Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.631
- Πόντοι
- 12.756
αμα εισαι απο τιμημενος και πανω ή αμα δηλωσεις το νικ σου σε κερνανε ουισκι.....στους πορνορεπορτερ μαλτ 18 ετων.....
Αμα εισαι μοντ και το πεις σε κερνανε ενα
αμα εισαι απο τιμημενος και πανω ή αμα δηλωσεις το νικ σου σε κερνανε ουισκι.....στους πορνορεπορτερ μαλτ 18 ετων.....
Κι εσενα εκει πηγε το μυαλο σου ε?Μπολντυ μηπως εχει περασει καιρος απο τοτε που γαμησες τελευταια φορα ?
θα ηταν με 2πλο τυρι τυπε , γι αυτο , με μονο τυρι δεν δινουν κωλο .
Εγω απο αυριο θα πηγαινω και θα λεω οτι ειμαι ο gl, να δω αν θα με κερνανε τιποτα...
θα σε κερνανε αυτο τυπεΕγω απο αυριο θα πηγαινω και θα λεω οτι ειμαι ο gl, να δω αν θα με κερνανε τιποτα...
Κι εσενα εκει πηγε το μυαλο σου ε?
Υποκαταστατο του σεξ η σοκολατα...
Ε εχω πανω απο μηνα :S
Τέτοιο έχουν;αμα εισαι απο τιμημενος και πανω ή αμα δηλωσεις το νικ σου σε κερνανε ουισκι.....στους πορνορεπορτερ μαλτ 18 ετων.....
Περιοδος σου ηρθε ?? γιατι μας τρομαξες με τα κρουασαν και τις λιγουρες σου :S
μεχρι τετοιο νομιζω....αλλα πρεπει να βαλεις 5 δεκαρια βαθμολογιαΤέτοιο έχουν;
;)
κρεπα εχω να φαω καιρο με ασπρη σοκολατα και κανονικη και μπισκοτο και μετα παγωμενο χυμο Μοτιον
ππωπωπωπωπωπωπωπωπωπ
τωρα κραταω το κρουασαν και θα το πελεκυσω
Είπα να βάλω φώτο Lagavulin αλλά στο σούπερ είναι μέχρι 16 ετών και θα με έκοβες. ;)μεχρι τετοιο νομιζω....αλλα πρεπει να βαλεις 5 δεκαρια βαθμολογια
μαλακια αφορισμος.....εγω και να γαμησω παλι σοκολατινα θελω να φαωΚι εσενα εκει πηγε το μυαλο σου ε?
Υποκαταστατο του σεξ η σοκολατα...
κι εσυ φαλακρος μαν;Εγω απο αυριο θα πηγαινω και θα λεω οτι ειμαι ο gl, να δω αν θα με κερνανε τιποτα...
μεχρι τετοιο νομιζω....αλλα πρεπει να βαλεις 5 δεκαρια βαθμολογια
Οχι. Τα μαλλιά μου ειναι στη θεση τους.κι εσυ φαλακρος μαν;
Στη Βουλγαρια τη δεκαετια του 1980 γαμουσες κωλο με μια οδοντοκρεμα...
Εσυ το ξεπερασες και αυτο.
Τύπε, δεν αναφερθηκες ακομη στην Χατζή σημερα και ανησυχω. Δεν αντεληφθης τι εγινε στα δικαστηρια?Στη Βουλγαρία , όλα κι όλα τα γαμησιάρικα ήταν η οδοντόκρεμα
ή ένα καλσόν μπικ.
Ξέρω μάγκες Σαλονικιούς , τυχερούς που γεννήθηκαν πριν το 1965,
που πήγαιναν με βαλίτσες γεμάτες οδοντόκρεμες, καλσόν μπικ και καπότες.
Γύριζαν όταν ... άδειαζαν τη βαλίτσα.
Εγώ στη βίζιτα, είχα πληρώσει το γαμήσι
και ξημέρωνε και δεν είχε άλλη βίζιτα.
Οπότε γούσταρε κουβεντουλα, μιας και την είχα πάρει αρκετές φορές.
Την έπαιρνα εκτός γραφείου, από το 3ο ραντεβού.
Οπότε πήραμε πρωινό μαζι με τα τοστάκια
και ετοιμαζόταν να φύγει και μου είπε ότι ήμουν ο πιο κολλητός της πελάτης και κάτι τετοια. Κι εκεί πάνω , της είπα ότι παρόλα αυτά δεν με είχε αφήσει να την γαμήσω από τον κώλο , οπότε με άφησε ........
Φαντάζομαι θα την θυμάται και άλλος συναγωνιστής.
Δήλωνε "Νορα" , ήταν γύρω στα 35 το 2000 ,
ύψος γύρω στο 1,65-1,70 , σχετικά λεπτή , αλλά με ελληνική κωλάρα,
βυζί μεταξύ 1-2 και μαλλί καστανό , το οποίο συνήθως έβαφε ξανθό.
Εδώ προσφέρουν κάτι μόνο στο Φ104 νομίζω.
ε πως θα δηλωνεις οτι εισαι εγω μαν;εμενα με ξερουν ολες.....Οχι. Τα μαλλιά μου ειναι στη θεση τους.
Τύπε, δεν αναφερθηκες ακομη στην Χατζή σημερα και ανησυχω. Δεν αντεληφθης τι εγινε στα δικαστηρια?