Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε παιδιά μας δουλεύετε τώρα;
Δηλαδή έρχομαι εγώ και λέω στον Αντισθένη ότι πλέον θα φτιάξω λογαριασμό Mpatanovourtsas που θα διαφημίζει τα πολυαγαπημένα μου στούντιο οπότε ο Αντί μου απαγορεύει να γράφω πλέον κριτικές για αυτά τα στούντιο σαν Mpatanovourtsas αλλά και σαν Ροκαβλόν. Αλλά παρόλα αυτά διατηρώ κανονικά τον λογαριασμό του Ροκαβλόν και συζητώ στο forum και σας κάνω προτάσεις για το που θα πάτε να γαμήσετε; :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Δηλαδή έρχομαι εγώ και λέω στον Αντισθένη ότι πλέον θα φτιάξω λογαριασμό Mpatanovourtsas που θα διαφημίζει τα πολυαγαπημένα μου στούντιο οπότε ο Αντί μου απαγορεύει να γράφω πλέον κριτικές για αυτά τα στούντιο σαν Mpatanovourtsas αλλά και σαν Ροκαβλόν. Αλλά παρόλα αυτά διατηρώ κανονικά τον λογαριασμό του Ροκαβλόν και συζητώ στο forum και σας κάνω προτάσεις για το που θα πάτε να γαμήσετε; :-
ναι φιλε μπατανοβουρτσε....που βρισκεις το περιεργο; :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Εσύ μας δουλεύεις με τη μαλακία που 'πες.  :cheesy:

Επισκέπτης
:think:
Εγώ αυτό που ρώτησα παραπάνω είναι το εξής:
Ο litsa.com έχει και άλλον έγκριτο λογαριασμό με τον οποίο συμμετέχει στο forum;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Στο φόρουμ δε συμμετέχει πλέον και αν εννοείς σε σχετικά με τα εν λόγω στούντιο topic, όχι. Εννοείται αυτό.

Επισκέπτης
Ωραία άρα με το που θα φτιάξω τον διαφημιστή Μπατανόβουρτσα, διαγράφεται ο Ροκαβλόν;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Συνεχίζεις να μας δουλεύεις. χεχε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Εγώ το mod - τιμημένο θέλω να μάθω.  :tickedoff:

Επισκέπτης
Συνεχίζεις να μας δουλεύεις. χεχε.
Άρα διαγράφεται. Ή μάλλον δεν διαγράφεται αλλά δεν χρησιμοποιείται.
Παρόλα αυτά κανείς δεν μαθαίνει ποτέ ποιο μέλος είναι πίσω από τον καινούριο λογαριασμό διαφημιστή ώστε να γνωρίζει ο κόσμος αν όσα έλεγα τόσον καιρό είχαν βάση.
Σωστά;

Ποιος είναι;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
λάθος κάνεις - με topic σχετικά με τα εν λόγω στούδια όχι. Άσε που διυλίζουμε τον κώνωπα με το συγκεκριμένο. Άλλοι φίλοι είναι πιο ενδιαφέροντες τύποι.  :grin: Ποιός είναι ο mod - τιμημένος;  :tickedoff:

Επισκέπτης
λάθος κάνεις - με topic σχετικά με τα εν λόγω στούδια όχι. Άσε που διυλίζουμε τον κώνωπα με το συγκεκριμένο. Άλλοι φίλοι είναι πιο ενδιαφέροντες τύποι.  :grin: Ποιός είναι ο mod - τιμημένος;  :tickedoff:
Άρα υπάρχει και μας το παίζει συναγωνιστής :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Συναγωνίστρια το παίζει.  :2funny: :2funny:  :zfuck:

Επισκέπτης
Ποια είναι να μην προσπαθούμε να την πηδήξουμε τσάμπα; :huh:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Χαίρομαι πάντως που μετά από τόσα χρόνια το "πρόβλημα" και αυτό που συζητάμε είναι ποιός είναι πίσω απ' το litsa.com και οι κριτικές του CHEYENNE. Όποιος έχει κρίση, αυτό είναι τεράστια υπόθεση. Ο νοών νοείτω.

Επισκέπτης
Στρεψοδικείς Αντισθένη.
Για πολλά έχουμε συζητήσει τόσον καιρό αλλά απαντήσεις δεν πήραμε για τίποτα. Ας μάθουμε τουλάχιστον αυτά τα "ασήμαντα".
Βέβαια αν τύχει και βγει ότι οι κριτικές του Cheyenne είναι μούφες... τότε ακόμη και όποιος δεν έχει κρίση θα καταλάβει ότι δεν είναι και τόσο ασήμαντο το θέμα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Ο νοών είπαμε.  :grin: (πλάκα κάνω  :-* )

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
μοντ-τιμημενος ?

Stories

Νέο!

Stories