οχι..
φανταστειτε εδω περα στο σαιτ και στο παρασκηνιο, τι διαπλοκη παιζει..
οταν βγαινει ο αντμιν αυτου του σαιτ και λεει παει ο αλλος και ζηταει εκπτωση στο ονομα του , για φανταστειτε τι αλλα μπορει να εχουν συμβει
απο την αλλη υπαρχει και η ομαδα κρουσης εναντια στα στουντιο ,εναντια καταλαβατε με τι σημασια το λεω
η σκληροπυρηνικη παρεα του σαιτ θελω να πω η οποια εχει κανει την εμφανιση της εδω και ενα 3μηνο ,χωρις να θελω να πω ονοματα και να θειξω κανεναν...
ουτε εχω προβλημα με κανεναν, ουτε εχω τσακωθει ποτε με κανεναν
αλλα το θεμα ειναι αλλο
το οτι το σαιτ εχει χασει την μαγεια που ειχε παλια, χωρις να θελω να πω πως εχει χασει επισκεψημοτητα, αντιθετος, εαν ρωτησεις τον καθενα οταν πας τσαρκα το σαιτ το επισκεπτεται,αλλα ρε παιδι μου, οταν ειχα μπει πρωτη φορα εδω μεσα ηταν ολα τοσο ωραια, τοσος ενθουσιασμος, και τωρα καθε μερα... τα ιδια και τα ιδια, η ομαδα κρουσης με λιγα λογια το ΣΔΟΕ του αγοραιου ερωτα απο την αλλη προσπαθει να βρει καθε τι αρνητικο για τα στουντιο που εχει σε εμπαθεια .εδω βαλανε πριν λιγες μερες μια γνωστη κοπελα συγκρινανε της φωτο τι να λεμε τωρα , απο την ομαδα ραμπο των στουντιο απο την απεναντη να προσπαθει να ξελασπωσει, να ξεβρωμησει να να να, θυμαμαι παλια μια κριτικη που ειχα κανει για μπουρδελο, στουντιο δεν θυμαμαι,ειχα λαβει δυο τρια πμ, περιεργα πμ,οχι με απειλες, αλλα μου ειχαν κανει παρατήρηση γιατι ειπα οτι τα ποδια της κοπέλας μυριζαν ενω εγω λεει δεν μυρησα τιποτα, θα τα ψαξω τα πμ και θα τα βαλω..
τι εχετε καταφερει? να βγαινει και να λεει ο καθενας - ρε μαλακα τι ελεινο που εχει καταντησει το σαιτ, και αυτο παντα σε αποψη φορουμ..και οχι σε ενημερωσεις...
συγκρινετε το μπουρδελα του 2009 με το μπουρδελα του 2012..?
Παλια το σαιτ ηταν μια παρεα, πραγματικα.. προτιμω να βλεπω μελη να πλακωνονται για αθλητικα και πολιτικα, παρα να βλεπω να τσακωνονται για συμφεροντα..
Χωρις να θελω να στοχευσω κανεναν, μιλαω παντα γενικα...
διοτη εχω δει διαφορα μελη που κατατασονται στης δυο ομάδες, Που ξαναλεω ειναι
1 Ομαδα κρουσης, δηλαδη το σδοε του αγοραιου ερωτα...
και
2. Οι προμοτορες, αυτοι που ειναι μεσα στα κολπα που προσπαθουν να ξελασπωσουν, να κανουν , να ρανουν...
εγω με το αγοραιο σεξ, παντα εχω περασει καλα,εχω φαει φολες πολλες αλλα εχω περασει πολλες φορες πολυ ωραι, εφαγα φολα? Ηρθα εδω ενημερωσα και καποια μελη μου ελεγαν ευχαριστω επειδη τους εσωσα καποια λεφτα
δεν ειχα ποτε προβλημα με κανεναν και με καμια κοπελα..
αλλα ρε μαγκες, και οι δυο πλευρες , εχουν κανει το σαιτ βαρετο..
καθε μερα το ιδιο παραμυθη..
Που θελω να καταληξω? στο οτι αυτος ο τροπος που εκφραστηκα τωρα, που ηθελα να το κανω καιρο πριν, εχει να κανει με τα συναισθηματα που εχω για το σαιτ αυτο, οχι οτι ειμαι δεμενος με το ιντερνετ, οχι, εχω χιλιες δυο ασχολειες να κανω, και πραγματικα εαν ο αντι με εκανε μπαν θα επιανα ενα μουσικο οργανο, η θα εκανα κατι αλλο, ως αντικατασταση του σαιτ, διοτη μην το λεμε ψεματα, εχουμε λιωσει με της ωρες..
υπηρχαν και παλια παρεξηγησεις, αλλα λυνοντουσαν σε δυο τρεις μερες,και παπαλα, ολα καλα ολα ωραια..
αλλα αυτο τωρα εχει καταντησει ρουτινα του σαιτ, ειναι μεσα στο προγραμμα..
γιατι δεν υπαρχει μια γενικη συμφιλιωση? θα μου πειτε, εδω δεν υπαρχει φιλια στα καθημερινα θεματα
στον αγοραιο ερωτα που υπαρχουν χιλιαδες συμφεροντα θα υπαρξει ? Δυσκολο..
απλα εκανα την προταση μου... και θα δειτε πως το σαιτ , δηλαδη το φορουμ θα γινει οπως παλια
ισως ειναι και το κοινωνικο γειγνεσθαι που μας οδηγει σε αυτη την σηραξη καθημερινα στο σαιτ?
Αλλα καθε μερα? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?
τελοσπαντων..
δεν ειμαι δεμενος καθολου με το σαιτ οπως πολλα μελη, απλα ειναι ενα μερος της ασχολιας μου επειδη ασχολουμαι ενεργα με το αγοραιο σεξ εδω και καιρο... γιαυτο τα λεω αυτα...