Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Nομίζεις. Από ανδρείκελα που πηγαίνουν και ζητάνε εκπτώσεις στο όνομά μου και στο όνομα του site δεν ανέχομαι τίποτα.
Sorry παίδες η υπομονή έχει και τα όρια της...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.637
Πόντοι
5.097
na πω και γω την ταπεινη μου γνωμη :rolleyes:μπουρδελο τα κανατε και οι μεν και οι δεν :birdman:
φευγω πριν κοκκινησω και γω :badair:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Καλησπέρα κι από μένα.Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Αντισθένη, τα μέλη του site και όσους βοηθούν να μένει ζωντανή αυτή η ψυχαγωγική σελίδα και παρέα. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις όταν όλοι έχουμε ένα κοινό στόχο: Μπαίνοντας σ'αυτό το site να περνάμε λίγο ευχάριστα την ώρα μας.Τώρα, όσον αφορά τους νέους κανόνες, να πω τη γνώμη μου.Παρόλο που είμαι ένθερμος πολέμιος πιθανών προμότορων που συχνά ανεβάζουν τις "κριτικές" τους, δεν νομίζω ότι είναι λύση να περιοριστούν οι κριτικές ανά κοπέλα σε 2 το χρόνο.Κι αυτό γιατί θα οδηγήσει σε ερήμωση του site. Μπορεί επίσης μία κοπέλα να είναι καλή στην αρχή, να την επισκεφτούμε, να γράψουμε 2 κριτικές, αλλά μετά να ρίξει την ποιότητα υπηρεσιών η κοπέλα. Το site πρέπει να είναι ένας σταθμός άμεσης ενημέρωσης των πηγών αγοραίου έρωτα. Πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος αντιμετώπισης φαινομένων διαφήμισης και παραπλανητικών κριτικών.Δεν τον έχω σκεφτεί τώρα, αλλά θα επανέλθω με προτάσεις εφόσον τις κρίνω λογικές και εφαρμόσιμες.Οπως καταλαβαίνετε, είναι αρκετά δύσκολο να ελέγχεται η αξιοπιστία κάθε κριτικής.Εκτός αν συνοδεύεται από την αντίστοιχη βιντεοσκόπηση! Αστειεύομαι! Καλά να περνάτε παιδιά...

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Οι άνθρωποι είναι ξετσίπωτοι....

Έγραψε "κριτική" μόνο και μόνο για να προβληθεί στον τοίχο-κράχτη της πρώτης σελίδας του ΜΠΟΥ. οτι .......αποχαιρετά και εύχεται στην κοπέλα. :2funny:

Στοχεύουν στους ανυποψίαστους και στους βλάκες.

Αυτό είναι το επίπεδο του bourdela.com που θέλει ο Αντισθένης.

Ρε συ jockerx, αφου υπαρχει μονιμα αριστερα επανω στον τοιχο-κραχτη της πρωτης σελιδας η μονιμη διαφημιση για το Φ104, λες με την κριτικη να προσπαθει να "γεμισει" ολο τον τοιχο? Ας δουμε τα πραγματα και λιγο πιο χαλαρα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

οχι..

φανταστειτε εδω περα στο σαιτ και στο παρασκηνιο, τι διαπλοκη παιζει..

οταν βγαινει ο αντμιν αυτου του σαιτ και λεει παει ο αλλος και ζηταει εκπτωση στο ονομα του , για φανταστειτε τι αλλα μπορει να εχουν συμβει

απο την αλλη υπαρχει και η ομαδα κρουσης εναντια στα στουντιο ,εναντια καταλαβατε με τι σημασια το λεω

η σκληροπυρηνικη παρεα του σαιτ θελω να πω η οποια εχει κανει την εμφανιση της εδω και ενα 3μηνο ,χωρις να θελω να πω ονοματα και να θειξω κανεναν...

ουτε εχω προβλημα με κανεναν, ουτε εχω τσακωθει ποτε με κανεναν

αλλα το θεμα ειναι αλλο

το οτι το σαιτ εχει χασει την μαγεια που ειχε παλια, χωρις να θελω να πω πως εχει χασει επισκεψημοτητα, αντιθετος, εαν ρωτησεις τον καθενα οταν πας τσαρκα το σαιτ το επισκεπτεται,αλλα ρε παιδι μου, οταν ειχα μπει πρωτη φορα εδω μεσα ηταν ολα τοσο ωραια, τοσος ενθουσιασμος, και τωρα καθε μερα... τα ιδια και τα ιδια, η ομαδα κρουσης με λιγα λογια το ΣΔΟΕ του αγοραιου ερωτα απο την αλλη προσπαθει να βρει καθε τι αρνητικο για τα στουντιο που εχει σε εμπαθεια .εδω βαλανε πριν λιγες μερες μια γνωστη κοπελα συγκρινανε της φωτο τι να λεμε τωρα ,  απο την ομαδα ραμπο των στουντιο απο την απεναντη να προσπαθει να ξελασπωσει, να ξεβρωμησει να να να, θυμαμαι παλια μια κριτικη που ειχα κανει για μπουρδελο, στουντιο δεν θυμαμαι,ειχα λαβει δυο τρια πμ, περιεργα πμ,οχι με απειλες, αλλα μου ειχαν κανει παρατήρηση γιατι ειπα οτι τα ποδια της κοπέλας μυριζαν ενω εγω λεει δεν μυρησα τιποτα, θα τα ψαξω τα πμ και θα τα βαλω..

τι εχετε καταφερει? να βγαινει και να λεει ο καθενας - ρε μαλακα τι ελεινο που εχει καταντησει το σαιτ, και αυτο παντα σε αποψη φορουμ..και οχι σε ενημερωσεις...

συγκρινετε το μπουρδελα του 2009 με το μπουρδελα του 2012..?

Παλια το σαιτ ηταν μια παρεα, πραγματικα.. προτιμω να βλεπω μελη να πλακωνονται για αθλητικα και πολιτικα, παρα να βλεπω να τσακωνονται για συμφεροντα..

Χωρις να θελω να στοχευσω κανεναν, μιλαω παντα γενικα...

διοτη εχω δει διαφορα μελη που κατατασονται στης δυο ομάδες, Που ξαναλεω ειναι

1 Ομαδα κρουσης, δηλαδη το σδοε του αγοραιου ερωτα...

και
2. Οι προμοτορες, αυτοι που ειναι μεσα στα κολπα που προσπαθουν να ξελασπωσουν, να κανουν , να ρανουν...

εγω με το αγοραιο σεξ, παντα εχω περασει καλα,εχω φαει φολες πολλες αλλα εχω περασει πολλες φορες πολυ ωραι, εφαγα φολα? Ηρθα εδω ενημερωσα και καποια μελη μου ελεγαν ευχαριστω επειδη τους εσωσα καποια λεφτα
δεν ειχα ποτε προβλημα με κανεναν και με καμια κοπελα..
αλλα ρε μαγκες, και οι δυο πλευρες , εχουν κανει το σαιτ βαρετο..
καθε μερα το ιδιο παραμυθη..
Που θελω να καταληξω? στο οτι αυτος ο τροπος που εκφραστηκα τωρα, που ηθελα να το κανω καιρο πριν, εχει να κανει με τα συναισθηματα που εχω για το σαιτ αυτο, οχι οτι ειμαι δεμενος με το ιντερνετ, οχι, εχω χιλιες δυο ασχολειες να κανω, και πραγματικα εαν ο αντι με εκανε μπαν θα επιανα ενα μουσικο οργανο, η θα εκανα κατι αλλο, ως αντικατασταση του σαιτ, διοτη μην το λεμε ψεματα, εχουμε λιωσει με της ωρες..
υπηρχαν και παλια παρεξηγησεις, αλλα λυνοντουσαν σε δυο τρεις μερες,και παπαλα, ολα καλα ολα ωραια..
αλλα αυτο τωρα εχει καταντησει ρουτινα του σαιτ, ειναι μεσα στο προγραμμα..
γιατι δεν υπαρχει μια γενικη συμφιλιωση? θα μου πειτε, εδω δεν υπαρχει φιλια στα καθημερινα θεματα
στον αγοραιο ερωτα που υπαρχουν χιλιαδες συμφεροντα θα υπαρξει ? Δυσκολο..
απλα εκανα την προταση μου... και θα δειτε πως το σαιτ , δηλαδη το φορουμ θα γινει οπως παλια :)
ισως ειναι και το κοινωνικο γειγνεσθαι που μας οδηγει σε αυτη την σηραξη καθημερινα στο σαιτ?
Αλλα καθε μερα? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?
τελοσπαντων..

δεν ειμαι δεμενος καθολου με το σαιτ οπως πολλα μελη, απλα ειναι ενα μερος της ασχολιας μου επειδη ασχολουμαι ενεργα με το αγοραιο σεξ εδω και καιρο... γιαυτο τα λεω αυτα...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ναι σταμ
το σαιτ φθινει το λεμε απο το 2006 :grin:.
οποιος δεν γουσταρει μπορει να το ελαφρυνει(δεν μιλω για σενα).

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι σταμ
το σαιτ φθινει το λεμε απο το 2006 :grin:.
οποιος δεν γουσταρει μπορει να το ελαφρυνει(δεν μιλω για σενα).
απο το 2006?

δεν νομιζω, εγω τελη του 09 γραφτηκα πρωτη φορα και ηταν ολα μια χαρα

απο το καλοκαιρι του 11 αρχησε η κατρακυλα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
απο το 2006?

δεν νομιζω, εγω τελη του 09 γραφτηκα πρωτη φορα και ηταν ολα μια χαρα

απο το καλοκαιρι του 11 αρχησε η κατρακυλα..
oi studioκριτικες ομως πηραν την ανηφορα....... ;)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον stam, γιατί διαβάζοντας το κείμενο του, βλέπω πόσο αυθορμητο είναι και τα γράφει απο καρδιάς όλα.

Και εγω τα βαρέθηκα όλα!
Κανονικά έπρεπε να γράφουμε για το σεξ. Πως περνάμε, τι μαθαινουμε.

Και δε με νοιάζει και οι κριτικές να γίνουν 2. Και να γυρίσει και ο jockerx πισω.
Αλλωστε θυμάμαι τα λόγια του gl (πόσες πια θα γαμήσεις σε ένα χρόνο στην Αθήνα)..
Δε μαρεσει αυτο που έγινε/

Προτιμώ να ακουω το laki να πορώνεται με τα πολιτικά και βρίζει τις κοπέλες, ή το Hristidi να πορώνεται με το ποδόσφαιρο, ή το theodo να λεει για τους αρχαίους και όλο αυτο το πανηγυρι... παρά αυτος ο χωρισμός που έγινε..

Και παρακαλώ εγώ προσωπικά των admin να λάβει υπόψιν του όλα αυτα...

(γιατι επιασα τον εαυτο μου να αισθάνεται άσχημα απο κάποια ποστ...και δεν καταλαβα πως είναι δυνατο ένα σαιτ να σε στενοχωρήσει)

Το bourdela είναι τα μέλη του! Δεν είναι σωστό να κλαιγόμαστε...α το σαιτ δεν είναι οπως παλια κλπ. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε για το σαιτ?
Ανοίξτε καινουργια thread, πείτε νέες ιδεες, κάντε σεξ, γράψτε κριτικές με όρεξη και οργανωμένες σκέψεις, πείτε νέα πράγματα, σπαμάρετε λιγότερο, μαλώστε εκει που πρέπει για να ξεδώσετε, χαβαλεδιάστε με τα πειραχτήρια, καυλστε με τις τσόντες του gl και τις φώτο του διομηδη.
Εγώ βλέπω πολύ καλύτερα πράγματα και μεγαλύτερη ποικιλία απ'όταν γράφτηκα!
Ναι μπήκαν οι διαφημίσεις, έγινε πιο εμπορικο. Επομενο δεν ήταν για να επιβιώσει?
Ας μπουν και κανόνες!
εγώ κοντραρίστηκα με μέλη, αλλά δεν αρνήθηκα ποτε την ευφυία τους. Το σαιτ είναι τα μέλη του. Και ύπαρχουν έξυπνα μέλη, άλλα πιο σοβαρα, άλλα πιο χαβαλετζίδικα.
Ε υπάρχουν και τα κακα στοιχεία. Αλλά και αυτα χρειάζονται!

Θέλω να πω με τα σεντόνια μου, πως κάνουμε όλοι προτάσεις. Το θέμα είναι εμείς οι ίδιοι τι κάνουμε.
Αυτα και συγνωμη αν τα έγραψα μπερδεμένα, είναι και αργα...

Επισκέπτης
Ban ο jockerx. Και μάλιστα με μπηχτή στο τέλος. Μωρέ μπράβο! Μέχρι εκεί έφτασε η τρέλα, να διαπομπεύουμε άτομα που επειδή έχουν προσφέρει αντιδρούν στην παρακμή.
Μια καινούρια εποχή ξεκινά μου φαίνεται για το site. Με κατάπνιξη οποιασδήποτε μορφής αντίδρασης σιγά, σιγά.
Να μου το θυμηθείτε... Αν βγω ψεύτης θα γίνω πελάτης του 104.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Έκανε ακριβώς το ίδιο πράμα με συναδέλφους και με μένα. Κατ' εξακολούθηση. Γιατί παίρνεις θέση υπέρ του και γιατί αυτός η ακμή και οι άλλοι η παρακμή; Με μερικούς πρέπει να μιλάς τη γλώσσα τους για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και πράματα τα οποία δε διαπραγματεύεσαι.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
μια ερωτηση φιλε μου,
γιατι δεν συζητας το θεμα της μπηχτης αλλα του αποτελεσματος ?
γιατι σου ειναι τοσο αναλαφρο το σοβαρο κατηγορω του κοκκινου ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα τουκανε. τον αφησε υπομονετικα και κατεληξε σε ασυδοσια στην ειρωνια. εγω θα τον ειχα παγωσει νωριτερα.

Επισκέπτης
Έκανε ακριβώς το ίδιο πράμα με συναδέλφους και με μένα. Κατ' εξακολούθηση. Γιατί παίρνεις θέση υπέρ του και γιατί αυτός η ακμή και οι άλλοι η παρακμή; Με μερικούς πρέπει να μιλάς τη γλώσσα τους για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και πράματα τα οποία δε διαπραγματεύεσαι.
Έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα που έκαναν και οι άλλοι εναντίον του Αντισθένη.
Ότι το παράκανε τις τελευταίες μέρες και ειδικά εναντίον σου, συμφωνώ! Αλλά κι εσύ ερέθισες τα αίματα όταν ουσιαστικά ανακοίνωσες την ματαιότητα όλου του νήματος σήμερα. Έτσι! Χωρίς ουδεμία εξήγηση. Και στο καπάκι πας και αναρτείς ανούσια κριτική του ανθρώπου που εξαιτίας του οποίου (δικαίως ή αδίκως) ξεκίνησε όλος ο ντόρος μη διαβάζοντάς την επειδή είναι ο νο1 αξιολογητής. Είναι προκλητικό βρε Αντισθένη! Μ' αυτά δείχνεις ότι δεν λαμβάνεις υπ' όψιν σου τη φωνή σημαντικών μελών εδώ μέσα. Δεν είναι αυτό παρακμή;

μια ερωτηση φιλε μου,
γιατι δεν συζητας το θεμα της μπηχτης αλλα του αποτελεσματος ?
γιατι σου ειναι τοσο αναλαφρο το σοβαρο κατηγορω του κοκκινου ?
Να το συζητήσω έτσι; Ερήμην του; Χωρίς να μπορεί αυτός να υπερασπιστεί τον εαυτό του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom