Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
O περιορισμός στις κριτικές δεν θα εφαρμοστεί με κανόνα.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
Και κάτι άλλο, πρέπει να ψηφίζουν μόνο μέλη και αν δυνατό ονομαστικά. Τώρα είναι εφικτό να ψηφίσει κάποιος πολλές φορές την ίδια κριτική, ακόμα και από λάθος.

Το θέμα της ψηφοφορίας είναι άλλο. Εγώ δεν της πολυδίνω σημασία. Διαβάζοντας κριτικές έχω συνάγει ότι ενίοτε ο κόσμος δεν ψηφίζει την ερώτηση που γράφει, αλλά κάποια άλλη υποθετική ερώτηση. Επίσης, υπάρουν μαυρίσματα ή ασπρίσματα σερί που δεν στέκουν. κτλ. κτλ. κτλ

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
Καλό θα ήταν να υπάρχει υποχρεωτική αναφορά σε κάποιες πληροφορίες με τη μορφή ερωτηματολογίου όπως οι υπηρεσίες, η  διάρκεια  της συνεύρεσης, ο χώρος, κ.λπ., και ένα πεδίο με το αντίτιμο, για να παίρνουμε μια γρήγορη εικόνα σχετικά με το τι και πόσο, όχι πως θα τα πάρουμε τοις μετρητοίς.
Να ακολουθεί το κείμενο όπου ο καθένας ας γράφει ο,τι θέλει, και ο αναγνώστης ας κρίνει. Όσα μέτρα και περιορισμοί να ληφθούν πάντα θα υπάρχουν μούφες.
Ο μόνος τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε είναι να μάθουμε να εμπιστευόμαστε αποκλειστικά τον εαυτό μας. Η κριτικές είναι προσωπικές εμπειρίες. Ο καθένας μας ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον ποια γυναίκα του αρέσει, και είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τις επιλογές του.
Την ακατάσχετη πουτανολογία που επιδίδονται μερικοί εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω,ίσως να είμαι παράξενος  :grin:

Η τυποποίηση βοηθάει σε πολλά, και στο θέμα της συγκρισιμότητας, και μας θυμίζει να γράψουμε πραγματα που ξεχνάμε, κτλ. Εϊμαι υπέρ. Είμαι όμως υπέρ στο να υπάρχει και κουτάκι όπου ο καθένας γράφει ελεύθερα. Ισχύει το υποκειμενικό της εμπειρίας και της κριτικής που αναφέρεις.

ΥΓ. Με την πουτανολγία τί εννοείς?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τι εννοεις???...Αν δεν μας το εξηγησεις.., ειναι παρερμηνευσιμο και δινεις την εντυπωση του κωλοτουμπα!!! :)Οτι μας ανακοινωνεις ...κανε τον κοπο, να μην μας το ανακοινωνεις με μισολογα!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Πιες καφέ και ξαναδιάβασέ το.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
και πολυ καλα εκανες φιλε αμα περνας καλα.....αμα ομως σε μια βδομαδα δω στο πρωτοσελιδο πεντε ιδιες κριτικες σου εγω που ειμαι και φιλος σου και ξερω οτι δεν εισαι προμοτορας ξερεις τι θα πω;ρε τον μλκ....τι παριστανει τωρα ; :jerking: θεωρητικα μπορεις να το κανεις αλλα δεν το κανεις και αυτοπεριοριζεσαι.....

Επειδή είσαι σκεπτόμενος (απότι εχω καταλάβει διαβάζοντας σε) να σού πω τί πιστεύω ότι θα συμβεί. Όποιος γράφει αυθόρμητα και χωρίς δεσμεύσεις και 5 φορές/βδομάδα να παει το θεωρώ σχεδόν αδύνατο να γράψει 5 φορές/βδομάδα. Μάλιστα θεωρώ απίθανο να γράψει ακόμη και 2/βδομαδα. Μπορεί να γράψει 2-3 το μήνα ή 5 κάθε χρόνο -τα νούμερα είναι τάξεις μεγέθους (αλλά θεωρώ ρεαλιστικά) όπως καταλαβαίνεις-, ΝΑΙ! ΔΕΝ το θεωρώ υπερβολικό. Αλλά εάν δεν έχει κάποιος δόλιες δεσμεύσεις αυτοπεριορίζεται μόνος του. Δεν έχει κανένας τόση καψούρα για περισσότερο. Το ξέρω από μένα που κατηγορήθηκα. Εχω πάει πολλές φορές στα στανταράκια μου (δεν θα πω πόσες, δεν κάνω ούτε τον έξυπνο ούτε το μλκ), αλλά έχω γράψει για άλλες 10%-20% όσες περισσότερες φορές πήγα τόσο μικρότερο το ποσοστό. Είναι κουραστικό πρωτα απόλα για μένα. Η ένσταση μου στον περιορισμό ήταν σε επίπεδο αρχής και αντιπροσώπευε εμάς που μπορεί να γράφουμε πολλές αλλά είναι άδολες (υπαρχουμε και εμείς όπως διαπιστώνεις π.χ ο φίλος σου, άντε εμένα μην με εμποστευεσαι)

Τα έγραψα αυτά για να παρουσιάσω υποτυπωδώς τους μηχανισμούς της ανθρώπινης ψυχής συμπεριφοράς που δεν είναι πάντα τόσο απλοί.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πιες καφέ και ξαναδιάβασέ το.
χαχα....σε παω γιατι εισαι αινιγματικος!!!...Οτι γουσταρεις κανε...δικο σου το μαγαζι!!Εγω θα συνεχισω να γραφω απο μια(1) κριτικη.... για την καθε πουτανοεμπειρια μου(για την ιδια τανα)...αλλα για τα οικονομικα προγραμματα( απολαυσεις) για την τσεπη μας, μιας και η οικονομικη κριση, δυστυχως θα συνεχιστει, θα γραφω και μια δευτερη κριτικη, για καλυτερη αποψη στους συναγωνιστες!!!Αλλα ρε μπαγασα που το καταλαβες οτι πινω καφε?? :)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
τεσπα δεν ειναι θεμα για μενα.....ας μπει το οριο στις τρεις ή τεσσερις....μια για καθε εποχη.... :grin:

αλλα εγω εξηγησα και σε προηγουμενο ποστ οτι σε εναν πορνοπαραδεισο οπως ειναι η αθηνα σε σχεση με την ερημο σαχαρα της επαρχιας και τον λαχανοκηπο της θεσσαλονικης απορω πως προλαβαινει καποιος σε εναν χρονο να παει τεσσερις και πεντε φορες με την ιδια....και αν παει επειδη την γουσταρει και περναν καλα και μπραβο εμας τους υπολοιπους γιατι πρεπει να μας δωσει αναφορα σε καθε του επισκεψη;

Μού αρέσουν οι χαρακτηρισμοί σου. ΔΕΝ ειρωνεύομαι!!!

ϊσως γι αυτό καποια μαγαζιά να είναι

-κοντά στα ΚΤΕΛ (πρόσβαση επαρχίας)

- ή τις Εθν. Οδούς (πέρα από τους αλλους λόγους)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
Νιωθω σαν ΟΟΟΟΟ μεγάλος looser. Εϊμαι μπροστα στον ΗΥ και "κουβεντιάζω" για σεξ αντί να κάνω σεξ. Πολλή επιστημολογία. ΛΟΓΙΑ και ΌΧΙ ΕΡΓΑ.

Επισκέπτης

Συνημμένα

• trypa sto nero.jpg
    trypa sto nero.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 22

irkanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
122
Like
12
Πόντοι
230
Όχι δεν έχω παράπονο. Όμως για να έχει νόημα όλοι αυτή η κουβέντα που γίνεται τον τελευταίο μήνα,καλό θα ήταν να βγουν και πουν ποιοι και πόσοι έχουν παρασυρθεί αρνητικά και έχουν κλάψει λεφτά. Γιατί αν μια κριτική σε "παρασύρει" ευχαριστα δε νομίζω ότι τίθεται θέμα. Για παράδειγμα εγώ προσωπικά στηριζομαι αρκετά στις κριτικές (τις πολλές για το ίδια κοπέλα ανεξαρτήτως κριτικογράφου) και μπορώ να πω ότι μέχρι σήμερα έχω φάει μόνο 1-2 φόλες. Σε γενικές γραμμές σε αυτό το σαιτ οι κριτικές είναι αξιόπιστες και σωστές. Αντίθετα σε αλλά παρόμοια σαιτ οι κριτικές είναι συνώνυμο της παραπληροφόρησης, κι από κει την  έχω πατήσει κάποιες φορές.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
Όχι δεν έχω παράπονο. Όμως για να έχει νόημα όλοι αυτή η κουβέντα που γίνεται τον τελευταίο μήνα,καλό θα ήταν να βγουν και πουν ποιοι και πόσοι έχουν παρασυρθεί αρνητικά και έχουν κλάψει λεφτά. Γιατί αν μια κριτική σε "παρασύρει" ευχαριστα δε νομίζω ότι τίθεται θέμα. Για παράδειγμα εγώ προσωπικά στηριζομαι αρκετά στις κριτικές (τις πολλές για το ίδια κοπέλα ανεξαρτήτως κριτικογράφου) και μπορώ να πω ότι μέχρι σήμερα έχω φάει μόνο 1-2 φόλες. Σε γενικές γραμμές σε αυτό το σαιτ οι κριτικές είναι αξιόπιστες και σωστές. Αντίθετα σε αλλά παρόμοια σαιτ οι κριτικές είναι συνώνυμο της παραπληροφόρησης, κι από κει την  έχω πατήσει κάποιες φορές.

Απλό και έξυπνο αυτό που κάνεις. Προσπαθείς διαβάζοντας πολλές να φτιάξεις εικόνα. Ουσιαστικός.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310

Ο δρόμος για την Ιθάκη δεν μετράει?

Επισκέπτης
Καλημέρα.
Είμαι υπέρ του περιορισμού σε 2 κριτικές ανά μέλος.
Τα βασικά επιχειρήματα υπέρ του περιορισμού αυτού, έχουν ήδη αναπτυχθεί πολλάκις από συναγωνιστές που έχουν την ίδια άποψη, οπότε δεν έχει νόημα να αναφερθώ σε αυτά.
Θέλω απλά να πω κάτι που στους περισσότερους μπορεί να φανεί ακαταννόητο ή και γελοίο, θέλω όμως να πιστεύω ότι οι χρόνιοι και συνειδητοποιημένοι μπουρδελιάρηδες ή στουντιάκηδες, τουλάχιστον θα με καταλάβουν, ασχέτως αν συμφωνούν ή διαφωνούν μαζί μου.

Είμαστε κάποια άτομα που είμαστε "ρομαντικοί" (όχι με την έννοια του αγαπούλη) μπουρδελιάρηδες. Οι ενημερώσεις και ειδικά οι κατάλογοι των μπουρδέλων με τις "κριτικές" είναι μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη...ένα αρχείο του μπουρδελιακού μας παρελθόντος. Το site λειτουργεί εδώ και 6 χρόνια περίπου με ένα διάστημα, δεν θυμάμαι πόσο, που ήταν κλειστό. Δυστυχώς έχουμε πλέον κριτικές μόνο απ'το 2008 και μετά και το παλιό φόρουμ έχει χαθεί. Κάποια ονόματα κοριτσιών έχουν χαθεί για πάντα από τα πρακτικά, υπάρχουν μόνο στις αναμνήσεις μας. Κάποιοι "ρομαντικοί" ή καινούριοι στο χώρο του αγοραίοιυ έρωτα, μπορεί να θέλουν ανά πάσα στιγμή να μελετουν το αρχείο των κριτικών (το οποίο είναι μεγάλο, αναπόφευκτα βέβαια λόγο χρόνου), το οποίο δεν βλέπω τον λόγο να επιβαρύνεται και να γίνεται λιγότερο προσπελάσιμο λόγω ανούσιων επαναλαμβανόμενων κριτικών για μία κοπέλα από τα ίδια μέλη.

Το παραπάνω κείμενο γράφηκε πιο πολύ σαν αφορμή για συλλογισμό και όχι ως σοβαρό επιχείρημα για τον περιορισμό των κριτικών.

Υ.Γ1: Αυτό που έχει ειπωθεί επίσης πολλάκις από κάποια μέλη για την ψηφοφορία στις κριτικές, μόνο από μέλη και αν είναι εφικτό ονομαστικά, θεωρώ ότι είναι πολύ σωστό.
Υ.Γ2: Αφεντικό φτιάξε το site...σέρνεται και κρασάρει...please...έχει καταντήσει πολύ κουραστικό!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τελικά και εγω δεν ξέρω τι θα ισχύσει. Με κούρασε όλο αυτο, πιστεύω και εσας.

Αλλα θα σταθω σε αυτο που είπε ο dirty απο πάνω...

Δεν έχω γράψει πάρα πολλές κριτικές. Αλλά αφιέρωσα χρόνο και προσοχή. Αλλοι συναγωνιστές καταθέτουν εμπειρία ζωής μέσα απο τα γραφόμενα τους.
Αλλοι πραγματικά κείμενα (πχ πυραυλος, bakalhs...οσο και αν δε συμφωνω με το στυλ γραφής του δεύτερου)..είναι όμως ηλεκτρονικά γραπτά που μπορούν να σταθούν και σαν λογοτεχνικά κείμενα.

Επομένως ειμαι σύμφωνος αν πρόκειται να γίνει φιλτραρισμα στις παλιές κριτικές, ωστε να διαμορφωθεί ένα αρχείο που να να είναι εύκολα προσβάσιμο και να εξυπηρετεί αυτον που θέλει να ενημερωθει.
Ακόμα και αν αυτο σημαίνει σβήσιμο ανούσιων ή επαναλαμβανόμενων κριτικών (ακόμα και δικών μου, δεν έχω πρόβλημα).
Σαν ιστορικό αρχείο...όσο και αν ακούγεται υπερβολικο ή μεγαλεπήβολο.

Η ένσταση μου ήταν ότι πρέπει να γράφεται και να αναρτάται μια κριτική, ακόμα και αν λογοκριθεί ή σβηστεί αργότερα. Αλλά ας μην επαναλαμβάνομαι..

Συμφωνω με την ιδέα, αν καταλαβα καλά, που θέλει να πει απο τα γραφόμενα του ο dirty...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αρα εγω ο αγραμματος καταλάβαινω οτι δεν θα υπαρξει ποτε επισημος κανονας,αλλα ο περιορισμος θα ειναι οφ δε ρεκορντ,οι κριτικες θα συνεχιζουν να κατατιθενται κανονικα και θα δημοσιευονται κατα την κριση σου αν υπερβαινουν το οριο των 2/ετος κατα περιπτωση αναλογα με το περιεχομενο και το υφος του κριτικου,το νικνειμ του,την συνολικη του παρουσια και προσφορα στο σαιτ και αν θα εχουν κατι καινουριο ή ιδιαιτερο να προσθεσουν στην πληροφορηση των συναγωνιστων....

ειμαι στο πνευμα της σκεψης σου ή πεφτω εξω μακραν;

Επισκέπτης
Τελικά και εγω δεν ξέρω τι θα ισχύσει. Με κούρασε όλο αυτο, πιστεύω και εσας.

Αλλα θα σταθω σε αυτο που είπε ο dirty απο πάνω...

Δεν έχω γράψει πάρα πολλές κριτικές. Αλλά αφιέρωσα χρόνο και προσοχή. Αλλοι συναγωνιστές καταθέτουν εμπειρία ζωής μέσα απο τα γραφόμενα τους.
Αλλοι πραγματικά κείμενα (πχ πυραυλος, bakalhs...οσο και αν δε συμφωνω με το στυλ γραφής του δεύτερου)..είναι όμως ηλεκτρονικά γραπτά που μπορούν να σταθούν και σαν λογοτεχνικά κείμενα.

Ακριβώς αυτό Sarouman.ύο
Παραπονέθηκε κανέις για τις δικές σου κριτικές ή του ΤΑΚΜΑΝ (για να πω δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα);

Αλλά «κριτικές» σ στυλ: Θαυμάσιος χώρος, τέλειο πάρκινγ, άψογη κοπέλα, σ΄ευχαριστώ, θα μου μείνεις αξέχαστη και άλλα γλυκανάλατα και συναφή και που επαναλαμβάνονται από τους ίδιους για τους ίδιες, ε ΥΠΟΒΑΘΜΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒAΛΟΥΝ όλα αυτά τα οποία περιέγραψε παραπάνω ό ditryliving και τα οποία προσυπογράφω στο ακέραιο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
αρα εγω ο αγραμματος καταλάβαινω οτι δεν θα υπαρξει ποτε επισημος κανονας,αλλα ο περιορισμος θα ειναι οφ δε ρεκορντ,οι κριτικες θα συνεχιζουν να κατατιθενται κανονικα και θα δημοσιευονται κατα την κριση σου αν υπεβαινουν το οριο των 2/ετος κατα περιπτωση αναλογα με το περιεχομενο και το υφος του κριτικου,το νικνειμ του,την συνολικη του παρουσια και προσφορα στο σαιτ και αν θα εχουν κατι καινουριο ή ιδιαιτερο να προσθεσουν στην πληροφορηση των συναγωνιστων....

ειμαι στο πνευμα της σκεψης σου ή πεφτω εξω μακραν;
Μέσα ακριβώς πέφτεις.

Επισκέπτης
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ αλλά αφού γράφονται τα ίδια και τα ίδια, ας μην ξεχνιόμαστε

Ο περιορισμός δεν αφορά μόνο τα στούντιο. Αφορά όλους τους χώρους. Γιατί αντιδρούν οι «στουντιάκηδες» κατά μεγάλο ποσοστό, αν όχι απολύτως;
Τυχαίο;

Μόλις κάποιος «αιρετικός» πει κάτι αρνητικό ή έστω αμφισβητήσει την καθιαγιασμένη «εικόνα» ενός στούντιο, βγαίνουν διάφοροι και τον «καρπαζώνουν» ηλεκτρονικά; Δεν έτυχε να το παρατηρήσετε αυτό;
Γιατι συμβαίνει, κατά κανόνα στα στούντιο αυτό;
Μήπως τα στούντιο δεν είναι οι κύριοι πελάτες του σάιτ;
(
Γιατί πρέπει να ευχαρσιτίες και «όρκοι αιώνιας αγάπης» να γίνονται ΑΙΤΙΑ συγγραφής κριτικών;(προσωπικά βρίσκω γελοίο να απευθύνω ΔΗΜΟΣΙΑ της ευχαριστίες μου γιατί χάνεται η αξιοπιστία και θεωρώ ότι υπάρχει σκοπιμότητα, όχι αυθορμητισμός). Γιατί δεν μπαίνουν στο νήμα τοι οικου ή της εργαζόμενης; Μήπως γιατί δεν χτυπάει τόσο πολύ;

Το παρκάτω απόσπασμα σας φαίνεται άσχετο με το θέμα;

:thumbsup:  Εύστοχος!
Ταινίες, αυτοκίνητα, πουτάνες. Όλα εμπόρευμα.

Γίνεται ντόρος από αβανταδόρους. «Μπλα-μπλα, το έτσι, που είναι έτσι και δεν είναι αλλοιώς, και πού να δεις, πού να σου λέω, το κάτι άλλο, κι απ' αυτό, κι από ΄κείνο».
«Όπα» λες. «εδώ είμαστε...» Τρέχεις να δεις τι γίνεται. Πληρώνεις το εισιτήριο αλλά... Μάπα το καρπούζι. Βγαίνεις και λές: «Ρε, μας δουλέυουνε, ρεεε...»
Ξαναβγαίνουν οι πρώτοι και σου λένε «Τι λες, ρε. Δεν κατάλαβες», ή «Μπα.. Σού 'τυχε» ή «Μήπως είσαι μαλάκας και καλώς σου έτυχε;».
Βρίζεις. Πας σε άλλη πόρτα. Ξανά τα ίδια. Κάποια στιγμή βαριέσαι και λές «Άστους. Δεν ακούω κανέναν».
Θε έχει ξαλαφρώσει το πορτοφόλι σου. Θα τους μουτζώσεις.
Καποιοι άλλοι θα επαναλάβουν το κύκλο σου.
Κάποιες τσέπες θα γεμίζουν.
Κάποιες άλλες θα αδειάζουν.

Όταν μπαίνετε στο χώρο μπουρδέλου, στούντιο, ct κλπ. δεν μοστράρονται φάτσα κάρτα οι μέσοι όροι ειδικών βαθμολογιών και γενική βαθμολογίας;. Αν αυτά έχουν βγεί από επαναλμβανόμενες κριτικές φίλων και «φίλων» δεν αλλοιώνουν την εικόνα; Φυσικά αν ψάξεις, αν φας καμιά δυό ώρες Θα βγάλεις συμπέρασμα. Πόσοι το κάνουν.
(Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τα συνολικά σταστιστικά από πόσα μέλη έχουν γραφεί, αλλά για την ώρα βαριέμαι)

Έχετε παρατηρήσει πόσο ποιο πλούσιος είναι ο χώρος των μπουρδέλων από άποψη ποικιλίας απόψεων, αυθορμητισμού και πλουραλισμού;

Θα μου πειτε: Και σένα τι σε νοιάζει; Ο προστάτης των αδικημένων είσαι ή ο μπαμπάς των ανήλικων;
Δεν είμαι τίποτα από τα δύο. Απλά συμμετέχου κάπου και θέλω κάποια πράγματα να έχουν νόημα. Να μην είναι φόλες, μούσια, ψευδεπίγραφα.
Ας μέινουν κάποιοι χώροι καθαροί.

Επισκέπτης
Μέσα ακριβώς πέφτεις.
Χάσαμε το χρόνο μας λοιπόν τόσον καιρό αφού επανερχόμαστε σε ό,τι ίσχυε και πριν. Τι το άνοιξες το παρόν νήμα τότε;
Θα κόβονται κριτικές διάφορων "άγνωστων" μελών, ενώ ο κάθε Cheyenne θα συνεχίσει να αναρτά τα ίδια και τα ίδια επειδή είναι μέλος "εγκεκριμένο".
Μία οπή εν τω ύδωρ όπως εικονοπροσάρτησε κι ο bakalhs.
Κρίμα!
Δικό σου το μαγαζί όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom