Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Aυτός εδώ πόση μπούτσα μπορεί να θέλει?x.com
x.com
Προχθές στου Ρέντη.....
Έλα ντε ο κωλομπαραςAυτός εδώ πόση μπούτσα μπορεί να θέλει?
Ο καράβλαχος που δεν καταλαβαίνεις τι λέει.....
Πάει καμία κακομοίρα να ζητήσει βοήθεια γιατί τη σακατεψε ο νταης που έχει δίπλα της, στ' αρχίδια των μπάτσων. Δεν ασχολούνται καν. Την τελειώνει μετά ο βαρυμαγκας και βγαίνει ο αρχισυνδικάλας των μπάτσων και δηλώνει ότι υπάρχει συγκεκριμένο αστυνομικό πρωτόκολλο για περιπτώσεις σαν αυτές κι οι του τοπικού τμήματος δεν εκαναν τίποτα απολύτως. Και αυτό δεν αφορά μόνο μία περίπτωση.Χτύπησε τσέος,όλα τα μέσα 30 διμοιρίες,ελικόπτερα και στο κάγκελο όλο το γήπεδο.
Χτυπάει κανάς κακομοίρης η κανάς άλλος και είναι απλά Σαββάτο....
το αφεντικό .. που του χτυπάνε προσοχές στο λιμάνι και ακούγονται μέχρι στο Σύνταγμα ,τη Βουλή..Ο οργανωτης προστατευεται απο τους Αμερικανους ( μαζι με Βαρδη , Προκοπιου ) και δεν πηγε μεσα για το καραβι απ την Περσια, για το φτωχομπινε θα παει ????
ισοι οροι ειναι τυπε να εισαι αμυνομενος μεσα σε μια δυσκινητη στολη, εχεις εντολη να μην προκαλεις την ωρα που σου βριζουν την οικογενεια κι ο αντιπαλος σου πεταει πετρες, φωτιες, μολοτωφ, καδρονια, φωτοβολιδες?κάποια στιγμή θα βρεθεί κ απέναντι σου ενα αντίστοιχο ψυχακι σαν κ σενα που θα σε παιξει επι ίσοις όροις. Μικροψυχοι και σκατοψυχοι ειναι οι ματατζηδες. Γτ ξέρουν κ ξέρουμε πολυ καλα οτι απλα κάνουν το χομπι τους δουλειά με την ευλογία του εκάστοτε κρατους
αστο δεν βγαζεις ακρη,ασυναρτητες σκεψεις,ο ενας λεει οι μπατσοι ειναι κακοι κ παρακατω γραφει οτι θα επρεπε να ειναι ανεξαρτητη αρχη να μη δινουνε λογαριασμο σε κανεναν,οτι να ναι,λες κ ειναι τιποτα 15χρονα-μπορει κ να ειναι δηλαδη...Καμία αντίρρηση. Αλλά μονο αν τους κάνεις έκθεση σύλληψης. Πώς να το κανουμε δηλαδη, α λα καρτ θα εφαρμοζουμε τους νομους?
Να καταργησουμε τα παντα? Συμβασεις δικαιωματων του Ανθρωπου, τα παντα?
Μετα θα μιλατε για "αστυνομοκρατια" και κακους μπατσους.
Ναι μωρέ οι αννουλες , κάθονται εκεί σαν παναγιες κ τρωνε ξυλο αδιακρίτως χωρις να προκαλουν.ισοι οροι ειναι τυπε να εισαι αμυνομενος μεσα σε μια δυσκινητη στολη, εχεις εντολη να μην προκαλεις την ωρα που σου βριζουν την οικογενεια κι ο αντιπαλος σου πεταει πετρες, φωτιες, μολοτωφ, καδρονια, φωτοβολιδες?
τύπε εξήγησε μου αν είσαι ακροδεξιός, αναρχοαριστερός, αριστερός, κεντρώος...?Ναι μωρέ οι αννουλες , κάθονται εκεί σαν παναγιες κ τρωνε ξυλο αδιακρίτως χωρις να προκαλουν.
Υ.Γ. χρόνια πολλά στις Αννουλες
Δεν είμαστε (ακομα) τελείως μπανανία...χαλάρωσε λίγο.Ξύπνα μάλακα().
Η αστυνομία μας είναι η πλέον διεφθαρμένη.
Είναι απεικόνιση της κοινωνίας μας?
Ναι....
Τα υπόλοιπα που λες είναι για σενάριο Mad Max....
Απο στατιστική υπηρεσία είσαι τύπε μου??τύπε εξήγησε μου αν είσαι ακροδεξιός, αναρχοαριστερός, αριστερός, κεντρώος...?
τι στην ευχή, για λέγε...
έχω σένια μηχανή για μαντ μαξΤα υπόλοιπα που λες είναι για σενάριο Mad Max....
όπως θες πάρτο...Απο στατιστική υπηρεσία είσαι τύπε μου??
Το μαλακας ξεχασες.όπως θες πάρτο...
να συστηνόμαστε, γιατί αν δεν ξέρεις με ποιον μιλάς δεν βγαίνει άκρη.
rebirthed: δεξιός, φιλελεύθερος, υπέρμαχος καπιταλισμού με νότες σοσιαλισμού
δεν το ξέχασα, το άφησα για την πάρτη σου...Το μαλακας ξεχασες.
Να τα λες όλα
Λάρωσε...Ποιός θα ανοίξει μια φανερή ψηφοφορία
Θέλω να ζήσει
Θέλω να πεθάνει
Για να ξέρουμε ακριβώς με ποιους μιλάμε
Γιατί βλέπω κάποιοι τη γυροφερνεται τη χλεπα αλλά δεν τη ζητάτε και ευθέως