ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ αλλά αφού γράφονται τα ίδια και τα ίδια, ας μην ξεχνιόμαστε
Ο περιορισμός δεν αφορά μόνο τα στούντιο. Αφορά όλους τους χώρους. Γιατί αντιδρούν οι «στουντιάκηδες» κατά μεγάλο ποσοστό, αν όχι απολύτως;
Τυχαίο;
Μόλις κάποιος «αιρετικός» πει κάτι αρνητικό ή έστω αμφισβητήσει την καθιαγιασμένη «εικόνα» ενός στούντιο, βγαίνουν διάφοροι και τον «καρπαζώνουν» ηλεκτρονικά; Δεν έτυχε να το παρατηρήσετε αυτό;
Γιατι συμβαίνει, κατά κανόνα στα στούντιο αυτό;
Μήπως τα στούντιο δεν είναι οι κύριοι πελάτες του σάιτ;
(
Γιατί πρέπει να ευχαρσιτίες και «όρκοι αιώνιας αγάπης» να γίνονται ΑΙΤΙΑ συγγραφής κριτικών;(προσωπικά βρίσκω γελοίο να απευθύνω ΔΗΜΟΣΙΑ της ευχαριστίες μου γιατί χάνεται η αξιοπιστία και θεωρώ ότι υπάρχει σκοπιμότητα, όχι αυθορμητισμός). Γιατί δεν μπαίνουν στο νήμα τοι οικου ή της εργαζόμενης; Μήπως γιατί δεν χτυπάει τόσο πολύ;
Το παρκάτω απόσπασμα σας φαίνεται άσχετο με το θέμα;
Όταν μπαίνετε στο χώρο μπουρδέλου, στούντιο, ct κλπ. δεν μοστράρονται φάτσα κάρτα οι μέσοι όροι ειδικών βαθμολογιών και γενική βαθμολογίας;. Αν αυτά έχουν βγεί από επαναλμβανόμενες κριτικές φίλων και «φίλων» δεν αλλοιώνουν την εικόνα; Φυσικά αν ψάξεις, αν φας καμιά δυό ώρες Θα βγάλεις συμπέρασμα. Πόσοι το κάνουν.
(Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τα συνολικά σταστιστικά από πόσα μέλη έχουν γραφεί, αλλά για την ώρα βαριέμαι)
Έχετε παρατηρήσει πόσο ποιο πλούσιος είναι ο χώρος των μπουρδέλων από άποψη ποικιλίας απόψεων, αυθορμητισμού και πλουραλισμού;
Θα μου πειτε: Και σένα τι σε νοιάζει; Ο προστάτης των αδικημένων είσαι ή ο μπαμπάς των ανήλικων;
Δεν είμαι τίποτα από τα δύο. Απλά συμμετέχου κάπου και θέλω κάποια πράγματα να έχουν νόημα. Να μην είναι φόλες, μούσια, ψευδεπίγραφα.
Ας μέινουν κάποιοι χώροι καθαροί.