Επισκέπτης
Αφού η μπηχτή αναφέρθηκε μετά τη διαγραφή του ρε παιδιά.
Όχι. Είναι εξάντληση της υπομονής και απάντηση στη γλώσσα του. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μπορεί να πετάει λάσπες χωρίς απάντηση. Και πρόσεξε. Δεν υπήρξε απάντηση επί προσωπικού - αυτά δε με νοιάζουν.Έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα που έκαναν και οι άλλοι εναντίον του Αντισθένη.
Ότι το παράκανε τις τελευταίες μέρες και ειδικά εναντίον σου, συμφωνώ! Αλλά κι εσύ ερέθισες τα αίματα όταν ουσιαστικά ανακοίνωσες την ματαιότητα όλου του νήματος σήμερα. Έτσι! Χωρίς ουδεμία εξήγηση. Και στο καπάκι πας και αναρτείς ανούσια κριτική του ανθρώπου που εξαιτίας του οποίου (δικαίως ή αδίκως) ξεκίνησε όλος ο ντόρος μη διαβάζοντάς της επειδή είναι ο νο1 αξιολογητής. Είναι προκλητικό βρε Αντισθένη! Μ' αυτά δείχνεις ότι δεν λαμβάνεις υπ' όψιν σου τη φωνή σημαντικών μελών εδώ μέσα. Δεν είναι αυτό παρακμή;
Αφού η μπηχτή αναφέρθηκε μετά τη διαγραφή του ρε παιδιά.
Πραγματικά θέλω να σε δω όταν θα ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Το λέω επειδή οι λάσπες είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον.Όχι. Είναι εξάντληση της υπομονής και απάντηση στη γλώσσα του. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μπορεί να πετάει λάσπες χωρίς απάντηση. Και πρόσεξε. Δεν υπήρξε απάντηση επί προσωπικού - αυτά δε με νοιάζουν.
Εγώ ξέρω ότι ξεκίνησα αυτή την ιστορία με το πλαφόν στις κριτικές κι εσύ δεσμεύτηκες ότι δοκιμάζεται. Τελικά δεν δοκιμάστηκε - όχι στις κριτικές όλων των μελών τουλάχιστον - και τελικά αποφάσισες πως απέτυχε όταν οι περισσότεροι που έλαβαν θέση ήταν υπέρ.Όσο για τα σημαντικά μέλη, υπάρχουν και σημαντικά μέλη που διαφωνούν με τον περιορισμό. Όλα τα λαμβάνω υπόψη. Αλλά το να διαφωνείς μέχρι να πετάς λάσπες έχει μεγάλη διαφορά. Διαφορά μεταξύ υστεροβουλίας και ανυστεροβουλίας. Σου είπα γιατί και πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Κράτα το.
Σου απάντησα και μερικά post πρωτύτερα πως όσο βλέπει ότι ανεβάζει κριτικές ανενόχλητος δεν υπήρχε περίπτωση να πει κάτι.Η κριτική του CHEYENNE δεν έχει να κάνει - άστη στην άκρη. Συνεχίζω να θαυμάζω την υπομονή του που δεν απάντησε στο ίδιο στιλ btw.
Για το 768 λέω εγώ Nio.λαθος φιλε
Για το 768 λέω εγώ Nio.
Δοκιμάστηκε, εκφράστηκαν απόψεις, και τελικά δεν εφαρμόστηκε. Αυτά - το κουράσαμε ήδη.
Και η παρακμή συνεχίζεται λοιπόν...Δοκιμάστηκε, εκφράστηκαν απόψεις, και τελικά δεν εφαρμόστηκε. Αυτά - το κουράσαμε ήδη.
Αυτό που είπε ο γλου ίσχυε ανέκαθεν.ωπα
δεν εφαρμοστηκε ως κανονας
αλλα θα εφαρμοστει οπως ειπε ο γλ...
να συμπληρωσω.
[move]Δεν είμαστε αυτοδιαχειριζόμενο σοβιέτ μπουρδελλιάρηδων[/move].
Είμαστε φιλοξενούμενοι τού Αντισθένη.Οι γραμμές, οι καμπύλες και ολόκληρη η γεωμετρία τού bourdela.com δεν έχει την παραμικρή σχέση ή εξάρτηση από τίς επιθυμίες τών χρηστών.
Απλά πράγματα.
Tό αυτονόητο είπα.
Θέλω να διαλευκάνω εδώ ότι δεν θέλω να τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, καθώς από τον Μάθιου ποτέ δεν εξέλαβα την παραμικρή προσβολή και γενικά ούτε με τον SPEED υπήρξε ποτέ κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.Σου απάντησα και μερικά post πρωτύτερα πως όσο βλέπει ότι ανεβάζει κριτικές ανενόχλητος δεν υπήρχε περίπτωση να πει κάτι.
Επίσης! Μην ξεχνάς ότι για τον Cheyenne απάντησαν ήδη άλλοι πρωτύτερα. Ο px75, ο SPEED, ο Μάθιου. Μέχρι κι εμένα με πήρε η μπάλα.
Λογικά γράφεις και στο 119 και στο παρόν post φίλε μου. Ξέρεις τι με ξενίζει όμως στο όλο θέμα; Η μη προσπάθεια διαφύλαξης της ποιότητας του ιστοτόπου από τον διαχειριστή του. Και τι εννοώ μ' αυτό;Φίλε gl πολύ σωστά κατάλαβες.Αν δέν βαρυέσαι ρίξε μιά ματιά στο παρον νήμα αριθμός μηνύματος 119.Αυτό ακριβώς έγραφα πρίν 10 ημέρες.
Δεν μού κάνει την παραμικρή εντύπωση η γραμμή τού Αντισθένη.Είναι κάτι εντελώς αναμενόμενο καί φυσιολογικό.
Η συζήτηση για προτάσεις περί περιορισμού ή μή τού αριθμού τών κριτικών δέν έχει κανένα νόημα.Χρησιμεύει μόνο ως καταγραφή, ως στοιχείο στατιστικής για τούς Διαχειριστές.
Είναι ουτοπικό να πιστεύει κάποιος ότι οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση θα αλλάξει την γραμμή πλεύσης ενός ιστότοπου, πόσω μάλλον όταν αυτή η συζήτηση αφορά ένα επειχηρηματικά ευαίσθητο θέμα όπως αυτό τών κριτικών καί "κριτικών".
Κάποιοι ρομαντικοί συναγωνιστές -απόλυτα σεβαστοί- έκαναν λογαριασμό χωρίς τον ξενοδόχο.
Δεν είμαστε αυτοδιαχειριζόμενο σοβιέτ μπουρδελλιάρηδων.Είμαστε φιλοξενούμενοι τού Αντισθένη.Οι γραμμές, οι καμπύλες και ολόκληρη η γεωμετρία τού bourdela.com δεν έχει την παραμικρή σχέση ή εξάρτηση από τίς επιθυμίες τών χρηστών.
Απλά πράγματα.
++++Με δυο λεξεις...ΜΕ ΛΥΠΟΥΝ...ολα αυτα που διαβασα,στις τελευταιες σελιδες!!!...Ενταξει αγαπητε Αντισθενη, δικο σου ειναι το μαγαζι..και επιλογη δικη σου... να υποστηριζεις τα οποια συμφεροντα εχεις..αλλα και τους οποιους συναγωνιστες επιθυμεις!!!!..Μην μας γραφεις ομως... οτι οι αλλοι δεν απαντησαν αναλογα στον JOCKERX??..Τι να του απαντουσαν??(απλα θα βγαζανε και αφηνου, τα δικα του απλυτα(φροντισες εντεχνα και του τα εβγαλες εσυ αγαπητε Αντισθενη,αδειαζοντας εναν "Τιμημενο" σου και σκριναροντας ενα αλλον σου "Τιμημενο")..και θα γινοτανε ακομα πιο μπουρδελο, απ' οτι ειναι το site.. )...Αφου μπλεξατε τα μπουτια σας..και ξεκατινιαζεστε και δημοσια πλεον!!!...Το θεμα δεν ειναι οι κριτικες...αυτες στην ουσια ειναι.... ενα απ' τα πολλα δεντρα στο δασος!!!Το θεμα ειναι, οτι υπαρχει κριση(οικονομικη-πνευματικη) στον κοσμο....και δεν σας φταιει.... σε τιποτα να μπαινει εδω μεσα, ο καθε συναγωνιστης για να ενημερωθει για τις τανες..... και αντι αυτου...... να διαβαζει τα "διαδικτυακα μαχαιρωματα σας"!!!...Και παλι λυπαμαι!!!!...
Πολύ γρήγορα επιβεβαιώθηκα δυστυχώς!Και θα επισημάνω για μια τελευταία φορά, αυτά που είπα και σε προηγούμενο post μου. Ότι πλέον το site θα έχει σαν πολιτική κατάπνιξη φωνών και αντιδράσεων με έμμεσο αλλά και άμεσο τρόπο εκεί που χρειάζεται.
Πολύ γρήγορα επιβεβαιώθηκα δυστυχώς!
Πάνε τα post του Καβείρου!
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Λάθος έκανα... Πάει ο ίδιος ο Κάβειρος! Έτσι απλά και δημοκρατικά.
Ποιος ακολουθεί μετά, Αντισθένη;
το χε προβλεψει ο παιχτης ;)σωστος τυπε.....τα επιχειρηματα εξαντληθηκαν....τωρα ηρθε η ωρα να μιλησουν τα κουμπουρια....