jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
φακες με σκορδακι και ξυδι
φανταστείτε οικονομία που κάνουν για να μαζέψουν λεφτά.
φακες με σκορδακι και ξυδι
Mια φορα πριν χρονια στο Ιασωνος 30α η πουτανα με κερναγε γαριδακια "Τυροσούζας"!!!στο ιασωνος 30α μια αλλη φορα μυριζε φακες με σκορδακι και ξυδι και ρωτησα την υπηρεσια και μου ειπε οτι ηταν το φαγητο της ''κοπελας'' μαλλον τραβελος ηταν !
φανταστείτε οικονομία που κάνουν για να μαζέψουν λεφτά.
στο αλκαμενους 113 πριν το φτιαξουν τοτε που ηταν περιστερωνας τσατσα και πουτανα μαγειρευαν τυπε
οι μυρωδιες φαγητου ηταν εντονες
αλλα καλυτερα γιατι καλυπταν την υπολοιπη μποχα του μπουρδελου
το ενυδριο με τα ψοφια βρωμοψαρα να επιπλεουν συμπληρωνε το καλτ σκηνικο
θα ήθελα κάποια μέρα να μου κάνουν το τραπέζι , υπηρεσία και εργαζόμενη κορασίς , εντός κουζινακίου !!
εκεινες ηταν ωραιες εποχες τυπεΘυμηθηκα τα μπουρδελα της δεκαετιας του ΄80 και συγγινιθικα. Τοτε που η τσατσα καθαριζε φασολακια στο σαλονι της αναμονης παρεα με τους πελατες, και μεσα στην εντονη μυρωδια των λαχανικων εσκαγε μυτη η πουτανα με την αξυριστη μουναρα της! Δυστυχως πανε τα χρονια τα παλια. ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΤ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!
δεν τσιμπησες κανα τουρσακι τυπε?Επισης πολυ παλια στη φυλης, κατα την εξοδο μου απο το δωματιο μια τσατσα δεν μπορουσε να ανοιξει ενα βαζο τουρσι αγγουρακι, μου το εδωσε και το ανοιξα με τη μια, γεματη εκπληξη με ευχαριστησε και εγω φυσικα εφυγα...
http://1.1.1.4/[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/tn/tn_2298_Pipinou32B_1237489899.jpg[/img[/URL]]
Στο γατοσπιτο στην Πιπινου εκαναν τα καλύτερα φασολακια...!!
(Η μυρωδια εφθανε μεχρι τη Πατησιων..)
[/quote]τυπε ξεπερνουσε η μυρωδια την γατιλα? :think:
Νηστικος γαρ, θα με εκοβε τσιρλιτο...δεν τσιμπησες κανα τουρσακι τυπε?
θα τραβαγες κανα χεσιμο στυλ δημητρακης τυπεΝηστικος γαρ, θα με εκοβε τσιρλιτο...
Και τι εγινε τύπε, θα εριχνες ενα χεσιμο σαν τον κολοσσο Δημητρακη διπλα στους καδους...Νηστικος γαρ, θα με εκοβε τσιρλιτο...
...ειχε παει παραλια πιο πριν και μασουλαγε bake rolls σκορδο....ριχνουν και την πιεση...Ανοίγω αυτό το θέμα, διότι πέρυσι καθώς συνουσιαζόμουν με την Ιζαμπέλα (που εργαζόταν στην αλυσίδα Κασσάνδρας, διαπίστωσα πως η αναπνοή της είχε οσμή σκόρδου και το αιδίον της ανέδιδε οσμή μπακαλιάρου.
Ανοίγω αυτό το θέμα, διότι πέρυσι καθώς συνουσιαζόμουν με την Ιζαμπέλα (που εργαζόταν στην αλυσίδα Κασσάνδρας, διαπίστωσα πως η αναπνοή της είχε οσμή σκόρδου και το αιδίον της ανέδιδε οσμή μπακαλιάρου.