Επισκέπτης
Αν και διαφωνώ κάθετα με προσβολές και προσωπικές επιθέσεις, θα έλεγα ότι εμένα και να με βρίζανε δεν θα είχα λόγο να ανταπαντήσω εφόσον είχα καλυμμένη τη θέση μου.
Αθώα περιστερά μου, εσύ!Συγχαίρω τους ανθρώπους που καθυβρίζεις με τα χειρότερα υπονοούμενα που δεν έχουν απαντήσει ούτε στο παραμικρό στο ίδιο εχθρικότατο ύφος. Ίσως (δεν ξέρω - λέω, ίσως) να είχαν πράγματα να πουν.
[size=14pt]Παλιοψεύτη προμοτάκο Μάθιου, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ
Γελοία παλιολούγκρα px75, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ
Παλιοψεύτη speedάκο, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ[/size]
[size=14pt]Εγώ έθιξα ένα κοινοτικό θέμα (Κριτικές - αγαπούληδες) με σαφή αναφορά στην κριτική του CHEYENNE και σεις απαντήσατε με κατασκευασμένα ψεύτικα προσωπικά στοιχεία!!!
"Κύριοι"...
Είσθε κατάπτυστοι.[/size]
[size=14pt]Βγάλατε τον σκασμό τώρα;;;ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΛΙΤΣΑ ΚΟΜ;
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ 50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΙΚ ΝΕΙΜ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ?.....χαρακτηριστικο του σε ολες τις κριτικες τα πολλα εικονιδια-σμαιλις.
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ;
Συγχαίρω τους ανθρώπους που καθυβρίζεις με τα χειρότερα υπονοούμενα που δεν έχουν απαντήσει ούτε στο παραμικρό στο ίδιο εχθρικότατο ύφος. Ίσως (δεν ξέρω - λέω, ίσως) να είχαν πράγματα να πουν.
Πολύ πιθανόν να είναι κι έτσι, δεν ξέρω.
Το βέβαιο είναι ότι βγήκαμε οι κακοί της υπόθεσης τελικά και ότι δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα νόημα η οποιαδήποτε μελλοντική "συζήτηση" σε ό,τι αφορά βελτίωση κριτικών και απόψεις πάνω σ' αυτές, αφού η μοίρα τους δεν προδιαγράφεται από τους χρήστες ούτε στο ελάχιστο.
Καλύτερα ν' ακουστούν οι απόψεις στο ίδιο το νήμα του 104, παρά εδώ. Μεγαλύτερη βαρύτητα θα έχουν.
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΛΙΤΣΑ ΚΟΜ;
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ 50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΙΚ ΝΕΙΜ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ?.....χαρακτηριστικο του σε ολες τις κριτικες τα πολλα εικονιδια-σμαιλις.
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ;
Και κακως γενικοποιηθηκε το θεμα πιστευω ,και ψηφηζαμε "ιδεολογικος "Χάσαμε το χρόνο μας λοιπόν τόσον καιρό αφού επανερχόμαστε σε ό,τι ίσχυε και πριν.
Δικό σου το μαγαζί όμως.
Το γεγονός ότι θα βρίσκονται πλάι, πλάι με τις προμοτορικές οι οποίες θα αποκτούν αξία από τις δικές σας,
Δεν βγήκαμε καθόλου οι κακοί της υπόθεσης.Πολύ πιθανόν να είναι κι έτσι, δεν ξέρω.
Το βέβαιο είναι ότι βγήκαμε οι κακοί της υπόθεσης τελικά και ότι δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα νόημα η οποιαδήποτε μελλοντική "συζήτηση" σε ό,τι αφορά βελτίωση κριτικών και απόψεις πάνω σ' αυτές, αφού η μοίρα τους δεν προδιαγράφεται από τους χρήστες ούτε στο ελάχιστο.
Καλύτερα ν' ακουστούν οι απόψεις στο ίδιο το νήμα του 104, παρά εδώ. Μεγαλύτερη βαρύτητα θα έχουν.
Δεν βγήκαμε καθόλου οι κακοί της υπόθεσης.
Απεναντίας καταδείχθηκε και στον αδαή αναγνώστη οτι το κύκλωμα των στούντιο ελέγχει τα πάντα στο bourdela.com.
Ιδιοκτήτες στούντιο πληρώνουν αδρά και πρέπει να προστατεύσουν την επένδυσή τους.
Ιδιοκτήτες στούντιο, νταβαντζογκόμενοι ιεροδούλων, τσατσάδες, εκπρόσωποι στούντιο έχουν λογαριασμούς χρηστών και παριστάνουν τους συναγωνιστές.
Αυτοί, μπαίνοντας στο ΜΠΟΥ., νοιώθουν οτι μπαίνουν στο μπουρδέλο τους.Και στο μπουρδέλο τους κάνουν κουμάντο αυτοί.
Ο φτωχός πλην τίμιος αγωνιστής που κόπτεται για το μπου περισσότερο απ' τα περισσότερα μέλη και το διαχειριστή που είναι διαφθαρμένος, και κάνει αγώνα για την προστασία των χαζών (ως πιο έξυπνος αυτός) και των ανυποψίαστων (ως πιο υποψιασμένος).Δεν βγήκαμε καθόλου οι κακοί της υπόθεσης.
Απεναντίας καταδείχθηκε και στον αδαή αναγνώστη οτι το κύκλωμα των στούντιο ελέγχει τα πάντα στο bourdela.com.
Ιδιοκτήτες στούντιο πληρώνουν αδρά και πρέπει να προστατεύσουν την επένδυσή τους.
Ιδιοκτήτες στούντιο, νταβαντζογκόμενοι ιεροδούλων, τσατσάδες, εκπρόσωποι στούντιο έχουν λογαριασμούς χρηστών και παριστάνουν τους συναγωνιστές.
Αυτοί, μπαίνοντας στο ΜΠΟΥ., νοιώθουν οτι μπαίνουν στο μπουρδέλο τους. Και στο μπουρδέλο τους κάνουν κουμάντο αυτοί.
Το site όλα αυτά φίλε spiderdom και κανένα καλό ε; Νταξ ευτυχώς πάντως που δε φταίει και για κάποιες δολοφονίες ιερόδουλων που έγιναν.Δυστηχως το μονο που καταφερε το σαιτ ολα αυτα τα χρονια ηταν τα μπουρδελα να γινουν ακομα πιο μπουρδελα.....
αδηλωτες πορνες χωρις χαρτια απο γιατρους....
επικινδυνες υπηρεσσιες χωρις τις καταληλες συνθηκες υγιεινης.
τρισαθλια δωματια που για ορισμενους αξιζουν επειδη και καλα ειναι ΚΑΛΤ.
Δημιουργια πολλων νεων στουντιων με πολλα μπανερ και προμοτερς.
Εδω και καιρο ειχα παρει την αποφαση μου να ερχομαι ελλαδα μονο για 3 βδομαδες το χρονο,οποτε δε νομιζω και να ξαναγραψω κατι στο σαιτ...ειδικα οσο δεν ασχολουμαι με το αθλημα.
Κραταω ορισμενες γνωριμιες που εξελιχτηκαν και σε πολυ καλες φιλιες.
Προφάσεις εν αμαρτίαιςΟ φτωχός πλην τίμιος αγωνιστής που κόπτεται για το μπου περισσότερο απ' τα περισσότερα μέλη και το διαχειριστή που είναι διαφθαρμένος, και κάνει αγώνα για την προστασία των χαζών (ως πιο έξυπνος αυτός) και των ανυποψίαστων (ως πιο υποψιασμένος).
Η αλήθεια είναι ότι τα κίνητρά σου είναι προσωπικά και γελοία και το 'χεις ρίξει στην "τιμιότητα" και την "καθαρότητα". Θα στο ξαναπώ: κάποιος έβγαλε κάτι για σένα ;) , δεν σε "προστάτεψα" και άρχισες. Είναι τόσο απλό, και τόσο γελοίο.
Φίλε μου, που το είδες οτι συμμετέχω τόσο ενεργά;φιλε μου , απολυτα σεβαστες οι αποψεις σου.
θα σε παραδεχομουν ιδιαιτερα και θα σου βγαζα το καπελο αν δεν συμμετειχες τοσο ενεργα και συ σε ενα τετοιο μπουρδελο.
Αυτό λέω κι εγώ. ;) Άστο.Προφάσεις εν αμαρτίαις
Υπάρχει επιλογή Διαγραφή λογαριασμού. Θα το πατήσεις εσύ ή εγώ;Φίλε μου, που το είδες οτι συμμετέχω τόσο ενεργά;
Δεν γράφω ενημερώσεις ούτε κριτικές.
Πάντως συμφωνούμε οτι οι σοβαροί λόγοι συμμετοχής μας στο bourdela.com εξέλειψαν.
Υπάρχει επιλογή Διαγραφή λογαριασμού. Θα το πατήσεις εσύ ή εγώ;
Υπάρχει επιλογή Διαγραφή λογαριασμού. Θα το πατήσεις εσύ ή εγώ;