαϊδεύει πχ τους χούλιγκαν (τους οποίους ξέρει απέξω κι ανακατωτά ποιοι είναι και τι κάνουν)προφανώς και υπάρχει βαθύτατο πρόβλημα.

Kapone 1981

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Like
65
Πόντοι
0
Μαλακια μεγαλη ολο αυτο...
Τσαμπα τα διαρκειας που πηραμε ...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.959
Πόντοι
6.946
Άλλο το δεν λειτουργεί καλά και άλλο το δεν έχω δουλειά να κάνω και πληρώνομαι γιατί χώθηκα στην μονιμότητα.

Ξέρω και εγώ ιδιωτικούς υπαλλήλους που τα έξυναν...και ακατάλληλους για το οτιδήποτε...εντάξει δεν είναι τυχαίο που κάποιος θα φτάσει να έχει ευθύνες και κάποιος θα ξεσκονίζει μια ζωή κούτες. Όμως αυτοί δεν πληρώνονται από τους φόρους μας..πληρώνονται από τον εργοδότη τους... - ο οποίος αν δεν είναι καναλάρχης ή πετρελαιάς ή σουπερμαρκετάς που και αυτοί πληρώνονται από τους φόρους μας - ....μπορεί να καίει τα χρήματα του.

Δεν την έκανα μόνος μου την συζήτηση....και φιλικά πάντα....δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που συζητάει off topic..

Δεν γνωρίζω κανέναν που να διορίστηκε από τον ιδ. τομέα... γενικά δεν έχει τύχει να έχω παρέες με δ. υπαλλήλους στην ηλικία μου πλην μερικών περιπτώσεων

Δεν βγάζω εμμονή.....κατακρίνω εσκεμένα το σύστημα αυτό...διότι επειδή δεν είμαι κηφήνας και ποτέ δεν ήμουν πληρώνω πάρα πάρα πολλούς φόρους για να ταίζει τον κομματικό στρατό η κάθε κυβέρνηση.

Οπότε πάλι φιλικά...αν πλήρωνες και εσύ τα ίδια μπορεί να έβλεπες αυτή την διαφορά με άλλο μάτι.
Μπορείς ΕΣΥ να κάνεις κάτι για αυτό; Κάντο. Άλλαξέ τα όλα. Μπορεί κάποιος; Μαζί σου, αν καταφέρεις κάτι καλύτερο.

Δεν λειτουργεί καλά η μονιμότητα γιατί κανένας ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ προϊστάμενος δεν κάνει τη δουλειά του και δεν εφαρμόζει τους ήδη υπάρχοντες κανόνες, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Δεν έχεις πραγματικά καμία ιδέα τι μπορεί να πληρώνω εγώ σε φόρους, όπως ούτε και εγώ για εσένα. Εσύ όμως έριξες την σπόντα. Τα βλέπω με άλλο μάτι, αλλά δεν θα κάθομαι συνέχεια να σπάω τα παπάρια και τα νεύρα μου με τον δημόσιο τομέα. Για αυτό θέλω οι άνθρωποι να ΠΑΝΕ να ψηφίζουν σε μια Δημοκρατία, ευθύνη και δικαιώματα. Δεν χρωστάω σε κανέναν να (ξανα)ψηφίζω τους ίδιους συνεχώς, όταν δεν πρόσφεραν αυτά που ήλπιζα, πάω αλλού και αλλού και αλλού.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Πάντως έναν ματατζή που είδα να λέει σε έναν πατέρα ότι θα γαμήσει αυτόν και τον πεντάχρονο γιο του, εγώ θα ήθελα να του καρφωθεί, όχι στο πόδι, στο μάτι μια φωτοβολίδα..
Το συστημα φερνει ματατζηδες απο χωρια της Β Ελλαδας στην Αθηνα , για να δερνουν καλυτερα
Ο συγκεκριμενος ηταν απο ενα χωριο των Σερρων

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Να υπάρχει βούληση διαβάζω.. Να δώσουμε στους τρελάρες που ήρθαν από τα κατσικοχωρια τους το οκ να σκοτωνουν πολίτες.. Τουλάχιστον στο εξωτερικό η αστυνομία είναι επαγγελματικη
Οι χούλιγκαν δεν είναι πολίτες.

Μιάσματα της κοινωνίας είναι οπότε ναι,να φάνε μερικούς οι μπάτσοι μήπως και μαζευτούν.Το ίδιο και οι γύφτοι.

Προφανώς και οι ματατζήδες δεν είναι για να πίνουν τσάι και να σηκώνουν το μικρό δαχτυλάκι, τους θέλεις για μια συγκεκριμένη δουλειά.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Γεροντικη ανοια Η οταν το δαχτυλο εδειχνε το φεγγαρι , ο μπουφος κοιταγε το δαχτυλο
Ειμαι φανατικα Παναθηναικος ( αλλα ο μπουφος δεν κοιταξε στο αντιστοιχο νημα ) και φανατικα αντιΟλυμπιακος λογω του συστηματος Κοκκαλη
Αλλα δε μπορω να κλεινω τα ματια σε τετοιες λαμογιες του συστηματος
Αυτο ρε οχταβλακα ειναι το " Δογμα του σοκ " Ναομι Κλαιν
Διαβαζε κανα νημα και κανα βιβλιο. Ποιο ειναι το μορφωτικο σου επιπεδο ?????

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Οι χούλιγκαν δεν είναι πολίτες.

Μιάσματα της κοινωνίας είναι οπότε ναι,να φάνε μερικούς οι μπάτσοι μήπως και μαζευτούν.Το ίδιο και οι γύφτοι.

Προφανώς και οι ματατζήδες δεν είναι για να πίνουν τσάι και να σηκώνουν το μικρό δαχτυλάκι, τους θέλεις για μια συγκεκριμένη δουλειά.
Οι χουλιγκαν ειναι μιασματα , αλλα το ελληνικο κρατος εχει διωξει 400.000 μορφωμενους νεους στο εξωτερικο και μεινανε εδω οι μπαφιαριδες

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Οι χουλιγκαν ειναι μιασματα , αλλα το ελληνικο κρατος εχει διωξει 400.000 μορφωμενους νεους στο εξωτερικο και μεινανε εδω οι μπαφιαριδες
Δεν βλέπω να δίνει κίνητρα να θέλει κανείς να παραμείνει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Μπορείς ΕΣΥ να κάνεις κάτι για αυτό; Κάντο. Άλλαξέ τα όλα. Μπορεί κάποιος; Μαζί σου, αν καταφέρεις κάτι καλύτερο.

Δεν λειτουργεί καλά η μονιμότητα γιατί κανένας ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ προϊστάμενος δεν κάνει τη δουλειά του και δεν εφαρμόζει τους ήδη υπάρχοντες κανόνες, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Δεν έχεις πραγματικά καμία ιδέα τι μπορεί να πληρώνω εγώ σε φόρους, όπως ούτε και εγώ για εσένα. Εσύ όμως έριξες την σπόντα. Τα βλέπω με άλλο μάτι, αλλά δεν θα κάθομαι συνέχεια να σπάω τα παπάρια και τα νεύρα μου με τον δημόσιο τομέα. Για αυτό θέλω οι άνθρωποι να ΠΑΝΕ να ψηφίζουν σε μια Δημοκρατία, ευθύνη και δικαιώματα. Δεν χρωστάω σε κανέναν να (ξανα)ψηφίζω τους ίδιους συνεχώς, όταν δεν πρόσφεραν αυτά που ήλπιζα, πάω αλλού και αλλού και αλλού.
Εδώ δεν λέμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε. Κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνος του...όπως είπες με την ψήφο μπορείς να κάνεις πολλά...αρκεί να ψηφίσουν και άλλοι.

Η μονιμότητα δεν λειτουργεί καλά από τη φύση της. Δεν μπορείς να βασίζεσαι στο φιλότιμο του άλλου για να αποδώσει...κανένας σοβαρός οργανισμός πουθενά στον κόσμο δεν είδε άσπρη μέρα έτσι. Αν δεν φοβάσαι (σε λογικά πλαίσια) δεν αποδίδεις...τελεία.

Το Ελληνικό Δημόσιο είναι ένα μαντρί....φτιαγμένο από άχρηστος για να το απαρτίσουν άχρηστοι και έχει μηχανισμούς να καταπίνει όσους δεν είναι άχρηστοι και τεμπέλιδες του συστήματος. Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχω εμπάθεια με το δημόσιο και τους κηφήνες του αλλά το δικαιολογώ πάντα με επιχειρήματα.

Μπορεί να πληρώνεις μπορεί και όχι. Αν δεν σε ενοχλεί που από το κεφάλαιο, το ρίσκο και τον κόπο σου αυτοί ξηλώνουν το 30-40% για να ταίσουν αυτούς που δε θα τους πλήρωνες ούτε για να καθαρίσουν την τουαλέτα με την οδοντόβουρτσα τους....δικαίωμα σου...εγώ παίρνω ανάποδες.

Μαζί σου να πηγαίνουν να ψηφίζουν ποιος τους το απαγορεύει?

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Εδώ δεν λέμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε. Κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνος του...όπως είπες με την ψήφο μπορείς να κάνεις πολλά...αρκεί να ψηφίσουν και άλλοι.

Η μονιμότητα δεν λειτουργεί καλά από τη φύση της. Δεν μπορείς να βασίζεσαι στο φιλότιμο του άλλου για να αποδώσει...κανένας σοβαρός οργανισμός πουθενά στον κόσμο δεν είδε άσπρη μέρα έτσι. Αν δεν φοβάσαι (σε λογικά πλαίσια) δεν αποδίδεις...τελεία.

Το Ελληνικό Δημόσιο είναι ένα μαντρί....φτιαγμένο από άχρηστος για να το απαρτίσουν άχρηστοι και έχει μηχανισμούς να καταπίνει όσους δεν είναι άχρηστοι και τεμπέλιδες του συστήματος. Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχω εμπάθεια με το δημόσιο και τους κηφήνες του αλλά το δικαιολογώ πάντα με επιχειρήματα.

Μπορεί να πληρώνεις μπορεί και όχι. Αν δεν σε ενοχλεί που από το κεφάλαιο, το ρίσκο και τον κόπο σου αυτοί ξηλώνουν το 30-40% για να ταίσουν αυτούς που δε θα τους πλήρωνες ούτε για να καθαρίσουν την τουαλέτα με την οδοντόβουρτσα τους....δικαίωμα σου...εγώ παίρνω ανάποδες.

Μαζί σου να πηγαίνουν να ψηφίζουν ποιος τους το απαγορεύει?
Ναι αλλα το συστημα που ειναι πανεξυπνο εχει φυτεψει σε καθε οικογενεια ενα δημοσιο κοπριτη και δνει και τα pass

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Ναι αλλα το συστημα που ειναι πανεξυπνο εχει φυτεψει σε καθε οικογενεια ενα δημοσιο κοπριτη και δνει και τα pass
Αυτό δεν ισχύει για όλες τις οικογένειες

και για το σημειώσω και αυτό....στην ηλικία μου (πες 30) κανένας γνωστός μου....φτωχός ή μη.....δεν θέλει η ψάχνει από ανάγκη να μπει στο δημόσιο.

έχω γνωστούς από όλα τα ''κοινωνικά στρώματα'' (διαφωνώ με την έκφραση αλλά την δανείζομαι για να γίνω σαφής) και πορτοφόλια.....και όλοι κράζουν φουλ το δημόσιο.....

δεν μιλάω για γιατρούς, σώματα ασφαλείας κτλπ έτσι?

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Δημόσιος υπάλληλος εδώ...Αυτά που λέτε τα σκέφτεστε καθόλου ή απλά τα πετάτε επειδή έτσι ακούσατε να λέει κάποιος ?

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Μια χαρά κόπροι υπάρχουν και στον ιδιωτικό τομέα όπως και στο δημόσιο.

Σημαίνει αυτό ότι όλοι είναι το ίδιο ? Προφανώς και όχι...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Δημόσιος υπάλληλος εδώ...Αυτά που λέτε τα σκέφτεστε καθόλου ή απλά τα πετάτε επειδή έτσι ακούσατε να λέει κάποιος ?
έτσι έχω συμπεράνει από την συνεργασία και την συναναστροφή μου με δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Μια χαρά κόπροι υπάρχουν και στον ιδιωτικό τομέα όπως και στο δημόσιο.
Ναι δεν αντιλέγω, αλλά η αναλογία διαφέρει κάτι τις...
Στον ιδ τομέα θα βρεις ίσως ένα 5% που τα ξύνει και τον ανέχονται για διάφορους λόγους (και όχι για πάντα)...
Στο δημ η αναλογία παίζει να είναι και 5-10πλάσια...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Επειδή κάποιοι έχουν/είχαν αρνητική εμπειρία με ένα δημόσιο υπάλληλο ή μια υπηρεσία δεν σημαίνει ότι είναι η πλειοψηφία έτσι.

Παλιότερα ήταν πολύ χειρότερη η κατάσταση αλλά πλέον μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις από γραφείο σε γραφείο . Επίσης όταν ο κάθε ελληναράς πίθηκος θέλει να εξυπηρετηθεί ΤΩΡΑ γιατί πληρώνει φόρους αυτός (ενώ εμείς δεν πληρώνουμε) όταν βλέπει ότι υπάρχει 1 άτομο για 100 πολίτες τότε βέβαια φταίει ο υπάλληλος που ξύνεται και δεν είναι ο φλας...

Κάτι άλλο σχετικά με τον ιδιωτικό τομέα...Πως γίνεται ρε παιδιά όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι συμβολαιογράφοι,οι ιδιοκτήτες μαγαζιών να δηλώνουν ετήσια εισοδήματα 500 ευρώ ρε γαμωτο, τόσο φτωχοί είμαστε ....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Επειδή κάποιοι έχουν/είχαν αρνητική εμπειρία με ένα δημόσιο υπάλληλο ή μια υπηρεσία δεν σημαίνει ότι είναι η πλειοψηφία έτσι.

Παλιότερα ήταν πολύ χειρότερη η κατάσταση αλλά πλέον μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις από γραφείο σε γραφείο . Επίσης όταν ο κάθε ελληναράς πίθηκος θέλει να εξυπηρετηθεί ΤΩΡΑ γιατί πληρώνει φόρους αυτός (ενώ εμείς δεν πληρώνουμε) όταν βλέπει ότι υπάρχει 1 άτομο για 100 πολίτες τότε βέβαια φταίει ο υπάλληλος που ξύνεται και δεν είναι ο φλας...

Κάτι άλλο σχετικά με τον ιδιωτικό τομέα...Πως γίνεται ρε παιδιά όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι συμβολαιογράφοι,οι ιδιοκτήτες μαγαζιών να δηλώνουν ετήσια εισοδήματα 500 ευρώ ρε γαμωτο, τόσο φτωχοί είμαστε ....
Οι τεμπέληδες είναι ο κανόνας στο δημόσιο. Κι αυτό δεν αλλάζει όσα και να δηλώνουν γιατροί, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656

Για να μην κάτσω να σου φέρω παραδείγματα...όχι ενός υπαλλήλου αλλά υπηρεσιών σε συνεργασία επαγγελματική και όχι απλής εξυπηρέτησης....

Να σου πω γιατί βλέπω λάθος στην λογική σου : Το δημόσιο δεν θα έπρεπε να έχει...έτσι και αλλιώς υπάλλήλους και να ψάχνει να τους δώσει κάτι να κάνει....αλλά να έχει ανάγκες και να τις καλύπτει έχοντας τους υπαλλήλους που χρειάζονται. Αν όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά να μειωθούν τα γραφεία όχι να λέμε ευχαριστώ που δεν πάμε σε 3 ορόφους για 1 υπογραφή. Που γίνεται ακόμα ειδικά στις ΔΟΥ.

Τώρα για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας....δεν βγήκε η ρετσινιά στους δ.υ. από το πουθενά...και όποιος έχει την παραμικρή εμπειρία για το πως λειτουργεί κάτι που απαιτεί συνεργασία πάνω από 2 άτομα....του πέφτουν τα μαλλιά όταν αντιμετωπίζει την βαριεστημάρα, το ''δεν είναι δική μου δουλειά΄', το ''σχολάω σε μισή ώρα (και να είναι 13.00)", το ''ο προιστάμενος είναι σε άδεια έλα από την άλλη βδομάδα'', τις εσκεμένα λάθος πληροφορίες για να σε ξεφορτωθούν και άλλα πολλά τέτοια.

Μην μας περνάνε και για μαλάκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom