alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Αν ξυρισω το κεφαλι μου?ε πως θα δηλωνεις οτι εισαι εγω μαν;εμενα με ξερουν ολες.....
Αν ξυρισω το κεφαλι μου?ε πως θα δηλωνεις οτι εισαι εγω μαν;εμενα με ξερουν ολες.....
Αν ξυρισω το κεφαλι μου?
θα κανεις τετοια θυσια;Αν ξυρισω το κεφαλι μου?
Α να χαθεις ρε, πνιγηκααν ξυρισεις τα ποδια σου μπορει και να τις μπερδεψεις τυπε
Επιβεβαιώνω αυτά για σίγουρα,έχω φάει κι εγώ κάτι αλλά ήταν ταπεινά κοκκαλάκιαΣτη Βουλγαρία , όλα κι όλα τα γαμησιάρικα ήταν η οδοντόκρεμα
ή ένα καλσόν μπικ.
Ξέρω μάγκες Σαλονικιούς , τυχερούς που γεννήθηκαν πριν το 1965,
που πήγαιναν με βαλίτσες γεμάτες οδοντόκρεμες, καλσόν μπικ και καπότες.
Γύριζαν όταν ... άδειαζαν τη βαλίτσα.
μην του βαζεις φωτιες , αφου βλεπεις οτι ειναι ηρεμος σημερα
Επιβεβαιώνω αυτά για σίγουρα,έχω φάει κι εγώ κάτι αλλά ήταν ταπεινά κοκκαλάκια
μπροστά στους προαναφερθέντες του 1965.
Εδώ μιλάμε για πουτάνες, δηλ. ωραία μουνιά!
Δεν έχουν θέση τα ... λείψανα
και τα σάβανα που περιτυλίγουν τα νεκρά τους κορμιά ...
Έτσι.........όπως είχε πει κι ο φίλος μου πριν χρόνια:Eγώ δεν είχα τελειώσει καν το λύκειο , όταν έπεσε το παραπέτασμα.
Δεν θα μπορούσα να είχα προλάβει το πάρτι στη Βουλγαρία.
Αν ήμουν μεγαλύτερος, θα πήγαινα κάθε Σ/Κ Βουλγαρία
με 20 οδοντόκρεμες και 20 καλσόν bic ....
Εμπνεύστηκα αυτό το θρεντ από δύο πράγματα.
Το ένα είναι ένα θρεντ που υπάρχει ήδη με τίτλο "Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε στούντιο"
Το άλλο είναι η κριτική ενός φίλου πριν λίγο καιρό που έγραψε οτι μετά που τελείωσε με μία κοπέλα αυτή τον κάλεσε να μοιρασθεί μαζί της το μαγειρευτό φαγητό της, που ήταν από λάχανο.
Σκέφτομαι λοιπόν αν κάποιοι έχουν κάποια ανάμνηση ανάλογη, δηλαδή μία κοπέλα να είχε φτιάξει μακαρονάδα και να τους φίλεψε.
Μεινε χαλαρος ομως τυπε , μην τα παρεις κρανιο , γιατι σε αλλο νημα σε εχουν στολισει ...να εισαι κόσμιος
η αληθεια ειναι οτι με χαλασε το λαχανο της χριστινας, μετα το περιστατικο αυτο θυμηθηκα που καποιος εδω μου ειχε πει οτι ειναι βαρια η ρουμανικη κουζινα για τα ελληνικα στομαχια...
Θυμηθηκα τα μπουρδελα της δεκαετιας του ΄80 και συγγινιθικα. Τοτε που η τσατσα καθαριζε φασολακια στο σαλονι της αναμονης παρεα με τους πελατες, και μεσα στην εντονη μυρωδια των λαχανικων εσκαγε μυτη η πουτανα με την αξυριστη μουναρα της! Δυστυχως πανε τα χρονια τα παλια. ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΤ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!στο αλκαμενους 113 πριν το φτιαξουν τοτε που ηταν περιστερωνας τσατσα και πουτανα μαγειρευαν τυπε
οι μυρωδιες φαγητου ηταν εντονες
αλλα καλυτερα γιατι καλυπταν την υπολοιπη μποχα του μπουρδελου
το ενυδριο με τα ψοφια βρωμοψαρα να επιπλεουν συμπληρωνε το καλτ σκηνικο
στο ιασωνος 30α μια αλλη φορα μυριζε φακες με σκορδακι και ξυδι και ρωτησα την υπηρεσια και μου ειπε οτι ηταν το φαγητο της ''κοπελας'' μαλλον τραβελος ηταν !
εισαι ευγενικος τυποςεμενα στην χθεσινη μου τσαρκα η αντα απο κ92α προσφέρθηκε να μας κεράσει ρεντμπουλ αλλά ευγενικά το αρνηθήκαμε...