Μόνος του το έκανε ο μαλακας για να γίνει φίρμαΤελικά ποιοι το έκαναν αυτό τύποι μου ?? Γαύροι η άναρχοφασίστες η μήπως και τα δύο μαζί ??
Κλασικό πουτανα ατεντιον
Μόνος του το έκανε ο μαλακας για να γίνει φίρμαΤελικά ποιοι το έκαναν αυτό τύποι μου ?? Γαύροι η άναρχοφασίστες η μήπως και τα δύο μαζί ??
Εκεί είναι η βάση τους...Είναι σαν να προσπαθούν να φυτρώσουν μέσα σε τσιμέντο...μόνο εδώ υπάρχει γόνιμο έδαφος για να αναπτύσσονται όλες αυτές οι βρωμοιδεολογίες.
7 δεν δέχθηκαν τεστ dna....Μαλακισμενα
Ετσι μαν,και τους άλλους τους ακολουθούσαν τους Κροάτες και πουτσα τους να τα λέμε ολα
Γαύρος τρίχαζος,θα την πληρώσει η ομάδα τώρα για έναν μαλάκα.Τελικά ποιοι το έκαναν αυτό τύποι μου ?? Γαύροι η άναρχοφασίστες η μήπως και τα δύο μαζί ??
Ναι ότι να ναι μιλάμε για καραγκιοζιλικια7 δεν δέχθηκαν τεστ dna....
Ενδέχεται επίσης ο τύπος που έριξε την φωτοβολίδα να διέφυγε με εμφάνιση του Οσφπ μαζί με την ομάδα.
Έπεσε πολύ γκλομπιά σε όλους.
Όποιος έμπαινε στο πούλμαν για προσαγωγή άρπαζε μία στο σβέρκο και μια στα πλευρά.
Θέλω να πάω εκεί...να αναπνεύσω τον αέρα που κάποτε ανεπνεε η grundge σκηνή....ο καιρός θυμίζει τον καιρό του ελληνικού Βορρά...θα ταίριαζα εκεί.Εκεί είναι η βάση τους...
Στο Σιάτλ των ΗΠΑ...
Ξέρω τι σου λέω...
Λαθος κανεις . Για να τιμωρεις πρεπει πρωτα να εισαι το κρατος που πρεπει.Ο δικαιωματισμος εκεί οδηγεί...έπρεπε όλοι να πάνε πακέτο για έλεγχο για πυρίτιδα χωρίς να ρωτηθει ΚΑΝΕΙΣ.
Όποιος διαφωνεί μπουζου μέχρι να αποδειχθεί ότι δεν φέρει ίχνη πυρίτιδας.
Δεν με ενδιαφέρει αν ο σχετικός νόμος ψηφίσθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ η επί Ν.Δ.Αυτο που μετράει είναι ότι πίσω από τον Νόμο κρύβεται ο εγκληματίας.
Δεν διαφωνούμε εδώ...αλλά τώρα το θέμα της άμεσης επικαιρότητας είναι το θέμα του αστυνομικού.Λαθος κανεις . Για να τιμωρεις πρεπει πρωτα να εισαι το κρατος που πρεπει.
1) Να μην μαζευουν ολο το χρημα οι 5 νταβατζηδες ( οπως ειπε ο αρχηγος σου )
2) Να μην πληρωνεις 600 ευρω ακτοπλοικα για να πας σε ενα νησι με τα παιδια σου
3) Η διοικηση του ΟΣΕ να πηγαινει μεσα για τα τεμπη
4) Οι τραπεζιτες να μη δινουν θαλασσοδανεια τις καταθεσεις σου και να εχουν ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΛΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
Οταν γινουν αυτα και αλλα , τοτε τιμωρησε σκληρα
το δυστύχημα είναι πως είσαι άχθος αρούρηςΛεω μαλακιες ο καψερος και γι αυτο με τιμανε στο φόρουμ σαν μιστερ μαλακα
Ναι μόνο τα ορφανά του Κασιδιάρη έχουν μείνειΓαύρος τρίχαζος,θα την πληρώσει η ομάδα τώρα για έναν μαλάκα.
Αναρχικούς,Αλβανούς κτλ δεν έχει μέσα στους γαύρους.Τους έχουν εξαφανίσει.
Ότι γουστάρουν κάνουν αυτοί οι λίγοι.Ναι ότι να ναι μιλάμε για καραγκιοζιλικια
βαρος της γης χαχαχαχα ( αρχαια ελληνικη βρισια )το δυστύχημα είναι πως είσαι άχθος αρούρης
Θυμάσαι τι μου έχεις γράψειΔυστυχώς όλοι εσείς που υποστηρίζετε αυτές τις απόψεις δε θα βρεθείτε ποτέ σε ένα περιβάλλον χωρίς νόμους και όργανα επιβολής.
Γιατί όσα κενά και προβλήματα να υπάρχουν σήμερα, θα ήθελα να σας δω κάπου χωρίς νόμους, πως θα χύνετε δάκρυ και θα εκλιπαρείτε
Αυτα δημιουργουνε την επιθετικοτηταΔεν διαφωνούμε εδώ...αλλά τώρα το θέμα της άμεσης επικαιρότητας είναι το θέμα του αστυνομικού.
τύπε πιστευεις εχεις τα φόντα για ημιτελικο; εχεις κολλησει 26 ψήφους εδω και τοσες μερεςΘυμάσαι τι μου έχεις γράψει
Ρε τύπε κι εσύ δε μαθαίνεις...
Κάθεσαι να κάνεις υποτίθεται "διάλογο" με τους πραγματικούς νικητες του διαγωνισμού ή/και φασιστοειδή, όπως θες πες το.
Με τύπους "ελληναράδες" που πιθανότατα στο πρώτο μπραφ θα κάνουν μπραφ...
Τα θέλει ο κώλος σου κι εσένα...
Και εσύ τα ίδια κάνεις
Και εδώ υπάρχουν και πολύ χειρότερα
Ξύπνα μάλακα().Δυστυχώς όλοι εσείς που υποστηρίζετε αυτές τις απόψεις δε θα βρεθείτε ποτέ σε ένα περιβάλλον χωρίς νόμους και όργανα επιβολής.
Γιατί όσα κενά και προβλήματα να υπάρχουν σήμερα, θα ήθελα να σας δω κάπου χωρίς νόμους, πως θα χύνετε δάκρυ και θα εκλιπαρείτε για ματ...γατάκια
Θυμάσαι τι μου έχεις γράψει
Ρε τύπε κι εσύ δε μαθαίνεις...
Κάθεσαι να κάνεις υποτίθεται "διάλογο" με τους πραγματικούς νικητες του διαγωνισμού ή/και φασιστοειδή, όπως θες πες το.
Με τύπους "ελληναράδες" που πιθανότατα στο πρώτο μπραφ θα κάνουν μπραφ...
Τα θέλει ο κώλος σου κι εσένα...
Και εσύ τα ίδια κάνεις
Και εδώ υπάρχουν και πολύ χειρότερα
Ο οργανωτης προστατευεται απο τους Αμερικανους ( μαζι με Βαρδη , Προκοπιου ) και δεν πηγε μεσα για το καραβι απ την Περσια, για το φτωχομπινε θα παει ????το θέμα δεν είναι το ποιόν των μισθοφόρων αλλά ποιός τους υποκινεί
Ένας από τους συλληφθέντες ήταν σεσημασμένος διακινητής λάθρων , ούτε αυτό λέει τίποτε
Ποιός τους καθοδηγεί είναι το ζητούμενο , χαζούληδες-πονηρούληδες-απόκληροι -στρατιωτάκια θα υπάρχουν πάντα ,
ο οργανωτής του στρατού πρέπει να πάει κάγκελο...