j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 81
στ' αρχδια μου κι αν ειναι 30 ή 32Τι να σου πει τωρα εσενα καποιος...31 ειναι το παλικαρακι..
Όταν οι μπατσοι κανουν επιθεση σε μικρα παιδια δεν λες τιποτα υποκριτη
στ' αρχδια μου κι αν ειναι 30 ή 32Τι να σου πει τωρα εσενα καποιος...31 ειναι το παλικαρακι..
Πήγα σε αστυνομικο τμημα και δεν βρήκα το δίκιο μου ούτε με βοήθησαν. Το εγραψα στο μηνυμα αλλα διαβασες μονο οτι σε συμφερει.είσαι εμετικός.
επίσης μικρόψυχος.
τέλος, αν δεν το έχεις ήδη κάνει οπότε ήδη είσαι, νομιτελιακά θα έρθει η στιγμή που θα γίνεις και κολοτούμπας καθώς θα πας κλαίγοντας και με την ουρά στα σκέλια σε κάποιο αστυνομικό τμήμα ζητώντας προστασία ή το "δίκιο σου"...
είμαστε ηδη "ζουγκλα" αν δεν το καταλαβες μιας που η αστυνομια δεν υπαρχει. Το οτι δεν βγαινουμε εξω να κανουμε ολη μερα εγκληματα ειναι οτι μας κραταει πισω το ηθος και ο φοβος του αντιπαλου. Ξέρουμε όλοι ότι αν σου καψω το αμαξι ή μπουκαρω στο σπιτι θα μου κλασεις μια μαντρα δια της νομιμης οδου.η αστυνομια ειναι απαιραιτητη σε ενα ευνομουμενο κρατος για να μην γινομαστε... ζουγκλα.
Όταν οι μπατσοι πετουσαν χημικα στο συνταγμα στη συγκεντρωση των Πρεσπων που ειχε και παιδιά έλεγες το ίδιο; Υποκριτή.Λίγη ντροπη...
Νταξει είσαι πολύ βλάκας εσύ.Φυσικό ο κάθε αναρχοαπλυτος να μην νιώθει άνετα βλέποντας αστυνομικούς.
Είναι οι φυσικοί τους εχθροί.
Δεν είναι όλα τέλεια στο Σώμα γιατί όπως είπε νωρίτερα άλλος συναγωνιστής αν ήταν όλα τέλεια δεν θα υπήρχε Αστυνομία.
Πάντως ακόμα και χώρες που δεν έχουν Στρατό έχουν Αστυνομία.
Νόμοι υπέρ του εγκληματία είναι τα ακαταδιωκτα που απολαμβάνουν οι πολιτικοίΦοβεροι οι νομοι στην Ελλαδα του κουλη το 2023
"Όπως είπε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου τουλάχιστον έξι από τους προσαχθέντες αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα, δείγμα DNA η ακόμα και δείγμα για ανίχνευση πυρίτιδας στα χέρια τους και έχει ενημερωθεί σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας. Σύμφωνα με τον νόμο εάν δεν υπάρχει σύλληψη, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος.."
Δηλαδη και μεσα σε αυτους να ητανε ο δραστης
1)Ειχε δικαιωμα να αρνηθει να εξεταστει για πυριτιδα
2)Μπορουσε ανενοχλητος μετα να παει σπιτι του να ξεπλυνει τα χερια του απο την πυριτιδα
Μιλαμε εχουν φτιαξει νομους Υπερ του εγκληματια
Δυστυχώς όλοι εσείς που υποστηρίζετε αυτές τις απόψεις δε θα βρεθείτε ποτέ σε ένα περιβάλλον χωρίς νόμους και όργανα επιβολής.Πήγα σε αστυνομικο τμημα και δεν βρήκα το δίκιο μου ούτε με βοήθησαν. Το εγραψα στο μηνυμα αλλα διαβασες μονο οτι σε συμφερει.
Δεν θα βοηθήσουν ούτε εσένα όταν πας.
Εγω θα ξαναπαω φυσικα γιατι οφειλω να τους δηλωνω το προβλημα, αν δεν τους το δηλωσω δεν θα το ξερουν.
Φτανει με αυτη τη καραμέλα "αν σου συμβει κατι τους μπατσους θα φωναξεις" γιατι μαντεψε ποιοι δεν θα σε βοηθησουν. Δεν ειναι υποχρεωμενοι αλλωστε.
Η Ελβετία και η Αμερική δεν έχουν το αναρχοαπλυταριο να λυμαίνεται την κοινωνία.Ψυχολογικα εχει ενας ολοκληρος λαος αλλα αστο..
Εγω αμερικη πηγα σε αγωνες nba φουτμπολ. Ολοι ηταν παναγιες, απολαμβαναν τους αγωνες, δεν εγραφαν σε τοιχους δεν χτυπιοντουσαν δεν πεταγαν καν γόπες στο δρομο.
Αυτο σημαινει οτι πεφτει ανελεητο γαμησι σε οποιον κανει κατι.
Και η ελβετια ειναι πεντακαθαρη γιατι πεφτει βουρδουλας στους ελβετους και οχι επειδη ειναι διαφορετικοι απο μας
Ο δικαιωματισμος εκεί οδηγεί...έπρεπε όλοι να πάνε πακέτο για έλεγχο για πυρίτιδα χωρίς να ρωτηθει ΚΑΝΕΙΣ.Φοβεροι οι νομοι στην Ελλαδα του κουλη το 2023
"Όπως είπε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου τουλάχιστον έξι από τους προσαχθέντες αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα, δείγμα DNA η ακόμα και δείγμα για ανίχνευση πυρίτιδας στα χέρια τους και έχει ενημερωθεί σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας. Σύμφωνα με τον νόμο εάν δεν υπάρχει σύλληψη, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος.."
2)Μπορουσε ανενοχλητος μετα να παει σπιτι του να ξεπλυνει τα χερια του απο την πυριτιδα
Έχει λίγο το νου σου εσύ. Είναι σκληροί καριοληδες αυτοί δεν παίρνουν χαμπαρι.Δυστυχώς όλοι εσείς που υποστηρίζετε αυτές τις απόψεις δε θα βρεθείτε ποτέ σε ένα περιβάλλον χωρίς νόμους και όργανα επιβολής.
Γιατί όσα κενά και προβλήματα να υπάρχουν σήμερα, θα ήθελα να σας δω κάπου χωρίς νόμους, πως θα χύνετε δάκρυ και θα εκλιπαρείτε για ματ...γατάκια
Πλανάσαι πλάνην οικτρά...Η Ελβετία και η Αμερική δεν έχουν το αναρχοαπλυταριο να λυμαίνεται την κοινωνία.
Τυπε το άκουσα πριν απο λιγο και τρελάθηκα!!!Φοβεροι οι νομοι στην Ελλαδα του κουλη το 2023
Είναι "κοινωνικός αγωνιστής" της κερκίδας, φαίνεται...Πολλά συμπλέγματα ρε τύπε...
Επίσης βλέπω συμμετέχεις σε διάφορα " γεγονότα"
Ετσι μαν,και τους άλλους τους ακολουθούσαν τους Κροάτες και πουτσα τους να τα λέμε ολαΧτύπησε τσέος,όλα τα μέσα 30 διμοιρίες,ελικόπτερα και στο κάγκελο όλο το γήπεδο.
Χτυπάει κανάς κακομοίρης η κανάς άλλος και είναι απλά Σαββάτο....
Δεν στρώνεις με τίποτα....Νταξει είσαι πολύ βλάκας εσύ.