Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Προς καθε σανοφαγο.
Ρε παιχτουρες βλεπετε το τυρακι αλλα δε βλεπετε τη φακα.
Το συστημα χεστηκε για τον μπατσο. Χρησιμοποιουν την ιστορια αφενος για να χτυπησουν το Μαρινακη και το συστημα του ολυμπιακου , αφετερου για να μειωσουν κι αλλο τις ατομικες ελευθεριες και να μπουκαρει ο καθε χωριατης μπατσος μετα απο μερικα χρονια μεσα στο σπιτι σου , επειδη του προκαλεσες υποψια
Προαγγελος ειναι η ενδοοικογενειακη βια. Ριχνεις μια σφαλιαρα στο παιδι σου γιατι δε θελει να παει σχολειο και καπνιζει απο 12 χρονων και πας κατηγορουμενος
Στη Λιβυη που σκοτωθηκαν 5 ενστολοι υπο σκοτεινες συνθηκες , το κανανε σηριαλ ?????
Το ιδιο ειναι με το καπνισμα. Χεστηκε το συστημα για την υγεια του καθενος. Μην πληρωνει λεφτα για νοσοκομεια τους νοιαζει
τρολ αλερτ!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.320
Πόντοι
11.146
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η αριστεριλα, όσο η γενικευμένη ατιμωρησία η οποία δεν έχει χρώμα και στο κωλοχανείο που ζούμε ακουμπά τους πάντες. Ας ανοίξουν 30 νέες φυλακές αν αυτό ειναι το πρόβλημά τους, αλλά τα λαμόγια οι δικαστικοί να αρχισουν να μοιραζουν ποινές, όχι να χαϊδεύουν κάθε λογής παράνομους και να τους παίρνει και μια 20ετια για να βγάλουν μια τελεσίδικη απόφαση.
....δυστυχως! Η κοινωνια μας θα ηταν πολυ καλυτερη εαν λειτουργουσε σωστα τουλαχιστον μια εξουσια απο τις 3 (ή εστω η ατυπη 4η εξουσια)! Αλλα δυστυχως ΔΕΝ λειτουργει καμμια τους, οποτε καμμια σωτηρια :lipsrsealed::lipsrsealed::lipsrsealed:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
....δυστυχως! Η κοινωνια μας θα ηταν πολυ καλυτερη εαν λειτουργουσε σωστα τουλαχιστον μια εξουσια απο τις 3 (ή εστω η ατυπη 4η εξουσια)! Αλλα δυστυχως ΔΕΝ λειτουργει καμμια τους, οποτε καμμια σωτηρια :lipsrsealed::lipsrsealed::lipsrsealed:

ευτυχως δουλευουν οι εκλογες :rockon::rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Είναι που θα πέσεις...
Η υποστελέχωση σε πολλές υπηρεσίες φέρνει στα όρια του το προσωπικό και αυτό φαινεται από έτσι παραιτήσεις,απεργίες,διαδηλώσεις κτλ
φίλε θα ξαναπώ ότι ελάχιστες υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες...(βλέπε πχ δημόσια νοσκομεία/νοσοκόμες).
στις περισσότερες περιπτώσεις απλά είναι απαρχαιωμένοι οι ΠΟΥ και γίνεται τραγική διαχείριση προσωπικού (λόγω ρουσφετιών συνηθως).
να διευκρινίσω ότι ΠΟΥ είναι οι πίνακες οργάνωσης-υλικού,που έχουν προβλέψεις του 1960 με αποτέλεσμα να προβλεπουν προσωπικό σε θέσεις που πλέον δε χρειάζεται ή αριθμούς που δεν είναι απαραίτητοι κλπ κλπ
με βάση αυτούς (τους ΠΟΥ) φαίνεται η υποστελέχωση ή όχι των υπηρεσιών, που είναι όμως της πούτσας κι ότι να'ναι...

apad

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Like
3
Πόντοι
0
Αγαπητοί μου
Για τον Όλιβερ πορείες ...
Για την 50χρονη στα ψηλά γράμματα
ΣΚΟΤΕΊΝΙΑΖΕΙ!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
φίλε θα ξαναπώ ότι ελάχιστες υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες...(βλέπε πχ δημόσια νοσκομεία/νοσοκόμες).
στις περισσότερες περιπτώσεις απλά είναι απαρχαιωμένοι οι ΠΟΥ και γίνεται τραγική διαχείριση προσωπικού (λόγω ρουσφετιών συνηθως).
να διευκρινίσω ότι ΠΟΥ είναι οι πίνακες οργάνωσης-υλικού,που έχουν προβλέψεις του 1960 με αποτέλεσμα να προβλεπουν προσωπικό σε θέσεις που πλέον δε χρειάζεται ή αριθμούς που δεν είναι απαραίτητοι κλπ κλπ
με βάση αυτούς (τους ΠΟΥ) φαίνεται η υποστελέχωση ή όχι των υπηρεσιών, που είναι όμως της πούτσας κι ότι να'ναι...
Υπάρχει περίπτωση ποτέ δημόσιος υπάλληλος να παραδεχθεί ότι τα ξύνουν;

Το είμαστε φουλ δουλειά που εννοούν αυτοί είναι ότι κάνει ο ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία μέχρι τις 11.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.944
Πόντοι
6.946
Υπάρχει περίπτωση ποτέ δημόσιος υπάλληλος να παραδεχθεί ότι τα ξύνουν;

Το είμαστε φουλ δουλειά που εννοούν αυτοί είναι ότι κάνει ο ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία μέχρι τις 11.
Εγώ το έχω ακούσει αρκετές φορές, να παραδεχτούν ότι δεν λειτουργεί καλά.
Όπως και ξέρω προσωπικά αρκετές περιπτώσεις ιδιωτικών υπαλλήλων πο ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ επειδή είναι βύσματα του τάδε μεγάλου, γνωστού, ή άλλου. Όχι μόνο αυτό, αλλά κάποιοι είναι κατηγορία συνδρόμου down και τους κρατάνε, έχεις να πεις κάτι;

Όπως και να έχει, ΔΕΝ είναι αυτό το νήμα για αυτή την συζήτηση. Και φιλικά στο λέω, όσοι φωνάσκουν συνέχεια για την αδικία τάχαμ, μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού, όταν τύχει να διοριστούν, γίνονται οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΟΠΡΟΙ και ΚΗΦΗΝΕΣ (γενικώς το λέω, δεν πάει σε εσένα απαραίτητα) . Βγάζεις μία ΕΜΜΟΝΗ όμως όταν επιμένεις να συζητάς συνεχώς το ίδιο ατελείωτα, πάλι φιλικά στο λέω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Εγώ το έχω ακούσει αρκετές φορές, να παραδεχτούν ότι δεν λειτουργεί καλά.
Όπως και ξέρω προσωπικά αρκετές περιπτώσεις ιδιωτικών υπαλλήλων πο ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ επειδή είναι βύσματα του τάδε μεγάλου, γνωστού, ή άλλου. Όχι μόνο αυτό, αλλά κάποιοι είναι κατηγορία συνδρόμου down και τους κρατάνε, έχεις να πεις κάτι;

Όπως και να έχει, ΔΕΝ είναι αυτό το νήμα για αυτή την συζήτηση. Και φιλικά στο λέω, όσοι φωνάσκουν συνέχεια για την αδικία τάχαμ, μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού, όταν τύχει να διοριστούν, γίνονται οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΟΠΡΟΙ και ΚΗΦΗΝΕΣ (γενικώς το λέω, δεν πάει σε εσένα απαραίτητα) . Βγάζεις μία ΕΜΜΟΝΗ όμως όταν επιμένεις να συζητάς συνεχώς το ίδιο ατελείωτα, πάλι φιλικά στο λέω.
Άλλο το δεν λειτουργεί καλά και άλλο το δεν έχω δουλειά να κάνω και πληρώνομαι γιατί χώθηκα στην μονιμότητα.

Ξέρω και εγώ ιδιωτικούς υπαλλήλους που τα έξυναν...και ακατάλληλους για το οτιδήποτε...εντάξει δεν είναι τυχαίο που κάποιος θα φτάσει να έχει ευθύνες και κάποιος θα ξεσκονίζει μια ζωή κούτες. Όμως αυτοί δεν πληρώνονται από τους φόρους μας..πληρώνονται από τον εργοδότη τους... - ο οποίος αν δεν είναι καναλάρχης ή πετρελαιάς ή σουπερμαρκετάς που και αυτοί πληρώνονται από τους φόρους μας - ....μπορεί να καίει τα χρήματα του.

Δεν την έκανα μόνος μου την συζήτηση....και φιλικά πάντα....δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που συζητάει off topic..

Δεν γνωρίζω κανέναν που να διορίστηκε από τον ιδ. τομέα... γενικά δεν έχει τύχει να έχω παρέες με δ. υπαλλήλους στην ηλικία μου πλην μερικών περιπτώσεων

Δεν βγάζω εμμονή.....κατακρίνω εσκεμένα το σύστημα αυτό...διότι επειδή δεν είμαι κηφήνας και ποτέ δεν ήμουν πληρώνω πάρα πάρα πολλούς φόρους για να ταίζει τον κομματικό στρατό η κάθε κυβέρνηση.

Οπότε πάλι φιλικά...αν πλήρωνες και εσύ τα ίδια μπορεί να έβλεπες αυτή την διαφορά με άλλο μάτι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Ειλικρινά πιστεύει κανείς ότι δεν μπορεί η αστυνομία να ελέγξει το χουλιγκανισμό ? Ή ότι δεν ξέρουν ποιοί κάνουν τι όσον αφορά τις εγκληματικές δραστηριότητες ?

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Γιατί πολύ απλά η Αστυνομία και το κράτος παίρνουν μερίδιο και μάλιστα μεγάλο !

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Μπορεί αλλά δεν την αφήνουν τυπε τα μπουρδελα οι πολιτικοί. Όπως μπορει και άλλα πολλά να κάνει αν την άφηναν.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
Ποσοι Ελληνες ξερουν την Κουνεβα,τον Φυσσα,τον Τεμπονερα,τον Γρηγοροπουλο;
10 εκατομμυρια

Ποσοι Ελληνες ξερουν τα ονόματα των 2 νεκρών της Χρυσης Αυγης,των νεκρων της ΔΙΑΣ στο Ρεντη μετα από ληστεια,το ονομα ακομα και τωρα αυτου του ανθρωπου με την φωτοβολιδα;
Κανενας

Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να κανεις επιλογη ή διάκριση ΝΕΚΡΩΝ,αλλά η Αριστερίλα εκεί σε οδηγεί.

Να ακούς Φυσσας και να λες "οχι πάλι,φτανει"
Ξέχασες 5 ψυχές στη μαρφιν
Είχαν κι αυτες μανάδες, πατεραδες
Μουγκα εδώ το υπουργείο, ποιος τους έκαψε?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
Αν ο θεος τον αγαπάει θα τον παρει μαζι του

Να σαπίσουν στη φυλακή τα μουνοπανα άλλοι 9 θα συλληφθουν

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

prkdi

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
184
Πόντοι
1
Πάντως έναν ματατζή που είδα να λέει σε έναν πατέρα ότι θα γαμήσει αυτόν και τον πεντάχρονο γιο του, εγώ θα ήθελα να του καρφωθεί, όχι στο πόδι, στο μάτι μια φωτοβολίδα..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο φτωχός κι απαίδευτος λαός μαζί με κάποια κομπλεξικά μέλη :2funny:του λατρευτού μας φόρουμ, αναρωτιέται τι φταίει
στον τόπο και τα ρίχνει στους πολιτικούς ή εκτονώνονται με μαλακίες κτλ ώστε να συνεχίσουν ατάραχοι όλοι μαζί
να ρουφάνε τις μύξες τους.
Οι πολιτικοί μένουν ατιμώρητοι σε όλα διότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Πρέπει να τιμωρηθούν οι πολιτικοί
παρέα με την δικαιοσύνη και τους παρατρεχάμενους. Έτσι λέει πλέον ο σοφός λαός.
Εδώ σε αυτό το βίντεο βλέπουμε έναν δημοσιογράφο να συνομιλεί με την προισταμένη εισαγγελείας Αθηνών
(έτσι λέει το βίντεο) και να της λέει τι να κάνει. Με ποιο δικαίωμα παίρνει τηλέφωνο κάποιος ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο;
είμαστε μαζί με τον δύστυχο πατέρα του 18χρονου άγγελου :rockon:που πάνε να του φορτώσουν το περιστατικό.
Έτσι λέει ο πατέρας συν ότι πήγαν να τον λαδώσουν με λεφτά.
Σπίτια σας τώρα κάποια κοπρόσκυλα για σούπα και χαμομήλι.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάντως έναν ματατζή που είδα να λέει σε έναν πατέρα ότι θα γαμήσει αυτόν και τον πεντάχρονο γιο του, εγώ θα ήθελα να του καρφωθεί, όχι στο πόδι, στο μάτι μια φωτοβολίδα..
Εγώ μένω κέντρο. Όποτε γίνει αναρχοάπλυτη πορεία σκουπιδιαρέων, τα ματ δεν απαντούν σε κανένα πρόβλημα
των πολιτών διότι οι εντολές τους είναι να μην λύνουν τέτοια θέματα αλλά η καταστολή. Αυτό έχουμε συμπεράνει όλοι. Πριν χρόνια έσκασε δίπλα μου ένα κομμάτι από καδρόνι. Το πέταξε ένας πουτάνας γιος αναρχόπουστας που προφανώς
η μάνα του είναι τσατσά στα μπουρδέλα και όταν δεν έχει δουλειά, πίνει σπέρμα για να βάλει κάτι ζεστό
στο στομάχι της. :2funny: Όταν ανέφερα το περιστατικό στην κλούβα, με έγραψαν στα παπάρια τους.
Σεβόμενος την δύσκολη δουλειά τους (αίσχος ψυχολογικές συνθήκες) πήγα κι εγώ σε ένα αναρχοάπλυτο σκουπίδι
που γελούσε και τον σβέρκωσα. Εύγε στα ματ που επίσης δεν ανακατεύτηκαν. Έτσι πάει και άμα γουστάρετε.

:rockon:

prkdi

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
184
Πόντοι
1
Εγώ μένω κέντρο. Όποτε γίνει αναρχοάπλυτη πορεία σκουπιδιαρέων, τα ματ δεν απαντούν σε κανένα πρόβλημα
των πολιτών διότι οι εντολές τους είναι να μην λύνουν τέτοια θέματα αλλά η καταστολή. Αυτό έχουμε συμπεράνει όλοι. Πριν χρόνια έσκασε δίπλα μου ένα κομμάτι από καδρόνι. Το πέταξε ένας πουτάνας γιος αναρχόπουστας που προφανώς
η μάνα του είναι τσατσά στα μπουρδέλα και όταν δεν έχει δουλειά, πίνει σπέρμα για να βάλει κάτι ζεστό
στο στομάχι της. :2funny: Όταν ανέφερα το περιστατικό στην κλούβα, με έγραψαν στα παπάρια τους.
Σεβόμενος την δύσκολη δουλειά τους (αίσχος ψυχολογικές συνθήκες) πήγα κι εγώ σε ένα αναρχοάπλυτο σκουπίδι
που γελούσε και τον σβέρκωσα. Εύγε στα ματ που επίσης δεν ανακατεύτηκαν. Έτσι πάει και άμα γουστάρετε.

:rockon:
Έχω πάθει το ίδιο από πουτάνας γιο φασίστα ρε φίλε, το θέμα είναι να μην γίνονται αυτά. Όταν έμενα και εγώ κέντρο έβλεπα φασίστες να επιχειρούν μαζί με μπάτσους.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Η μάνα του πιτσιρικά παρέδωσε στους τσέους ένα μνμ που της ήρθε..
'πόσους βιασμους θα αντέξει πριν κρεμαστεί? ":lipsrsealed:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom