Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
α)Για να μπορεσει να λειτουργησει σωστα μια Δημοκρατια, τα μελη της θα πρεπει να εχουν ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ!!!! Λεξεις που δυστυχως δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο ορισμενων εδω μεσα, οπου ολοι ειμαστε ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ!!! Για μενα ο Αντισθενης ειναι παρα πολυ ανεκτικος. Εγω στην θεση του θα ημουν πολυ πιο αυστηρος, γιατι το site δεν εχει μονο 50, αλλα πλησιαζει τα 120.000 μελη, και αλλους τοσους ισως και περισσοτερους επισκεπτες, που εχουν αποψη, και αξιζουν ΣΕΒΑΣΜΟ. Οι οποιοι θα ηθελαν να συμμετεχουν, αλλα βλεποντας τους εκτροχιασμους κυριολεκτικα ορισμενων, απαξιουν.
β)Λεγεσαι Φασιστας, αν ερθει καποιος στο σπιτι σου και σε βριζει, και τον πεταξεις εξω με τις κλωτσιες? Εχουν φερει πολυ στα "μετρα" τους την Δημοκρατια ορισμενοι.

Επισκέπτης
Αν διαβάσεις το αμέσως προηγούμενο post μου, θα δεις ότι δεν διαφωνώ μαζί σου σε κάτι.

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
:s&m_3:
Αν διαβάσεις το αμέσως προηγούμενο post μου, θα δεις ότι δεν διαφωνώ μαζί σου σε κάτι.
Μια γενικη αποψη εξεφρασα φιλε Ροκαβλον, δεν ηταν απαντηση. Ηταν εντελως συμπτωματικο το οτι βρεθηκαν διπλα διπλα τα δυο post.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
α)Για να μπορεσει να λειτουργησει σωστα μια Δημοκρατια, τα μελη της θα πρεπει να εχουν ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ!!!! Λεξεις που δυστυχως δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο ορισμενων εδω μεσα, οπου ολοι ειμαστε ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ!!! Για μενα ο Αντισθενης ειναι παρα πολυ ανεκτικος. Εγω στην θεση του θα ημουν πολυ πιο αυστηρος, γιατι το site δεν εχει μονο 50, αλλα πλησιαζει τα 120.000 μελη, και αλλους τοσους ισως και περισσοτερους επισκεπτες, που εχουν αποψη, και αξιζουν ΣΕΒΑΣΜΟ. Οι οποιοι θα ηθελαν να συμμετεχουν, αλλα βλεποντας τους εκτροχιασμους κυριολεκτικα ορισμενων, απαξιουν.
β)Λεγεσαι Φασιστας, αν ερθει καποιος στο σπιτι σου και σε βριζει, και τον πεταξεις εξω με τις κλωτσιες? Εχουν φερει πολυ στα "μετρα" τους την Δημοκρατια ορισμενοι.
+1000000000000000000000

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τα λεφτα πλεον ειναι παρα πολλα για να παραμεινει το site οπως ηταν πριν 2 χρονια.
Οποιος συνεχιζει να ειναι συναισθηματικα δεμενος με το bou. θα απογοητευθει.

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Θυμαμαι την εποχη που σαν την "αδικη καταρα" γυρναγα ατελειωτες ωρες απο σπιτακι σε σπιτακι, να βρω κατι καλο και να κανω την δουλεια μου. Ωρες ατελειωτες στην αναμονη, μεχρι να "σκασει" η κοπελα στο σαλονι. Μεχρι υστεριας η προκαταληψη, απο τα αναριθμητα χαστουκια απο τις ξεπετες που ειχα φαει. Εμπαινα στο δωματιο και με επιανε αγχος. Τωρα πλεον, απο την ανακαλυψη του site και εντευθεν, γνωριζω με ακριβεια "τι παιζει", ακομα και στην πιο απομερη και σκοτεινη "τρυπα". Αλλος λιγο αλλος πολυ, ολοι μαζι οι "συναθλητες" ( με μπολικο το συναισθημα της χαρας της αλληλοβοηθειας ) χαριν ΑΥΤΗΣ της ιστοσελιδας, εχουμε "φερει στο φως" τα παντα. Αλλαξε εντελως η ψυχολογια μου. Θα ηταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αγενεια να ασχολουμαι με το ποσα χρηματα βαζει στην τσεπη του, αυτος που ειναι η αιτια, να εχω ολες αυτες τις πληροφοριες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και κυριως χωρις χασιμο χρονου !!! Εκτος απο τις διαφημισεις και τους "διαφημιστες" ειπαμε, υπαρχουν και τα σχολια για τους "καχυποπτους".

Επισκέπτης
Οι αλληλοκατηγορίες των μελών, ήταν και είναι θλιβερή υπόθεση. Ακόμα χειρότερο είναι το background που δεν ξερουμε.
O  jockerx υπήρξε μέλος με προσωπικότητα και χαρακτηριστική παρουσία. Δεν ξέρω αλήθειες και ψέματα σχετικά με τις προσωπικές διαμάχες, ούτε θέλω να κάνω εικασίες.
Αλλά, έχω τη γνωμη, ότι υπάρχουν μέλη με πολύ χειρότερη συμπεριφορά του jockerx, αν δεχθούμε ως ανακριβείς τις κατηγορίες του. (Ο Αντισθένης τα ξέρη από 1ο χέρι;). Και δεν φαίνεται να ενοχλείται κανείς.
Το θέμα του αριθμού των κριτικών σχετίστηκε με το θέμα του jockerx, αλλά επί της ουσίας δεν είχε να κάνει με αυτόν.

@ Πεφωτισμένος:
Αυτά που λές εξηγούν και τη συμμετοχή τόσων μελών στο σάιτ, μεταξύ των οποίων και η δική μου.
Αλλά, για το ίδιο λόγο, πρέπει και τα μέλη να γίνονται σεβαστά, και κυρίως η νοημοσύνη τους.
Αν υπήρχε από όλους ο σεβασμός και ο αυτοσεβασμός, δεν θα χρειάζονταν κανόνες. Θα ήταν αυτονόητοι.

Επισκέπτης
Θυμαμαι την εποχη που σαν την "αδικη καταρα" γυρναγα ατελειωτες ωρες απο σπιτακι σε σπιτακι, να βρω κατι καλο και να κανω την δουλεια μου. Ωρες ατελειωτες στην αναμονη, μεχρι να "σκασει" η κοπελα στο σαλονι. Μεχρι υστεριας η προκαταληψη, απο τα αναριθμητα χαστουκια απο τις ξεπετες που ειχα φαει. Εμπαινα στο δωματιο και με επιανε αγχος. Τωρα πλεον, απο την ανακαλυψη του site και εντευθεν, γνωριζω με ακριβεια "τι παιζει", ακομα και στην πιο απομερη και σκοτεινη "τρυπα". Αλλος λιγο αλλος πολυ, ολοι μαζι οι "συναθλητες" ( με μπολικο το συναισθημα της χαρας της αλληλοβοηθειας ) χαριν ΑΥΤΗΣ της ιστοσελιδας, εχουμε "φερει στο φως" τα παντα. Αλλαξε εντελως η ψυχολογια μου. Θα ηταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αγενεια να ασχολουμαι με το ποσα χρηματα βαζει στην τσεπη του, αυτος που ειναι η αιτια, να εχω ολες αυτες τις πληροφοριες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και κυριως χωρις χασιμο χρονου !!! Εκτος απο τις διαφημισεις και τους "διαφημιστες" ειπαμε, υπαρχουν και τα σχολια για τους "καχυποπτους".

Βαθμηδὸν τὰ πράγματα ἐπανέρχονται εἰς τὴν πρὸ ἱστοτόπου κατάστασιν

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δυστυχως ηχουν καποια ασχημα τυμπανα στην ανθρωποτητα... που προφανως και οι κουφοι θα τα ακουσουν το επομενο διαστημα...και θα ειναι πολυτελεια να περναμε την ωρα μας, εδω μεσα με τους κλωνους και τα υπολοιπα παρασιτα!!!Καποιος ανεγραψε οτι η δυναμη του μπου...ειναι τα τα πολυαριθμα μελη του!!!...Αναρωτηθηκε, αν αφαιρεσει τους κλωνους(τα περισσοτερα παλια μελη εχουν απο 50 κλωνους,να ουμε)-τα λαμογια-τους αγαπητικους-τους διαφημηστες-τις τανες-τις ιδιοκτητριες/ες μαγαζιων-τους προμοτορες...και sorry να ουμε...αν μου ξεφευγει καμμια αλλη κατηγορια....ποσα τελικα ειναι τα πραγματικα μελη που θελουμε μονο ενημερωση και λιγο χαβαλε να χαλαρωνουμε στις δυσκολες εποχες που διανυουμε????....Αν ειμαστε 10.000 ειναι ζητημα!!!....Καλο σας βραδυ αγαπητοι συναγωνιστες!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Φιλτατε Παιχτουρα θα ηθελα πολυ μεσα απο αυτο το χαος που περιγραφεις, να γραψεις ενα δυο συγκεκριμενα παραδειγματα που προσωπικα εσυ, την εχεις "πατησει" απο "διαφημιση" η καποια κριτικη που διαβασες εδω και παραπλανηθηκες.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Τα λεφτα πλεον ειναι παρα πολλα για να παραμεινει το site οπως ηταν πριν 2 χρονια.
Οποιος συνεχιζει να ειναι συναισθηματικα δεμενος με το bou. θα απογοητευθει.

Τα λεφτα ηταν πολλα πριν 2 χρονια οταν υπηρχε και η διαφημιση του σουζανα....οι ρομαντικες εποχες σταματησαν οταν μπηκανε τα πρωτα μπαννερς....εκει αρχισαν τα φαγωματα.

Το σαιτ χρονοο με το χρονο εγινε 1 περιοδικο ποικιλης υλης....με τα αθλητικα και πολιτικα θεματα να υπερτερουν σε σχεση με αυτα του αγοραιου ερωτα.

Οι μοντ επαψαν να ασχολουνται με τη κυριως θεματολογια και επιγκεντρωθηκαν στο πως να μεγαλωνουν τα νηματα των συζητησεων με σκοπο την αυξηση της επισκεψιμοτητας στο alexa....

Χαρακτηριστικο παραδειγμα μοντ με 20,000 ποστ που γραφει τα παντα εκτος του αγοραιου ερωτα....ο αριθμος των κριτικων του ειναι μολις 2 στα 4 χρονια εγγραφης του στο σαιτ....οταν προκειται να κανει πλακιτσα,να ρωτησει,να γραψει για κανα ντελο η για καμια του πεζοδρομιου αλλαζει το νικ του μοντ και μπαινει με το νικ του τιμημενου.
Επισης και με αυτο εχει αλλα 20.000 ποστ και τον μαγικο αριθμο των 0 κριτικων.

Για να επιβιωσει το σαιτ στα λειτουργικα του εξοδα να αμοιφθουν Η διευθυνση και οι διαχειριστες χρειαζονται διαφημισεις των στουντιο,στριπ κλπ....Καμια αντιρηση γιατι προκειται για δουλεια και φυσικα οι ανθρωποι που μοχθουν ωστε να μπορουμε να αλληλοενημερωνομαστε πρεπει να αμοιβονται.
Ομως τα στουντιο (οχι ολα) επεβαλλαν τους κανονες τους για να διατηρησουν τα μπαννερ τους στην αρχικη σελιδα...εβαλαν τους ανθρωπους τους ωστε να φροντιζουν για την ημερησια ενημερωση μας....δε χρειαστηκε πολυ για να ψαξουν και μισθωσαν μελη που ειχαν αξιωματα και κυρος στο σαιτ.
(η ερωτηση μου για το ποιος απο τη παρεα του τσεγιεν γραφει ως λιτσα κομ φυσικα δεν απαντηθηκε ποτε)....νομιζω οτι πριν λιγο καιρο ουτε ο δυσμοιρος ινδιανος γνωριζε.

Οι κριτικες και η προωθηση συγκεκριμενων κυριων παντα των στουντιων που εχουν μπαννερ επεφταν και πεφτουν βροχη...σε σημειο που το σαιτ 8α επρεπε να εχει αλλαξει ονομα και απο bourdela.com να γινει Studios.com.

Το σαιτ εχει τη δυναμικη να αλλαξει πολλα πραγματα που θα βελτιωσουν τις συνθηκες εργασιας των ιεροδουλων αλλα και τις αναμενομενες και επιβαλλομενες υπηρεσιες που θα λαμβανουμε ως πελατες....το οτι τα γλωσσοφιλα,τα κουλουρια και τα ακαποτα μπηκανε στο μενου των  δεν αποτελει προοδο απο τη στιγμη που δε τηρουνται οι κανονες υγειηνης και οι κοπελες ειναι οι περισσοτερες χωρις χαρτια.Χρειαστηκε να περασουν μηνες για να γινει η διαγραφη μελους που ζητουσε ακαποτα γαμησια....!!!

Πολλοι αξιοτιμοι συναγωνιστες που δε χρειαζεται να βαλουν τα χρηματα τους διπλα διπλα για να γυρισουν το κοσμο 4 φορες αλλα με τις γνωσεις το μερακι και το ηθος τους κρατουσανε ψηλα το πηχη του σαιτ..αυτοι τη στιγμη που γραφω εχουν αγανακτησει και δε θα αργησουν να πατησουν το κουμπι της διαγραφης πριν η διευθυνση το πραξει.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φιλτατε Παιχτουρα θα ηθελα πολυ μεσα απο αυτο το χαος που περιγραφεις, να γραψεις ενα δυο συγκεκριμενα παραδειγματα που προσωπικα εσυ, την εχεις "πατησει" απο "διαφημιση" η καποια κριτικη που διαβασες εδω και παραπλανηθηκες.
Το χαος οπως εγραψα σ' ενα σημερινο μου ποστ στο νημα αυτο...δεν οφειλεται στις κριτικες..που ειναι το δεντρο στο δασος!!!..Οσον αφορα τις κριτικες....διαβαζω απο ορισμενα μελη που κατα την κριση μου(μιας και μου ειναι αγνωστοι) ειναι αξιοπιστοι!!!!...Σιγα να μην κατσω να διαβασω κανεναν μπουρδα με τα σεντονια του!!!Καλο σου βραδυ!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Χαρακτηριστικο παραδειγμα μοντ με 20,000 ποστ που γραφει τα παντα εκτος του αγοραιου ερωτα....ο αριθμος των κριτικων του ειναι μολις 2 στα 4 χρονια εγγραφης του στο σαιτ....οταν προκειται να κανει πλακιτσα,να ρωτησει,να γραψει για κανα ντελο η για καμια του πεζοδρομιου αλλαζει το νικ του μοντ και μπαινει με το νικ του τιμημενου.
Επισης και με αυτο εχει αλλα 20.000 ποστ και τον μαγικο αριθμο των 0 κριτικων.
Ποιός είναι αυτός; Να μάθουμε και κάτι...

Ομως τα στουντιο (οχι ολα) επεβαλλαν τους κανονες τους για να διατηρησουν τα μπαννερ τους στην αρχικη σελιδα...εβαλαν τους ανθρωπους τους ωστε να φροντιζουν για την ημερησια ενημερωση μας....δε χρειαστηκε πολυ για να ψαξουν και μισθωσαν μελη που ειχαν αξιωματα και κυρος στο σαιτ.
(η ερωτηση μου για το ποιος απο τη παρεα του τσεγιεν γραφει ως λιτσα κομ φυσικα δεν απαντηθηκε ποτε)....νομιζω οτι πριν λιγο καιρο ουτε ο δυσμοιρος ινδιανος γνωριζε.
Μερικά studio που δεν έχουν ιδέα από net το κάνουν, ναι. Και; Έχει σημασία ποιός είναι ακριβώς πίσω από το litsa.com; Είσαι σίγουρος ότι είναι ένας πχ.; Έχει νόημα ο καθένας να πει για τον φίλο του με τί ασχολείται;

Οι κριτικες και η προωθηση συγκεκριμενων κυριων παντα των στουντιων που εχουν μπαννερ επεφταν και πεφτουν βροχη...σε σημειο που το σαιτ 8α επρεπε να εχει αλλαξει ονομα και απο bourdela.com να γινει Studios.com.
Έχει εμποδιστεί ποτέ κανείς να γράψει καλή κριτική για μη διαφημιζόμενη "επιχείρηση" και κακή για διαφημιζόμενη; Ψιλοΰποπτες και "ελεγχόμενες" καλές κριτικές βλέπεις μόνο για διαφημιζόμενους; Κακές (πάλι ψιλοΰποπτες και "ελεγχόμενες") δε βλέπεις για διαφημιζόμενους; Τα στούντιο είναι οι περισσότερες καταχωρίσεις εδώ; Οι κριτικές οι περισσότερες είναι για τα στούντιο; Εσύ μπορείς να γράψεις ό,τι θες για οποιαδήποτε καταχώριση;

Οι γκρίνιες και τα "παρασκήνια" δεν είναι νέο φαινόμενο. Είναι η ιστορία του site. Ότι μερικοί βρίσκουν πάντα κακά να πουν επίσης δεν είναι κάτι νέο. Αν μπουν banner 090 μόνο, κάποιοι θα μιλάνε για τη μαφία των 090 που ελέγχει το μπου. Αν μπουν από strip τα ίδια. Εύκολα σχήματα.  Μια ζωή τα ίδια. Κανένα θετικό, τίποτα, ποτέ! Μόνο παλιά, κάθε φορά παλιότερα ήταν καλύτερα τα πράματα. Άλλωστε το site φθίνει απ' το 2006 όπως είπαμε...

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Οι αλληλοκατηγορίες των μελών, ήταν και είναι θλιβερή υπόθεση. Ακόμα χειρότερο είναι το background που δεν ξερουμε.
O  jockerx υπήρξε μέλος με προσωπικότητα και χαρακτηριστική παρουσία. Δεν ξέρω αλήθειες και ψέματα σχετικά με τις προσωπικές διαμάχες, ούτε θέλω να κάνω εικασίες.
Αλλά, έχω τη γνωμη, ότι υπάρχουν μέλη με πολύ χειρότερη συμπεριφορά του jockerx, αν δεχθούμε ως ανακριβείς τις κατηγορίες του. (Ο Αντισθένης τα ξέρη από 1ο χέρι;). Και δεν φαίνεται να ενοχλείται κανείς.
Το θέμα του αριθμού των κριτικών σχετίστηκε με το θέμα του jockerx, αλλά επί της ουσίας δεν είχε να κάνει με αυτόν.

@ Πεφωτισμένος:
Αυτά που λές εξηγούν και τη συμμετοχή τόσων μελών στο σάιτ, μεταξύ των οποίων και η δική μου.
Αλλά, για το ίδιο λόγο, πρέπει και τα μέλη να γίνονται σεβαστά, και κυρίως η νοημοσύνη τους.
Αν υπήρχε από όλους ο σεβασμός και ο αυτοσεβασμός, δεν θα χρειάζονταν κανόνες. Θα ήταν αυτονόητοι.
Αν ανατρεξεις στο #582 τον jockerx τον αναφερω σαν μαχητη, στα παραδειγματα αξιοπιστιας. Διαφωνω ομως καθετα με τον τροπο εκφρασης του. Ε, οπως και να το κανουμε ειναι αγενεια να λες στα αρχ..... και μαλιστα με τεραστια γραμματα καταμουτρα σε αυτον που σε φιλοξενει. Οταν γινεται γενικα μια συζητηση πολιτισμενα, ολοι εχουμε κερδος. Τωρα οσον αφορα την νοημοσυνη, οταν καποιος καθεται μπροστα σε εναν υπολογιστη και πληκτρολογει, δεν πιστευω οτι χρειαζεται καποιον να τον "παρει απο το χερακι" να του δειξει τις παγιδες... Πιστευω μια τετοιου ειδους "προστασια" ειναι προσβλητικη για ολους εδω μεσα, και δεν χρειαζομαστε κανεναν jockerx να μας ανοιξει τα ματια. Οι αλληλοκατηγοριες τωρα πηγαζουν απο την καχυποψια που φυσικα ειναι συναιπεια της ανωνυμιας. Σου δινει ομως το δικαιωμα να βαλλεις κατα παντων? Ηδη και σε εμενα επετεθη με πμ παλαιοτερα (πολιτισμενα ομως τοτε ομολογω) ο φιλτατος jockerx. Χωρις καν να με γνωριζει, με κατεταξε στους "υποπτους". Πιστευω να εχει αναθεωρησει γενικωτερα... Μια συγνωμη απεναντι στον διαχειριστη, ειναι δειγμα ανδρειας, και πιστευω σαν μαχητης (οπως τον αποκαλω) την εχει...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
( Συνέχεια των παραπάνω: ) Επίσης, ποτέ κανένα παλιό και "καλό" μέλος δεν το 'χασε στην πορεία, και κανενός η ευθύνη δεν ήταν δικιά του. Ποτέ! Το site φταίει. Αν ανήκει και στην παρέα μας, ακόμα χειρότερα...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Ποιός είναι αυτός; Να μάθουμε και κάτι...
Μερικά studio που δεν έχουν ιδέα από net το κάνουν, ναι. Και; Έχει σημασία ποιός είναι ακριβώς πίσω από το litsa.com; Είσαι σίγουρος ότι είναι ένας πχ.; Έχει νόημα ο καθένας να πει για τον φίλο του με τί ασχολείται;
Έχει εμποδιστεί ποτέ κανείς να γράψει καλή κριτική για μη διαφημιζόμενη "επιχείρηση" και κακή για διαφημιζόμενη; Ψιλοΰποπτες και "ελεγχόμενες" καλές κριτικές βλέπεις μόνο για διαφημιζόμενους; Κακές (πάλι ψιλοΰποπτες και "ελεγχόμενες") δε βλέπεις για διαφημιζόμενους; Τα στούντιο είναι οι περισσότερες καταχωρίσεις εδώ; Οι κριτικές οι περισσότερες είναι για τα στούντιο; Εσύ μπορείς να γράψεις ό,τι θες για οποιαδήποτε καταχώριση;

Οι γκρίνιες και τα "παρασκήνια" δεν είναι νέο φαινόμενο. Είναι η ιστορία του site. Ότι μερικοί βρίσκουν πάντα κακά να πουν επίσης δεν είναι κάτι νέο. Αν μπουν banner 090 μόνο, κάποιοι θα μιλάνε για τη μαφία των 090 που ελέγχει το μπου. Αν μπουν από strip τα ίδια. Εύκολα σχήματα.  Μια ζωή τα ίδια. Κανένα θετικό, τίποτα, ποτέ! Μόνο παλιά, κάθε φορά παλιότερα ήταν καλύτερα τα πράματα. Άλλωστε το site φθίνει απ' το 2006 όπως είπαμε...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rolleyes:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δινω και ενα δικιο στον Αντισθενη!!...Η εμμονη του jockerx αλλα και καποιες φρασολογιες του, ειχαν ξεπερασει τα ορια του διαδικτυου και του σεβασμου..οτι ειμαστε φιλοξενουμενοι εδω μεσα!!!ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕ ΔΗΜΟΣΙΑ...ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ!!!Τεσπα πιστευω οτι θα τα ξαναβρουν παλι...μιας και εχω την εντυπωση οτι συνδεονται και εξω!!!..Η ζωη στο μπου συνεχιζεται...οπως και στην κοινωνια εξω η ζωη συνεχιζεται!!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
kolotoumpa%2Bmpoutari.JPG

Stories