Νέα

Κοπέλες που κάνουν μακαρονάδα σε μπουρδέλο και σε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εμπνεύστηκα αυτό το θρεντ από δύο πράγματα.

Το ένα είναι ένα θρεντ που υπάρχει ήδη με τίτλο "Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε στούντιο"

Το άλλο είναι η κριτική ενός φίλου πριν λίγο καιρό που έγραψε οτι μετά που τελείωσε με μία κοπέλα αυτή τον κάλεσε να μοιρασθεί μαζί της το μαγειρευτό φαγητό της, που ήταν από λάχανο.

Σκέφτομαι λοιπόν αν κάποιοι έχουν κάποια ανάμνηση ανάλογη, δηλαδή μία κοπέλα να είχε φτιάξει μακαρονάδα και να τους φίλεψε.

στην ιταλια τα παλια χρονια πριν απαγορευτουν τα πορδελα μετα το γαμησι ταιζανε και μακαροναδα τους πελατες, συνηθως εργατες που πεταγονταν για ενα πουτσο στο διαλειμμα για φαγητο. τη σερβιρανε με σαλτσα που φτιαχνονταν γρηγορα λογω χρονου και με απλα συστατικα. το ονομα αυτης εξ'ου και προηλθε: πουτανεσκα.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Την πρωτη φορα που πηρα την Αντριαννα του Ανδ. Γεωργιου 30 και εγραψα και κριτικη ηταν γυρω στις 7.30 απογευμα και ειχε μαγειρεψει μακαροναδα. Μου ειπε αν ηθελα να δοκιμασω κι εγω λιγο αλλα αρνηθηκα ευγενικα γιατι δεν πεινουσα.
Επισης εχω πετυχει μαγειρεμα και μαλιστα μυριζε πολυ ωραια πατατες φουρνου με κρεας στην Εκκλησια Νικ. Ουρανου 1 μαγειρευε μια τσατσα ρωσιδοειδης βαμμενο ξανθο μαλλι κοντουλα και γαμευσιμη (η 2η πιο καλη εμφανισιακα της πολης μετα τη Νανα). Τελευταια φορα τη τσατσα αυτη την πετυχα στα τριδυμα.
Επισης με εχουν κερασει αναψυκτικα και τοστ τα κοριτσια του θρυλικου Κ48 στην Αθηνα. Σε 2 επισκεψεις ηπια 3 λιπτον αις τι λεμονι μια κοκα κολα και με κερασαν και τοστ. Ειχαν και σαλατα αλλα δε μου αρεσουν οι σαλατες. Επισης αν ηθελα μπορουσαν να μου παραγγειλουν πιτογυρο αλλα αρνηθηκα ευγενικα.

Επισκέπτης
Δηλαδή γιατ ι πρέπει να φάμε μακαρονάδα σε μπουρδέλο ρε μάγκες. Υπάρχει κανεις που να ρωτάει σε ρεστοράν αν γαμιέται επιχρήμασι η μαγείρισα?

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
εγω προ 10ετιας και βαλε,ειχα παει σε καποιο μιλφ στον Διονυσο,απο αγγελια αν θυμαμαι καλα...ελεγε35 αλλα απο κοντα ηταν γυρω στα 50,παλια αριστοκρατισα,αλλα τα ειχε φαει τα ψωμακια της...μαγειρευε δε ψαροσουπα και το ολο σκηνικο με χαλασε και την εκανα.. :grin:

Επισκέπτης
Ε όχι ρε τυποι...
Εδώ στην Κασσάνδρας ντελιβερι παραγγελουν και δεν ανοιγουν τις πορτες που να μαγειρεψουν κιολας  :headbang: :headbang:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σαν  τα  βρωμερά  ινδο- ασιατικά  φαγιά του  θρυλικου  γηραιού τσάτσου Άρη  με την μπαντάνα--  παλια στη Διδύμου  - δεν υπάρχει -
Ειναι ...  τμημα της ελληνικης ιστορίας :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom