Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Αυτό που είπε ο Κακλαμάνης δυστυχώς είναι σωστό, καλύτερα να πεθάνει ο άνθρωπος (λογικά αυτό θα γίνει) γιατί και να ζήσει φυτό θα μείνει,χώρια που έχασε το πόδι του.

Προς αποφυγήν περίεργων σχολίων, το ίδιο θα ευχόμουν και για το παιδί μου και για εμένα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Για να το λες θα ειμαστε γειτονες λογικα...
Ναι ε?
Τι λένε ρε Τυπε μου οι καθυστερημενοι ?Τι διαβάζω πρωί πρωί ρε πουστη μου?Δεν υπαρχει επικίνδυνη περιοχή στην Αθήνα και ότι δεν κλέβουν κινητά?Αληθεια τωρα???:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.721
Πόντοι
12.056
επειδη λεμε πολλα η ουσια ειναι μια αλλος ενας νεκρος γιατι ακομη και να ζησει εχει καταστραφει και σωματικα και επαγγελματικα και σαν ανθρωπος ...ενω οι υπευθηνοι θα πανε καποια χρονια φυλακη και μετα θα ζουνε εξω αρτιμελης ....ολα τα αλλα ειναι αστειοτητες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
είπε ως γιατρός ο κακλαμάνης ότι είναι καλύτερα να πεθάνει...που για να το λέει κάτι θα ξέρει...μπορεί να μείνει φυτό, μπορεί να πονάει για όλη του τη ζωή....μπορεί να είναι καλύτερα για τον ίδιο και την οικογένεια του

και βγήκε η γαμιόλα η τζάκρη να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θέμα και να πει ότι τους προτρέπει σε ευθανασία.

Αυτοί είναι οι πολιτικοί αποβράσματα της κοινωνίας :vomit:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.440
Πόντοι
12.756
επειδη λεμε πολλα η ουσια ειναι μια αλλος ενας νεκρος γιατι ακομη και να ζησει εχει καταστραφει και σωματικα και επαγγελματικα και σαν ανθρωπος ...ενω οι υπευθηνοι θα πανε καποια χρονια φυλακη και μετα θα ζουνε εξω αρτιμελης ....ολα τα αλλα ειναι αστειοτητες

εχω αρχισει να πιστευω οτι το κρατανε ζωντανο μεχρι να ηρεμησει λιγο ο κοσμος

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.721
Πόντοι
12.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.440
Πόντοι
12.756
Ο κόσμος είναι ήρεμος, τι θα κάνουν οι συνάδελφοι του όταν πεθάνει είναι το θέμα.

λιγοι ειναι ηρεμοι .. και αυτοι που ειναι κατα της Αστυνομιας στην τσιτα ειναι απο την καυλα που ο αλλος αργοπεθαινει

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.721
Πόντοι
12.056
Ο κόσμος είναι ήρεμος, τι θα κάνουν οι συνάδελφοι του όταν πεθάνει είναι το θέμα.
τιποτα δεν μπορουν να κανουν ...ας αποφασισουμε επιτελους τι αστυνομια θελουμε

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Ε όχι και τίποτα.
Έχουν τον πιτσιρικά που πέταξε φωτοβολίδα.
Θα βρουν τον τύπο που τις μοίραζε.
Θα βρουν και σκαλοπάτια να παραπατήσουν οι παραπάνω.
Αν τώρα προκύψει και καμιά πορεία, για όποιο θέμα, θα πέσει ανελέητο ξύλο.
Πρώτη φορά θα τα δεις τα παραπάνω????

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
γιατί νομίζεις ότι μπορούν οι ίδιοι (η αστυνομία) να αποφασίσει τι αστυνομία θέλει?

νομίζεις ότι μπορούν οι αστυνομικοί να ελέγξουν τους μπαχαλάκιδες, τους μπράβους, τους νονούς της νύχτας και τους καρεκλάκιδες που τσιμπουκώνουν (ή το αντίθετο) πολιτκούς, που έχουν στο σώμα?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.440
Πόντοι
12.756
Κανεις δεν ξερει τι θέλει , γιατι πολυ απλα σε αυτη την χωρα εχουν γαμηθει τα παντα .. ενα μπουρδελο ειναι ολα , μια απολυτη "αναρχία" κυριαρχει στα παντα.
Απο τις δημόσιες υπηρεσιες , νοσοκομεία , υπουργεία , ΜΜΕ .

Δεν υπαρχει καπου απο όπου να ξεκινησεις .. τι λειτουργει εστω και βασικα σωστα ;; η δημόσια υγεια ; η παιδεία ; η οικονομία ;; σε ποιον τομέα πιστευει κάποιος οτι ειναι οκ ;;

Μονο οι ηλεκτρονικες υπηρεσίες , γι αυτο και ολοι αισθάνονται λες και η χωρα ειναι ο Ελον Μασκ οταν μπαινουν για να βγαλουν ενα εγγραφο

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.721
Πόντοι
12.056
γιατί νομίζεις ότι μπορούν οι ίδιοι (η αστυνομία) να αποφασίσει τι αστυνομία θέλει?

νομίζεις ότι μπορούν οι αστυνομικοί να ελέγξουν τους μπαχαλάκιδες, τους μπράβους, τους νονούς της νύχτας και τους καρεκλάκιδες που τσιμπουκώνουν (ή το αντίθετο) πολιτκούς, που έχουν στο σώμα?
φιλε μου μαλλον δεν τα ξερεις πολυ καλα δεν κανει κουμαντο στην αστυνομια ο αρχηγος οι πολιτικοι προισταμενοι κανουν κουμαντο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.440
Πόντοι
12.756
φιλε μου μαλλον δεν τα ξερεις πολυ καλα δεν κανει κουμαντο στην αστυνομια ο αρχηγος οι πολιτικοι προισταμενοι κανουν κουμαντο
Πολιτικοι προιστάμενοι που ψηφίζονται απο εναν ηλιθιο λαό και βγαζουν ηλιθιους αντιπροσωπους..

Πολιτικοι προιστάμενοι που ελεγαν αν εχεις τον Θεό σου για έφιππη αστυνομια ρε μαλάκα !!!!! δηλαδη ειναι να τρελενεσαι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
είπε ως γιατρός ο κακλαμάνης ότι είναι καλύτερα να πεθάνει...που για να το λέει κάτι θα ξέρει...μπορεί να μείνει φυτό, μπορεί να πονάει για όλη του τη ζωή....μπορεί να είναι καλύτερα για τον ίδιο και την οικογένεια του

και βγήκε η γαμιόλα η τζάκρη να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θέμα και να πει ότι τους προτρέπει σε ευθανασία.

Αυτοί είναι οι πολιτικοί αποβράσματα της κοινωνίας :vomit:
Mεγαλο λάθος του. Ως γιατρός οφείλει να γνωρίζει ότι κάνεις τα πάντα για τον ασθενή. Αν πεθάνει μπορείς να πεις ότι και να ζούσε η ζωή του θα ηταν φοβερό φορτίο για όλους. Και για τον ίδιο και για τους συγγενείς. Αλλά όχι όσο είναι ζωντανός.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.335
Πόντοι
3.656
Μια χαρά κόπροι υπάρχουν και στον ιδιωτικό τομέα όπως και στο δημόσιο.

Σημαίνει αυτό ότι όλοι είναι το ίδιο ? Προφανώς και όχι...
Στον ιδιωτικό τομέα, οι κόπροι βύσματα ψωλάδες, είναι σε

1)ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ σε όλες τις βαθμίδες , όπου το brand name πουλάει μόνο του. Χειρότεροι από δημόσιο . ΟΛΟΙ . Σκατάδες.
2)Υψηλόβαθμες θέσεις. Διορίζονται λόγω οικογένειας, πολιτικής παρέμβασης και μέσα από άλλους "κύκλους" . Κλειστούς.
3)Γαμιόλες. Έχουν μουνί , ανίκητες. Και όταν γεράσαν , ποτέ δεν χάνεται η άκρη. Δεν τις παλεύεις με τίποτε. Αυτοκτονία.
4)Άνδρες , που λειτουργούν σαν τις γαμιόλες. Το ίδιο με περίπτωση 3.

Σε χαμηλά επίπεδα, αν δεν μιλάμε για ολιγοπώλειο ή brand name που πουλάει μόνο του, δεν υπάρχουν λεχρίτες σαν του δημοσίου.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.721
Πόντοι
12.056
Ε όχι και τίποτα.
Έχουν τον πιτσιρικά που πέταξε φωτοβολίδα.
Θα βρουν τον τύπο που τις μοίραζε.
Θα βρουν και σκαλοπάτια να παραπατήσουν οι παραπάνω.
Αν τώρα προκύψει και καμιά πορεία, για όποιο θέμα, θα πέσει ανελέητο ξύλο.
Πρώτη φορά θα τα δεις τα παραπάνω????
εγω παντως εχω βρεθει σε παρανομη θεση δυο φορες ...την μια βρεθηκα σε καταδιωξη το αυτοκινητο που οδηγουσα ηταν χρωστουμενο στην εταιρια λιζινγκ με καταδιωξαν σταματησα μου ειπανε τι συμβαινει και επειδη δεν ηξερα να οδηγησουν το συγκεκριμενιο αυτοκινητο το πηγα στο τμημα α.πατησιων εδωσα μια καταθεση και εγω και η συντροφος μου και φυγαμε κυριοι χωρις το παραμικρο ..χρησιμοποιουν βια οταν χρησιμοποιησεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.440
Πόντοι
12.756
Mεγαλο λάθος του. Ως γιατρός οφείλει να γνωρίζει ότι κάνεις τα πάντα για τον ασθενή. Αν πεθάνει μπορείς να πεις ότι και να ζούσε η ζωή του θα ηταν φοβερό φορτίο για όλους. Και για τον ίδιο και για τους συγγενείς. Αλλά όχι όσο είναι ζωντανός.

Πρωτη φορά που θα διαφωνησω λιγο με αυτο που γραφεις.

Ο Γιατρος οφείλει να κανει τα παντα , αλλα οφείλει και να σου πει απο τωρα ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις , ειναι η αληθεια και την δικαιουσε , πρεπει να σταματησει αυτο το χάιδεμα , ο αλλος πρεπει να ξερει την πραγματικοτητα για να παρει τις αποφασεις του, να εχει ολα τα δεδομένα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Πρωτη φορά που θα διαφωνησω λιγο με αυτο που γραφεις.

Ο Γιατρος οφείλει να κανει τα παντα , αλλα οφείλει και να σου πει απο τωρα ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις , ειναι η αληθεια και την δικαιουσε , πρεπει να σταματησει αυτο το χάιδεμα , ο αλλος πρεπει να ξερει την πραγματικοτητα για να παρει τις αποφασεις του, να εχει ολα τα δεδομένα.
Στους συγγενείς συμφωνώ. Όχι ομως σε συνεντεύξεις και δηλώσεις στα μέσα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Εγώ ξέρω ότι ο Έλληνας θα γκρινιάξει για τα πάντα.

Αν οι μπάτσοι κάνανε τη δουλειά τους και σαπίζανε στο ξύλο όποιον έπαιρνε μέρος σε εγκληματικές δραστηριότητες θα βγαίνανε πολλοί να υπερασπίσουν τα δικαιώματα των "παιδιών" ...

Αν σου έλεγε φορολογία παντού αλλά ΣΩΣΤΑ και ανταποδοτικά με βάση τα εισοδήματα σου τα πραγματικά θα βγαίνανε κάποιοι και θα σκούζανε γιατί δεν θα μπορούσαν να κλέβουν και να δηλώνουν 500 ευρώ ετήσια έσοδα ενώ βγάζουν τα κέρατα τους.

:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom