- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.084
- Πόντοι
- 17.085
O περιορισμός στις κριτικές δεν θα εφαρμοστεί με κανόνα.
Και κάτι άλλο, πρέπει να ψηφίζουν μόνο μέλη και αν δυνατό ονομαστικά. Τώρα είναι εφικτό να ψηφίσει κάποιος πολλές φορές την ίδια κριτική, ακόμα και από λάθος.
Καλό θα ήταν να υπάρχει υποχρεωτική αναφορά σε κάποιες πληροφορίες με τη μορφή ερωτηματολογίου όπως οι υπηρεσίες, η διάρκεια της συνεύρεσης, ο χώρος, κ.λπ., και ένα πεδίο με το αντίτιμο, για να παίρνουμε μια γρήγορη εικόνα σχετικά με το τι και πόσο, όχι πως θα τα πάρουμε τοις μετρητοίς.
Να ακολουθεί το κείμενο όπου ο καθένας ας γράφει ο,τι θέλει, και ο αναγνώστης ας κρίνει. Όσα μέτρα και περιορισμοί να ληφθούν πάντα θα υπάρχουν μούφες.
Ο μόνος τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε είναι να μάθουμε να εμπιστευόμαστε αποκλειστικά τον εαυτό μας. Η κριτικές είναι προσωπικές εμπειρίες. Ο καθένας μας ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον ποια γυναίκα του αρέσει, και είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τις επιλογές του.
Την ακατάσχετη πουτανολογία που επιδίδονται μερικοί εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω,ίσως να είμαι παράξενος
Τι εννοεις???...Αν δεν μας το εξηγησεις.., ειναι παρερμηνευσιμο και δινεις την εντυπωση του κωλοτουμπα!!! Οτι μας ανακοινωνεις ...κανε τον κοπο, να μην μας το ανακοινωνεις με μισολογα!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.O περιορισμός στις κριτικές δεν θα εφαρμοστεί με κανόνα.
και πολυ καλα εκανες φιλε αμα περνας καλα.....αμα ομως σε μια βδομαδα δω στο πρωτοσελιδο πεντε ιδιες κριτικες σου εγω που ειμαι και φιλος σου και ξερω οτι δεν εισαι προμοτορας ξερεις τι θα πω;ρε τον μλκ....τι παριστανει τωρα ; θεωρητικα μπορεις να το κανεις αλλα δεν το κανεις και αυτοπεριοριζεσαι.....
χαχα....σε παω γιατι εισαι αινιγματικος!!!...Οτι γουσταρεις κανε...δικο σου το μαγαζι!!Εγω θα συνεχισω να γραφω απο μια(1) κριτικη.... για την καθε πουτανοεμπειρια μου(για την ιδια τανα)...αλλα για τα οικονομικα προγραμματα( απολαυσεις) για την τσεπη μας, μιας και η οικονομικη κριση, δυστυχως θα συνεχιστει, θα γραφω και μια δευτερη κριτικη, για καλυτερη αποψη στους συναγωνιστες!!!Αλλα ρε μπαγασα που το καταλαβες οτι πινω καφε??Πιες καφέ και ξαναδιάβασέ το.
τεσπα δεν ειναι θεμα για μενα.....ας μπει το οριο στις τρεις ή τεσσερις....μια για καθε εποχη....
αλλα εγω εξηγησα και σε προηγουμενο ποστ οτι σε εναν πορνοπαραδεισο οπως ειναι η αθηνα σε σχεση με την ερημο σαχαρα της επαρχιας και τον λαχανοκηπο της θεσσαλονικης απορω πως προλαβαινει καποιος σε εναν χρονο να παει τεσσερις και πεντε φορες με την ιδια....και αν παει επειδη την γουσταρει και περναν καλα και μπραβο εμας τους υπολοιπους γιατι πρεπει να μας δωσει αναφορα σε καθε του επισκεψη;
O περιορισμός στις κριτικές δεν θα εφαρμοστεί με κανόνα.
Όχι δεν έχω παράπονο. Όμως για να έχει νόημα όλοι αυτή η κουβέντα που γίνεται τον τελευταίο μήνα,καλό θα ήταν να βγουν και πουν ποιοι και πόσοι έχουν παρασυρθεί αρνητικά και έχουν κλάψει λεφτά. Γιατί αν μια κριτική σε "παρασύρει" ευχαριστα δε νομίζω ότι τίθεται θέμα. Για παράδειγμα εγώ προσωπικά στηριζομαι αρκετά στις κριτικές (τις πολλές για το ίδια κοπέλα ανεξαρτήτως κριτικογράφου) και μπορώ να πω ότι μέχρι σήμερα έχω φάει μόνο 1-2 φόλες. Σε γενικές γραμμές σε αυτό το σαιτ οι κριτικές είναι αξιόπιστες και σωστές. Αντίθετα σε αλλά παρόμοια σαιτ οι κριτικές είναι συνώνυμο της παραπληροφόρησης, κι από κει την έχω πατήσει κάποιες φορές.
αρα εγω ο αγραμματος καταλάβαινω οτι δεν θα υπαρξει ποτε επισημος κανονας,αλλα ο περιορισμος θα ειναι οφ δε ρεκορντ,οι κριτικες θα συνεχιζουν να κατατιθενται κανονικα και θα δημοσιευονται κατα την κριση σου αν υπερβαινουν το οριο των 2/ετος κατα περιπτωση αναλογα με το περιεχομενο και το υφος του κριτικου,το νικνειμ του,την συνολικη του παρουσια και προσφορα στο σαιτ και αν θα εχουν κατι καινουριο ή ιδιαιτερο να προσθεσουν στην πληροφορηση των συναγωνιστων....O περιορισμός στις κριτικές δεν θα εφαρμοστεί με κανόνα.
Τελικά και εγω δεν ξέρω τι θα ισχύσει. Με κούρασε όλο αυτο, πιστεύω και εσας.
Αλλα θα σταθω σε αυτο που είπε ο dirty απο πάνω...
Δεν έχω γράψει πάρα πολλές κριτικές. Αλλά αφιέρωσα χρόνο και προσοχή. Αλλοι συναγωνιστές καταθέτουν εμπειρία ζωής μέσα απο τα γραφόμενα τους.
Αλλοι πραγματικά κείμενα (πχ πυραυλος, bakalhs...οσο και αν δε συμφωνω με το στυλ γραφής του δεύτερου)..είναι όμως ηλεκτρονικά γραπτά που μπορούν να σταθούν και σαν λογοτεχνικά κείμενα.
Μέσα ακριβώς πέφτεις.αρα εγω ο αγραμματος καταλάβαινω οτι δεν θα υπαρξει ποτε επισημος κανονας,αλλα ο περιορισμος θα ειναι οφ δε ρεκορντ,οι κριτικες θα συνεχιζουν να κατατιθενται κανονικα και θα δημοσιευονται κατα την κριση σου αν υπεβαινουν το οριο των 2/ετος κατα περιπτωση αναλογα με το περιεχομενο και το υφος του κριτικου,το νικνειμ του,την συνολικη του παρουσια και προσφορα στο σαιτ και αν θα εχουν κατι καινουριο ή ιδιαιτερο να προσθεσουν στην πληροφορηση των συναγωνιστων....
ειμαι στο πνευμα της σκεψης σου ή πεφτω εξω μακραν;
Εύστοχος!
Ταινίες, αυτοκίνητα, πουτάνες. Όλα εμπόρευμα.
Γίνεται ντόρος από αβανταδόρους. «Μπλα-μπλα, το έτσι, που είναι έτσι και δεν είναι αλλοιώς, και πού να δεις, πού να σου λέω, το κάτι άλλο, κι απ' αυτό, κι από ΄κείνο».
«Όπα» λες. «εδώ είμαστε...» Τρέχεις να δεις τι γίνεται. Πληρώνεις το εισιτήριο αλλά... Μάπα το καρπούζι. Βγαίνεις και λές: «Ρε, μας δουλέυουνε, ρεεε...»
Ξαναβγαίνουν οι πρώτοι και σου λένε «Τι λες, ρε. Δεν κατάλαβες», ή «Μπα.. Σού 'τυχε» ή «Μήπως είσαι μαλάκας και καλώς σου έτυχε;».
Βρίζεις. Πας σε άλλη πόρτα. Ξανά τα ίδια. Κάποια στιγμή βαριέσαι και λές «Άστους. Δεν ακούω κανέναν».
Θε έχει ξαλαφρώσει το πορτοφόλι σου. Θα τους μουτζώσεις.
Καποιοι άλλοι θα επαναλάβουν το κύκλο σου.
Κάποιες τσέπες θα γεμίζουν.
Κάποιες άλλες θα αδειάζουν.
Χάσαμε το χρόνο μας λοιπόν τόσον καιρό αφού επανερχόμαστε σε ό,τι ίσχυε και πριν. Τι το άνοιξες το παρόν νήμα τότε;Μέσα ακριβώς πέφτεις.