Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο περιορισμός δεν αφορά μόνο τα στούντιο. Αφορά όλους τους χώρους. Γιατί αντιδρούν οι «στουντιάκηδες» κατά μεγάλο ποσοστό, αν όχι απολύτως;
Τυχαίο;
Τσάμπα αναλώνεσαι. Οι μπουρδελιάρηδες κι ο αυθορμητισμός τους, ενώ ανεβάζουν την ποιότητα αυτού του forum στο μέγιστο, δυστυχώς στερούνται ισχύος απόψεως.

Επισκέπτης
Να γίνει συνείδηση στους γνήσιους συναγωνιστές οτι το bourdela.com είναι διαφημιστικό-εμπορικό σάϊτ.

Ιδιοκτήτες στούντιο πληρώνουν αδρά και πρέπει να προστατεύσουν την επένδυσή τους.
Ιδιοκτήτες στούντιο, νταβαντζογκόμενοι ιεροδούλων, τσατσάδες, εκπρόσωποι στούντιο έχουν λογαριασμούς χρηστών και παριστάνουν τους συναγωνιστές.

Αυτοί, μπαίνοντας στο ΜΠΟΥ., νοιώθουν οτι μπαίνουν στο μπουρδέλο τους.Και στο μπουρδέλο τους κάνουν κουμάντο αυτοί.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Χάσαμε το χρόνο μας λοιπόν τόσον καιρό αφού επανερχόμαστε σε ό,τι ίσχυε και πριν. Τι το άνοιξες το παρόν νήμα τότε;
Θα κόβονται κριτικές διάφορων "άγνωστων" μελών, ενώ ο κάθε Cheyenne θα συνεχίσει να αναρτά τα ίδια και τα ίδια επειδή είναι μέλος "εγκεκριμένο".
Μία οπή εν τω ύδωρ όπως εικονοπροσάρτησε κι ο bakalhs.
Κρίμα!
Δικό σου το μαγαζί όμως.
εγω παντως δεν το εξελαβα ακριβως ετσι.....τουναντιον εγω αν ερμηνευω σωστα τον αντμιν ειναι οτι κι αν εισαι και τσεγιεν(πως λεμε κι αν εισαι και παπας) με την αραδα σου θα πας ακομα και στην διαγραφη μιας κριτικης αν δεν εχει κατι καινουριο να πει ή να προσθεσει ή αν δεν εχει μια εμφανη διαφορα σε βελτιωση ή χειροτερευση των επιδοσεων μιας κοπελας.... ;)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ αλλά αφού γράφονται τα ίδια και τα ίδια, ας μην ξεχνιόμαστε

Ο περιορισμός δεν αφορά μόνο τα στούντιο. Αφορά όλους τους χώρους. Γιατί αντιδρούν οι «στουντιάκηδες» κατά μεγάλο ποσοστό, αν όχι απολύτως;
Τυχαίο;

Μόλις κάποιος «αιρετικός» πει κάτι αρνητικό ή έστω αμφισβητήσει την καθιαγιασμένη «εικόνα» ενός στούντιο, βγαίνουν διάφοροι και τον «καρπαζώνουν» ηλεκτρονικά; Δεν έτυχε να το παρατηρήσετε αυτό;
Γιατι συμβαίνει, κατά κανόνα στα στούντιο αυτό;
Μήπως τα στούντιο δεν είναι οι κύριοι πελάτες του σάιτ;

(
Γιατί πρέπει να ευχαρσιτίες και «όρκοι αιώνιας αγάπης» να γίνονται ΑΙΤΙΑ συγγραφής κριτικών;(προσωπικά βρίσκω γελοίο να απευθύνω ΔΗΜΟΣΙΑ της ευχαριστίες μου γιατί χάνεται η αξιοπιστία και θεωρώ ότι υπάρχει σκοπιμότητα, όχι αυθορμητισμός). Γιατί δεν μπαίνουν στο νήμα τοι οικου ή της εργαζόμενης; Μήπως γιατί δεν χτυπάει τόσο πολύ;

Το παρκάτω απόσπασμα σας φαίνεται άσχετο με το θέμα;

Όταν μπαίνετε στο χώρο μπουρδέλου, στούντιο, ct κλπ. δεν μοστράρονται φάτσα κάρτα οι μέσοι όροι ειδικών βαθμολογιών και γενική βαθμολογίας;. Αν αυτά έχουν βγεί από επαναλμβανόμενες κριτικές φίλων και «φίλων» δεν αλλοιώνουν την εικόνα; Φυσικά αν ψάξεις, αν φας καμιά δυό ώρες Θα βγάλεις συμπέρασμα. Πόσοι το κάνουν.
(Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τα συνολικά σταστιστικά από πόσα μέλη έχουν γραφεί, αλλά για την ώρα βαριέμαι)

Έχετε παρατηρήσει πόσο ποιο πλούσιος είναι ο χώρος των μπουρδέλων από άποψη ποικιλίας απόψεων, αυθορμητισμού και πλουραλισμού;

Θα μου πειτε: Και σένα τι σε νοιάζει; Ο προστάτης των αδικημένων είσαι ή ο μπαμπάς των ανήλικων;
Δεν είμαι τίποτα από τα δύο. Απλά συμμετέχου κάπου και θέλω κάποια πράγματα να έχουν νόημα. Να μην είναι φόλες, μούσια, ψευδεπίγραφα.
Ας μέινουν κάποιοι χώροι καθαροί.

Θα σού απαντήσω σε μιά από τις ερωτήσεις μόνο για να μην κουράζω -θα έγραφα πολλά και θα είχα επιχειρήματα. Εάν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε και όλα τάλλα που γράφεις, κάποια άλλη στιγμή.

Λοιπόν να διαβάσεις αυτά που έγραψες στο ποστ #596. Εάν σού τα έγραφε κάποιος εσένα και δεν ήταν αλήθεια, θα αντιδρούσες? όχι?

Για το δια ταυτα: Υπήρχουν ονομαστικές επιθέσεις (από άλλον, όχι από σενα) ανυπόδεικτες και κάποιες σίγουρα ανυπόστστες  (π.χ. μιλάω για την εναντίον μου). Κάποιος έγραψε ότι οι ονομαστικές (νικ) επιθέσεις ήταν λάθος και είχε δίκιο. Αρκετές φορές δεν απάντησα για να μην ρίξω λάδι και να μην κοκκορομαχήσω. Δεν θα δώσω νο. ποστ. Το βασικό επιχείρημα ήταν ότι όταν γράφουμε πολλές κριτικές έστω και άδολες είμαστε εξορισμού διαφημιστές. ΣΗκώνει πολύ κουβέντα. ΕΠίσης, οι πολλαπλές και οι καλές κριτικές φουσκώνουν τα μυαλά. Εϊναι λίγο εργοδοτική άποψη αλλά παίζει καθώς είναι ανθρώπινο. Το λάθος λοιπόν είναι οι κριτικές για κάποιες στουντιογυναίκες που είναι κακές ή ότι εξακολουθούμε να πάμε σε κάποιες κακές γυναίκες? Δεν διάβασα κατι τέτοιο αλλά εγώ θα κάνω την αυτοκριτική μου και εάν ισχύει γι αυτό θα με κατηγορήσω. Άλλο θέμα: δεν έπρεπε (νομίζω) να γίνει κατηγοριοποίηση των κριτικογράφων (πήρε πολλούς η μπάλα, όταν εμφανίστηκε κάποιος να μην θέλει περιορισμούς πήρε και αυτόν, κοκ). Γραφτηκαν βαρείς και αδικαιολογητοι χαρακτηρισμοί. Και τώρα και παλιότερα παρατηρήθηακν διαχωωρισμοί σε σεβαστούς, τιμημένους, κτλ.. Είμαστε εμείς, και οι απέναντι είναι οι κακοί. Βιαστήκανε κάποιοι να βάλουν το 2/γυναικα/συγγραφέα (αυστηρό!!!). Δεν σού λέει τίποτα που εγώ δεν παρακολουθώ το φόρουμ, δεν γνωρίζομαι με κανένα ούτε χαριεντίζομαι ιδιαίτερα, και τώρα έχω πλακωσει τα ποσταρίσματα. Εάν ήμουν δόλιος ψευτης επαγγελματίας διαφημιστής θα την έκανα, ενώ τώρα επιχειρηματολογώ επειδή με κινητοποίησαν/με έσπρωξαν καποιοι να το κάνω. Ωστόσο, επειδή αφενός πιστεύω στο δρόμο για την Ιθάκη, και αφετέρου δεν πιστεύω ότι το "2" ήταν η Ιθάκη, μπορούμε να γίνουμε όλοι σοφότεροι (ο gl έδειξε το δρόμο). Δεν ήταν δηλ. όλα αυτά μια τρυπα στο νερό.

Επισκέπτης
εγω παντως δεν το εξελαβα ακριβως ετσι.....τουναντιον εγω αν ερμηνευω σωστα τον αντμιν ειναι οτι κι αν εισαι και τσεγιεν(πως λεμε κι αν εισαι και παπας) με την αραδα σου θα πας ακομα και στην διαγραφη μιας κριτικης αν δεν εχει κατι καινουριο να πει ή να προσθεσει ή αν δεν εχει μια εμφανη διαφορα σε βελτιωση ή χειροτερευση των επιδοσεων μιας κοπελας.... ;)
Αυτό ίσχυε και πριν, αλλά με τη διαφορά ότι εφόσον ο κάθε Cheyenne θέλει να γράφει κριτικές γιατί να τον περιορίσεις; Ο ίδιος ο Αντί το είχε πει. Αν θες σου βρίσκω και το post.

Ο κανόνας είναι ο εξής
"Επιτρέπεται απεριόριστος αριθμός κριτικών. Αν κάποια θεωρηθεί ανούσια/διαφημιστική, κόβεται"

ενώ θα έπρεπε να είναι ο εξής
"Επιτρέπεται μέγιστος αριθμός κριτικών, δύο ανά έτος. Αν κάποια επιπλέον θεωρηθεί ουσιώδης, αναρτάται"

Επαναλαμβάνω:
Μια τρύπα στο νερό...

Επισκέπτης
Τι θα γίνει τώρα;
Ω μα είναι πολύ απλό!
Για κάποιον καιρό η "λογοκρισία" θα είναι ισχυρή και οι ίδιοι οι "διαφημιστές" προσεκτικοί και με την πάροδο του χρόνου θα επιστρέψουμε στα ίδια τα σημερινά και ακόμη χειρότερα αφού θα βλέπουν ότι δεν τους αγγίζει τίποτε.
Όποιος διαμαρτυρηθεί με το στυλ "μα η δέκατη όγδοη κριτική για την Αφροξυλάνθη δεν λέει τίποτα καινούριο ρε παιδιά", θα λαμβάνει μια αποστομοτική απάντηση του στυλ "έχουμε ξανασυζητήσει περί του θέματος και έτσι έχει αποφασιστεί".
Καλά κρασιά!

Επισκέπτης
Τι θα γίνει τώρα;
Ω μα είναι πολύ απλό!
Για κάποιον καιρό η "λογοκρισία" θα είναι ισχυρή και οι ίδιοι οι "διαφημιστές" προσεκτικοί και με την πάροδο του χρόνου θα επιστρέψουμε στα ίδια τα σημερινά και ακόμη χειρότερα αφού θα βλέπουν ότι δεν τους αγγίζει τίποτε.

Ἐπέστρεψαν ἤδη

Επισκέπτης
Χάσαμε το χρόνο μας λοιπόν τόσον καιρό αφού επανερχόμαστε σε ό,τι ίσχυε και πριν. Τι το άνοιξες το παρόν νήμα τότε;
Η πολτική του σάϊτ είναι να γίνεται ντόρος.Χαβαλές για αύξηση της επισκεψιμότητας.Αποπροσανατολισμός το όλο παραμύθι.Και για να έχει να λέει ο antisthenis οτι έγινε δημοκρατικός διάλογος και κατόπιν τούτου, αποφάσισε.

Παίξαμε όλοι το παιχνίδι του Αντισθένη για αύξηση της  επισκεψιμότητας.

Επισκέπτης
πειράζει κύριε Μπακάλη, μάλλον ήμουν πολύ αισιόδοξος που θεώρησα ότι θ' αργούσε λίγο.
Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να δαπανάτε φαιά ουσία και άπειρο χρόνο για να γράφετε ποιοτικές κριτικές. Το γεγονός ότι θα βρίσκονται πλάι, πλάι με τις προμοτορικές οι οποίες θα αποκτούν αξία από τις δικές σας, δεν θα πρέπει να σας πτοεί ούτε στο ελάχιστο. Το καλό μ' αυτό το forum είναι το μέγεθός του, πολλά άξια μέλη θα τις απολαύσουν.

Επισκέπτης
Η πολτική του σάϊτ είναι να γίνεται ντόρος.Χαβαλές για αύξηση της επισκεψιμότητας.Αποπροσανατολισμός το όλο παραμύθι.Και για να έχει να λέει ο antisthenis οτι έγινε δημοκρατικός διάλογος και κατόπιν τούτου, αποφάσισε.

Παίξαμε όλοι το παιχνίδι του Αντισθένη για αύξηση της  επισκεψιμότητας.
Πολύ πιθανόν να είναι κι έτσι, δεν ξέρω.
Το βέβαιο είναι ότι βγήκαμε οι κακοί της υπόθεσης τελικά και ότι δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα νόημα η οποιαδήποτε μελλοντική "συζήτηση" σε ό,τι αφορά βελτίωση κριτικών και απόψεις πάνω σ' αυτές, αφού η μοίρα τους δεν προδιαγράφεται από τους χρήστες ούτε στο ελάχιστο.
Καλύτερα ν' ακουστούν οι απόψεις στο ίδιο το νήμα του 104, παρά εδώ. Μεγαλύτερη βαρύτητα θα έχουν.

Επισκέπτης
Οι άνθρωποι είναι ξετσίπωτοι....

Έγραψε "κριτική" μόνο και μόνο για να προβληθεί στον τοίχο-κράχτη της πρώτης σελίδας του ΜΠΟΥ. οτι .......αποχαιρετά και εύχεται στην κοπέλα. :2funny:

Στοχεύουν στους ανυποψίαστους και στους βλάκες.

Αυτό είναι το επίπεδο του bourdela.com που θέλει ο Αντισθένης.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σωστη αποφαση μονο αυτη που μας αρεσει. κομμουνιστικον  :2funny:

Επισκέπτης

Έγραψε "κριτική" μόνο και μόνο για να προβληθεί στον τοίχο-κράχτη της πρώτης σελίδας του ΜΠΟΥ. οτι .......αποχαιρετά και εύχεται στην κοπέλα. :2funny:

[size=14pt]Αυτό είναι το επίπεδο του bourdela.com που θέλει ο Αντισθένης.[/size]
Και αυτό:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Αυτό είναι το επίπεδο του bourdela.com που θέλει ο Αντισθένης.
δεν θα σταθω στον χαρακτηρισμο ξετσιπωτοι....ισως ειναι βαρυς και μη αρμοζων στον συγκεκριμενο συναγωνιστη....

αλλα ρωτω.....εγω ειμαι επαρχιωτης κριτικογραφος....με την προχθεσινη μου κριτικη αν ο τσεγιεν πχ ερθει λαρισα η τρικαλα ξερει περιπου απο τωρα τι να περιμενει αν ερθει λχ στην βερα ή την αννουσκα......προγραμματα,τιμες,αν δινει γλωσσοφιλα,αν στηνεται καλα κλπ.....θα εχει εναν μπουσουλα ρε αδερφε ωστε να ενημερωθει απο το σμαρτφον του ακομα και λιγο πριν την τσαρκα και να αποφασισει

τωρα μεθαυριο κατεβαινω εγω αθηνα.....ειμαι ψιλοασχετος και ακουω στο φυλης 104 δουλέυει μια ελενη....σκεφτομαι να παω;να μην παω; και μπαινω να διαβασω προσφατες κριτικες....τι στον πουτσο να με ωφελησει η συγκεκριμενη που δεν λεει ουτε αν ειναι ξανθια ή μελαχρινη,αν κανει πρωκτικο ή γυμνο ή οχι,αν κανει καλο τσιμπουκι,αν εχει μεγαλο βυζι....τιποτα....

θα μου πει καποιος εξυπνακιας....μεγαλε μπες και διαβασε και αλλες κριτικες της,μπες και στο σαιτ του στουντιο κλπ.....ε και ξαναρωτω εγω.....αν ειναι να κανω ολα αυτα ποιος ο λογος αυτη η κριτικη του εγκριτου κατα τα αλλα συναδελφου να κοσμει αυτην την στιγμη το πρωτοσελιδο;αν πατησω το κουμπι αναφορας θα εχω αδικο; :think:

Επισκέπτης
Τσάμπα νομίζεις ότι φωνάζουμε τόσον καιρό βρε gl;
Έτσι μας κατέβηκε από το πουθενά να κάνουμε άνω κάτω το forum; Από κοντά την βλέπουμε την κατάσταση.

Αυτό που με παραξενεύει όμως, είναι που λες να πατήσεις το κουμπί "αναφορά".
Και τι θα γίνει νομίζεις; Στραβός είσαι βρε φίλε;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Συγχαίρω τους ανθρώπους που καθυβρίζεις με τα χειρότερα υπονοούμενα που δεν έχουν απαντήσει ούτε στο παραμικρό στο ίδιο εχθρικότατο ύφος. Ίσως (δεν ξέρω - λέω, ίσως) να είχαν πράγματα να πουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom